Συνελήφθη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας 69χρονος, ιδιοκτήτης ταχύπλοου, χωρίς χαρτιά

Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες εχτές, ο 69χρονος ιδιοκτήτης και κυβερνήτης του Τ/Χ σκάφους «ΡΕΝΑΤΕ» Τ.Κ. 810 στην περιοχή του λιμένα Συβότων από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 69χρονος κατείχε και επέδειξε φωτοαντίγραφο της άδειας εκτέλεσης πλόων καθώς το ανωτέρω σκάφος είναι καταχωρημένο στο βιβλίο ακινησίας της Λιμενικής Αρχής Λευκίμμης.  


 Επιπροσθέτως ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο δεν ήταν σε ισχύ καθώς και φωτοαντίγραφο άδειας χειριστή ταχυπλόου , η οποία δεν ήταν σε ισχύ λόγω υπέρβασης ορίου ηλικίας και μη ανανέωσης της.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκαν οι διαδικασίες επιβολής διοικητικών κυρώσεων.


Read More »
Συνελήφθη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας 69χρονος, ιδιοκτήτης ταχύπλοου, χωρίς χαρτιά Συνελήφθη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας 69χρονος, ιδιοκτήτης ταχύπλοου, χωρίς χαρτιά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017 Rating: 5

Προαναγγελία για 2η πρόσκληση του Υπομέτρου "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" στην Περιφέρεια Ήπειρου

Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017


Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εντός του έτους 2017 και 2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για την Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 41ο ετών και να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου. Λοιπά κριτήρια επιλεξιμότητας παρουσιάζονται στο άρθρο 2 της 1ης πρόσκλησης του ΥΠΑΑΤ, έτους 2016 (ΦΕΚ 3442/τ.Β’/25-10-2016). Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα.


Σημειώνεται ότι τα δηλωθέντα στοιχεία της αίτησης του ενδιαφερομένου θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τα δηλωθέντα στο ΟΣΔΕ.

Όσον αφορά τους επαγγελματίες αγρότες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών το 2014 και εκκρεμούν ακόμα οι αιτήσεις εγγραφής τους στον ΟΓΑ και δεν τους έχει αποδοθεί αριθμός μητρώου ασφαλισμένου, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα (π.χ. φορολογικά), σύμφωνα με διαβεβαίωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, το πρόβλημα θα αντιμετωπισθεί άμεσα με νομοθετική ρύθμιση. 


 
Read More »
Προαναγγελία για 2η πρόσκληση του Υπομέτρου "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" στην Περιφέρεια Ήπειρου Προαναγγελία για 2η πρόσκληση του Υπομέτρου "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών" στην Περιφέρεια Ήπειρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017 Rating: 5

Απογευματινή ποδηλατάδα τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017

Πάρτε το ποδήλατό σας και ελάτε για μια όμορφη ποδηλατάδα στην αρχή του ποδηλατόδρομου Ηγουμενίτσας τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.00 για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. 
Ένα απόγευμα χωρίς αυτοκίνητο και καυσαέρια!!!

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 
του Α' Δημοτικού Σχολειου Ηγουμενίτσας


 
Read More »
Απογευματινή ποδηλατάδα τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα Απογευματινή ποδηλατάδα τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Αύριο οι αγώνες στίβου "6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ"

Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017

Ο ΓΣ Πρωτέας Ηγουμενίτσας, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ συνδιοργανώνουν για έκτη συνεχή χρονιά τους αγώνες στίβου 6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή 4 Ιουνίου και ώρα 15.30 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και όπως κάθε προηγούμενη διοργάνωση η συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών αναμένεται να είναι μεγάλη.


Read More »
Ηγουμενίτσα: Αύριο οι αγώνες στίβου "6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ" Ηγουμενίτσα: Αύριο οι αγώνες στίβου "6α ΓΙΤΑΝΕΙΑ" Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 03, 2017 Rating: 5

Σελίδες