281 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022
281 νέα κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 40
ΠΕ Θεσπρωτίας 22
ΠΕ Ιωαννίνων 175
ΠΕ Πρέβεζας 44

Read More »
281 νέα κρούσματα στην Ήπειρο 281 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022 Rating: 5

Πασχαλινό Bazzar τιμών στα Smart buys Τριανταφύλλου

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022
Πασχαλινό Bazzar τιμών στα Smart buys ΤριανταφύλλουRead More »
Πασχαλινό Bazzar τιμών στα Smart buys Τριανταφύλλου Πασχαλινό Bazzar τιμών στα Smart buys Τριανταφύλλου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022 Rating: 5

10 συλλήψεις σε στοχευμένους ελέγχους για την πρόληψη της εγκληματικότητας στην Ήπειρο

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022
10 συλλήψεις σε στοχευμένους ελέγχους για την πρόληψη της εγκληματικότητας στην Ήπειρο


Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (12-04-2022) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου με γνώμονα την πρόληψη της εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στην πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, τη διακρίβωση του νόμιμου της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό:
· Ελέγχθηκαν 828 άτομα και 636 οχήματα
· Προσήχθησαν 25 άτομα
· Συνελήφθησαν 10 άτομα, εκ των οποίων:
o 5 για εντάλματα σύλληψης
o 4 για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών
o 1 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

· Βεβαιώθηκαν 352 τροχονομικές παραβάσεις, ενδεικτικά από τις οποίες:
o 101 για ταχύτητα και
o 38 για μη χρήση ζώνης/κράνους

· Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
o 1 κιλό και -232- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Ανάλογες επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες της περιοχές της Ηπείρου, με απώτερο στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Read More »
10 συλλήψεις σε στοχευμένους ελέγχους για την πρόληψη της εγκληματικότητας στην Ήπειρο 10 συλλήψεις σε στοχευμένους ελέγχους για την πρόληψη της εγκληματικότητας στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022 Rating: 5

Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα της WWF Ελλάς «Υιοθέτησε μια παραλία»

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022
Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα της WWF Ελλάς «Υιοθέτησε μια παραλία»


Το «Υιοθέτησε μια παραλία» είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για την ερευνητική καταγραφή και καταπολέμηση της παράκτιας ρύπανσης με πρωταγωνιστές τους πολίτες του αύριο. 
Φέτος το σχολείο μας έγινε μέλος του προγράμματος με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών στο μείζον πρόβλημα της πλαστικής ρύπανσης στις ακτές της χώρας μας. 
Το πρωί της Τετάρτης 13 Απριλίου οι μαθητές των τμημάτων Ε1-Ε2 και Β1-Β2 μαζί με τους εκπαιδευτικούς Ματενόγλου Ελισάβετ, Θεολόγου Στέφανο, Μυριούνη Δωροθέα, Αλεξάνδρα Ζάχου και Γιαννακού Μαρία πραγματοποίησαν συλλογή και καταγραφή των απορριμάτων στην αστική παραλία της Ηγουμενίτσας που βρίσκεται απέναντι από το σχολείο μας. 
Οι μαθητές συνειδητοποίησαν το μέγεθος του προβλήματος και μάλιστα σε μία μικρή παραλία που εκ πρώτης όψεως φαινόταν καθαρή. 
Ελπίζουμε μέσα από το πρόγραμμα «Υιοθέτησε μια παραλία» να μεταδώσουμε στην κοινωνία μας το όραμα μας για καθαρές θάλασσες και ακτές.

Ο διευθυντής 
Κύλλας Γεώργιος
Read More »
Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα της WWF Ελλάς «Υιοθέτησε μια παραλία» Συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα της WWF Ελλάς «Υιοθέτησε μια παραλία» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022 Rating: 5

Σελίδες