Ο Dj Lantison σήμερα στο 3D στην Πλαταριά

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Ο Dj Lantison σήμερα στο 3D στην ΠλαταριάRead More »
Ο Dj Lantison σήμερα στο 3D στην Πλαταριά Ο Dj Lantison σήμερα στο 3D στην Πλαταριά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 13 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Καλλιθέα, επέλεξε τα στοιχήματα «Goal & Over 2,5», «Over 1,5», «Οver 2,5», «Οver 3,5», «Goal» , «Οver 1,5 & Tελικό Αποτέλεσμα», «Οver 2,5 & Tελικό Αποτέλεσμα» σε 18 αγώνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, από την πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας, της Κίνας και της Αιγύπτου, το Κύπελλο Ελλάδας, το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, το Φούτμπολ Λιγκ Τρόφι και τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και κέρδισε 9.312,65 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε 6 συνεχόμενες κούρσες) 57 νικητές κέρδισαν από 498,26 ευρώ.

Εταιρικό προφίλ
Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.
Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.
Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
Read More »
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Πρόσφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Πρόσφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών 


Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε για ακόμη μία χρονιά και υλοποίησε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, παιχνίδια κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση Φορέων και Ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, παραδόθηκαν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα και Φορείς και συγκεκριμένα:
· από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών και
· από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων στο Ίδρυμα της Μονής Ντουραχάνης «Το Άνθος», στα «Συσσίτια Απόρων» του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ενορίας Περιβλέπτου και στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Ιωαννίνων “Κυψέλη”,
· από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας στο Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,
· από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας στην Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Η υποστήριξη του έργου των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, είναι απαραίτητη ώστε να γινόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους συνανθρώπους μας.
Εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας αυτής , αναδεικνύεται και η κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, που συμβάλλει στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των παραπάνω φορέων.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχισμένο και δημιουργικό το Νέο Έτος.
Read More »
Πρόσφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών Πρόσφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Το Νοσοκομείο Φιλιατών επισκέφθηκε ο Βασίλης Γιόγιακας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Το Νοσοκομείο Φιλιατών επισκέφθηκε ο Βασίλης Γιόγιακας


Το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών επισκέφθηκε ο Βασίλης Γιόγιακας με αφορμή τις γιορτές. 
Ο βουλευτής Θεσπρωτίας συνοδευόμενος από το Διοικητή και στελέχη του νοσοκομείου συνομίλησε με ασθενείς και μοίρασε δώρα. 
«Εύχομαι στους νοσηλευόμενους να επιστρέψουν γρήγορα στο σπίτι τους και στους δικούς τους. 
Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο και στα κέντρα υγείας της Θεσπρωτίας για την προσφορά τους και για την αυταπάρνησή τους το δύσκολο διάστημα της πανδημίας. 
Τους εύχομαι καλές γιορτές και καλή χρονιά.», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.
Νωρίτερα ο βουλευτής Θεσπρωτίας επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας και βράβευσε μαθητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
Read More »
Το Νοσοκομείο Φιλιατών επισκέφθηκε ο Βασίλης Γιόγιακας Το Νοσοκομείο Φιλιατών επισκέφθηκε ο Βασίλης Γιόγιακας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού 50 MW στο Μαργαρίτι

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού 50 MW στο Μαργαρίτι


Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση Φ/Β σταθμού ισχύος 50 MW από την ABO Wind στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, στην Ήπειρο. Για την υλοποίηση του έργου χρησιμοποιήθηκαν 93.000 φωτοβολταϊκά πάνελ (bifacial) και 16 κεντρικοί αντιστροφείς, ενώ ο Φ/Β σταθμός θα συνδεθεί με το δίκτυο υψηλής τάσης μέσω ιδιωτικού υποσταθμού 150/33kV, ο οποίος βρίσκεται υπό κατασκευή.

Από τα μέσα του 2023, οπότε είναι προγραμματισμένη η έναρξη λειτουργίας του, ο Φ/Β σταθμός θα παράγει περίπου 76 GWh πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας και θα συμβάλει στη μείωση των ετήσιων εκπομπών CO2 κατά 32.000 τόνους. Το έργο εξαγοράστηκε πρόσφατα, με τη χρηματοδότηση να προέρχεται αμιγώς από ίδια κεφάλαια, από την WIRTGEN INVEST Energy, μια οικογενειακή εταιρεία επενδύσεων σε έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε όλον τον κόσμο. Η ABO Wind θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες εμπορικής διαχείρισης καθώς και υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης στον Φ/Β σταθμό.

“Το έργο αποτελεί ορόσημο για την ABO Wind και την ελληνική θυγατρική μας. Ο Φ/Β σταθμός “Μαργαρίτι” είναι το μεγαλύτερο free field φωτοβολταϊκό έργο που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε ως έργο turnkey από την ABO Wind” ανέφερε ο Δρ.Karsten Schlageter, Διευθύνων Σύμβουλος της ABO Wind προσθέτοντας ότι “Μέχρι σήμερα, έχουμε κατασκευάσει στην Ελλάδα φωτοβολταϊκά έργα συνολικής ισχύος 100 MW, συμβάλλοντας τόσο στη μείωση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και στους στόχους της χώρας προς την ενεργειακή μετάβαση”. “Στην κατασκευή του Φ/Β σταθμού πάρκου “Μαργαρίτι” δημιουργήθηκαν περισσότερες από 280 θέσεις εργασίας. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε δυναμικά στη χώρα και να μοιραστούμε την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει από τα 25 και πλέον χρόνια διεθνούς εμπειρίας μας στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας”, τόνισε ο Δρ. Schlageter.

Ο Σπυρίδων Παπαλάμπρου, Διευθυντής της θυγατρικής, δήλωσε σχετικά: “Μέσα σε μόλις πέντε χρόνια, η ΑΒΟ Wind Hellas εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις ενέργειας της χώρας. Έχει αναπτύξει ήδη ένα χαρτοφυλάκιο φωτοβολταϊκών, αιολικών έργων, καθώς και έργων αποθήκευσης, συνολικής ισχύος 850MW, για τα περισσότερα από τα οποία έχουμε ήδη επιτύχει την έκδοση Αποφάσεων Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων και αναμένουμε τις προσφορές όρων σύνδεσης από τον αρμόδιο διαχειριστή. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε τις επενδύσεις, θέτοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου έργων ύψους 2GW για τα επόμενα χρόνια, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης και συμβάλλοντας στην ενεργειακή ανεξαρτησία τόσο της χώρας όσο και της Ευρώπης”.

Η ABO Wind εισήλθε στην ελληνική αγορά των ΑΠΕ ήδη από το έτος 2017 και αποτέλεσε μια από τις πρώτες εταιρείες που επένδυσε στις ΑΠΕ και στην ελληνική οικονομία, στο τέλος της οικονομικής κρίσης. Η ελληνική θυγατρική της ιδρύθηκε στις αρχές του 2018 και απασχολεί σήμερα υψηλά καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.
Read More »
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού 50 MW στο Μαργαρίτι Ολοκληρώθηκε η κατασκευή φωτοβολταϊκού σταθμού 50 MW στο Μαργαρίτι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας


Καλείστε σε μικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας (δια ζώσης και τηλεδιάσκεψη) που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3), στις 28 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30’ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 και την υπ’ αριθμ. 375/2-6-2022 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ και τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του COVID-19 (άρθρο 78 του Ν.4954/2022), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Ηγουμενίτσας έτους 2023.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Ίδρυση Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Μείωση δημοτικών τελών σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέν.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ' αριθμ. 428/2022 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο
Μερική τροποποίηση της αριθμ. 121/2004 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου στο σκέλος που αφορά την παράταση της χρήσης μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού «Εθνικής Αντίστασης».
-Εισηγητής: Δονάτος Μαρτίνης - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο
Κατανομή Δ’ δόσης 2022 στις σχολικές επιτροπές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους και αποζημίωσης εθελοντών σχολικών τροχονόμων.
-Εισηγητής: Ηλίας Λώλης – Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΘΕΜΑ 8ο
Χορήγηση παράτασης του χρόνου ολοκλήρωσης της ανταλλαγής ιδιωτικής έκτασης με κοινοτική στην Τ.Κ. Πέρδικας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Καθορισμός ημερομηνίας και χώρου για τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Read More »
Τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Αγαπητοί μου συνδημότες,

Εύχομαι από καρδιάς φέτος τις γιορτές, το πνεύμα των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει τις ψυχές όλων με γαλήνη, αγάπη και πληρότητα. Το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης που σηματοδοτεί η Θεία Γέννηση, να καταστεί οδηγός μας για προσφορά και ενσυναίσθηση και να προσφέρει στον καθένα δύναμη και πίστη πως οι καλύτερες μέρες θα έρθουν για όλους.

Στον Δήμο μας με ενότητα, αλληλεγγύη και σταθερό προσανατολισμό στην αξία του ανθρώπου, μαζί αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και μαζί ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Όλοι μαζί δημιουργούμε το αύριο που μας αξίζει.

Θερμές ευχές σε όλες και όλους για Ευλογημένα Χριστούγεννα και Eλπιδοφόρο το 2023!
Read More »
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ


Η Θεία Γέννηση ας φωτίσει τον απαιτητικό αλλά και ελπιδοφόρο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε την προσωπική μας ανάταση , την κοινωνική και εθνική μας πρόοδο.

Ας γιορτάσουμε τις Άγιες αυτές ημέρες με στοργή και αγάπη για τους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη και ας προσέξουμε όλοι αυτές τις ήμερες τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον Κορονοϊό.

Με την ελπίδα ότι το 2023 θα μετριαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι τα μεγάλα προβλήματα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία όσο και οι απαράδεκτες προκλήσεις στα Εθνικά μας θέματα, σας εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και τη Νέα χρονιά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ακόμη περισσότερο για μια καλύτερη κοινωνία, για μια ισχυρότερη Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά.

Με εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας με συνεννόηση και συνεργασία μπορούμε να πάρουμε τη θέση που μπορούμε και μας αξίζει στην Ευρώπη και στο Κόσμο. Η Περιφέρεια Ηπείρου μας δείχνει το δρόμο .
Read More »
ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Εγκρίθηκε από το ΚΑΣ η μελέτη για το Σούλι

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Εγκρίθηκε από το ΚΑΣ η μελέτη για το Σούλι


Εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο η μελέτη για την «διερεύνηση του ευρύτερου ιστορικού χώρου του Σουλίου, την ανάδειξη, προστασία και ανάπτυξη του πολιτισμικού και πολιτιστικού τοπίου», σύμφωνα με ανάρτηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η μελέτη εκπονήθηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, για λογαριασμό της Περιφέρειας Ηπείρου και πρόσφατα παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Σούλι, παρουσία και της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, με βάση τη μελέτη, προτείνει μια Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση στο χώρο του Σουλίου, για χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ.

Επίσης από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο εγκρίθηκε η μελέτη για το Οθωμανικό μέρος των Ιαματικών Λουτρών Πρέβεζας, που αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια εργασιών αναστύλωσης και ανακατασκευής των εγκαταστάσεων των Ιαματικών Λουτρών
Read More »
Εγκρίθηκε από το ΚΑΣ η μελέτη για το Σούλι Εγκρίθηκε από το ΚΑΣ η μελέτη για το Σούλι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Ευχές του Γιάννη Γόγολου

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Ευχές του Γιάννη Γόγολου

Read More »
Ευχές του Γιάννη Γόγολου Ευχές του Γιάννη Γόγολου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Δήλωση Βασίλη Γιόγιακα για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λιβαδειά της Βόρειας Ηπείρου

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Δήλωση Βασίλη Γιόγιακα για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λιβαδειά της Βόρειας Ηπείρου


Είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε και να συνοδεύσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στη Λιβαδειά της Βόρειας Ηπείρου, όπου μεταξύ άλλων απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό σε 300 και πλέον ομογενείς μας στο προαύλιο σχολείου. 


Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές σε μια ιστορική ημέρα, αφού είναι η πρώτη φορά ύστερα από 31 χρόνια – και τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη - που Έλληνας Πρωθυπουργός επισκέπτεται τα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας. Καλό νέο ότι μέσα στον Γενάρη θα ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων στους ομογενείς της Αλβανίας.

Read More »
Δήλωση Βασίλη Γιόγιακα για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λιβαδειά της Βόρειας Ηπείρου Δήλωση Βασίλη Γιόγιακα για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λιβαδειά της Βόρειας Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Εορταστικές Ευχές του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Εορταστικές Ευχές του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου ΚάτσηRead More »
Εορταστικές Ευχές του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση Εορταστικές Ευχές του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Ευχές από το Δήμο Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Ευχές από το Δήμο ΗγουμενίτσαςRead More »
Ευχές από το Δήμο Ηγουμενίτσας Ευχές από το Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας


Συνελήφθη προχθές (21-12-2022) το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος, βρισκόμενος ως επιβάτης σε αστικό λεωφορείο, προέβη σε πράξη εναντίον ημεδαπής, με την οποία πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, ο κατηγορούμενος, δύο μέρες νωρίτερα (21-12-2022), είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις πάλι εντός αστικού λεωφορείου σε βάρος της ίδιας ημεδαπής και ακόμη μίας ανήλικης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Read More »
Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας Συνελήφθη ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Ευχές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Ευχές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ΘεσπρωτίαςRead More »
Ευχές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας Ευχές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Κλειστά τα ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Κλειστά τα ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι, κατόπιν σύστασης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τα ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας δεν θα λειτουργήσουν την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή το Σάββατο 24 και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022.
Read More »
Κλειστά τα ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Κλειστά τα ΚΕΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα


Κέρδη άνω των 3,2 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 12 έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2022 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 3.290.425 ευρώ.
Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένας τυχερός στην Αθήνα, ο οποίος κέρδισε 300.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ ένας ακόμη τυχερός στην Αθήνα κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ». Επιπλέον, δύο παίκτες σε Άγιο Δημήτριο και Μεσολόγγι κέρδισαν από 10.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», ένας τυχερός στο Μαρούσι κέρδισε 5.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ», ένας παίκτης στα Γιαννιτσά κέρδισε 3.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ» και δύο ακόμη τυχεροί σε Ηλεία και Έδεσσα κέρδισαν από 2.000 ευρώ στα ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» και «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Συνολικά 65 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.
Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ.
Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

Σχετικά με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.
H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο-ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη, που εκτείνεται έως το 2026. H Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ δύο κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και λοταρίας: ΟΠΑΠ Α.Ε. και Scientific Games Int'l.

Σχετικά με τον ΟΠΑΠ
Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.
Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.
Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Σχετικά με την Scientific Games Int’l
Η Scientific Games είναι ένας εταίρος με μοναδική δυνατότητα στη μεγιστοποίηση των προοπτικών για την αγορά στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα. Η SGI είναι η εταιρεία που δημιούργησε το 1974 την κατηγορία του ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΚΡΑΤΣ, διαθέτοντας εμπειρία σχεδόν 50 χρόνων στη συγκεκριμένη κατηγορία που η ίδια δημιούργησε, η εταιρεία έχει οδηγήσει με συνέπεια και επαγγελματισμό, στην ανάπτυξη και τη δημιουργία κέρδους για 300 πελάτες και συνεργάτες λαχείων σε παραπάνω από 50 χώρες. Έχοντας ως βάση την τεράστια εμπειρία που διαθέτει, η SGI εφαρμόζει τις βέλτιστες πρακτικές στο μάρκετινγκ, όπου σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία και με τo ολοκληρωμένο, καινοτόμοo και ασφαλές σύστημα παραγωγής παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε λοτταρίας.
Έτσι και πάντα με στόχο την ποιότητα και την ασφάλεια μέσα από μια πελατοκεντρική προσέγγιση η εταιρεία αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες υποστηρίζονται από υψηλή τεχνολογία και αποτελούν πρότυπα στην αγορά.
Read More »
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Προδημοσίευση Δέσμης Δράσεων «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜμΕ»

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Προδημοσίευση Δέσμης Δράσεων «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜμΕ»


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι προδημοσιεύτηκε η Δέσμη Δράσεων κρατικών ενισχύσεων «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜμΕ», του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΣΠΑ 2021 – 2027) με συνολικό προϋπολογισμό 700.000.000 €, στοχεύει στην αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.
Στις επιλέξιμες δαπάνες των Δράσεων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: κτίρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλων χώρος, μηχανήματα – εξοπλισμός, πιστοποίηση προϊόντων, δαπάνες marketing, καθώς και δαπάνες για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας.
Η κάθε επιμέρους Δράση καλύπτει διαφορετικού ύψους επενδυτικά σχέδια.

Δράση 1: Πράσινος Μετασχηματισμός ΜμΕ, αφορά επιχειρήσεις με επιχορηγούμενο προϋπολογισμό επενδυτικού σχεδίου από 200.001 € έως και 1.000.000 € (επιλογή είτε ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Ε.Ε. 1407/2013/De minimis είτε ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Ε.Ε. 651/2014 /ΓΚΑΚ).

Οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής των δυνητικά ωφελούμενων επιχειρήσεων είναι οι ακόλουθες:
- Να έχουν τουλάχιστον 1 πλήρη κλεισμένη διαχειριστική χρήση πριν την ημερομηνίαηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης.
- Να δραστηριοποιούνται ουσιωδώς (Κύριος Κωδικός Δραστηριότητας ή Κωδικός Δραστηριότητας με τα μεγαλύτερα έσοδα) σε 1 επιλέξιμο ΚΑΔ δραστηριότητας της παρούσας πρόσκλησης πριν την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης.
- Να διαθέτουν τον/τους επιλέξιμο/ους ΚΑΔ επένδυσης της παρούσας πρόσκλησης πριν την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης.
- Να έχουν 3 τουλάχιστον ΕΜΕ εξαρτημένης εργασίας πλήρους ή μερικής απασχόλησης το ημερολογιακό έτος που προηγείται της υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης. Τούτο θα επιβεβαιώνεται βάσει των δηλωθέντων στοιχείων που τηρούνται για την επιχείρηση αυτή στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.
- Να λειτουργούν νόμιμα.
- Να μην έχει γίνει έναρξη εργασιών για το επενδυτικό σχέδιο πριν την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης.
- Να δηλώσουν ως τόπο/τόπους για την υλοποίηση των ενεργειών της παρούσας δράσης αποκλειστικά μία κατηγορία Περιφέρειας.
- Να λειτουργούν αποκλειστικά ως επιχειρήσεις εταιρικού/εμπορικού χαρακτήρα
- Να πληρούν τις προϋποθέσεις εφαρμογής του Κανονισμού ΕΕ στον οποίο στηρίζεται το χρηματοδοτικό καθεστώς ενίσχυσης που θα επιλέξουν υποχρεωτικά κατά την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής είτε του Καν. ΕΕ 651/2014 (ΓΚΑΚ) ή του Καν. ΕΕ 1407/2013 (De minimis).

Δράση 2: Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ, αφορά επιχειρήσεις με επιχορηγούμενο προϋπολογισμό επενδυτικού σχεδίου από 30.000 € έως και 200.000 € (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ε. 1407/2013 (De minimis).

Οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής των δυνητικά ωφελούμενων επιχειρήσεων είναι οι ακόλουθες:
- Να πραγματοποιήσουν επένδυση αποκλειστικά σε μία Κατηγορία Περιφέρειας
- Να έχουν τουλάχιστον 1 πλήρη κλεισμένη διαχειριστική χρήση πριν την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης
- Να δραστηριοποιούνται ουσιωδώς (Κύριος ΚΑΔ ή ΚΑΔ μεγαλύτερων εσόδων) σε 1 επιλέξιμο ΚΑΔ δραστηριότητας, πριν την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης
- Να διαθέτουν τον/τους επιλέξιμο/ους ΚΑΔ επένδυσης της παρούσας πρόσκλησης πριν την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης
- Να έχουν 2 τουλάχιστον ΕΜΕ εξαρτημένης εργασίας το ημερολογιακό έτος που προηγείται της υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης. Τούτο θα επιβεβαιώνεται βάσει των δηλωθέντων στοιχείων που τηρούνται για την επιχείρηση αυτή στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.
- Να λειτουργούν νόμιμα
- Να μην έχει γίνει έναρξη εργασιών για το επενδυτικό σχέδιο πριν την υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης
- Να λειτουργούν αποκλειστικά ως επιχειρήσεις εταιρικού/εμπορικού χαρακτήρα
- Να πληρούν τις προϋποθέσεις εφαρμογής του Καν. ΕΕ 1407/2013 (De Minimis) στον οποίο στηρίζεται η Δράση.

Σημείωση: Επισημαίνεται ότι υποβολή αίτησης χρηματοδότησης επιτρέπεται είτε μόνο στη «Δράση 1 – «Πράσινος Μετασχηματισμός ΜμΕ » είτε μόνο στη «Δράση 2– «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ».

Ένταση Ενισχύσεων (%)
Η Δημόσια Επιχορήγηση ανέρχεται σε 40% και η Ιδιωτική Συμμετοχή στο 60%.
Επιπλέον προβλέπεται πρόσθετο ποσοστό Δημόσιας Επιχορήγησης 10%, με υλοποίηση δαπανών «Πράσινης Μετάβασης» (GREEN) τουλάχιστον 20% του συνολικού επιλέξιμου Π/Υ, με την Δημόσια Επιχορήγηση να διαμορφώνεται σε 50% και την Ιδιωτική Συμμετοχή σε 50%.

Οι προδημοσιεύσεις των ανωτέρω δράσεων είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (https://bit.ly/3hIw4dL) ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται η προκήρυξη των δράσεων όπου θα εξειδικεύονται οι επιλέξιμοι ΚΑΔ καθώς και οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Read More »
Προδημοσίευση Δέσμης Δράσεων «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜμΕ» Προδημοσίευση Δέσμης Δράσεων «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜμΕ» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας Θεσπρωτίας


Συνεδρίασε την Πέμπτη υπό την προεδρία του Αντιπεριφεριάρχη Θωμά Πιτούλη, το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας Θεσπρωτίας με θέμα τον σχεδιασμό και τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Εκπρόσωποι των Δήμων, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και άλλων φορέων, ανέλυσαν τις δράσεις πρόληψης για την αντιμετώπιση κινδύνων από τη εκδήλωση φαινομένων (Πλημμύρες – Κατολισθήσεις – Χιονοπτώσεις)
Read More »
Συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας Θεσπρωτίας Συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Ευχές από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Ευχές από τον Οργανισμό Λιμένος ΗγουμενίτσαςRead More »
Ευχές από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας Ευχές από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Ευχές από το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Ευχές από το ΠΑΣΟΚ ΘεσπρωτίαςRead More »
Ευχές από το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Ευχές από το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥRead More »
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Ευχές από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Ευχές από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΗπείρουRead More »
Ευχές από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου Ευχές από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

ΕΥΧΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
ΕΥΧΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"Read More »
ΕΥΧΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" ΕΥΧΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Χριστούγεννα στην Πλατεία Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Χριστούγεννα στην Πλατεία Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. Δήμου Ηγουμενίτσας σας προσκαλούν στην κεντρική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Χριστούγεννα στην Πλατεία», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου από τις 15:30, στην Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας με τη συμμετοχή Συλλόγων και Φορέων, με μουσική, παιχνίδια και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων, να διασκεδάσουμε παρέα και να γευτούμε χριστουγεννιάτικα γλυκά, ροφήματα και εδέσματα δωρεάν για όλους.
Read More »
Χριστούγεννα στην Πλατεία Ηγουμενίτσας Χριστούγεννα στην Πλατεία Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

«Ο Ανακριτής Έρχεται» | Θεατρική παράσταση από το Σύλλογο Γονέων του Λυκείου Παραμυθιάς

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
«Ο Ανακριτής Έρχεται» | Θεατρική παράσταση από το Σύλλογο Γονέων του Λυκείου Παραμυθιάς


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Λυκείου Παραμυθιάς διοργανώνει θεατρική βραδιά, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα «Καρκαμίσι» στην Παραμυθιά.

Η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών, θα παρουσιάσει το έργο «Ο Ανακριτής Έρχεται» του Τζον Πρίσλεϋ. Ένα έργο για την «ατομική ευθύνη» και την «ενσυναίσθηση», την κατανόηση δηλαδή της θέσης των συνανθρώπων μας, που ειδικά την περίοδο των γιορτών φαντάζει ως επιτακτική ανάγκη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με προαιρετική συνεισφορά για τη στήριξη του Συλλόγου.
Read More »
«Ο Ανακριτής Έρχεται» | Θεατρική παράσταση από το Σύλλογο Γονέων του Λυκείου Παραμυθιάς «Ο Ανακριτής Έρχεται» | Θεατρική παράσταση από το Σύλλογο Γονέων του Λυκείου Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 τα τέλη κυκλοφορίας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 τα τέλη κυκλοφορίας


Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2023, η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, καθώς η εκούσια ακινησία των οχημάτων, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Σε δήλωσή του, ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε: «Σε συνέχεια σειράς παρεμβάσεων της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με γνώμονα τη διευκόλυνση των Ελλήνων φορολογούμενων, προχωράμε σε δίμηνη παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2023 και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».
Read More »
Έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 τα τέλη κυκλοφορίας Έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 τα τέλη κυκλοφορίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας σας εύχονται Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει.
Read More »
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Ευχές από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022
Ευχές από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ ΘεσπρωτίαςRead More »
Ευχές από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Ευχές από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Σελίδες