Ηγουμενίτσα: Αναβάλλεται η αυριανή μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για την Μακεδονία που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 25/07 στην Ηγουμενίτσα, θα αναβληθεί λόγω των έκτακτων γεγονότων και ως ένδειξη συμπαράστασης στους αδικοχαμένους συμπολίτες μας!!! 

Θα υπάρξει ανακοίνωση στις επόμενες μέρες για την νεότερη ημερομηνία της εκδήλωσης!!!


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Αναβάλλεται η αυριανή μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία Ηγουμενίτσα: Αναβάλλεται η αυριανή μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Γιάννης Γόγολος: "Δεν λειτουργούν τα σημεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης του Δήμου Ηγουμενίτσας"

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018

Μήνυμα του επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το Δήμο Ηγουμενίτσας του Γιάννη Γόγολου:

Επειδή πολλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για προσφορά υλικής βοήθειας για τους πληγέντες, τους ενημερώνουμε ότι τα σημεία συγκέντρωσης του δήμου που ανακοινώθηκαν δεν λειτουργούν αυτή τη στιγμή.

Για τον σκοπό αυτό ήδη δύο επιχειρήσεις (Μαϊστράλι και Ευ Καρποίς ) διαθέτουν χώρους για την συγκέντρωση της βοήθειας. Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να απευθύνονται σε αυτές!


Read More »
Γιάννης Γόγολος: "Δεν λειτουργούν τα σημεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης του Δήμου Ηγουμενίτσας" Γιάννης Γόγολος: "Δεν λειτουργούν τα σημεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης του Δήμου Ηγουμενίτσας" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Έκκληση του Δήμου Ηγουμενίτσας για βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της χώρας μας

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018Με αφορμή την Εθνική Τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές ο Δήμος Ηγουμενίτσας κάνει έκκληση βοήθειας ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και να διατεθούν στους πυρόπληκτους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν.

Στις πληγείσες περιοχές υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.α).

Ας δείξουμε εμπράκτως την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας με ολόπλευρη και άμεση βοήθεια σε όσους έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας και στο Δημαρχείο.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

· Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ηγουμενίτσας: 26650 21438

· Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ηγουμενίτσας: 26650 24245

· Δημαρχείο: 2665 3 61101


 
Read More »
Έκκληση του Δήμου Ηγουμενίτσας για βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της χώρας μας Έκκληση του Δήμου Ηγουμενίτσας για βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της χώρας μας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Σύβοτα: Επιβολή διοικητικών κυρώσεων για διαφήμιση παράνομης ναύλωσης σε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018


Η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κινήθηκε από την Λιμενική Αρχή Συβότων κατά του ιδιοκτήτη του ιδιωτικού σκάφους αναψυχής “XENIOS” σημαίας Η.Π.Α. 

Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε η διαφήμιση εκμετάλλευσης έναντι ναύλου του εν λόγω ιδιωτικού πλοίου αναψυχής στην Ελλάδα σε διεθνή ιστοσελίδα, κατά παράβαση των διατάξεων της παραγράφου 4 του άρθρου 9 του Ν. 4256/2014, όπως ισχύει. 


 
Read More »
Σύβοτα: Επιβολή διοικητικών κυρώσεων για διαφήμιση παράνομης ναύλωσης σε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής Σύβοτα: Επιβολή διοικητικών κυρώσεων για διαφήμιση παράνομης ναύλωσης σε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΖΗΚΟΥ

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018
Η είδηση, σύντροφε Τάκη, ότι «έφυγες» από κοντά μας, μας γέμισε με μεγάλη θλίψη. Η γενναιότητα, όμως, που αντιμετώπισες τις δυσκολίες της ζωής, ειδικά τα τελευταία χρόνια με τα προβλήματα της υγείας σου. Δεν σε εμπόδισαν όμως να είσαι μπροστάρης, και πάντα χαμογελαστός στους αγώνες. Αυτή σου η στάση στις μικρές ή μεγάλες μάχες αποτελεί παράδειγμα, μας δίνει δύναμη να σταθούμε όρθιοι και να τραβήξουμε μπροστά, όπως μπροστά τραβούσες και συ πάντα στη ζωή σου.

Σύντροφε Τάκη, οι Θεσπρωτοί Κομμουνιστές είμαστε περήφανοι για σένα.

Είμαστε περήφανοι για την προσφορά σου στο Κόμμα, στο λαϊκό κίνημα, στον αγώνα για το δίκιο του λαού, στην πάλη για να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του.

Σ’ όλα τα χρόνια της αγωνιστικής σου διαδρομής δεν έλειψες στιγμή από τις μάχες που έδινε το Κόμμα. Πάντα υποψήφιος με τους δημοτικούς συνδυασμούς του ΚΚΕ, παρόν στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, αλλά και στην αφανή δουλειά για την οργάνωσή τους.

Έμεινες πιστός και αγωνιζόσουν για τα ανώτερα ιδανικά που υπηρετεί το ΚΚΕ, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Τίμησες μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του αυτά τα ιδανικά με την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ.

Σύντροφε Τάκη, η ύστατη ώρα ήρθε σε μέρες που το Κόμμα μας έχει ανάγκη την ανιδιοτελή προσφορά σου. Κοιμήσου, όμως, ήσυχος. Το Κόμμα σου, το ΚΚΕ, θα στέκει πάντα ακλόνητο. Είναι χιλιάδες αυτοί που συνεχίζουν το έργο σου. Η σπορά που έριξες και συ φουντώνει και καρπίζει. Οι ιδέες μας είναι παντοδύναμες και ανίκητες.

Κοιμήσου σύντροφε, πλάι σε κείνους που πάλεψαν την αδικία, επώνυμους, ανώνυμους, σιωπηλούς. Πλάι σε κείνους που γεννήθηκαν και πέθαναν σηκώνοντας τη σημαία του αγώνα πιο ψηλά.

Φεύγεις σύντροφε, μας αφήνεις όμως παρακαταθήκη το παράδειγμα της αγωνιστικής διαδρομής σου στον δύσκολο αγώνα μας. Γι’ αυτό θα σε σκεφτόμαστε και θα σε θυμόμαστε στους καθημερινούς αγώνες μας.

Η αγωνιστική σου αξιοπρέπεια και προσφορά, η αναγνώριση της δράσης σου, η αγάπη και η εκτίμηση όλων μας για σένα, ας είναι μικρή παρηγοριά για την οικογένεια σου, όλους τους συγγενείς και φίλους σου.

Καλό ταξίδι, σύντροφε Τάκη.

*Η κηδεία του σ. Τάκη Ζήκου θα γίνει την Τετάρτη 25/07/2018 στις 12 το μεσημέρι στον Ναό του Αγ. Αθανασίου στον Ξηρόλοφο Παραμυθιάς.


Read More »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΖΗΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΖΗΚΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για του πληγέντες από την φωτιά

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018

Οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας και των ευρύτερων περιοχών μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στο κατάστημα Μαϊστράλι Δρεπάνου για να σταλούν το συντομότερο δυνατόν στους πληγέντες της Κινέτας! 
Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη! 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για του πληγέντες από την φωτιά Ηγουμενίτσα: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για του πληγέντες από την φωτιά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Μήνυμα του Γιάννη Γόγολου για την τραγωδία στην Αττική

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018

Εκφράζω τη συμπαράστασή μου προς όλους τους συνανθρώπους μας στην Αττική για τις ανθρώπινες απώλειες και τις περιουσίες που χάθηκαν στη χθεσινή καταστροφική πυρκαγιά. Καλώ τους τοπικούς φορείς τους ιδιώτες, τους απλούς πολίτες, στη δημιουργία αλυσίδας αλληλεγγύης προς τους πληγέντες . 
Ενώνω τη φωνή μου, με αυτές των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και της πυροσβεστικής, για την αύξηση της προσοχής όλων των πολιτών στην περιοχή του Δήμου μας, για το επόμενο διάστημα του καλοκαιριού, ώστε να προληφθούν παρόμοιες καταστάσεις.
Ιδιαίτερα οι νέοι με σύμμαχο τις νέες τεχνολογίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ας γίνουν πρωτοπόροι στην προσπάθεια αυτή.


Read More »
Μήνυμα του Γιάννη Γόγολου για την τραγωδία στην Αττική Μήνυμα του Γιάννη Γόγολου για την τραγωδία στην Αττική Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναν μη νόμιμο μετανάστη

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018Συνελήφθη, χθες (23-07-2018) το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 52χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 52χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας, έναν 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 52χρονου, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.


Read More »
Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναν μη νόμιμο μετανάστη Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναν μη νόμιμο μετανάστη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Β. Γιόγιακας: «Καθυστερεί η επιλογή των υποψήφιων γιατρών για το Νοσοκομείο Φιλιατών»

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018


Να επισπευθεί η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων γιατρών στις 15 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών ζητεί ο Βασίλης Γιόγιακας με νέα επιστολή που απέστειλε στον αρμόδιο Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Νικολόπουλο.

Στην επιστολή ο βουλευτής Θεσπρωτίας σημειώνει ότι σύμφωνα με την έως τώρα εξέλιξη είναι πιθανό οι γιατροί που θα επιλεχθούν να μην έχουν τοποθετηθεί νωρίτερα από το τέλος του χρόνου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κενά σε θέσεις κρίσιμων ειδικοτήτων λόγω της σταδιακής αποχώρησης των γιατρών που είχαν υποβάλει αίτηση για μετάθεση. Κατά συνέπεια ζητεί την επιτάχυνση της διαδικασίας επιλογής των υποψήφιων γιατρών καθώς και να ενημερωθεί για το χρόνο στον οποίο θα έχουν τοποθετηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.

Ολόκληρη η επιστολή του Β. Γιόγιακα προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ:

Προς:
κ. Παναγιώτη Νικολόπουλο
Διοικητή 6ης ΥΠΕ
Ηγουμενίτσα, 23 Ιουνίου 2018

Αξιότιμε κύριε Νικολόπουλε,

Στις 27 Απριλίου 2018 έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση 15 θέσεων του κλάδου γιατρών ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών. Περίπου 3 μήνες μετά δε γνωρίζουμε πότε θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων από την αρμόδια Υπηρεσία της 6ης ΥΠΕ προκειμένου στη συνέχεια να συγκροτηθούν τα Συμβούλια Κρίσης Ιατρών ανά ειδικότητα. Επομένως, σύμφωνα με την έως τώρα εξέλιξη της διαδικασίας αλλά και τη σχετική εμπειρία, είναι πιθανό οι γιατροί που θα επιλεχθούν να μην έχουν τοποθετηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Με δεδομένο ότι οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών που είχαν υποβάλει αίτηση για μετάθεση σταδιακά αποχωρούν πρέπει να διασφαλιστεί ότι δε θα υπάρξουν κενά σε θέσεις κρίσιμων ειδικοτήτων (καρδιολόγοι, χειρουργοί, νεφρολόγοι κ.α.) και ότι όλα τα Τμήματα του Νοσοκομείου θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Για το λόγο αυτό παρακαλώ για τις ενέργειές σας με σκοπό την επιτάχυνση της διαδικασίας επιλογής των υποψήφιων γιατρών καθώς και για την ενημέρωσή μου σχετικά με το χρόνο στον οποίο θα έχουν τοποθετηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.

Με εκτίμηση,
Βασίλειος Γιόγιακας
Βουλευτής Θεσπρωτίας 


 
Read More »
Β. Γιόγιακας: «Καθυστερεί η επιλογή των υποψήφιων γιατρών για το Νοσοκομείο Φιλιατών» Β. Γιόγιακας: «Καθυστερεί η επιλογή των υποψήφιων γιατρών για το Νοσοκομείο Φιλιατών» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Τα πανηγύρια της Θεσπρωτίας, από την εποχή της παράδοσης στην εποχή του Facebook

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018

" Πείτε μου, ρε παιδιά, υπάρχει κανένα καλό πανηγύρι στη Θεσπρωτία να πάω;» ρωτούσε πριν από μερικές μέρες μια γυναίκα σε μια ομάδα Θεσπρωτών στο Facebook και οι απαντήσεις, που έλαβε, δεν ήταν λίγες. 
Μάλιστα συνοδεύονταν από φωτογραφίες και βίντεο περσινών και προπέρσινων πανηγυριών. 
Πλέον ό,τι γίνεται στο πανηγύρι ενός χωριού, μπορεί να αποτελέσει δημόσιο θέαμα παντού μέσω υπολογιστή, τάμπλετ, κινητού τηλεφώνου. 
Ένας Θεσπρωτός μετανάστης στη Γερμανία μπορεί να χορεύει κ από το σπίτι του στην ξενητειά , μετέχοντας στο πανηγύρι του χωριού του μέσω skype. 
Παλαιότερα στη Θεσπρωτία οι άνθρωποι φορούσαν άλλα ρούχα και άλλα παπούτσια, προκειμένου να πάνε στο πανηγύρι, χόρευαν με άλλον τρόπο. 
Πριν από μερικά χρόνια η μεταφορά στον τόπο του πανηγυριού γινόταν με γαϊδουράκι, σήμερα με αυτοκίνητα. 
Οι γυναίκες ντύνονταν με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι σήμερα, ενώ το τοπικό εμπόριο γινόταν μέσα από τη ζωοπανήγυρη. 
Ο οίνος των πανηγυριών μεταβλήθηκε συχνά σε παγωμένη μπύρα. 
Στη δεκαετία του ’70, είχαμε μαζική ένταξη και επέκταση των δικτύων ηλεκτροδότησης. 
Αυτό σήμαινε αλλεπάλληλες αλλαγές όχι μόνο στην καθημερινή και τη δημόσια ζωή, αλλά και στο πανηγύρι. 
Το πανηγύρι, που παλαιότερα μπορεί να συνέβαινε μόνο τα πρωινά, αφού τα βράδια οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να μείνουν πολλές ώρες με κεριά ή άναβαν φωτιές, πλέον άλλαξε χρόνο τέλεσης και μετακινήθηκε προς πιο βραδινές ώρες. 
 Άλλαξε ο τρόπος εκφοράς της μουσικής, αφού πλέον υπήρχαν μικροφωνικές εγκαταστάσεις στα πανηγύρια και ο ηλεκτρικός ήχος αντικατέστησε τον παλαιότερο ήχο των οργάνων. 
Πριν από μερικές δεκαετίες, το πανηγύρι ήταν το επίσημο νυφοπάζαρο, η ευκαιρία για να δουν τα συμπεθεριά και να επιλέξουν νύφη. 
Σήμερα, όλα αυτά έχουν αλλάξει, αφού υπάρχουν οι επιλογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 
Πέρα από τους συλλόγους, τα χορευτικά συγκροτήματα και τις αδελφότητες αποδήμων υπάρχουν πολυπληθείς διαδικτυακές κοινότητες, που ανά πάσα στιγμή μεταφέρουν την προαναγγελία ενός πανηγυριού ή απευθύνουν διαδικτυακές προσκλήσεις σε γνωστούς και φίλους. 
Ο ένας με τον άλλον στη ‘‘διαδικτυακή γειτονιά’’ ενημερώνουν και προτρέπουν κάποιον να πάει σ’ ένα πανηγύρι. 


 
Read More »
Τα πανηγύρια της Θεσπρωτίας, από την εποχή της παράδοσης στην εποχή του Facebook Τα πανηγύρια της Θεσπρωτίας, από την εποχή της παράδοσης στην εποχή του Facebook Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Στις 25 Ιουλίου το πανηγύρι στο Ελευθέρι Θεσπρωτίας

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018


Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος 25 Ιουλίου θα βρισκόμαστε στο Ελευθέρι Θεσπρωτίας με χορό ελεύθερο για να πέρασουμε μια δυνατή βραδιά.!!
Τραγούδι:Μάκης Κιαμος Μαρία Τσάνη Γρηγόρης Λιόλης Ράνια θεοχάρη.


 
Read More »
Στις 25 Ιουλίου το πανηγύρι στο Ελευθέρι Θεσπρωτίας Στις 25 Ιουλίου το πανηγύρι στο Ελευθέρι Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018


Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (eetaa.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 – 2019 και το πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα προσωρινά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ, αλλά και τους προσωρινούς πίνακες των δυνητικά ωφελούμενων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό, αλλά και το έντυπο ένστασης των γονέων.

Για την εισαγωγή στην εφαρμογή απαιτείται ο ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης , τον οποίο γνωρίζει μόνον η ίδια και απαιτείται κάθε φορά που η μητέρα επιθυμεί να κάνει εισαγωγή στο πληροφοριακό σύστημα, προκειμένου να αντλήσει τα προσωπικά της στοιχεία.

Παράλληλα και μετά την ολοκλήρωση άντλησης των στοιχείων από την ΑΑΔΕ, οι αιτούντες με τη χρήση του προσωπικού τους κωδικού μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς πίνακες.

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας και των παιδιών. Αντί αυτών εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ. Οι αιτούσες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου τους, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.


 
Read More »
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα οι ειδικοί σύμβουλοί του Grow Greek Tourism Online της Google

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018


Το Grow Greek Tourism Online της Google για 4η συνεχόμενη χρονιά ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα συνεχίζοντας την υποστήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επαγγελματιών του τουρισμού.

Οι Online Advisors, ειδικοί σύμβουλοι του Grow Greek Tourism Online, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ηγουμενίτσας, θα βρίσκονται στην Ηγουμενίτσα, αλλά μετά από συνεννόηση και στον υπόλοιπό Δήμο, από τις 16 έως και τις 27 Ιουλίου, για να παρέχουν στους επαγγελματίες του τουρισμού δωρεάν προσωπικές συναντήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν:

• Ενημέρωση για την αξιοποίηση των βασικών εργαλείων του διαδικτύου βοηθώντας την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

• Τοποθέτηση ή ενημέρωση της παρουσίας σας στους χάρτες της Google.

Κλείστε σήμερα ραντεβού για τη δική σας επιχείρηση με τους Online Advisors του Grow Greek Tourism Online:

• Ρόμπερτ Μπάρτρικ-Κρανάς 6956604927

• Κωνσταντίνα Τσίκου 6956604928


Read More »
Στην Ηγουμενίτσα οι ειδικοί σύμβουλοί του Grow Greek Tourism Online της Google Στην Ηγουμενίτσα οι ειδικοί σύμβουλοί του Grow Greek Tourism Online της Google Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται το κρουαζιερόπλοιο «Marella Celebration» με 1264 επιβάτες

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018

Στην Ηγουμενίτσας βρίσκεται από τις 8:00, το κρουαζιερόπλοιο «Marella Celebration», σημαία Μάλτας. 
Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι τις 19:00 μ.μ..

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποιήθηκαν στο πλοίο θα επιβαίνουν 1264 επιβάτες. 

Προηγούμενος σταθμός του το Αργοστόλι και επόμενος το Κότορ. 


Read More »
Στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται το κρουαζιερόπλοιο «Marella Celebration» με 1264 επιβάτες Στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται το κρουαζιερόπλοιο «Marella Celebration» με 1264 επιβάτες Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Μέσω Ναυπάκτου τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Θεσπρωτία για Αθήνα λόγω της πυρκαγιάς στην Κινέτα

Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018


Κλειστή και στα δύο ρεύματα παραμένει η Εθνική Οδός Κορίνθου – Αθήνας, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κινέτα με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία οδηγών και οχημάτων.

Μέσω Ναυπάκτου – Λαμίας πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ της Ηπείρου από και προς Αθήνα. Η επιλογή αυτή επιφέρει μια καθυστέρηση μιας έως μιάμισης ώρας στο δρομολόγιο, αλλά άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει καθώς η Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου παραμένει κλειστή και δεν αναμένεται να ανοίξει μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το μεσημεριανό δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας από Αθήνα προς Ηγουμενίτσα, «πρόλαβε» και πέρασε πριν κλείσει η Εθνική, δε συνέβη όμως το ίδιο με το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, το οποίο τελικά πέρασε με καράβι από το Αίγιο στην Ιτέα και από κει συνέχισε το ταξίδι μέσω της ΕΟ Αθηνών – Λαμίας.


Read More »
Μέσω Ναυπάκτου τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Θεσπρωτία για Αθήνα λόγω της πυρκαγιάς στην Κινέτα Μέσω Ναυπάκτου τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Θεσπρωτία για Αθήνα λόγω της πυρκαγιάς στην Κινέτα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5
Blog Pop-up

Σελίδες