Ηγουμενίτσα: Ο Γιάννης Τάσιος ζωντανά το Σάββατο στο ENVY stage

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ο Γιάννης Τάσιος ζωντανά το Σάββατο στο ENVY stage Ηγουμενίτσα: Ο Γιάννης Τάσιος ζωντανά το Σάββατο στο ENVY stage Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας στην Παλιά Σαγιάδα

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, θα εξορμήσει στην παλιά Σαγιάδα.

Πορεία: Σμέρτος - Μπιρμπίλης 505μ - Λιόψη (Σεράι Μπέη) - Παλιά Σαγιάδα - Σαγιάδα.

Βαθμός Δυσκολίας: 1+

Ώρες πορείας: 6

Αρχηγοί πορείας: Φατήρας Κων/νος - Μπάλλος Παναγιώτης.

Εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια, ζευγάρι μπατόν, ατομικό φαρμακείο, αδιάβροχο/αντιανεμικό, νερό 2 λίτρα, κολατσιό, καπέλο, αντιηλιακό, σφυρίχτρα, φακός, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή και δεύτερη αλλαξιά ρούχων (στο λεωφορείο).

Αναχώρηση στις 8.00πμ από το Πάνθεον.

Δηλώσεις συμμετοχής από Τετάρτη 3/1 & Πέμπτη 4/1 19.00-21.00 σταγραφεία του συλλόγου: Κτίριο παλιάς μαθητικής Εστίας, 2ος όροφος απόαριστερή σκάλα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2665400802 (TET-ΠΕΜ 19.00-21.00)

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.


 
Read More »
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας στην Παλιά Σαγιάδα Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας στην Παλιά Σαγιάδα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Ευχαριστήριο του συλλόγου γονέων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους χορηγούς μας:
1) Σούπερ Μάρκετ Ξένος

2) Εμπορία Χαρτικών Θεσπρο Πακ Τζώρτζη Βαλεντίνα
3) Φούρνο Τσιάβο
4) Κάβα Νικολάου
5) Σούπερ Μάρκετ Παπαβασιλείου Μαρία
6) Φούρνο Στόλη
7) Καφεκοπτείο Σπαή Φώτη
8) Ακαδημία Ερμής Βόλεϊ
9) Φούκη Απόστολο & Δηλεβάρη Ρεγγίνα
10) Νικολάου Γιώργο
11) Φιλοπρόοδο Σύλλογο Γραικοχωρίου «Άγιος Δημήτριος» και τον Πρόεδρο του Γιώργο Ματρακούκα
12) Κρυστάλλω Γεωργίου - Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού Γραικοχωρίου

Ευχαριστούμε τα τοπικά καταστήματα της Ηγουμενίτσας που μας στήριξαν με τα πλούσια δώρα τους:
1) ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛΕΚΑ, Παραδοσιακός Ξενώνας «ΤΟ ΖΑΓΟΡΙΣΙΟ»
2) ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ HOME COLLECTION
3) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕΛΕΥΚΟΣ
4) ΤΑΞΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΤΣΗΣ
5) VENETIS HOME
6) Καταστήματα ενδυμάτων: Πηγή, Αρετή, BUBBLES, ANGEL, FITNESS Παυλίδης, Γιόγιακα Δήμητρα, Happy Kids, Βελλης Σπύρος, GAS Χριστίνα Λιαγκάκη, PINK WOMAN, LITTLE STORIES Μπέζα Αλέκα, Ντάνη Σοφία, Χρόνης
7) Καταστήματα Εσωρούχων: VICTORIAS, CHARME, Όνειρο, SPICY Ελένη Σπύρου, Σκέυης
8) Καταστήματα Ηλεκτρικών: Ένωση Ηλεκτρολόγων, WELCOME STORE, Κωλλέτας Electronet, ELECTROSTORE, MULTIRAMA
9) Καταστήματα Κινητής Τηλεφωνίας: Wind, Vodafone, Nova, MR GADGET
10) Φαρμακεία: Κούτσικος Χρήστος, Χαρίση Πανωραία, Παππάς, Μπέκιου, Λιάκου – Κωστάκη, Κοντός Ιωάννης, Μάστορας Ξενοφών, Κάτσιος Νικόλαος
11) Καταστήματα με διακοσμητικά είδη: ΜΠΕΛΛΟ ΡΟΖ, «Διάκοσμος» Λίτσα Κακούρη, Ντόρκου Ειρήνη, Σαφάκας, 4 Εποχές, Βάσιος Κωνσταντίνος, LA CASA, VICKO,
12) Καταστήματα Υποδημάτων: Μηλιώνης, Κύργιου, Σταύρου, THALIAS SHOES
13) Βιβλιοπωλεία: Πάσχος Δημήτριος , Μητσέλος, Κυριαζής, Αγγελιοφόρος, Βιβλιοπωλείο της Εκκλησίας,
14) Καφετέριες: Presto, Μοτίβο, Stretto, Ευ Καρποίς, Coffee Island, Passpartou
15) Καταστήματα Αρωμάτων: ΙΡΙΣ , LEN V
16) Καταστήματα Λευκών Ειδών: ΕΝ ΛΕΥΚΩ
17) Κομμωτήρια: Γιώργος Βεζδρεβάνης, Γεωργιάδης Γιώργος , Μπρέστα Δώρα, Νίκη – Ζιζή, Δήμα Αντιγόνη
18) Καταστήματα Καλλυντικών & Αξεσουάρ: BEAYTY & MORE, ΜΠΙΖΟΥΤΙΕΡΑ, PRINCESS, OH MY GIFT, INFINITY, FYNKY FISH, GIGI'O
19) Καταστήματα παιχνιδιών: BOOM, Σβούρα
20) Φαγάδικα: Quick Stop, Πιτσαρία Strata Marina, Μπολίτσες, Ο Φίλαθλος της Γεύσης
21) Σχολές: Ρυθμική Τσικνία Βιβή, Καράτε Στόλης
22) Λοιπά Καταστήματα: Παιδόπολις – Φουσέκης Μάκης, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Λώλης Ηλίας, Pet Shop Κωστής Δημητρίου, Εκτυπώσεις Tezzy.gr, Λάμπρης Γεώργιος, Θεσπρωτός, Ζαχαροπλαστείο Valentino, Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΕΣΤΑΝΗΣ, PRINCESS Μυριούνη Εύα, Ιχθυοκαλλιέργειες Λιώνης Λευτέρης, Κατάστημα ποδηλάτων PROBIKERead More »
Ευχαριστήριο του συλλόγου γονέων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου Ευχαριστήριο του συλλόγου γονέων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Η απίστευτη ταλαιπωρία ασφαλισμένου από το ΙΚΑ Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018

Ένα μικρό ιστορικό μιας μεγάλης ταλαιπωρίας σας παραθέτω – έτσι μπας και βρεθεί κάποιος αρμόδιος κρατικός λειτουργός να δει την αδικία αλλά να δει κι ο πολίτης τι πληρώνει!

Στις 2/9/2015 εκδόθηκε βιβλιάριο Ασθενείας από το ΙΚΑ Ηγουμενίτσας και έχοντας το βιβλιάριο προγραμμάτισα χειρουργική επέμβαση στο πόδι, την οποία πραγματοποίησα στις 23/9/2015.

Κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης επέμβασης- ήμουν εντός της κλινικής και είχα υποστεί τα προεγχειριτικά- μου διαμήνυσε η γραμματεία της κλινικής ότι το ΙΚΑ δεν με είχε εγγράψει στο σύστημα κι έπρεπε να πληρώσω όλα τα έξοδα της εγχείρισης- νοσηλείας, πράγμα που έκανα.

Σε τηλ. επικοινωνία με το ΙΚΑ Ηγουμενίτσας μου απάντησαν ότι το βιβλιάριο είχε ισχύει από 1/11/2015!!! και ότι σημειώνεται πάνω στο βιβλιάριο ή αν δεν σημειώνεται σας το είπε η υπάλληλος. Δυστυχώς ούτε σημειωμένο είναι ούτε κάποιος μου είπε κάτι- αν γνώριζα ότι θα πληρώσω όλα τα λεφτά θα έκανα την επέμβαση αργότερα- άλλωστε δεν ήταν επείγουσα.

Στις 30/9/2015 έστειλα αίτηση στο ΙΚΑ Ηγουμενίτσας για ¨Κάλυψη εξόδων ασθενείας¨ στην οποία αναγράφω τα παρακάτω: «Παρακαλώ να μου καλύψετε τα έξοδα νοσηλείας και αποκατάστασης του προβλήματος υγείας μου, τα οποία φαίνονται στα έξι (6) συνημμένα παραστατικά τα οποία σας επισυνάπτω- δεδομένου ότι στο σύστημα αυτόματης χρέωσης του ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ- της Νοσηλευτικής μονάδας που μου έκανε την επέμβαση- δεν κατέστη δυνατή η εξεύρεση του Ατομικού Βιβλιαρίου Υγείας το οποίο μου έχει εκδώσει η υπηρεσία σας και επειδή είχε γίνει η προεγχειριτική διαδικασία αναγκάστηκα να καταβάλω το ποσό τον 1.200 ευρώ ο ίδιος.»Στις 6/10/2016 το ΙΚΑ έστειλε την αίτηση και τα συνημμένα παραστατικά στο ΕΟΠΠΥ Θεσπρωτίας αναφέροντας μεταξύ των άλλων ότι: « …καθότι είναι δικαιούχος…» κλπ.

Στις 13/10/2015 το ΕΟΠΠΥ επιστρέφει την αίτηση στο ΙΚΑ Ηγουμενίτσας λέγοντάς του ότι «είναι θέμα αρμοδιότητος σας (του ΙΚΑ δηλαδή), αναφέρει επίσης ότι δεν φαίνεται γραμμένος στο σύστημα ο ασφαλισμένος ενώ υπάρχει βιβλιάριο..»- τίποτε που να βοηθά να καταλάβω τι μέλλει γενέσθαι, παρά μόνο κάτι σαν «από τον Άννα στον Καϊάφα», ή ακόμη κι εμπαιγμός.

Σήμερα 4/1/2018 δεν έχω λάβει ακόμη πειστική απάντηση από το ΙΚΑ Ηγουμενίτσας, παρότι ζήτησα και προφορικά και διερωτώμαι: α)αν μπορεί να μην απαντά εγγράφως σε αίτημα ασφαλισμένου- δεδομένου ότι τα παραπάνω έγγραφα μεταξύ ΙΚΑ-ΕΟΠΠΥ τα έλαβα σαν κοινοποιήσεις. β) διερωτώμαι αν μπορεί να εκδίδει το ΙΚΑ Ηγουμενίτσας βιβλιάριο υγείας και να μην ισχύει! γ) διερωτώμαι ακόμη για την θέση της Επιτροπή που εννοείτε ότι ελέγχει το ΙΚΑ, στην οποία συμμετέχει και το Εργατικό Κέντρο!

Στις 12/9/2016 έστειλα το αίτημα στο Συνήγορο του Πολίτη στα Γιάννενα.

Στις 22/9/2017 ο Συνήγορος του Πολίτη Ιωαννίνων μου είπε να απευθυνθώ στα κεντρικά- μετά απο έναν χρόνο!!!

Στις 26/9/2017 έστειλα το αίτημα στο Συνήγορο του Πολίτη στα κεντρικά στην Αθήνα.

Στις 31/10/2017 έλαβα έγγραφο από το Συνήγορο του Πολίτη Αθηνών με το οποίο μου ζητούσε κάποια στοιχεία τα οποία και έστειλα.

Στις 13/12/2017 στάλθηκε από το Συνήγορο του Πολίτη Αθηνών έγγραφο το οποίο έλαβα στις 3/1/2018 με το οποίο με ενημερώνουν ότι για να είσαι ασφαλισμένος πρέπει να έχεις βιβλιάριο ( τους το έχω στείλει!!!):


Και καταλήγουν ότι είμαι… εκπρόθεσμος- ως προς την υποβολή του αιτήματος!!!Είναι δυνατόν να γίνουμε ποτέ κράτος δικαίου;


 
Read More »
Η απίστευτη ταλαιπωρία ασφαλισμένου από το ΙΚΑ Ηγουμενίτσας Η απίστευτη ταλαιπωρία ασφαλισμένου από το ΙΚΑ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Συνάντηση Μάριου Κάτση με τη Δήμαρχο Σουλίου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018
H μετατροπή του πρώην σχολείου Bvlgari σε πολυχώρου τέχνης, πολιτισμού και εκπαίδευσης, οι εξελίξεις με το ελευθέρας στα διόδια, το ταρτάν στο γήπεδο 49 προκρίτων καθώς και οι εξελίξεις σε Βιοτεχνικό Πάρκο και εμπορευματικό κέντρο, απασχόλησαν μεταξύ άλλων της συνάντησης που είχαν στο δημαρχείο Παραμυθιάς, ο κυβερνητικός Βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτση, με την δήμαρχο Σταυρούλα Μπραΐμη, τους Αντιδημάρχους Βασίλη Καλόγηρο, Θοδωρή Μπάτση, Ευάγγελο Ντάγκα και Βασιλική Ντούκα καθώς και με τον πρόεδρο της ΔΚ Παραμυθιάς Γιώργο Καλόγηρο.

Όπως ανέφερε η δήμαρχος, η δημοτική αρχή υπολογίζει στην βοήθεια του βουλευτή για την ολοκλήρωση των εν εξελίξει και θεμάτων, με τον Μάριο Κάτση να σημειώνει πως θα προωθήσει όσο μπορεί τα ανοιχτά θέματα.


 
Read More »
Συνάντηση Μάριου Κάτση με τη Δήμαρχο Σουλίου Συνάντηση Μάριου Κάτση με τη Δήμαρχο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Έθιμα των Φώτων στη Θεσπρωτία τα παλιά χρόνια και σήμερα

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018


Τα Θεοφάνεια είναι από τις μεγαλύτερες γιορτές της εκκλησίας μας. 
Γιορτάζεται η ανάμνηση της Βάπτισης του Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και αγιάζονται τα νερά. 
Τα παλαιά τα χρόνια στη Θεσπρωτία, το πρωί της παραμονής οι γυναίκες καθάριζαν το σπίτι, τις αυλές και τα σοκάκια, για να περάσει αργότερα ο παπάς. 
Ο παπάς κατά το έθιμο περνούσε απ’ όλο το χωριό και αγίαζε τους κατοίκους, όλες τις εγκαταστάσεις του σπιτιού και τα ζώα. 
Απ’ όπου περνούσε παλαιότερα ο παπάς, όλοι έριχναν μέσα στο κατσαρολάκι ένα νόμισμα (συνήθως δίδραχμο, τάλιρο ή δεκάρικο). 
Την ημέρα της γιορτής των Θεοφανίων όλοι πήγαιναν στην εκκλησία και σε παγούρια, γκιούμια, μπουκάλια, τσουκάλια και κανάτια, έβαζαν καθαρό νερό για να αγιαστεί. 
Όταν γύριζαν στα σπίτια, έπιναν όλα τα μέλη της οικογένειας από το νερό, ράντιζαν το σπίτι, τα ζώα, τα χωράφια και τους κήπους. 
Ό,τι περίσσευε το φύλαγαν για γιατρικό. 
Όπου υπήρχε θάλασσα γινόταν κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. 
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΗΜΕΡΑ
Κύριες τελετές των Θεοφανείων και στη Θεσπρωτία είναι: Μέγας Αγιασμός (τελετή εντός των εκκλησιών). Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού (γίνεται σε ακτή θάλασσας, εντός του λιμένα Ηγουμενίτσας και σε όχθες ποταμών, όπως στη Γλυκή, καθώς σε συντριβάνι, όπως στους Φιλιάτες). Και σήμερα παίρνουν αγίασμα στα σπίτια από τις εκκλησίες οι πιστοί.
H ONΟΜΑΣΙΑ
Οι πρώτοι Χριστιανοί έμεναν ξάγρυπνοι ολονυχτίς με αναμμένες λαμπάδες, προμηνύοντας έτσι τον επερχόμενο Φωτισμό. Από εδώ προέκυψε και η ονομασία Θεοφάνεια, Φώτα. Ο αγιασμός του νερού γινότανε το βράδυ και ήταν έτσι έτοιμο για την βάπτιση το πρωί. 


 
Read More »
Έθιμα των Φώτων στη Θεσπρωτία τα παλιά χρόνια και σήμερα  Έθιμα των Φώτων στη Θεσπρωτία τα παλιά χρόνια και σήμερα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Επίσκεψη του Βουλευτή Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Κάτση στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018


Στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά παραβρέθηκε στις 4-01-2018 ο Βουλευτής Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης συνοδευόμενος από συνεργάτη του. 

Οι εργαζόμενοι του Φορέα Διαχείρισης είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης και το εργασιακό τους καθεστώς, εν όψει της ψήφισης, το προσεχές διάστημα, του Νομοσχεδίου που αφορά το Εθνικό Σύστημα Διοίκησης και Διαχείρισης Προστατευόμενων περιοχών. 
 
Με τη σειρά του ο κ. Κάτσης μας μετέφερε ότι με την ψήφιση του Νομοσχεδίου, στις προθέσεις του Υπουργείου είναι η εξασφάλιση της λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης και η διατήρηση του υφιστάμενου προσωπικού.

Μας διαβεβαίωσε για την περαιτέρω διερεύνηση, από μέρους του, των ερωτημάτων που διατυπώθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης και την ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά.Read More »
Επίσκεψη του Βουλευτή Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Κάτση στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά  Επίσκεψη του Βουλευτή Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Κάτση στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 57χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς μετά από διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες για αγορά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου, πείσθηκε και κατέθεσε την 22-11-2017 σε τραπεζικό λογαριασμό συνολικά το χρηματικό ποσό των (4,290 €) για την αγορά του, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 55χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.Με αφορμή το περιστατικό αυτό, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου υπενθυμίζει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές στους πολίτες:

· Να αποφεύγουν την προκαταβολή χρημάτων σε ιδιώτες πωλητές, τους οποίους δε γνωρίζουν, ακόμη και εάν αυτοί αποκαλύπτουν τα στοιχεία τους ή τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού,

· Να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν εντοπίζουν αγγελίες πώλησης οχημάτων σε δελεαστικές τιμές, ως «ευκαιρία αγοράς»,

· Σε κάθε περίπτωση να επιδιώκουν τη διασταύρωση του αληθούς της πώλησης οχήματος, την τεχνική εξέταση του (σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο κατά προτίμηση) προ της συναλλαγής καθώς και την επίδειξη της άδειας κυκλοφορίας του, με σκοπό τον, κατά το δυνατό, αποκλεισμό περίπτωσης κλεμμένου οχήματος,

· Να επιδιώκουν ο προγραμματισμός συναντήσεων (ραντεβού) για επίδειξη του οχήματος να γίνεται σε πολυσύχναστα μέρη και σημεία και όχι σε ερημικές τοποθεσίες, για λόγους ασφάλειας,

· Σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι έχουν πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης, παρακαλούνται να ενημερώνουν άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος τους.

· Τονίζεται ότι οι δράστες αποφεύγουν την αυτοπρόσωπη παρουσία με τους παθόντες, επιδιώκοντας αποκλειστικά και μόνο την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, μέσω διαφόρων τηλεφωνικών συνδέσεων ή τη διαμεσολάβηση τρίτων προσώπων, για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εντοπισμού και σύλληψής τους.Read More »
Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Υπουργείο Μεταφορών προς Βασίλη Γιόγιακα: Με αίτημα των τοπικών φορέων προς την Περιφέρεια η χρηματοδότηση του δρόμου Τσιμέντα - Πέταλο Γωνιάς

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018


Μόνο ως νέο έργο που θα ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΠΕΠ Ηπείρου κατόπιν αιτήματος των τοπικών φορέων μπορεί να κατασκευαστεί το υποτμήμα Τσιμέντα - Πέταλο Γωνιάς της οδού Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας το οποίο είχε εξαιρεθεί από τα έργα της Γ1 Φάσης του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας. Σε αυτό καταλήγει το έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών με το οποίο απαντάται σχετική Ερώτηση του Βασίλη Γιόγιακα.

Στην απάντηση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι «εφόσον οι τοπικοί φορείς αλλάξουν γνώμη και επιθυμούν πλέον την κατασκευή του ως άνω Υποτμήματος 1β της οδού Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας θα πρέπει με νέο αίτημά τους να ζητήσουν την ένταξη της κατασκευής του ως νέο οδικό έργο, σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου».

Η δε αύξηση της συνολικής δημόσιας δαπάνης του έργου κατά περίπου 5,7 εκατ. ευρώ στην τροποποιημένη Πράξη, παρά την εξαίρεση του εν λόγω υποτμήματος, αποδίδεται στο αυξημένο κόστος της λήψης υλικών για τις ανάγκες του έργου του Λιμένα από την τοποθεσία «Μύλοι» της Αγίας Μαρίνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Read More »
Υπουργείο Μεταφορών προς Βασίλη Γιόγιακα: Με αίτημα των τοπικών φορέων προς την Περιφέρεια η χρηματοδότηση του δρόμου Τσιμέντα - Πέταλο Γωνιάς Υπουργείο Μεταφορών προς Βασίλη Γιόγιακα: Με αίτημα των τοπικών φορέων προς την Περιφέρεια η χρηματοδότηση του δρόμου Τσιμέντα - Πέταλο Γωνιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Η Αγγελική Ηλιαδη με την ορχήστρα της, σήμερα στο El Rey

Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018

Read More »
Ηγουμενίτσα: Η Αγγελική Ηλιαδη με την ορχήστρα της, σήμερα στο El Rey Ηγουμενίτσα: Η Αγγελική Ηλιαδη με την ορχήστρα της, σήμερα στο El Rey Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 05, 2018 Rating: 5

Σελίδες