Συνελήφθη 45χρονος με 340 κιλά κάνναβης

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017Συνελήφθη σήμερα (26-02-2017) το απόγευμα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ποσότητα κάνναβης βάρους (340) κιλών και (50) γραμμαρίων. 
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.


 
Read More »
Συνελήφθη 45χρονος με 340 κιλά κάνναβης Συνελήφθη 45χρονος με 340 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017 Rating: 5

Ενημερωτική ημερίδα στην Ηγουμενίτσα, με θέμα την ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017Την Παρασκευή (03-03- 2017) στις 18:30 το απόγευμα, στο θέατρο «Εστία» (πρώην ΕΙΝ) στην Ηγουμενίτσα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα, με θέμα : «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο». 

Στόχος της ημερίδας, η οποία διοργανώνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών αλλά ιδίως των γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών, για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. 

Κεντρικός εισηγητής στην ημερίδα θα είναι εξειδικευμένος αξιωματικός της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίος θα αναπτύξει τις παρακάτω θεματικές ενότητες: 
  • η αποστολή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 
  • οι διαδικτυακές απειλές και μέτρα προστασίας. 
  • τα αδικήματα και ο τρόπος που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου.
  • το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και η πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τους κινδύνους και τις απειλές του διαδικτύου αλλά και τις σύγχρονες μορφές κυβερνο-εγκλήματος και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα. 


 
Read More »
Ενημερωτική ημερίδα στην Ηγουμενίτσα, με θέμα την ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο Ενημερωτική ημερίδα στην Ηγουμενίτσα, με θέμα την ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα στο Ράγιο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας, λίγο μετά από το φράγμα του Καλαμά.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του ΙΧ, που βλέπετε στις φωτογραφίες, έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι.

Την ώρα του ατυχήματος στην περιοχή έβρεχε και το οδόστρωμα γλιστρούσε.  

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε ο Αλβανικής καταγωγής οδηγός του, ο οποίος κατάφερε και βγήκε μόνος από το αυτοκίνητο και κάλεσε σε βοήθεια.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα στο Ράγιο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Τροχαίο ατύχημα στο Ράγιο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017 Rating: 5

Σελίδες