Συνάντηση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τον ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021
Συνάντηση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τον ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη


Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη είχε χθες η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.. Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουμε σειρά θεμάτων, που απασχολούν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Επιγραμματικά:
Αναφορικά με το σχέδιο τροποποίησης του πδ 81/2012 «Ιεραρχία, προαγωγές, αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.», αναλύσαμε το γεγονός ότι σε περίπτωση εφαρμογής του αφενός θα επηρεαστεί προς το χειρότερο βαθμολογική εξέλιξη του συνόλου των στελεχών και αφετέρου θα επιφέρει αρνητικές επίσης επιπτώσεις σε βάθος χρόνου όπως μείωση αποδοχών, συντάξεων και εφάπαξ αποζημιώσεων.
Ο κ. Υπουργός μας δήλωσε ότι το εν λόγω σχέδιο πδ ουδέποτε συντάχθηκε μετά από δική του πρωτοβουλία και δεν πρόκειται ποτέ να υιοθετηθεί το οτιδήποτε εάν πρώτα δεν είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. τονίζοντας ταυτόχρονα ότι σε καμία περίπτωση δε θα προωθηθεί ρύθμιση, που θα προκαλεί αρνητική εξέλιξη σε στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Σχετικά με τα συμβούλια μεταθέσεων επαναλάβαμε τη θέση μας να εφαρμόζεται πιστά τόσο η διαδικασία όσο και τα χρονοδιαγράμματα, που περιγράφονται στο πδ 11/2021 τονίζοντας ότι το 2021 δεν πραγματοποιήθηκαν τακτικά συμβούλια μεταθέσεων με αποτέλεσμα συνάδελφοί μας να παραμένουν εγκλωβισμένοι με διαταγές μετάθεσης «με την παρουσία αντικαταστάτη» από το 2019, να συνεχίζουν να είναι υποστελεχωμένες Λιμενικές Αρχές πρώτης γραμμής και το γεγονός ότι θίγονται συνάδελφοί μας, οι οποίοι στερήθηκαν τη δυνατότητα να μετατεθούν σε υπηρεσίες της επιλογής τους.
Ειδικότερα επεκταθήκαμε στη διαδικασία των συμβουλίων εκτάκτων μεταθέσεων για την κάλυψη θέσεων ευθύνης, το οποίο δεν εξετάζει το σύνολο των υποψηφίων προς μετάθεση στελεχών και δεν συντάσσονται ειδικοί πίνακες υποψηφίων, που εισάγονται προς εξέταση από το Συμβούλιο, αντιθέτως καλούμαστε να ψηφίσουμε επί «προεπιλεγμένων» υποψηφίων.


Ο κ. Υπουργός μας δήλωσε ότι οι διαδικασίες των τακτικών συμβουλίων θα ολοκληρωθούν σύντομα και δεσμεύθηκε να εξετάσει τα παραπάνω ζητήματα στο πλαίσιο της πιστής εφαρμογής όσων προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία για τις μεταθέσεις στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αναγνωρίζοντας το μεγάλο βήμα, που επιτεύχθηκε με την αύξηση της οργανικής δύναμης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατά 1.500 θέσεις καθορίζοντάς την στις 9.500 θέσεις, θέσαμε το ζήτημα της επαναφοράς της οργανικής δύναμης στις 10.250 θέσεις, οι οποίες ορίζονταν στο Ν. 4150/2013.
Ο κ. Υπουργός μας ενημέρωσε ότι δρομολογούνται όλες οι αναγκαίες ενέργειες για τη δυνατότητα νέας αύξησης της οργανικής δύναμης και ότι θα αξιοποιηθούν όλα τα επιχειρήματα ώστε να γίνει πράξη.
Θέσαμε το ζήτημα της ανάγκης νέων προσλήψεων στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τον κ. Υπουργό να μας ενημερώνει ότι εξετάζονται και επιδιώκονται προσλήψεις πέραν των ήδη προγραμματισμένων.
Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ως ο μεγαλύτερος συλλογικός εκφραστής των διεκδικήσεων των στελεχών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής θα συνεχίσει να προασπίζεται τα συμφέροντα των συναδέλφων, να προάγει όλες τις κοινές διεκδικήσεις του κλάδου μας και να αγωνίζεται για τη βελτίωση του επιπέδου των στελεχών και του ίδιου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Read More »
Συνάντηση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τον ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη Συνάντηση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τον ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Άφαντο το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021

Άφαντο το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

Καθημερινό είναι το φαινόμενο στα "Πλατάνια" Ηγουμενίτσας, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, οχήματα, κυρίως φορτηγά, τροφοδοσίας να καβαλάνε το πράσινο διαχωριστικό διάζωμα, ώστε να ξεφορτώσουν τα προϊόντα τους στους πελάτες τους.

Καθημερινά δεχόμαστε τηλεφωνήματα και φωτογραφίες που καταγγέλλουν το γεγονός.

Μάλιστα, αρκετοί συμπολίτες μας, έχουν τηλεφωνήσει στο Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, το οποίο είναι υπεύθυνο για τους τροχονομικούς ελέγχους στην παραλιακή οδό της Ηγουμενίτσας, χωρίς όμως να λυθεί το πρόβλημα ή έστω να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο.

Σήμερα αναγκαζόμαστε να δημοσιεύουμε δύο φωτογραφίες με τα στοιχεία των κατόχων και αναμένουμε από το Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας να ζητήσει την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων στους παραβάτες. 
Read More »
Άφαντο το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας Άφαντο το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

19 θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και Μαργαρίτι

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021
19 θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και ΜαργαρίτιΣταθερά σε υψηλά επίπεδα παραμένουν τα θετικά που επιβεβαιώνονται από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιούν στην Ήπειρο οι Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ.

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν και στους τέσσερις νομούς 87 θετικά.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:


ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ
33 rapid test με 1 θετικό (3.03%) αφορά σε 1 άνδρα 67 ετών

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ
19 αρνητικά rapid test

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΠΆΝΘΕΟΝ
400 rapid test με 18 θετικά (4.5%) αφορούν σε 12 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη
Read More »
19 θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και Μαργαρίτι 19 θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και Μαργαρίτι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Ψήφισμα του Δήμου Σουλίου για τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021
Ψήφισμα του Δήμου Σουλίου για τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων


Ο Δήμος Σουλίου εκφράζει την αντίθεσή του στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να συγχωνευτούν τα τρία τμήματα της Α’ τάξης σε δύο και τα δύο τμήματα της Β΄ τάξης σε ένα, του Γυμνασίου Παραμυθιάς και γενικότερα είναι αντίθετος στην πρακτική της σύμπτυξης των τμημάτων σε κάθε σχολική μονάδα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σουλίου. 
Συντάσσεται με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Παραμυθιάς, οι οποίοι δικαιολογημένα ανησυχούν για τις επιπτώσεις της απόφασης αυτής, στην υγεία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και στο εκπαιδευτικό έργο. 
Τη στιγμή που τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19 επιτάσσουν μεταξύ άλλων ολιγομελή τμήματα, το Υπουργείο Παιδείας στον βωμό των περικοπών, επιχειρεί να διογκώσει και να δημιουργήσει τμήματα με υπεράριθμους μαθητές (άνω των 25), θυσιάζοντας την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, ενώ ταυτόχρονα υπονομεύει το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο, παραβλέποντας παράλληλα το γεγονός ότι η σύμπτυξη των τμημάτων στο μέσο της σχολικής χρονιάς, παρακωλύει την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, αποσυντονίζει τον προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου και προκαλεί τεράστια εμπόδια στη μόρφωση των παιδιών. 
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου είναι αντίθετο σε κάθε προσπάθεια παρακώλυσης του εκπαιδευτικού έργου και καλεί το Υπουργείο Παιδείας να αναθεωρήσει την απόφασή του προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών και να μην διασαλευτεί η ομαλή λειτουργία του σχολείου.
Read More »
Ψήφισμα του Δήμου Σουλίου για τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων Ψήφισμα του Δήμου Σουλίου για τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Διακομιδή 8χρονου και 58χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021
Διακομιδή 8χρονου και 58χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικούΜε μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, διακομιδή , 58χρονου και 8χρονου οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Read More »
Διακομιδή 8χρονου και 58χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού Διακομιδή 8χρονου και 58χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα με σκάφος του λιμενικού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύμβαση με μηχανικό στον ΟΛΗΓ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για  σύμβαση με μηχανικό στον ΟΛΗΓ


Η Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. καλεί τους ενδιαφερόµενους να καταθέσουν προσφορά για την παροχή υπηρεσίας µε τίτλο «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ∆ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ∆ΙΑ∆ΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΣΗ∆ΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ∆ΙΑΣΤΗΜΑ ΕΩΣ 31/12/2021» µε προϋπολογισµό 2.000,00€ (δύο χιλιάδων ευρώ) πλέον ΦΠΑ. 

Η ανωτέρω υπηρεσία αντιστοιχεί στον Κωδικό CPV:71300000-1 και CPV:79500000-9, Υπηρεσίες Μηχανικού και Υπηρεσίες Υποστήριξης Γραφείου . 
Η προσφορά, πρέπει να περιέλθει στο Γραφείο Προµηθειών της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. ( Νέος Λιµένας Ηγουµενίτσας, Κεντρικός Επιβατικός Σταθµός Τ2) ή µε ηλεκτρονική αποστολή στο email:olig@olig.gr το αργότερο µέχρι την ∆ευτέρα 15/11/2021 και ώρα 13:00. 
Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συµφέρουσα από οικονοµικής άποψης προσφορά βάσει τιµής. 


ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 
1) Πτυχίο τουλάχιστον Τ.Ε Πολιτικών Έργων Υποδοµής 
2) Έναρξη Επαγγέλµατος 
3) Προς απόδειξη της µη συνδροµής των λόγων αποκλεισµού από διαδικασίες σύναψης δηµοσίων συµβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 και του άρθρου 74 του Ν.4412/2016: 
1. Πιστοποιητικό Φορολογικής ενηµερότητας 
2. Πιστοποιητικό Ασφαλιστικής ενηµερότητας για κύρια και επικουρική ασφάλεια (άρθρο 80παρ.2 του Ν.4412/2016) 
Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι στην ελληνική γλώσσα. 

Η συµµετοχή στη διαδικασία θα οδηγήσει σε σύναψη σύµβασης απευθείας ανάθεσης παροχής υπηρεσίας, όπως προβλέπεται από το άρθρο 328/ του ν. 4412/2016. 

Η εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας θα πραγµατοποιείται στα γραφεία της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., ανάλογα µε τις ανάγκες της. 
Η πληρωµή θα γίνει µε την λήξη της σύµβασης. 


Ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος
της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. 
Αθανάσιος Β. Πορφύρης
Read More »
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύμβαση με μηχανικό στον ΟΛΗΓ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύμβαση με μηχανικό στον ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Η νέα σύνθεση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021
Η νέα σύνθεση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου ΘεσπρωτίαςΣτις 24/10/2021 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας.

Στη νέα Διοίκηση εκλέχτηκαν οι:
1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
2. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΗΙΔΑ
3. ΓΚΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
4. ΚΟΡΜΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
5. ΜΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
7. ΠΕΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
8. ΣΙΤΑΪ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
9. ΤΣΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Στην πρώτη της συνεδρίαση στις 27/10/2021, η νέα Διοίκηση, καθόρισε τα καθήκοντα της ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΜΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΚΟΡΜΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΕΛΗ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΗΙΔΑ
ΠΕΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΙΤΑΪ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
ΤΣΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Read More »
Η νέα σύνθεση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Η νέα σύνθεση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Για λίγες ημέρες ακόμα -5% στο πετρέλαιο θέρμανσης, σε 12 άτοκες δόσεις (Τελική τιμή 1,13€)

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021

Για λίγες ημέρες ακόμα -5% στο πετρέλαιο θέρμανσης, σε 12 άτοκες δόσεις (Τελική τιμή 1,13€)


Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με έκπτωση 5% και εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες ελληνικών τραπεζών1.

Έτσι, από 15 Οκτωβρίου έως και 15 Νοεμβρίου, όλοι οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους για το φετινό χειμώνα, και να επωφεληθούν από έκπτωση 5% με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Επιπλέον, για όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης από 2 έως 12 άτοκες δόσεις.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί είτε να τηλεφωνεί στην αποκλειστική γραμμή για το πετρέλαιο θέρμανσης 18198 ή στο 210-7725555 (για Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) είτε να απευθυνθεί σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, και να ενημερώνεται για την τρέχουσα τιμή ανά λίτρο και για την έκπτωση 5%. Στη συνέχεια, μπορεί να θέσει την παραγγελία του με χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που έχει εκδοθεί από μία από τις παρακάτω ελληνικές Τράπεζες: Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς. Το τελικό ποσό που θα χρεωθεί, θα είναι 5% χαμηλότερο από ότι θα ήταν βάση της τιμής λίτρου που ανακοινώνει το εκάστοτε πρατήριο εκείνη τη μέρα.

Read More »
Για λίγες ημέρες ακόμα -5% στο πετρέλαιο θέρμανσης, σε 12 άτοκες δόσεις (Τελική τιμή 1,13€) Για λίγες ημέρες ακόμα -5% στο πετρέλαιο θέρμανσης, σε 12 άτοκες δόσεις (Τελική τιμή 1,13€) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Στόχος της P&I οι 200 εργαζόμενοι στα Ιωάννινα

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021
Στόχος της P&I οι 200 εργαζόμενοι στα ΙωάννιναΣε 4 χρόνια λειτουργίας της Γερμανικής εταιρείας τεχνολογίας P&I στην Ελλάδα, την οποία το 2019 εξαγόρασε το επενδυτικό fund HG Capital από την Permira με κόστος που ανήλθε στα 2 δισ. ευρώ, απασχολούνται ήδη στο κέντρο καινοτομίας στα Ιωάννινα 125 υψηλής κατάρτισης εργαζόμενοι με μέσο όρο ηλικίας τα 31 έτη. Το 80% από αυτούς είναι από την Ήπειρο και οι περισσότεροι έχουν σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Στόχος της P&I είναι, τα επόμενα 2 χρόνια στο κέντρο καινοτομίας στα Ιωάννινα να απασχολούνται 200 εργαζόμενοι γι’ αυτό και αναζητά συνεχώς υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό.

Αναλυτικά οι Θέσεις:

Κωδικός θέσης DEV-2021-01
Η P&I αναζητά αποφοίτους Πληροφορικής ή παρεμφερών κλάδων με καλή γνώση Java (ή C#, C++) και καλή γνώση SQL για το ρόλο του Software Developer. Η γνώση οποιουδήποτε JavaScript Framework είναι plus. Υπάρχουν θέσεις διαφόρων βαθμίδων ανάλογες με την εμπειρία.
Στείλτε το βιογραφικό σας στο careers-ioa@pi-ag.com αναφέροντας τον κωδικό θέσης DEV-2021-01.

Κωδικός θέσης IT-2021-01
Η P&I αναζητά αποφοίτους Πληροφορικής ή παρεμφερών κλάδων με καλή γνώση Linux, βάσεων δεδομένων και δικτύων για το ρόλο του IT Consultant. Η γνώση Γερμανικών είναι plus.
Στείλτε το βιογραφικό σας στο careers-ioa@pi-ag.com αναφέροντας τον κωδικό θέσης ΙΤ-2021-01.

Κωδικός θέσης QA-2021-01
Η P&I αναζητά αποφοίτους Πληροφορικής ή Θετικών Επιστημών ή Οικονομικών Επιστημών με πολύ καλή γνώση Γερμανικών και καλή γνώση SQL για το ρόλο του QA Tester. Η θέση περιλαμβάνει Software Testing καθώς και Customer Support & Consulting.
Στείλτε το βιογραφικό σας στο careers-ioa@pi-ag.com αναφέροντας τον κωδικό θέσης QA-2021-01.

Για όλες τις θέσεις η εκπλήρωση ή η νόμιμη απαλλαγή στρατιωτικών υποχρεώσεων για άνδρες υποψηφίους είναι απαραίτητη.

Μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας της P&I στα Ιωάννινα στη διεύθυνση www.linkedin.com/company/p-i-hellas-ltd
Read More »
Στόχος της P&I οι 200 εργαζόμενοι στα Ιωάννινα Στόχος της P&I οι 200 εργαζόμενοι στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Ζητείται προσωπικό

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021
Ζητείται προσωπικόΖητείται προσωπικό για εργασία σε εργοστάσιο παραγωγής τούβλων στην Κορύτιανη – Θεσπρωτίας, με μερική ή πλήρη απασχόληση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2665092045
Read More »
Ζητείται προσωπικό Ζητείται προσωπικό Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Προσλήψεις προσωπικού στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021

Προσλήψεις προσωπικού στην Ηγουμενίτσα
Read More »
Προσλήψεις προσωπικού στην Ηγουμενίτσα Προσλήψεις προσωπικού στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Σελίδες