Το Bollywood κάνει γυρίσματα σε Σύβοτα και Πάπιγκο

Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2018


Το Πάπιγκο και τα Σύβοτα αποτελούν δύο από τους κύριους σταθμούς του Bollywood. 
Ο φημισμένος Ινδός παραγωγός Ραβίντερ Ντάρια ξεκίνησε τα γυρίσαμτα ενός θρίλερ με τον τίτλο Mushkil. 
Πρόκειται για μια ταινία τρόμου, όπου "παντρεύει" την Ανατολή και την Δύση, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις μοναδικές εικόνες του Ηπειρωτικού τοπίου. 
"Το Πάπιγκο έχει μια μαγική ατμόσφαιρα που θέλω να περάσω μέσα από την ταινία" δήλωσε ο ίδιος ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από την Ελλάδα.

Ο Ραβίντερ Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

Για τα γυρίσματα της ταινίας έχουν φτάσει στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία, παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, και άλλοι.

Ανάμεσά τους είναι οι διάσημοι Ινδοί ηθοποιοί Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.


 
Read More »
Το Bollywood κάνει γυρίσματα σε Σύβοτα και Πάπιγκο Το Bollywood κάνει γυρίσματα σε Σύβοτα και Πάπιγκο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2018 Rating: 5

Σύλληψη 49χρονου και 57χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2018


Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 49 και 57 ετών προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα. 


 
Read More »
Σύλληψη 49χρονου και 57χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 49χρονου και 57χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2018 Rating: 5

Σελίδες