Σπάει τα θερμόμετρα η ζέστη σε όλη την Ήπειρο 38,5 βαθμούς αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015
Σπάει τα θερμόμετρα η ζέστη σε όλη την Ήπειρο
38,5 βαθμούς αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα

Read More »
Σπάει τα θερμόμετρα η ζέστη σε όλη την Ήπειρο 38,5 βαθμούς αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα Σπάει τα θερμόμετρα η ζέστη σε όλη την Ήπειρο  38,5 βαθμούς αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015 Rating: 5

Έκκληση της δημοτικής αρχής Σουλίου, για περιορισμένη χρήση στην κατανάλωση νερό

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015
Έκκληση της δημοτικής αρχής Σουλίου, για περιορισμένη χρήση στην κατανάλωση νερό
 
Παρακαλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Σουλίου να περιορίσουν την κατανάλωση πόσιμου νερού μόνο για οικιακή χρήση και όχι για αρδευτικές ανάγκες, διότι λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών και υπερκατανάλωσης υπάρχουν προβλήματα στην επάρκεια νερού.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ
Read More »
Έκκληση της δημοτικής αρχής Σουλίου, για περιορισμένη χρήση στην κατανάλωση νερό Έκκληση της δημοτικής αρχής Σουλίου, για περιορισμένη χρήση στην κατανάλωση νερό Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015 Rating: 5

«Τσίμπησαν» γυναίκα που ταξίδευε προς Αλβανία με «μαύρο» χρήμα σε βαλίτσα

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015
«Τσίμπησαν» γυναίκα που ταξίδευε προς Αλβανία με «μαύρο» χρήμα σε βαλίτσα


Μία γυναίκα η οποία επιχείρησε να μεταφέρει στην Αλβανία μεγάλο χρηματικό ποσό, τσίμπησαν οι τελωνειακοί της Κακαβιάς, οι οποίοι τις ημέρες αυτές, κάνουν αυστηρούς ελέγχους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η γυναίκα, ταξίδευε με λεωφορείο προς την γειτονική χώρα.

Οι τελωνειακοί έκαναν έλεγχο και η ίδια δήλωσε ότι φέρει μαζί της το ποσό των τετρακοσίων ευρώ, το οποίο είχε στο πορτοφόλι της.

Όμως οι κινήσεις και οι αντιδράσεις της υποψίασαν τους τελωνειακούς, οι οποίοι συνέχισαν την έρευνα στις αποσκευές που έφερε.

Έτσι εντόπισαν στη βαλίτσα της, το ποσό των 23 χιλιάδων ευρώ, το οποίο «ταξίδευε» προς την Αλβανία!

Η ίδια παραδέχθηκε την πράξη της χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις και για τα περαιτέρω ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία.

Από τις πρώτες ημέρες που τέθηκε σε εφαρμογή το capital control , το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε σαφείς οδηγίες σε όλα τα Τελωνεία, όπως και στο Τελωνείο της Κακαβιάς, για εξονυχιστικούς και σχολαστικούς ελέγχους, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα.

Και οι Τελωνειακοί ακολουθούν πιστά τις οδηγίες αυτές καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες περιπτώσεις ατόμων που θα επιχειρήσουν να βγάλουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, μέσω Αλβανίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, τον τελευταίο μήνα δεν υπήρξε ανάλογο συμβάν στο Τελωνείο της Κακαβιάς.

Ο εντοπισμός της γυναίκας με τις 23 χιλιάδες ευρώ ήταν ο πρώτος για το διάστημα των τραπεζικών μέτρων στην χώρα μας.
 
Read More »
«Τσίμπησαν» γυναίκα που ταξίδευε προς Αλβανία με «μαύρο» χρήμα σε βαλίτσα  «Τσίμπησαν» γυναίκα που ταξίδευε προς Αλβανία με «μαύρο» χρήμα σε βαλίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015 Rating: 5

Μας πήραν χαμπάρι μέχρι τη Πρέβεζα "Δείτε τι εισπνέουν οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας"

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015
Μας πήραν χαμπάρι μέχρι τη Πρέβεζα
"Δείτε τι εισπνέουν οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας"

Άμεσα η κοινωνία της Ηγουμενίτσας θα πρέπει να αντιδράσει, σ'αυτή την καταστροφή που συντελείται, η οποία έχει ως συνέπεια την υγεία των κατοίκων της.

Τεράστια σύννεφα καπνού, αφήνουν πίσω τους τα φουγάρα των πλοίων της γραμμής από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, τα οποία προφανώς και δεν χρησιμοποιούν τα κατάλληλα φίλτρα....

Κάτοικοι και φορείς θα πρέπει να θέσουν βέτο στις πλοιοκτήτριες εταιρίες να κάνουν το αυτονόητο...να μην ρυπαίνουν τον αέρα που αναπνέουν, πράγμα το οποίο θα έχει προφανώς δυσάρεστα αποτελέσματα για την υγεία των πολιτών.
 
Read More »
Μας πήραν χαμπάρι μέχρι τη Πρέβεζα "Δείτε τι εισπνέουν οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας" Μας πήραν χαμπάρι μέχρι τη Πρέβεζα "Δείτε τι εισπνέουν οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015 Rating: 5

Αυτοκίνητο καρφώθηκε στο Σούπερ Μάρκετ της Ένωσης στο Φιλιάτι Τραυματίστηκε μία υπάλληλος

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015
Αυτοκίνητο καρφώθηκε στο Σούπερ Μάρκετ της Ένωσης στο Φιλιάτι
Τραυματίστηκε μία υπάλληλος


Εχτές λίγο πριν ξημερώσει ΙΧ 4Χ4 "εφόρμησε" στο σούπερ Μάρκετ της Ένωσης στους Φιλιάτες δημιουργώντας αυτή την τρύπα που βλέπεται. 
 
Εντός του καταστήματος και ακριβώς στο σημείο βρισκόταν υπάλληλος η οποία είδε το χάρο με τα μάτια της, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά. 
 
Η αλλαγές στο ΦΠΑ που ισχύουν από σήμερα την ανάγκασαν να πάει στην εργασία της από τα άγρια χαράματα. 
 
Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. 
 
Να προσθέσω ότι ο τοίχος είναι με τριπλό τούβλο…
 
Read More »
Αυτοκίνητο καρφώθηκε στο Σούπερ Μάρκετ της Ένωσης στο Φιλιάτι Τραυματίστηκε μία υπάλληλος Αυτοκίνητο καρφώθηκε στο Σούπερ Μάρκετ της Ένωσης στο Φιλιάτι Τραυματίστηκε μία υπάλληλος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015 Rating: 5

Αστρικό πάρτυ στην κορυφή της Χιονίστρας

Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015
Αστρικό πάρτυ στην κορυφή της Χιονίστρας


Ήταν μία εκπληκτική νύχτα στην κορυφή της Χιονίστρας (Θεσπρωτία). 
 
Αρχίσαμε την ανάβαση στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου και καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή περίπου 2μιση ώρες αργότερα, σε υψόμετρο 1640 μέτρων. 
 
Είμασταν συνολικά 7 άτομα και αφού τελειώσαμε με το στήσιμο των σκηνών, ξεκινήσαμε κατευθείαν τις λήψεις κάτω από έναν κρυστάλινο καθαρό, γεμάτο αστέρια ουρανό. 
 
 
 
Ο άνεμος ήταν δυνατός αλλά αυτό δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στα απίστευτα συναισθήματα που προσέφερε αυτή η μοναδική, μαγική στιγμή.
 
Read More »
Αστρικό πάρτυ στην κορυφή της Χιονίστρας Αστρικό πάρτυ στην κορυφή της Χιονίστρας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 21, 2015 Rating: 5

Σελίδες