Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας σε άπορες οικογένειες του Νομού

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας, αφουγκραζόμενο τα προβλήματα και τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, προσέφερε ανιδιοτελώς τη βοήθειά του σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες του Νομού που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, 114 άπορες οικογένειες της περιοχής έλαβαν κυρίως υλική αλλά και ηθική υποστήριξη, λαμβάνοντας τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από δωρεές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και είδη που απεστάλησαν από την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αυτό τον σκοπό.

Οι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες εθελόντριες του Τμήματος Ηγουμενίτσας, με πίστη στην Ερυθροσταυρική δεοντολογία, προσπάθησαν να μετατρέφουν τον πόνο και τη στεναχώρια συνανθρώπων μας σε χαρά και ελπίδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σπουδαιότητα της ενσυνείδητης ανιδιοτελούς προσφοράς σε μια εποχή έντονων δυσκολιών.


Read More »
Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας σε άπορες οικογένειες του Νομού Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας σε άπορες οικογένειες του Νομού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Ο Πρόεδρος του Αυλότοπου ευχαριστεί την Περιφέρεια

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΠΡΟΣ
Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη Ιωάννινα
Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη

Ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Αυλοτόπου σας ευχαριστούμε θερμότατα για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές σας στο να αντιμετωπιστεί το μακροχρόνιο πρόβλημα υδροδότησης της τοπικής μας κοινότητας.

Με τη συμβολή σας , την επιτόπια αυτοψία των υπηρεσιών σας τόσο από την Περιφέρεια Ιωαννίνων όσο και από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας , τη διάθεση του μηχανολογικού σας εξοπλισμού και τη συνεργασία αρμόδιων υπηρεσιών, αποκαταστάθηκε η ομαλή υδροδότηση από την πηγή «ΜΑΝΑ ΝΕΡΟΥ».

Επίσης ,σας ενημερώνουμε ότι κατά την εξέλιξη των εργασιών στη θέση αυτή διαπιστώθηκε ότι υπάρχει και δεύτερη συνεχόμενη πηγή η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη και θεωρούμε ότι μελλοντικά θα πρέπει, και αυτή να αξιοποιηθεί ώστε να εξασφαλιστεί η επάρκεια νερού και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ευχαριστούμε εσάς προσωπικά και τις υπηρεσίες σας για τη βοήθειά σας στην αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος υδροδότησης του χωριού μας. 
Διαμάντης Συμεών


Πρόεδρρς της Τ.Κ Αυλοτόπου

Read More »
Ο Πρόεδρος του Αυλότοπου ευχαριστεί την Περιφέρεια Ο Πρόεδρος του Αυλότοπου ευχαριστεί την Περιφέρεια Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

O ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών των ΟΤΑ προς τρίτους

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016


Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία δεν υπάρχουν μόνο δύσκολες και δυσάρεστες στιγμές. Η ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, εξασφάλισε ένα σημαντικό ποσό, 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, μέρος των οποίων προγραμματίστηκε να καλύψει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου, σε όλους τους τομείς, προς ιδιώτες.

Η κυβέρνηση στην προσπάθεια της έμπρακτης στήριξης της τοπικής αυτοδιοίκησης αναγνωρίζοντας το σημαντικό της ρόλο, προχώρησε στην έκτακτη επιχορήγησή της με ένα ποσό 326 εκατομμυρίων Ευρώ για τα έτη 2016-2017.

Το ποσό αυτό αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τρίτους. Το ποσό αποφασίστηκε να κατανεμηθεί εμπροσθοβαρώς, με το 80% της επιχορήγησης να δίνεται για το έτος 2016 και το υπόλοιπο 20% για το 2017. Για την απόλυτη διαφάνεια στην κατανομή των χρημάτων, και προκειμένου να διευκολύνεται κεντρικά η παρακολούθηση της διαδικασίας πληρωμών, δημιουργήθηκε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ειδικός λογαριασμός για κάθε Δήμο. Όσον αφορά τους Δήμους της Θεσπρωτίας, τα χρήματα της επιχορήγησης εντός του 2016 για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ιδιώτες κατανέμονται ως εξής:
● Δήμος Ηγουμενίτσας: 4.450.102,23 €
● Δήμος Σουλίου: 278.210,62 €
● Δήμος Φιλιατών: Έχουν καταλογιστεί περί τα 921.000€ όμως ακόμη εκκρεμεί η κατάρτιση του προϋπολογισμού που συμπεριλαμβάνει το γνωστό ταμειακό έλλειμμα από προηγούμενα χρόνια. Το Υπουργείο Εσωτερικών και ο Δήμος Φιλιατών βρίσκονται σε συνεργασία για να βρεθεί μια ουσιαστική λύση για να εκταμιευθούν τα χρήματα αυτά, ίσως προσαυξημένα ανάλογα με το διαθέσιμο υπόλοιπο ποσό.

Όπως είναι γνωστό, η οικονομική κατάσταση σε πάρα πολλούς Δήμους της χώρας είναι τουλάχιστον προβληματική Τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα και οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις όλων αυτών των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης προς τρίτους, δυστυχώς είχαν αφεθεί στην τύχη τους από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τα αποτελέσματα τόσο στη λειτουργία των φορέων, όσο και στην τοπική οικονομία ήταν καταστροφικά Με την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών ελαφρύνονται οι Δήμοι από ένα πολύ σημαντικό βάρος και ταυτόχρονα πηγαίνουν χρήματα στην πραγματική οικονομία που βρίσκεται ο κάθε Δήμος. Άρα μοχλεύουν και στηρίζουν την τοπική οικονομία που έχει σημαντική ανάγκη για ρευστότητα. Ολόκληρο το προηγούμενο διάστημα, ακούμε μια καταστροφολογία από την αντιπολίτευση για κατάρρευση εσόδων και για στάση πληρωμών.

Όμως οι Κασσάνδρες διαψεύδονται για άλλη μια φορά. Τα θετικά αποτελέσματα στους στόχους του προϋπολογισμού του 2016, που αφορούν τόσο τα έσοδα όσο και το πρωτογενές πλεόνασμα, δεν αποτελούν success story, δείχνουν όμως ότι οι μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνική κοινωνία για πρώτη φορά πιάνουν τόπο.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην κανονικότητα με την κοινωνία όρθια.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας


 
Read More »
O ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών των ΟΤΑ προς τρίτους O ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών των ΟΤΑ προς τρίτους Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Όταν η διαδρομή Ηγουμενίτσα - Γιάννενα, διαρκούσε έξι ολόκληρες ώρες

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016Διαβάσαμε την περιγραφή της διαδρομής Ηγουμενίτσα-Γιάννινα με το λεωφορείο στις αρχές της δεκαετίας του 1960. 
Ολόκληρη οδύσσεια… 
Έξι ώρες έκανε να φτάσει στον προορισμό του το λεωφορείο. 
Με ενδιάμεσες στάσεις, με δυσκολία στις ανηφόρες του στενού, σε πολλά σημεία, χωμάτινου δρόμου. 
Και τα πράγματα άλλαξαν. 
Έγινε η παλαιά εθνική οδός Ηγουμενίτσα-Γιάννινα, που περιόρισε την απόσταση σε δύο περίπου ώρες. 
Για να ακολουθήσει η Εγνατία οδός, που την περιόρισε ακόμη περισσότερο, στα 40 λεπτά!

Αποκαλυπτική αναλυτική περιγραφή από ταξιδιώτη του 1965:
"Κάποτε το ταξίδι με λεωφορείο από τα Γιάννινα στην Ηγουμενίτσα αποτελούσε, λίγο πολύ, επικίνδυνο εγχείρημα. Τα λεωφορεία δεν ήταν καινούργια και από στιγμή σε στιγμή διέτρεχες τον κίνδυνο να σ' αφήσουν στη μέση του δρόμου. 
Αλλά κι ο δρόμος βρισκόταν σε πρωτόγονη κατάσταση. 
Κατά το πλείστον χωματόδρομος, στενός,γεμάτος λακκούβες, με συνεχείς κατολισθήσεις και απότομα ανεβοκατεβάσματα. 
Κι έτσι το όχημα, εκεί που αγκομαχώντας ανέβαινε έναν ανήφορο μαχαίρι, απότομα υποχρεωνόταν να πάρει έναν φοβερό κατήφορο, οπότε τρέχοντας σα βολίδα διέτρεχε τον κίνδυνο να βρεθεί στο ανεξερεύνητο βάθος της διπλανής χαράδρας. 
Αν μάλιστα η τύχη τα 'φερνε στραβά και συναντούσε σ' αυτά τα ανεβοκατεβάσματα ένα άλλο όχημα, που ερχόταν από την αντίθετη διεύθυνση, τότε οι ελπίδες επιβίωσης των επιβατών περιορίζονταν στο ελάχιστο. 
Τα πάντα εξαρτιόνταν από τις επιδέξιες μανούβρες των δύο οδηγών, στην τυχαία φυσική σταθερότητα των άκρων του δρόμου και πιθανόν στην επέμβαση κάποιου αγίου, στη χάρη του οποίου έκαιγε νύχτα μέρα το καντήλι στα επικίνδυνα σημεία του δρόμου. 
Αν τώρα προσθέσεις σ' όλες αυτές τις ευοίωνες προϋποθέσεις χάρη του ταξιδιού, τους προκαθορισμένους σταθμούς σε κάθε χωριό σε όλος το μήκος της διαδρομής, την υποχρεωτική στάθμευση στη Βροσίνα για φαγητό, την αντικατάσταση ενός λάστιχου, που έσκασε, και κάποιες άλλες απρόβλεπτες καθυστερήσεις, οι έξι ώρες ήταν το μικρότερο χρονικό διάστημα, που μπορούσες να ελπίζεις ότι θα έφτανες στον προορισμό σου". 
(Από το βιβλίο του Νικήτα Γ. Λυμπερόπουλου, "Αναδρομές και ετεροχρονισμοί", εκδόσεις "Δωδώνη", 1988).


 
Read More »
Όταν η διαδρομή Ηγουμενίτσα - Γιάννενα, διαρκούσε έξι ολόκληρες ώρες Όταν η διαδρομή Ηγουμενίτσα - Γιάννενα, διαρκούσε έξι ολόκληρες ώρες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Ένοχοι οι δύο υπάλληλοι του Αλβανικού ΥΠΕΞ, αλυτρωτικό το υλικό που μετέφεραν στην Ελλάδα!

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016


 
Ποινή φυλάκισης τριάντα μηνών στον καθένα επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο των Ιωαννίνων στους δύο Αλβανούς οδηγούς, υπαλλήλους του Υπουργείου Εξωτερικών, οι οποίοι μετέφεραν έντυπο υλικό, κυρίως βιβλία, με αλυτρωτικό περιεχόμενο.

Από το μεσημέρι, η Διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας του Αλβανικού ΥΠΕΞ όπως και ο Πρόξενος στα Γιάννινα, με έγγραφα τα οποία κατέθεσαν, επεδίωξαν να κάνουν χρήση της Συνθήκης της Βιέννης, πράγμα που δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο. Οι ίδιοι δεν θέλησαν πάντως στη συνέχεια να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Κατά την ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν ένας αστυνομικός που την προηγούμενη Κυριακή μετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού του υλικού που μετέφεραν οι δύο κρατικοί υπάλληλοι, η Διευθύντρια του Ελληνικού Τελωνείου της Κακαβιάς και ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η Εισαγγελέας έδρας, με μία εξαιρετικά τεκμηριωμένη αγόρευση, πρότεινε την ενοχή και την τιμωρία των δύο υπαλλήλων του ΥΠΕΞ, οι οποίοι απουσίαζαν από το δικαστήριο.

Το υλικό που μετέφεραν, όπως ανέφερε η Εισαγγελέας, δεν εμπίπτει στη Συνθήκη της Βιέννης και δεν αποτελούσε αντικείμενο διπλωματικής αποστολής.

Τα βιβλία στο οπισθόφυλλο είχαν αναγραμμένες τιμές ενώ δεν ήταν τοποθετημένα σε διπλωματικούς σάκους ούτε έφεραν καμία ένδειξη.

Όπως είπε η Εισαγγελέας, επρόκειτο για υλικό που βρίσκονταν μέσα σε κούτες, κλεισμένες πρόχειρα με μονωτική ταινία, χωρίς άλλες ενδείξεις.

Σε κάποιες κούτες και σε σημεία που δεν ήταν εμφανή υπήρχε ένα χαρτί τύπου Α4 που έγραφε διπλωματικό υλικό και ανέφερε ως παραλήπτη την Αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Από την αποστολή δε απουσίαζε ο διπλωματικός ταχυδρόμος..

Σημείωσε δε ότι ο ένας από τους δύο, προσπάθησε να εξαπατήσει την ελληνική τελωνειακή αρχή, δηλώνοντας τέτοια ιδιότητα, όμως δεν ήταν κάτοχοι διπλωματικών διαβατηρίων, παρά υπηρεσιακών ταυτοτήτων.

Σχετικά τώρα με το περιεχόμενο των βιβλίων, η Εισαγγελέας είπε ότι πρόκειται για ένα υλικό με αλλυτρωτικό κι ανθελληνικό περιεχόμενο, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις των δύο χωρών.

Στο υλικό αυτό παρουσιάζονταν αλλοιωμένα τα σύνορα της χώρας με πολλές περιοχές της Ηπείρου να περιλαμβάνονται στην Αλβανική επικράτεια –χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας- ενώ παρουσιάζονταν ως Αλβανικής καταγωγής Έλληνες αγωνιστές της Επανάστασης αλλά και ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας καθώς εμφανίζεται να κατάγεται από το Αργυρόκαστρο!!

Έτσι πρότεινε την ενοχή και των δύο.

Το δικαστήριο επέβαλλε ποινή φυλάκισης τριάντα μηνών με τριετή αναστολή.

Τα επτά βιβλία, ενδεικτικό υλικό που είχε κατασχεθεί από την Αστυνομία, θα δημευθούν ενώ τα 1505 που είναι δεσμευμένα στο Τελωνείο της Κακαβιάς θα κατασχεθούν και θα δεσμευτούν όπως και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε κατά την μεταφορά. Η Αλβανική αντιπροσωπεία που παρακολούθησε την δίκη μέχρι το τέλος αποχώρησε εμφανώς ενοχλημένη. Η διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας του ΥΠΕΞ δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση ενώ ο Αλβανός Πρόξενος στα Γιάννινα ανέφερε πως «ως εκπρόσωπος του Αλβανικού κράτους στην Ελλάδα δεν θέλω να κάνω σχόλιο για την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης».


Read More »
Ένοχοι οι δύο υπάλληλοι του Αλβανικού ΥΠΕΞ, αλυτρωτικό το υλικό που μετέφεραν στην Ελλάδα! Ένοχοι οι δύο υπάλληλοι του Αλβανικού ΥΠΕΞ, αλυτρωτικό το υλικό που μετέφεραν στην Ελλάδα! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016

 
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατηγού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016


Συνεδριάζει στην Παραμυθιά την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 18:00, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου με 29 θεματα στην ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση τεχνικού προγράμματος, Δήμου Σουλίου, οικ. έτους 2017.

ΘΕΜΑ 2ο : Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου Σουλίου

ΘΕΜΑ 3ο : Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού

ΘΕΜΑ 4ο : Καθορισμός ετήσιας επιχορήγησης Νομικών Προσώπων του Δήμου, για το έτος 2017.

ΘΕΜΑ 5ο : Συμμετοχή του Δήμου Σουλίου στην πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) –Νέα Φάση ,με κωδικό ΟΠΣ 5002212».

ΘΕΜΑ 6ο : Συμμετοχή του Δήμου Σουλίου στο πρόγραμμα INTERREG Ελλάδα – Ιταλία .

ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση διενέργειας προμήθειας τροφίμων ,για το έτος 2017.

ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση διενέργειας προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για το έτος 2017.

ΘΕΜΑ 9ο : Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών - υπηρεσιών των οχημάτων του Δήμου.

ΘΕΜΑ 10ο : Oρισμός εκπροσώπου του Δήμου Σουλίου για τη συμμετοχή του στην επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές αγροτικών προϊόντων.

ΘΕΜΑ 11ο : Eπιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων χρεώσεων δημοτικών τελών επί αιτήσεως δημότη.

ΘΕΜΑ 12ο : Eπιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων χρεώσεων δημοτικών τελών (α.- Επί αιτήσεων δημοτών, β.- Επί αυτεπάγγελτου ελέγχου υπηρεσίας).

ΘΕΜΑ 13ο : Χορήγηση 1ης παράτασης του έργου: *ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ Τ.Κ. ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ» ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ*.

ΘΕΜΑ 14ο : Χορήγηση 1ης παράτασης του έργου: *ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ 75 Τ.Κ. ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ*.

ΘΕΜΑ 15ο : Χορήγηση 1ης παράτασης του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ–ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ ΤΣΑΓΓΑΡΙΟΥ» Δήμου Σουλίου.

ΘΕΜΑ 16ο : Έγκριση 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: * ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ –ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ ΤΣΑΓΓΑΡΙΟΥ *.

ΘΕΜΑ 17ο : Έγκριση 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: * ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε. ΑΧΕΡΟΝΤΑ *.

ΘΕΜΑ 18ο : Έγκριση 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: * ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΕ ΑΧΕΡΟΝΤΑ *.

ΘΕΜΑ 19ο : Έγκριση 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: * ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΚΡΙΚΑΣ *.

ΘΕΜΑ 20ο : Έγκριση 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: *ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΗΓΩΝ ΑΥΛΟΤΟΠΟΥ *.

ΘΕΜΑ 21ο : Έγκριση 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: * ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Δ.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ * του Δήμου Σουλίου.

ΘΕΜΑ 22ο : Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής έργου: *ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ* ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ.

ΘΕΜΑ 23ο : Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής έργου: *ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ*.

ΘΕΜΑ 24ο : Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής έργου: * ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ *.

ΘΕΜΑ 25ο : Σύσταση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου: *ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Δ.Ε ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ*.

ΘΕΜΑ 26ο : Παραλαβή μελέτης : *ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΣΟΥΛΙΟΥ*.

ΘΕΜΑ 27ο : Παραλαβή μελέτης: *ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΤΩΝ Δ.Δ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΩΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ*.

ΘΕΜΑ 28ο : Παραλαβή μελέτης: *ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ-ΥΔΡΟΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ –ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ*.

ΘΕΜΑ 29ο : Επικαιροποίηση των μελετών :α) *ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ* και β) *ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΙΚΥΤΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ*.


 
Read More »
Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Γενική συγκέντρωση της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατών για το μεταναστευτικό

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016
Γενική συγκέντρωση της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατών για το μεταναστευτικόΗ Δημοτική Κοινότητα Φιλιατών καλεί τις Δημότισσες και Δημότες των Φιλιατών την Τετάρτη 20-11-2019 και ώρα 17.00 σε γενική συγκέντρωση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με θέμα : 
Τελευταίες ενημερώσεις από τους αρμόδιους φορείς για το μεταναστευτικό, όπως και για το εργοστάσιο Φιλιατών…..
Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη.
Σας ευχαριστούμε.

Ο πρόεδρος
Μάνος Νικόλαος
Read More »
Γενική συγκέντρωση της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατών για το μεταναστευτικό Γενική συγκέντρωση της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατών για το μεταναστευτικό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Σελίδες