ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (+ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017Το προσωπικό φύλαξης του Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά εντόπισε κατά τη διάρκεια εποπτείας, έναν νεκρό πελαργό (Ciconia ciconia) σε απόσταση λίγων μέτρων από τη φωλιά του στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας. Αμέσως το νεκρό πτηνό περισυλλέχθηκε από την φύλακα του φορέα και σε συνεργασία με το τμήμα κτηνιατρικής της ΠΕ Θεσπρωτίας, ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες με λήψη δειγμάτων από το νεκρό ζώο για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.
Ωστόσο, πολλοί πελαργοί πέφτουν θύματα ηλεκτροπληξίας στα ηλεκτροφόρα καλώδια στην προσπάθεια να φτάσουν στη φωλιά τους.
Η εύρεση νεκρών άγριων πουλιών είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Σε περίπτωση όμως που παρατηρήσετε μαζικούς θανάτους πουλιών πρέπει να ενημερώσετε άμεσα την πλησιέστερη κτηνιατρική υπηρεσία χωρίς να αγγίξετε τα πουλιά.
Με αφορμή αυτό το περιστατικό αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό το διάστημα σε αρκετές φωλιές θα υπάρχουν νεοσσοί (ίσως σε κάποιες υπάρχουν ήδη). Οι γονείς Πελαργοί θα συνεχίζουν να φέρνουν υλικό στις φωλιές – τώρα για την προστασία των νεοσσών. Στην αρχή (όπως για τα αβγά) θα φέρνουν όλο και πιο μαλακό υλικό. Η διαφορά με το υλικό που έφεραν πριν (για να προστατέψουν τα αβγά) είναι, ότι αυτό η "σκεπάστηκε" μέσα στην φωλιά η το "καθάρισαν"- πέταξαν. Και τώρα θα συνεχίζουν να το ανανεώνουν.
Δυστυχώς ο Πελαργός δεν μπορεί να ξεχωρίζει ότι (προστατεύοντας τους νεοσσούς) μπορεί να φέρει μέσα στην φωλιά κάτι πολύ επικίνδυνο.. Και μέσα σε αυτά πάντα είναι: διάφοροι σπάγκοι, σακούλες, πλαστικές τσάντες κ.α. Ειδικά ο κάθε σπάγκος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος. Αυτό γίνεται διότι ένας νεοσσός - πριν σηκωθεί όρθιος - μπουσουλάει μέσα στην φωλιά για αρκετές μέρες. Αν στη φωλιά υπάρχει σπάγκος... το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό, γιατί θα μπλέκεται σιγά σιγά το ένα (η και τα δυο) του πόδι... σφίγγοντας το μέχρι σημείο που το πόδι θα νεκρωθεί (η θα κοπεί) και το μόνο που θα περιμένει τον νεαρό πελαργό θα είναι ο θάνατος … (πριν καν θα πετάξει) …
Και όμως...στα χεριά μας είναι να το αποτρέψουμε, γιατί στα χέρια μας είναι να μαζέψουμε όποιον σπάγκο θα βρούμε (και ας μην το είχαμε πετάξει εμείς). Στα χεριά μας είναι να το μεταδώσουμε σε άλλους (ειδικά στους κατοίκους που ζουν οι Πελαργοί).
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε αρκετούς φρικτούς θανάτους νεαρών πελαργων! Ας μας γίνει συνήθεια και πράξη - παντού όπου υπάρχουν πελαργοί - ότι θα μαζεύουμε κάθε σπάγκο που βλέπουμε και θα τον πετάμε στα σκουπίδια (καλύτερα κομματιασμένο, για να μην το πάρει ξανά ο πελαργός) 


Ακρωτηριασμένος νεοσσός πελαργού


Read More »
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (+ΦΩΤΟ)  ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν την απεργία οι ναυτικοί μέχρι και την Παρασκευή

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017


Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το από 16-05-2017 Δελτίο Τύπου, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) αποφάσισε την πραγματοποίηση νέας 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων με έναρξη την Πέμπτη 18 Μαϊου 2017 και ώρα 00:01 μέχρι την Παρασκευή 19 Μαϊου 2017 και ώρα 24:00 με προοπτική κλιμάκωσης. 
Επίσης, σύμφωνα με το Αριθ. Πρωτοκ.: 121/16-05-2017 έγγραφο, το ΔΣ του Σωματείου Μηχανικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων M/S και Π/Θ Κοντινών Αποστάσεων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» αποφάσισε τη συμμετοχή του στην προαναφερόμενη 48ωρη Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων (αφορά τις δρομολογιακές γραμμές Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας, Λευκίμμης – Ηγουμενίτσας, Ηγουμενίτσας - Παξών). 
Προς αποφυγή ταλαιπωρίας το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μετακινηθεί τις ανωτέρω ημερομηνίες προς Λιμένες Ιταλίας και προς Λιμένες Κέρκυρας – Λευκίμμης - Παξών, παρακαλείται να ενημερώνεται σχετικά από τα τοπικά Ναυτικά Πρακτορεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. 


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν την απεργία οι ναυτικοί μέχρι και την Παρασκευή Ηγουμενίτσα: Συνεχίζουν την απεργία οι ναυτικοί μέχρι και την Παρασκευή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Χριστόφορος Περραιβός- Του Σωτήρη Λ. Δημητρίου

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017


Χριστόφορος Περραιβός.
Το πραγματικό του όνομα ήταν:
Χρυσάφης Χατζηβασιλείου ή
Χριστοφής Χατζηβασιλείου ή
Χρυσάφης Χατζή Βασίλης.
Το ψευδώνυμο: Στέφανος Αναργυράσιος.

Γνωστός ως: Χριστόφορος Περραιβός.

Σύνολο χρησιμοποιούσε πέντε ονόματα και ψευδώνυμα ( ? )
Όσο περίεργο, τόσο σημαντικό και αξιοπρόσεχτο !

Εδώ η ταπεινότης του αρθρογράφου προσπαθεί να συναρμολογήσει κάποια «κομμάτια του ιστορικού παζλ» τα οποία μένουν αχρησιμοποίητα σε κάποια γωνία.

Από αυτά τα παραμερισμένα «κομμάτια του παζλ», αν τα ενώσει κάποιος βγάζει μία «άλλη εικόνα» για το «φαινόμενο Περραιβός».

Δεν θα ασχοληθούμε με την ήδη καταγραμμένη βιογραφία ή αυτοβιογραφία του.

Όλες οι βιογραφίες τείνουν να χαρακτηρίσουν ως «εξαίρετη» την εικόνα του βιογραφούμενου.

Θα φωτίσουμε συνοπτικά κάποιες «σκιερές» πλευρές του, ο λόγος είναι απλός.

Έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του σε κάποιες γνωστές στιγμές του αγώνα για την απελευθέρωση, όπως και τα γραφόμενά του.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

Πάρα πολλά ερωτηματικά δεν βρίσκουν σοβαρή απάντηση για την σύλληψη του Ρήγα Φεραίου και των συντρόφων του.

Απορίας άξιο, πώς ενώ κάποιοι σύντροφοί του και πατριώτες οδηγήθηκαν στην φυλακή ή στον θάνατο ο Περραιβός γλίτωνε...!!!

Ο Ρήγας συνελήφθη στην Τεργέστη την 1η Δεκεμβρίου του 1797 (μαζί και ο Περραιβός). Οδηγήθηκε στη Βιέννη, στις 14 Φεβρουαρίου 1798, όπου ανακρίθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους του. Κατάληξη των ανακρίσεων, σε συνδυασμό με τις συνεννοήσεις με τον Σουλτάνο, ήταν να εκτοπισθούν από τους συλληφθέντες οι Αυστριακοί και άλλων εθνοτήτων υπήκοοι για να δικαστούν από τις Αυστριακές αρχές, εκτός από τους Οθωμανούς, που απελάθηκαν και οδηγήθηκαν στην Οθωμανική επικράτεια για να υποστούν τις κυρώσεις του Σουλτάνου. Ο Ρήγας (41 χρονών) και οι επτά σύντροφοί του που ανήκαν στην ίδια κατηγορία, ο Ευστράτιος Αργέντης (31 χρονών, έμπορος από τη Χίο), ο Δημήτριος Νικολίδης (32 χρονών, γιατρός από τα Ιωάννινα), ο Αντώνιος Κορωνιός (27 χρονών, έμπορος και λόγιος από τη Χίο), ο Ιωάννης Καρατζάς (31 χρονών, λόγιος από τη Λευκωσία της Κύπρου), ο Θεοχάρης Γεωργίου Τουρούντζιας (22 χρονών, έμπορος από την Σιάτιστα), ο Ιωάννης Εμμανουήλ (24 χρονών, φοιτητής της ιατρικής από τη Καστοριά) και ο Παναγιώτης Εμμανουήλ (22 χρονών, αδερφός του προηγούμενου και υπάλληλος του Αργέντη), με συνοδεία των αυστριακών αρχών παραδόθηκαν στις 10 Μαΐου 1798 στους Τούρκους του Βελιγραδίου και φυλακίστηκαν στον πύργο Nebojša (Небојша), παραποτάμιο φρούριο του Βελιγραδίου.
Εκεί, ύστερα από συνεχή βασανιστήρια, στις 24 Ιουνίου του 1798, στραγγαλίστηκαν και τα σώματά τους ρίχτηκαν στον Δούναβη.
Μαζί τους συνέλαβαν και τον Περραιβό, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος.
Ο Περραιβός ισχυρίστηκε ότι ο Ρήγας τον κάλυψε λέγοντας στις αυστριακές αρχές που τους συλλάβανε ότι τον γνώρισε καθ΄οδόν και ότι έρχονταν στην Τεργέστη για να σπουδάσει ιατρική. (Ο Ρήγας και οι σύντροφοί του δεν έζησαν για να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του Περραιβού..!!!)
Κατά άλλη εκδοχή, είχε Γαλλική υπηκοότητα (ο Περραιβός !!!) και τον άφησαν ελεύθερο.. (???)

Ο Χριστόφορος Περραιβός ήταν ο μοναδικός από τους συλληφθέντες συντρόφους του Ρήγα που κατόρθωσε να αφεθεί ελεύθερος. Ο ίδιος υποστήριξε ότι συνελήφθηκαν μετά από προδοσία.

Εμποδίστηκε να πάει ως "πληρεξούσιος" στον τσάρο Αλέξανδρο της Ρωσίας από τον Πήλιο Γούση και αυτός τον εκδικήθηκε με το μελάνι του, κατασκευάζοντάς τον προδότη...

Ο Λάμπρος Κουτσονίκας, ο μόνος Σουλιώτικης καταγωγής που έχοντας τα στοιχεία από τον Γέρο Κουτσονίκα, έγραψε την ιστορία:

ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΥΠΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ

Ο Περραιβός, κατά τον Κουτσονίκα, κατασυκοφάντησε τους Μποτσαραίους, Κουτσονικαίους και ιδιαιτέρως τον Πήλιο Γούση ενώ «δεν ήξερε κατά πού πέφτει το Σούλι».

Αμφισβητεί έντονα την αξιοπιστία των γραφομένων του Περραιβού και φαίνεται καθαρά η εμπάθεια που οδηγεί τον Περραιβόν με τα πέντε ονόματα, να κατασυκοφαντήσει τον Πήλιο Γούση και να τον παρουσιάσει στους ιστορικούς του μέλλοντος με το βαρύ στίγμα του προδότη της πατρίδας του.

Ο Περραιβός έφερε βαρέως το ότι τον απέρριψαν δια στόματος Πήλιο Γούση, οι Σουλιώτες και δεν πήγε ως πληρεξούσιός τους, στον Τσάρο Αλέξανδρο της Ρωσίας. Πήγε ο Σουλιώτης Τούσιας Μπότσαρης.

Κατάφερε όμως να πάει ως πληρεξούσιος στις:
Β΄ Εθνοσυνέλευση του Άστρους,
Γ´ Ἐθνοσυνέλευση τῆς Ἐπιδαύρου και
Δ΄εθνοσυνέλευση του Άργους)

Στην μάχη του Πέτα 1822, πάλι παρών ο Περραιβός...!!
Συνολικά κατά τη μάχη του Πέτα σκοτώθηκαν τα 2/3 των Φιλελλήνων, οι μισοί Επτανήσιοι και το 1/3 των δυνάμεων του τακτικού στρατού. Επίσης, μετά τη μάχη, σκοτώθηκαν κι οι αιχμάλωτοι, κατά τη συνήθεια των Τούρκων. Η συμφορά υπήρξε πολύ αισθητή.

Ο Περραιβός ξαναβγήκε σώος και αβλαβής, καθ` ότι έβλεπε την μάχη μαζί με τον Μαυροκορδάτο εκ του ασφαλούς.


Για τον Περραιβό ο Μακρυγιάννης:

«…ήταν αυτός ο αίτιος κι ο Τζαβέλας κι ο Περραιβός κι όλη αυτείνη η συντροφιά δια να γένη το κίνημα κι αυτείνοι μείναν όλοι πίσου εις τον Φαληρέα μ` εννιά-χιλιάδες ασκέρι και κάναν σίγρι με τα κιάλια.
Είχαμεν συνφωνήσει να μας στείλουν και την καβαλλαρία ούτε έναν καβαλλάρη δεν έστειλαν..»

«...Ο Τζαβέλας, Περραιβός και συντροφιά τους πιάσαν την Κόρθο πήραν το κάστρο και ζάπωσαν όλη την επαρχίαν, προσόδους, σταφίδες κι ο Γενναίος και η συντροφιά του το δικό τους μανοσούπι από Άργος ως Καρύταινα και κυβερνούσαν τους κατοίκους.
Και οι άλλοι στα δικά τους. Και πάθαν οι κάτοικοι όσα δεν πάθαν από τους Τούρκους...».

«…κι ο Περραιβός κ εγκωμιάζει τους Σουλιώτες, του-λόγου-του και τη συντροφιά του. Λέγει δια ᾿μένα, όταν ήρθαμεν εις τον Ανάλατον υπέρ των πολιορκημένων των Αθηνών, ότι τους έσφαλα εγώ. Έχει δίκιον ο Περραιβός μ εννιά-χιλιάδες ασκέρι αυτείνοι εις τον Φαληρέα, πεζούρα και καβαλλαρία, κι άφησαν όλες τους τις θέσες και κανόνια - Και δια τις εικονογραφίες οπού άρχισα από τα 1836 και εις τα 1839 τις τελείωσα -διατί τις έφκειασα; Ν αποδείξω αυτεινών τις ψευτιές και χαμέρπειές τους κατά δύναμιν και του Κάρπου να τ αποδείξω ψέμα εκείνο οπού λέγει ᾿εις το στορικόν του, ότι πήρα το πυρ και το σίδερον και πήγα αναντίον των Πελοποννησίων».
«Τα απομνημονεύματα του στρατηγού Μακρυγιάννη»
Δηλ. αν πιστέψουμε τον Μακρυγιάννη "διάβρωσε" και κάποιους από τους Σουλιώτες που είχε ως συναγωνιστές;


Ο Χ. Περραιβός, τόσο στην Επτάνησο όσο και στη Βενετία, πολλές φορές καταδιώχθηκε ως συνωμότης, κατορθώνοντας όμως κάθε φορά να μένει εκτός φυλακών.

Ο ρόλος του Ιγνατίου στην άλωση της Πρέβεζας.
Μετά την απομάκρυνση των Βενετών από τα Επτάνησα και την κατάληψη της περιοχής από τους Γάλλους, τα σχέδια του Αλή πασά για διεύρυνση του ζωτικού του χώρου ευνοούνταν από την εύνοια που του έδειχναν οι Γάλλοι. Μετά τη ρήξη των Γαλλοτουρκικών σχέσεων και την ήττα των Γάλλων στο Αμπουκίρ, ο Αλή πασάς προσανατολίστηκε προς τους Άγγλους και τους Ρώσους, των οποίων την διείσδυση στην Ήπειρο ήθελε να προλάβει. Έτσι κατέλαβε αιφνιδιαστικά το Βουθρωτό, την Ηγουμενίτσα και τον Οκτώβριο του 1798 την Πρέβεζα. Ο ρόλος του Ιγνατίου στα γεγονότα της Πρέβεζας, συνίστατο στο να δώσει μυστικές οδηγίες στον κλήρο της πόλης να εμποδίσει τον ντόπιο ελληνικό πληθυσμό να βοηθήσει τους Γάλλους, ενώ παρακίνησε-κατόπιν υπόσχεσης σχετικής του Αλή πασά πως δεν θα τους έβλαπτε- τους Πρεβεζάνους που είχαν καταφύγει στο Άκτιο να επιστρέψουν στην πόλη τους, όμως όταν αυτοί το έκαναν , συνελήφθησαν και σφαγιάστηκαν. Ο Χριστόφορος Περραιβός τον κατηγορεί γι αυτό, αλλά ο Πουκεβίλ λέει πως εξαπατήθηκε αφού ο Αλή πασάς περί του αντιθέτου του είχε υποσχεθεί. Άλλοι πάλι ιστορικοί είναι αμφίρροποι στην εκτίμησή τους: ο Σιμόπουλος λέει, «Άν παρέδωσε τους Πρεβεζάνους στο φάσγανο του Αλή ενσυνείδητα ή γιατί τον παραπλάνησε ο βεζύρης με τις υποσχέσεις του είναι άγνωστο».

Ο Π. Ζερλέντης λέει για τον Περραιβό, «τυφλωμένος υπό του πάθους της διαβολής, και ανήκων εις την αντικειμένην μερίδαν των υπ΄αυτού διαβαλλομένων προσώπων προσπαθεί ακρίτως και ασυστόλως κατά τε των μητροπολίτων Ιγνατίου και Ιεροθέου», παρατίθεται στο Σιμόπουλος, σελ. 147–148, υπόσ. 4.

Ιούλιο του 1809
Διοικητής είναι ο Φώτος Τζαβέλας, με το βαθμό του αντισυνταγματάρχη και υποδιοικητής (?) ο Χριστόφορος Περραιβός, με το βαθμό του ταγματάρχη.

Μετά το θάνατο του Καραϊσκάκη, ο Περραιβός τέθηκε υπό τις διαταγές του Υψηλάντη και τον ακολούθησε στις εκστρατείες του εναντίον των Τούρκων.
Σημ.: Πάντα υποδιοικητής... Να γνωρίζει τα πάντα, (!) να επηρεάζει διοικήσεις και να μην έχει ευθύνη για τίποτε...

(Μήπως το δέλεαρ ήταν ότι θα τους γράφει την ιστορία;)

Μετά την ίδρυση του Ελληνικού Βασιλείου διορίσθηκε συνταγματάρχης στη Βασιλική φάλαγγα. Στις 18 Μαρτίου του 1844 ο Βασιλεύς Όθωνας του απένειμε τον βαθμό του υποστράτηγου.

Σε όλη την ... στρατιωτική καριέρα δεν αναφέρεται να έκανε κάτι σημαντικό.
Ο Περραιβός πέθανε στην Αθήνα πάμπτωχος στα 90 του χρόνια στις 4 Μαΐου 1863 αφήνοντας πίσω του ένα μοναδικό, αν και αμφιλεγόμενο για την ιστορική του ακρίβεια, συγγραφικό έργο. Μετά από λίγους μήνες εξέδωσε το βιβλίο του, ο Λάμπρος Κουτσονίκας

Από το επίσημο κράτος στην κηδεία του Περραιβού δεν πήγε κανείς. Πήγαν μόνο 3-4 αξιωματικοί, ο Λ. Κουτσονίκας και ένας Τζαβέλλας.

Ως γνωστό οι περισσότεροι ήρωες είτε πέθαναν στα πεδία των μαχών, νέοι,
είτε φυλακίστηκαν στα γεράματα
είτε μετρούσαν τις πληγές τους
είτε ζητιάνευαν για να ζήσουν
είτε ήσαν ανάπηροι.

Τα παραπάνω είναι ιστορικά αποσπάσματα....
Καθότι δεν είμαι να ιστορικός προσπάθησα να φωτίσω, ό,τι ομιχλώδες επισήμανα σαν αναγνώστης από τον βίο και πολιτεία του ανθρώπου που έβγαλε προδότη ένα παλικάρι σαν τον Πήλιο Γούση, στου οποίου την ανύπαρκτη προδοσία, στηρίχτηκαν τόσοι γνωστοί ιστορικοί και παίχτηκαν τόσα θεατρικά και κινηματογραφικά δράματα…

Του Πήλιο Γούση αποκαταστάθηκε η μνήμη τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν έγινε ευρέως γνωστό ως σήμερα.

Σημ.: Προσπάθησα να φτιάξω άλλη μία (άγνωστη ίσως) εικόνα, από "τα πεταμένα στην άκρη" κομμάτια του παζλ "Περραιβός".

- ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΥΠΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ. 1863
- http://el.wikipedia.org/wiki/Ρήγας_Φεραίος
- Πάνου Δημ. Τζιόβα: «Ο Πήλιο-Γούσης-Ο μύθος της προδοσίας-Αποκατάσταση»
- http://el.wikipedia.org/wiki/Ιγνάτιος_Ουγγροβλαχίας
- Απομνημονεύματα στρατηγού Γιάννη Μακρυγιάννη

Του Σωτήρη Λ. Δημητρίου 


 
Read More »
Χριστόφορος Περραιβός- Του Σωτήρη Λ. Δημητρίου Χριστόφορος Περραιβός- Του Σωτήρη Λ. Δημητρίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

70.000€ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει συνοπτικό (πρόχειρο) διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ».

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των εξήντα εννέα χιλιάδων εννιακοσίων εξήντα τριών ευρώ και ενενήντα λεπτών (69.963,90€) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο των ζητούμενων ειδών/εργασιών.

Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 29η Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Ηγουμενίτσα 46100) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, κοινοπραξίες που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και τα λοιπά συμβατικά τεύχη θα διατίθενται από την ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr

Πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό επικοινωνείτε με το Τμήμα Προμηθειών Δήμου Ηγουμενίτσας, αρμόδια υπάλληλος κα. Ιφιγένεια Κώτσια, τηλέφωνο: 2665361212, email: igoumen2@otenet.grRead More »
70.000€ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 70.000€ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Δυναμικό παρών στην σημερινή κινητοποίηση της Αθήνας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017
Με πανό στο οποιο αναγραφόταν "Μας πίνετε το αιμα, και αυτο δεν ειναι ψέμα - Θα ειμαστε εδώ μαζί με τον λαό", έδωσαν δυναμικό παρών στην σημερινή κινητοποίηση στην Αθήνα, με αφορμή την απεργία κατά των νέων μέτρων που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, πλήθος εκπροσώπων των αστυνομικών της Θεσπρωτιας. 


Η αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού, που κατέφθασε από το πρωί της Τετάρτης στην πρωτεύουσα, διαδηλωσε μαζι με τους συναδέλφους τους από όλη την Ελλάδα, κατά του νέου μισθολογίου και πιο συγκεκριμένα, για τον χρόνο υπηρεσίας, την εξομάλυνση, την ειδική απασχόληση, την επιτελική ευθύνη και τις ειδικές συνθήκες.


 
Read More »
Δυναμικό παρών στην σημερινή κινητοποίηση της Αθήνας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας (ΦΩΤΟ+BINTEO) Δυναμικό παρών στην σημερινή κινητοποίηση της Αθήνας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας (ΦΩΤΟ+BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Παραμένει διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών ο Σπύρος Δερδεμέζης

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thespro.gr, το Υπουργείο Υγείας, κατέληξε στο πρόσωπο του νέου διοικητή για το Νοσοκομείο φιλιατών.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, διοικητής στο Νοσοκομείο, ορίζεται ο νυν διοικητής κ. Σπύρος Δερδεμέζης.

Στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να δημοσιευτεί επίσημα και σε ΦΕΚ, η απόφαση και ο ορισμός του κ. Δερδεμέζη.Read More »
Παραμένει διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών ο Σπύρος Δερδεμέζης Παραμένει διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών ο Σπύρος Δερδεμέζης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

ΒΙΝΤΕΟ-Πορεία στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, ενάντια στα νέα μέτρα

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017
Πορεία στο κέντρο τη Ηγουμενίτσας  πραγματοποίησαν σήμερα  τα σωματεία εργαζομένων   ενάντια στα νέα μέτρα
Read More »
ΒΙΝΤΕΟ-Πορεία στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, ενάντια στα νέα μέτρα ΒΙΝΤΕΟ-Πορεία στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, ενάντια στα νέα μέτρα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017
 H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση! 


 
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Μαργαριτίου καθάρισε την βρύση "Μπαξέ του Αράπη" (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017Ο Πολιτιστικός Όμιλος Μαργαριτίου καθάρισε την βρύση "Μπαξέ του Αράπη" στο Μαργαρίτι.
Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν καθώς και τους τοπικούς και δημοτικούς εκπροσώπους στον Δήμο Ηγουμενίτσας, του χωριού μας, για την παραχώρηση του πυροσβεστικού οχήματος του Π.Σ.Μαργαριτίου για την χρησιμοποίηση του. 
Οι εργασίες ήταν καθαρισμού και αποκατάστασης του νερού προς τις βρύσες στις οποίες δεν έτρεχε .
 Πολιτιστικός Όμιλος Μαργαριτίου
 


Read More »
Ο Πολιτιστικός Όμιλος Μαργαριτίου καθάρισε την βρύση "Μπαξέ του Αράπη" (+ΒΙΝΤΕΟ) Ο Πολιτιστικός Όμιλος Μαργαριτίου καθάρισε την βρύση "Μπαξέ του Αράπη" (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

"Ο επιθεωρητής" σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Αθανασίου

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017
Read More »
"Ο επιθεωρητής" σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Αθανασίου "Ο επιθεωρητής" σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Αθανασίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Εξόρμηση στον Όλυμπο με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας την Κυριακή 16 και Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 διοργανώνει εξόρμηση στον Όλυμπο. 
Οι συμμετοχές αφορούν μόνο τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου.

Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα Ιουνίου στην σελίδα μας και σε ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου.

Δηλώσεις συμμετοχών από Τρίτη 23 Μαϊου 2017 μέχρι την συμπλήρωση 50 θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στο 2665400802 & 6978008967 Τρίτη-Πέμπτη 19.00-21.00


 
Read More »
Εξόρμηση στον Όλυμπο με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Εξόρμηση στον Όλυμπο με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σήμερα η τελετή απονομής πτυχίων των εθελοντών νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Read More »
Ηγουμενίτσα: Σήμερα η τελετή απονομής πτυχίων των εθελοντών νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσα: Σήμερα η τελετή απονομής πτυχίων των εθελοντών νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Σούλι

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις σε ανάμνηση του Ολοκαυτώματος του Σουλίου και της αυτοθυσίας του καλόγερου Σαμουήλ και των Σουλιωτών υπέρ της Ελευθερίας.

Οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης θα τελεστούν την Παρασκευή 26 Μαΐου και Σάββατο 27 Μαΐου στην Παραμυθιά, με αποκορύφωμα την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στον ιστορικό χώρο του Σουλίου σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Τις εκδηλώσεις της 28ης Μαΐου 2017 θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 :

Ώρα 19:30 Παραμυθιά: Δημαρχείο Σουλίου - Αγώνας Δρόμου από μαθητές του Δήμου Σουλίου

Ώρα 20:30 Παραμυθιά: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δήμου Σουλίου ‘Καρκαμίσι’
Εκδήλωση: « Παρουσίαση Βιβλίου με τίτλο ‘Μαύρο Φυλαχτό», του συγγραφέα Μπέκα Ευάγγελου

Σάββατο 27 Μαΐου 2017:

Ώρα 20:00 Παραμυθιά : Δημαρχείο Σουλίου
Δημοτικοί χοροί από χορευτικά συγκροτήματα συλλόγων του Δήμου και από διάφορες περιοχές της Ελλάδος

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ώρα 6:30 έως 11:00 Κίνηση με κατεύθυνση τον Ιστορικό Χώρο του Σουλίου

Ώρα 7:00 Θεία Λειτουργία στον Παλαιοχριστιανικό Ναό Αγίου Δονάτου, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. ΤΙΤΟΥ

Ώρα 10:30 Άφιξη και υποδοχή της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου στον Παλαιοχριστιανικό Ναό Αγίου Δονάτου

Δοξολογία στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας

Ώρα 10:45 Μετάβαση των επισήμων και των λοιπών επισκεπτών στο Αμφιθέατρο
Τοπογραφική ενημέρωση από αξιωματικό των ενόπλων δυνάμεων

Χαιρετισμός από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας

Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Παναγιώτη Τσαμάτο, Καθηγητή Μαθηματικής Ανάλυσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Αναπαράσταση της ανατίναξης του Κουγκίου

Ώρα 11:35 Μετάβαση στο χώρο του Βουλευτηρίου Υποδοχή των επισήμων στο κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Σουλίου

Ώρα 12:00 Επιμνημόσυνη δέηση
Προσκλητήριο Πεσόντων Σουλιωτών
Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του Σουλίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο
Ενός (1΄) λεπτού σιγή – Εθνικός Ύμνος
Χαιρετισμός από την Δήμαρχο Σουλίου
Παραδοσιακοί εθνικοί χοροί

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, θα πραγματοποιηθεί ο 6Ος ορεινός αγώνας δρόμου θυσίας Σουλιωτών

Ώρα 9:00 Εκκίνηση από την Τοπική Κοινότητα Γλυκής.

Ώρα 11:00 Τερματισμός - λήξη αγώνα στο χώρο του Βουλευτηρίου των Σουλιωτών.

Απονομές τιμητικών διακρίσεων στους δρομείς

Τέλος των εκδηλώσεων 


 
Read More »
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Σούλι Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Σούλι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017
Με την υπ’ αριθ. 98/2017 Απόφαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας προχωράει στη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας. Στόχος της νέας αυτής δομής υγείας είναι η παροχή υπηρεσιών προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες η δυνατότητα προληπτικών εξετάσεων, αλλά και η ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγείας, η δωρεάν παροχή υπηρεσιών και η ανάπτυξη δραστηριοτήτων αγωγής και προαγωγής υγείας.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας θα συντονίζει για τους υγιείς πολίτες τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου πριν νοσήσουν, θα τους ευαισθητοποιεί σε θέματα υγείας και πρόληψης και θα τους ενημερώνει για τις δυνατότητες πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας της περιοχής τους.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στα πλαίσια του προγράμματος θα συντονίζει τον προσυμπτωματικό έλεγχο σε 7 νοσήματα σχετικά με τον καρκίνο.

Ακόμη θα υπάρχει ενημέρωση των πολιτών σε θέματα, που αφορούν σε:

1. Σχολικό εκφοβισμό

2. Ασφαλές διαδίκτυο

3. Έλεγχο καρδιαγγειακού κινδύνου

4. Πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας

Βασικό μέλημα του Δήμου Ηγουμενίτσας είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση, η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων και παραπομπών σε δομές υγείας όλων των πολιτών. 
Έτσι ο πολίτης:

1. Ενημερώνεται για τις προληπτικές εξετάσεις που οφείλει να κάνει

2. Ενημερώνεται για τις λίστες των ιατρών και των διαγνωστικών εργαστηρίων που συνεργάζονται με το ΚΕΠ Υγείας

3. Χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, οι ευπαθείς–ανασφάλιστες ομάδες ωφελούνται των υπηρεσιών πρόληψης και προαγωγής της υγείας

4. Αν το επιθυμεί έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τον δικό του φάκελο υγείας, που θα τον συμπληρώνει ο θεράποντας ιατρός ή ο πιστοποιημένος υπάλληλος του ΚΕΠ Υγείας

5. Θα λαμβάνει προσωποποιημένες υπηρεσίες προσανατολισμού για τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς σε περίπτωση που νοσήσει και ενημερώνεται για τα προγράμματα προαγωγής της υγείας.


 
Read More »
Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ηγουμενίτσας Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Διαγωνισμός για την μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας διακηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση δικαιώματος λειτουργίας και εκμετάλλευσης (μίσθωση) του κυλικείου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας .

Η διαδικασία ανάδειξης του πλειοδότη θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3 – Ηγουμενίτσα) στις 14 Ιουνίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30΄π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής, απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 


 
Read More »
Διαγωνισμός για την μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Διαγωνισμός για την μίσθωση του σχολικού κυλικείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και ώρα 09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 64.

2. Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη δέντρου (ένα άτομο Ελιάς) επί της οδού Κουγκίου – Κιάφας στην Ηγουμενίτσα του Δήμου Ηγουμενίτσας.

3. Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη δέντρου (ενός ατόμου πλατάνου) επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη (πεζόδρομος) στην Ηγουμενίτσα του Δήμου Ηγουμενίτσας.

4. Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη δέντρου (ενός ατόμου πεύκου) στην Πέρδικα του Δήμου Ηγουμενίτσας.

5. Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας «ΛΟΥΝ ΠΑΡΚ» ιδιοκτησίας Αντώνιου Μουρατίδη του Απόστολου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Συβότων στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

6. Χορήγηση ή μη παράτασης λειτουργίας μουσικής για το έτος 2017 έως τις 03.00π.μ. στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας Χαράλαμπου ΠΑΝΤΖΗ του Ευάγγελου στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.

7. Χορήγηση ή μη παράτασης λειτουργίας μουσικής για το έτος 2017 έως τις 03.00π.μ. στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας Νικόλαου ΖΑΓΚΑ του Φώτιου στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.


 
Read More »
Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Ημερήσιο πανηγύρι στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017
Read More »
Ημερήσιο πανηγύρι στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας Ημερήσιο πανηγύρι στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017 Rating: 5

Σελίδες