Υπογραφή σύμβασης της επέκτασης του ποδηλατοδρόμου προς το Δρέπανο

Σάββατο, Ιουλίου 06, 2019
Υπογραφή σύμβασης της επέκτασης του ποδηλατοδρόμου προς το Δρέπανο
Υπογράφηκε την Παρασκευή η σύμβαση επέκτασης του ποδηλατοδρόμου – πεζοδρόμου, που θα συνδέει το υφιστάμενο κομμάτι με το Camping του Δρεπάνου. Πρόκειται για ένα έργο μήκους 1.340 μέτρων και προϋπολογισμού 1.130.000,00€, που υπάγεται στον Στρατηγικό Σχεδιασμό Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) του Δήμου μας.

Η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, στο οποίο εντάχθηκε και με τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Ηπείρου και από ιδίους πόρους του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του έργου ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε:

«Συνεχίζουμε το έργο αναβάθμισης της ζωής των πολιτών και κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια πόλη ανθρώπινη, περιβαλλοντικά φιλική με υιοθέτηση στρατηγικών ολιστικής προσέγγισης. Η χρήση του ποδηλάτου για την μετακίνηση των πολιτών και για την εξυπηρέτηση της καθημερινότητάς τους αποτελεί την απαραίτητη στροφή, που ως Δήμος επιλέγουμε να πάρουμε, προς μια νέα κουλτούρα βιώσιμης αστικής κινητικότητας για εμάς και τα παιδιά μας».

Read More »
Υπογραφή σύμβασης της επέκτασης του ποδηλατοδρόμου προς το Δρέπανο Υπογραφή σύμβασης της επέκτασης του ποδηλατοδρόμου προς το Δρέπανο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 06, 2019 Rating: 5

Εξαπατούν πολίτες στο όνομα του ΚΕΘΕΑ και του προβλήματος των ναρκωτικών...

Σάββατο, Ιουλίου 06, 2019
Εξαπατούν πολίτες στο όνομα του ΚΕΘΕΑ και του προβλήματος των ναρκωτικών...
Ανακοίνωση του « ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » με αφορμή καταγγελίες πολιτών για την ύπαρξη ατόμων που χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΕΘΕΑ και των Θεραπευτικών Κοινοτήτων αποκομίζουν χρήματα για προσωπικό όφελος την περίοδο των εορτών.

Τα μέλη και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ θέλουν να ενημερώσουν το κοινό για την ύπαρξη ατόμων που χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΕΘΕΑ και των Θεραπευτικών Κοινοτήτων και εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, αποκομίζουν χρήματα για προσωπικό όφελος.

Οι πρακτικές που χρησιμοποιούν τα άτομα αυτά, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, ποικίλουν. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τους εξής:

1) η δήθεν οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων, με κόψιμο αποδείξεων, χωρίς διάτρηση, που φέρουν πλαστές σφραγίδες και ψεύτικο αριθμό φορολογικού μητρώου.

2) η πώληση περιοδικών αγνώστου προέλευσης με θέμα τα ναρκωτικά ή άλλων αντικειμένων σε εκκλησίες, στο δρόμο, σε υπηρεσίες, καταστήματα ή σπίτια ή η δωρεά κοσμημάτων από χρυσοχοεία της πόλης για εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.

3) η επαιτεία προκειμένου να εξασφαλιστεί η μετάβαση σε κάποια Θεραπευτική Κοινότητα, μετάβαση που στην πραγματικότητα είναι δωρεάν.

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ενημερώνει ότι κανένα από τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ δεν καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους ανεύρεσης χρημάτων και παρέχει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Για το λόγο αυτό για ακόμα μία φορά εφιστά την προσοχή του κοινού, προκειμένου να μην πέφτει θύμα απάτης και εκμετάλλευσης. Όσοι πολίτες και φορείς είναι ευαισθητοποιημένοι και θα ήθελαν είτε να ενημερωθούν για τη λειτουργία του προγράμματος είτε να ενισχύσουν το έργο του μπορούν να απευθυνθούν στα παρακάτω τηλ. 26510 77010, 77020.

Read More »
Εξαπατούν πολίτες στο όνομα του ΚΕΘΕΑ και του προβλήματος των ναρκωτικών... Εξαπατούν πολίτες στο όνομα του ΚΕΘΕΑ και του προβλήματος των ναρκωτικών... Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 06, 2019 Rating: 5

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου το παραδοσιακό πανηγύρι του Σπάρτακου Γραικοχωρίου

Σάββατο, Ιουλίου 06, 2019
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου το παραδοσιακό πανηγύρι του Σπάρτακου Γραικοχωρίου

Read More »
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου το παραδοσιακό πανηγύρι του Σπάρτακου Γραικοχωρίου Την Παρασκευή 12 Ιουλίου το παραδοσιακό πανηγύρι του Σπάρτακου Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 06, 2019 Rating: 5

Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας προς τον Λάζαρο Παπαϊωάννου

Σάββατο, Ιουλίου 06, 2019
Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας προς τον Λάζαρο Παπαϊωάννου


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Θεσπρωτίας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Λάζαρο, Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Γερμανό-Ελληνικής Φιλίας "Φέλμπερτ", για τη δωρεά του στην Δ. Α. Θεσπρωτίας τεσσάρων (4) ελαστικών για το αστυνομικό όχημα της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας.
Καθόσον βρισκόμαστε σε περίοδο λιτότητας και αβεβαιότητας τέτοιου είδους πράξεις από τους συμπολίτες μας φανερώνουν ότι υπάρχει κατανόηση για τη δύσκολη αποστολή που καλείται καθημερινά να επιτελεί το αστυνομικό προσωπικό.
Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΑΚΟΣ Βασίλειος ΖΗΣΗΣ Δημήτριος
Read More »
Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας προς τον Λάζαρο Παπαϊωάννου Ευχαριστήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας προς τον Λάζαρο Παπαϊωάννου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 06, 2019 Rating: 5

Σελίδες