Ευχαριστήριο του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Κοτζαπαναγιώτου

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019

Φίλες και φίλοι

Μετά την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων, σύμφωνα με την οποία κατατάχτηκα μεταξύ των πρώτων στον πίνακα εκλογής, οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και αυτούς που ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να με ψηφίσουν για διάφορους λόγους. Ακολούθως ευχαριστώ τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιάννη Γόγολο για την δυνατότητα που μου έδωσε να συμμετέχω σε έναν ωραίο εκλογικό αγώνα καθώς τους συνυποψηφίους μου για την πορεία που κάναμε όλο αυτό το διάστημα.

Οι εκλογές τελείωσαν και τα προβλήματα υπάρχουν. Όπως γίνεται πάντα, άλλα θα επιλύονται και άλλα όχι και ενδεχομένως να δημιουργηθούν νέα ή διαφορετικά. Δηλώνω ότι θα είμαι ένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους που θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε ο Δήμος να κινηθεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και προς τη σωστή κατεύθυνση.

Υπογραμμίζω τη σημαντική παρουσία συγχωριανών στο Δημοτικό Συμβούλιο από όλους τους συνδυασμούς. Είναι ευχής έργον για τη Ν. Σελεύκεια αυτό, αλλά θα κριθούμε για το αντικειμενικά καλό που οφείλουμε να υπηρετούμε τόσο για το χωριό μας, όσο και τα υπόλοιπα διαμερίσματατου Δήμου
Ηγουμενίτσας.
για μια ακόμη φορά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.!!!
Read More »
Ευχαριστήριο του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Κοτζαπαναγιώτου Ευχαριστήριο του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Κοτζαπαναγιώτου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019 Rating: 5

Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας του Καραγιάννη: “Θα είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019


Με αφορμή τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών και την επικράτηση του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ. Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, ο Γιάννης Καραγιάννης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνδημότες μου, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα μας και το πρόσωπο μου.

Η νίκη της Δημοτικής Ομάδας Συνεργασίας, ήταν μια καθαρή εντολή για συγκλήσεις, συνθέσεις και συνεργασίες.

Την εντολή αυτή θα την κάνουμε πράξη, επιδιώκοντας συνεργασία σε όλα τα θέματα με όλες τις παρατάξεις, έτσι ώστε ο Δήμος Σουλίου να αποκτήσει την ρότα που ονειρευόμαστε.

Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Δημοτών μας, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.

Όλοι μαζί, θα εργαστούμε σκληρά έτσι ώστε να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες δεσμεύσεις, από ΟΛΕΣ τις προγραμματικές θέσεις, ΟΛΩΝ των παρατάξεων.

Συγχαρητήρια στις παρατάξεις “Τόπος Αξιών”, “1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας”, “Δύναμη Ελπίδας” και “Λαϊκή Συσπείρωση” και στους κ.κ Νικόλα Κάτσιο, Νίκο Αθανασίου, Νίκο Γώγο και Ηλία Κουτσή.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κάνεις. Πάμε όλοι μαζί για να κάνουμε το Δήμο Σουλίου τον Δήμο των Ονείρων μας"
Read More »
Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας του Καραγιάννη: “Θα είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας του Καραγιάννη: “Θα είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019 Rating: 5

Ο Γιάννης Καραγιαννης για την εκλογή του - Συγχαρητήρια από τον Νικόλα Κάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019


Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ, βρέθηκε ο Νικόλας Κάτσιος σε μια κίνηση πολιτικού πολιτισμού για να συγχαρεί τον Γιάννη Καραγιαννη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
 
Read More »
Ο Γιάννης Καραγιαννης για την εκλογή του - Συγχαρητήρια από τον Νικόλα Κάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ) Ο Γιάννης Καραγιαννης για την εκλογή του - Συγχαρητήρια από τον Νικόλα Κάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019 Rating: 5

Ευχαριστήριο της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου κας Μυρτώ Λύκα

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019


Και τώρα που τα πράγματα ηρέμησαν και οι εκλογές τελείωσαν ο καθένας από εμάς θα πρέπει να κάνει τον απολογισμό του. 
Ο δικός μου απολογισμός μετράει νέους φίλους. 
Στο υπέροχο ταξίδι των εκλογών έζησα όμορφες στιγμές αλλά και στιγμές που με πίκραναν. 
Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι θετικό. 
Για μένα αυτές οι εκλογές ήταν ο τρόπος να δω ποιοι στέκονται δίπλα μου και ποιοι όχι καθώς από την αρχή ήξερα ότι η εκλογή μου ήταν δύσκολη ίσως και αδύνατη δίπλα σε κορυφαία στελέχη του χώρου. 
Μακριά από πολιτικές στηρίξεις και με δικές μου αποκλειστικά κ μόνο δυνάμεις κατάφερα να συγκεντρώσω 1142 σταυρούς. 
Σταυροί οι οποίοι είναι αποκλειστικά δικοί μου καθώς δεν ανήκω σε κάποιο από τα μεγάλα κόμματα που μπήκαν στον αγώνα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους τους. 
Θέλω καταρχήν μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα. 
Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με ψήφισαν γιατί πίστεψαν σε εμένα. 
Ευχαριστώ αυτούς που με έκριναν είτε θετικά είτε αρνητικά. 
Με έκαναν σοφότερο άνθρωπο. 
Ευχαριστώ την οικογένεια μου που με ανέχτηκε τόσους μήνες και στήριξαν τον αγώνα μου. 
Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ Αλέξανδρο Καχριμάνη που πίστεψε σε εμένα και μου επέτρεψε να παλέψω για την εκλογή του. 
Θα στέκομαι δίπλα του για πάντα. 
Περισσότερο απ' όλους όμως ευχαριστώ τον άντρα μου που επί δύο μήνες έζησε χωρίς εμένα καθώς έπρεπε να απουσιάζω από το σπίτι μου για το καλό του αγώνα. 
Θα είμαι παρόν όταν με χρειάζεται ο τόπος και θα παλεύω για όλους ανεξαρτήτως την στήριξη τους η όχι. 
Όποιος θέλει να βοηθήσει δεν έχει ανάγκη για μια καρέκλα βοηθάει από όπου κι αν βρεθεί. 
Τέλος ευχαριστώ τους συνυποψήφιους για τον ηθικό αγώνα που έκαναν και εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα όσων εκλέχθηκαν. 
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. 
Η Ήπειρος θα φτάσει ακόμη ψηλότερα!!!
Read More »
Ευχαριστήριο της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου κας Μυρτώ Λύκα Ευχαριστήριο της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου κας Μυρτώ Λύκα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019 Rating: 5

Δήμος Σουλίου: Αναλυτικά αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019Read More »
Δήμος Σουλίου: Αναλυτικά αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα Δήμος Σουλίου: Αναλυτικά αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019 Rating: 5

Σελίδες