Και οι αγρότες στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019


«Το φθινόπωρο θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση, με τις δυνάμεις που είχαν δώσει το στίγμα τους όλα αυτά τα χρόνια».

Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, ενώ όπως είπε "στην επικείμενη ευνοϊκή ρύθμιση 120 δόσεων για ασφαλιστικά ταμεία και εφορία θα περιλαμβάνονται και οι αγρότες".

Επεσήμανε ότι πριν από 10 μήνες εξαγγέλθηκαν οι ρυθμίσεις για τα αγροτικά δάνεια που προβλέπουν τη διαγραφή όλων των τόκων και του κεφαλαίου και σημείωσε ότι τα χρέη προς τα ασφαλιστικά τους ταμεία και την εφορία θα ρυθμιστούν με την επικείμενη ρύθμιση.

Ερωτηθείς για το πολιτικό του μέλλον, ο Β. Κόκκαλης σημείωσε ότι προέχει το κυβερνητικό έργο, φέρνοντας ως παράδειγμα τη ρύθμιση των 120 δόσεων και το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.

«Προέχει να αποκατασταθούν οι αδικίες, Το φθινόπωρο του 2019 θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με τις δυνάμεις που είχαν δώσει το στίγμα τους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πιθανόν να είμαι και εγώ μέσα στις δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια και που φέρνουν τη συνταγματική αναθεώρηση» τόνισε.
Read More »
Και οι αγρότες στη ρύθμιση των 120 δόσεων Και οι αγρότες στη ρύθμιση των 120 δόσεων Reviewed by ebagelos on Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019 Rating: 5

Στον συνδυασμό του Γιάννη Γόγολου ο Ιωάννης Θεοχάρης

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019


Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία ανακοινώνει:

Συνεχίζουμε την συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας.
Στο κάλεσμα που κάναμε απο την πρώτη στιγμή στην κοινωνία να αφήσουμε πίσω μας τις κομματικές διαχωριστικές γραμμές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση.
Αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις την μεγάλη συμμετοχή από όλο το πολιτικό φάσμα.
Καλωσορίζουμε στην Δημοτική μας ομάδα τον κύριο Ιωάννη Θεοχάρη του Δημητρίου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία ως υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Ηγουμενίτσας.

Βιογραφικό

Θεοχάρης Ιωάννης του Δημητρίου .
Απόστρατος Αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας με τον συνδυασμό
Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία.
Γεννήθηκα στην πρώην Δυτική Γερμανία από γονείς μετανάστες.Κατάγομαι από το Νεοχώρι, του Δήμου Σουλίου και διαμένω στην Ηγουμενίτσα τα τελευταία 11 χρόνια.
Αποφοίτησα από το Τεχνικό Λύκειο Ηγουμενίτσας το 1981 και την Ανώτερη Στρατιωτική Σχολή Υπαξιωματικών το 1984.
Υπηρέτησα σε όλες τις προβλεπόμενες από τη βαθμολογική μου εξέλιξη θέσεις, στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα (Τρίκαλα, Σπάρτη, Κοζάνη, Ελευσίνα ,Λήμνο, Πρέβεζα Ξάνθη ) και αποστρατεύτηκα με τον βαθμό του Λοχαγού το έτος 2008.
Υπηρέτησα ως ενεργός αλεξιπτωτιστής και αρχηγός ρίψεων Εφοδίων από α/φ τις Π.Α σε ειδικές Μονάδες του Στρατού Ξηράς,
Τιμήθηκα με το στρατιωτικό μετάλλιο Ευδόκιμης Υπηρεσίας
Έχω περάσει διάφορες εκπαιδεύσεις. Ενδεικτικά αναφέρω:
α. Rescue training international – Certificate of Course Completion- First Person on scene- Level 1
β.City & Guilds-Level 3- Award for Maritime Security Operatives
γ.City & Guilds- Certificate of Unit Credit-Award for Maritime Security Operatives
Έχω γνώσεις της Αγγλικής ,Γερμανικής γλώσσας, καθώς και ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Διατέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων για δυο (2) θητείες.
Read More »
Στον συνδυασμό του Γιάννη Γόγολου ο Ιωάννης Θεοχάρης Στον συνδυασμό του Γιάννη Γόγολου ο Ιωάννης Θεοχάρης Reviewed by ebagelos on Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019 Rating: 5

Ένταξη του έργου με τίτλο «Βελτίωση αγροτικών οδών στο ∆ήμο Ηγουμενίτσας» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι»

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019

Εντάχθηκε για χρηματοδότηση η πρόταση του Δήμου Ηγουμενίτσας με τίτλο «Βελτίωση αγροτικών οδών στο Δήμο Ηγουμενίτσας» και προϋπολογισμό 1.450.000,00€ στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι». Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το ΦΙΛΟΔΗΜΟ με το ποσό των 868.000,00€, ενώ το υπόλοιπο θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του Δήμου.

Συγκεκριμένα οι δρόμοι που θα βελτιωθούν είναι οι εξής:

1. Στη Νέα Σελεύκεια θα γίνει βελτίωση σε δύο υφιστάμενους διανοιγμένους αγροτικούς δρόμους, ο πρώτος (ΤΜΗΜΑ 1) εκ των οποίων είναι συνολικού μήκους 1.665,00μ. και βρίσκεται στον κάμπο Ν. Σελεύκειας, ενώ ο δεύτερος (ΤΜΗΜΑ 2) συνολικού μήκους 2.404μ., ο οποίος είναι μεν ασφαλτοστρωμένος αλλά λόγω της διέλευσης βαρέων γεωργικών μηχανημάτων και λοιπών φορτηγών μεταφοράς έχει υποστεί σημαντικές βλάβες, ξεκινά πλησίον του υποσταθμού ΔΕΗ στην περιοχή Μακρυγιάλι και καταλήγει στη διασταύρωση πλησίον της εισόδου του Πύργου Λυγιάς.

2. Στην ΤΚ Μαυρουδίου στη θέση «Γούρα» θα γίνει βελτίωση σε υφιστάμενο αγροτικό δρόμο που συνδέει το Καστρί με το Μαυρούδι μήκους 1.650,00μ περίπου και πλάτους 4,50μ .

3. Στην ΤΚ Φασκομηλιάς θα γίνει βελτίωση σε δύο υφιστάμενους διανοιγμένους αγροτικούς δρόμους, συνολικού μήκους 1300,00μ περίπου και πλάτους 4,50μ.

4. Στην ΤΚ Ελευθερίου θα γίνει βελτίωση σε υφιστάμενο αγροτικό δρόμο μήκους 550,00μ περίπου και πλάτους 3,50μ .

5. Στην ΤΚ Καταβόθρας θα γίνει βελτίωση σε υφιστάμενο αγροτικό δρόμο μήκους 500,00μ περίπου και πλάτους 3,50μ.

6. Στην ΤΚ Συβότων θα γίνει βελτίωση σε υφιστάμενους αγροτικούς δρόμους μήκους περίπου 500,00μ και 200,00μ αντίστοιχα και πλάτους 4,00μ.

7. Στην ΤΚ Πέρδικας θα γίνει βελτίωση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου που αρχίζει από την παραλία στο Καραβοστάσι και καταλήγει στη διασταύρωση που οδηγεί στο Δυμόκαστρο σε μήκος 1.300,00μ περίπου και πλάτος 4,50μ.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε σχετικά:

«Η ένταξη ενός ακόμη έργου για χρηματοδότηση αποτελεί απτή απόδειξη, ότι ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, έτσι ώστε να υλοποιούμε το πολύπλευρο πρόγραμμά μας για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και έμπρακτη στήριξη του πρωτογενούς τομέα σε ολόκληρο το Δήμο Ηγουμενίτσας».

Read More »
Ένταξη του έργου με τίτλο «Βελτίωση αγροτικών οδών στο ∆ήμο Ηγουμενίτσας» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι» Ένταξη του έργου με τίτλο «Βελτίωση αγροτικών οδών στο ∆ήμο Ηγουμενίτσας» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι» Reviewed by ebagelos on Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019 Rating: 5

Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Σουλίου στον ΦΟΠ

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019


Το απόγευμα της Πέμπτης κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενο από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Κουτσή και τους Θόδωρο Μπρέστα, Ματίνα Τζάκου και Χρυσηίδα Γεωργίου επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς και συνομίλησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΦΟΠ ενημέρωσαν τη Λαϊκή Συσπείρωση για τις δραστηριότητες του ομίλου και τη συμμετοχή των παιδιών και όχι μόνο στα τμήματα (φιλαρμονική, χορευτικά, ωδείο, ρομποτικής, σκακιού, εικαστικών). Αναφέρθηκαν επίσης στο ιδιοκτησιακό ζήτημα των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΦΟΠ και στην προσπάθεια των τελευταίων ΔΣ να βάλουν σε τάξη μια σειρά από διοικητικά, οικονομικά, λογιστικά, πολεοδομικά κ.α θέματα. Επίσης εξέφρασαν την ανησυχία τους για στατικότητα των κτιρίων και τις άκαρπες προσπάθειες που έχουν κάνει ώστε να χρηματοδοτηθούν από τον Δήμο απαραίτητα έργα ενίσχυσης της στατικότητας.

Από την πλευρά τους τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισαν πως τόσο ως δημοτικό ψηφοδέλτιο όσο και ως πολιτικός χώρος, οι κομμουνιστές βάζουν πολύ ψηλά την υπόθεση πολιτισμός όχι ως εμπόρευμα αλλά ως δικαίωμα του κάθε πολίτη και υποχρέωση του κράτους να παρέχει πρόσβαση στο πολιτισμό σε όλους. Εξήραν το έργο του ΦΟΠ για 6 δεκαετίες στην Παραμυθιά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή όμως τόνισαν πως το μεράκι και η ανιδιοτέλεια των εθελοντών δεν φτάνει πάντα. Είναι απαίτηση των καιρών το κράτος είτε σε κεντρικό είτε σε τοπικό επίπεδο να δώσει σημασία και πόρους στον πολιτισμό, στην τέχνη, στην ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μακριά από την υποκουλτούρα και την εμπορευματοποίηση. Όσο για το θέμα των στατικών προβλημάτων του κτιρίου του ΦΟΠ, ενός χώρου που καθημερινά συγκεντρώνονται δεκάδες άνθρωποι, κυρίως παιδιά, αποτελεί μια ακόμη περίπτωση, σε έναν μακρύ κατάλογο, από επικίνδυνα κτίρια. Για τη Λαϊκή Συσπείρωση αποτελεί προτεραιότητα ο άμεσος αντισεισμικός έλεγχος όλων των δημόσιων κτιρίων και όχι μόνο. Τέλος σχετικά με το ιδιοκτησιακό θέμα οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισαν ότι πρέπει άμεσα να μπει και να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Την Κυριακή κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενο από τον Ηλία Κουτσή και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Τάκη Χρήστου θα μεταβεί στην Αθήνα για την ετήσια εκδήλωση της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας.

Read More »
Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Σουλίου στον ΦΟΠ Επίσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Σουλίου στον ΦΟΠ Reviewed by ebagelos on Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019 Rating: 5

Στον συνδυασμό του Γιάννη Γόγολου η δικηγόρος κα Ρεβέκκα Κοσιώρη

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019


Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία ανακοινώνει:

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στη Δημοτική μας ομάδα την κυρία Κοσιώρη Ρεβέκκα του Χαράλαμπου.
Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω. Απόφοιτη Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας.
Μιλά τρείς ξένες γλώσσες.
Ασκεί δικηγορία από το 2003.
Είναι παντρεμένη με τον κύριο Αλέξανδρο Φερεντίνο και έχει δύο παιδιά.
Ρεβέκκα σου ευχόμαστε καλή επιτυχία ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο.
Read More »
Στον συνδυασμό του Γιάννη Γόγολου η δικηγόρος κα Ρεβέκκα Κοσιώρη Στον συνδυασμό του Γιάννη Γόγολου η δικηγόρος κα Ρεβέκκα Κοσιώρη Reviewed by ebagelos on Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες του Σαββάτου, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 20 (πεζόδρομος) στη χερσαία ζώνη του λιμένα Πρέβεζας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 63χρονος παρέσυρε έναν 65χρονο πεζό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του πεζού.

Άμεσα ο ανωτέρω 65χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό Reviewed by ebagelos on Κυριακή, Μαρτίου 17, 2019 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες