Θεσπρωτία: Ασθενής σεισμική δόνηση

Σάββατο, Απριλίου 27, 2019

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε 11 λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, ανοιχτά των νησιών των Συβότων.

Ο σεισμός είχε ένταση 2,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και το επίκεντρο του εντοπίζεται 17 χιλιόμετρα Νότιο - Νοτιοδυτικά της Ηγουμενίτσας με το εστιακό βάθος να είναι 10 χιλιόμετρα.
Read More »
Θεσπρωτία: Ασθενής σεισμική δόνηση Θεσπρωτία: Ασθενής σεισμική δόνηση Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 27, 2019 Rating: 5

Διάλογος με τους ετεροδημότες στο Εκλογικό Κέντρο του Νικόλα Κάτσιου

Σάββατο, Απριλίου 27, 2019


Το Εκλογικό Κέντρο της δημοτικής παράταξης «Τόπος Αξιών» του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου, Νικόλα Κάτσιου επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες ετεροδημότες που βρίσκονται στα χωριά της Παραμυθιάς, του Αχέροντα και του Σουλίου για τις ημέρες του Πάσχα. 
 
Τους υποδέχονται τόσο ο ίδιος ο Ν. Κάτσιος όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, οι οποίοι σε έναν εποικοδομητικό διάλογο συζητούν μαζί τους τις υπό διαμόρφωση προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού. 
 
Το στρατηγείο νίκης του Ν. Κάτσιου βρίσκεται στον κεντρικότερο δρόμο της Παραμυθιάς, την οδό Κων/νου Καραμανλή 108 και στεγάζεται δίπλα στο κατάστημα των ΕΛΤΑ. 
 
Εδώ και σχεδόν ένα μήνα που βρίσκεται σε λειτουργία, αποτελεί πόλο έλξης για τους δημότες του δήμου Σουλίου και με τη δυναμική του δημιουργεί προϋποθέσεις νίκης για τις εκλογές της 26ης Μαΐου. 
 
Το Εκλογικό Κέντρο λειτουργεί καθημερινά 09:00-15:00 (πρωί) και 18:00-22:00 (απόγευμα).

«Τόπος Αξιών»
Νικόλας Κάτσιος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου
Read More »
Διάλογος με τους ετεροδημότες στο Εκλογικό Κέντρο του Νικόλα Κάτσιου Διάλογος με τους ετεροδημότες στο Εκλογικό Κέντρο του Νικόλα Κάτσιου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 27, 2019 Rating: 5

Σελίδες