Η Λαϊκή Συσπείρωση Φιλιατών για την αλλαγή χρήσης του λιμανιού της Σαγιάδας

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Η Λαϊκή Συσπείρωση Φιλιατών για την αλλαγή χρήσης του λιμανιού της Σαγιάδας



Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Φιλιατών στο θέμα: Έκφραση γνώμης για τη μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων ( Μ.Π.Ε.) του έργου «Λειτουργία του υφισταμένου λιμένα Σαγιάδας , στη Δ.Ε. Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών , Π.Ε. Θεσπρωτίας, Περιφέρειας Ηπείρου, συζητήθηκε ακόμη μια φορά το θέμα της «χερσαίας ζώνης λιμένα» Σαγιαδας.

Στην εισήγηση του Δημάρχου αναφέρεται ότι:

«Η ζώνη λιμένος Σαγιάδας υπάγεται στην αρμοδιότητα του ΟΛΗΓ Α.Ε, ενώ η περιοχή υπάγεται διοικητικά στον δήμο Φιλιατών. Στη σημερινή κατάσταση ο Λιμένας Σαγιάδας εξυπηρετεί τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς καθώς και διερχόμενα σκάφη αναψυχής ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες. Σκοπός της παρούσας μελέτης αποτελεί η περιβαλλοντική αδειοδότηση μιας ήδη υφιστάμενης κατάστασης. Μέσω της αδειοδότησης και της σχετικής έκδοσης Περιβαλλοντικών όρων η λειτουργία του λιμένος θα έχει θετικές επιδράσεις για τη Σαγιάδα και κατ΄επέκταση για το Δήμο εξυπηρετώντας τις ανάγκες των εντοπίων».

Για ποια εξυπηρέτηση γίνεται λόγος, αφού σύμφωνα με τα παραπάνω αυτή υπάρχει ήδη;

Και παρακάτω: «Η μελέτη εκπονείται με σκοπό την αδειοδότηση της λειτουργίας του αλιευτικού κατά κύριο λόγο λιμένα Σαγιάδας , η οποία αποτελεί υφιστάμενη εγκατάσταση και λειτουργεί δεκαετίες , καθώς και τουριστικού καταφυγίου».

Από όσο γνωρίζουμε μια μελέτη εκπονείται σε περίπτωση καινούργιας εγκατάστασης και όχι μιας ήδη υφιστάμενης εγκατάστασης, εκτός και αν πρόκειται για αλλαγή χρήσης.

Την αλλαγή δηλαδή του χαρακτηρισμού από αλιευτικό καταφύγιο σε τουριστικό (μαρίνα).

Αυτό ακριβώς ειπώθηκε από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής στη συζήτηση που προκαλέσαμε.

Τέλος ο Δήμαρχος εισηγήθηκε την έκφραση θετικής γνώμης για την εν λόγω Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων γιατί για οποιαδήποτε δραστηριότητα ή εγκατάσταση απαραίτητη για την κατασκευή έργου – συντήρησης και λειτουργίας , θα πρέπει προηγουμένως να έχουν χορηγηθεί όλες οι προβλεπόμενες άδειες. Εισήγηση που ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία του Δ.Σ.

Θέλουμε λοιπόν να επισημάνουμε ότι:

Η αλλαγή χρήσης του λιμανιού της Σαγιάδας σε τουριστικό διευκολύνει τους σχεδιασμούς του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση του 67% της ΟΛΗΓ Α.Ε.

Όσο θα πλησιάζει η ώρα της πώλησης, το θέμα της «χερσαίας ζώνης» θα μπαίνει συνέχεια στην επικαιρότητα. Οι υποψήφιοι αγοραστές ήδη κάνουν τους λογαριασμούς τους τι μεγιστοποιεί την κερδοφορία τους και τι όχι.

Η διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε. ως εντολοδόχος και εκτελεστής της κεντρικής εξουσίας και της κυβερνητικής πολιτικής, φροντίζει έγκαιρα και με οποιονδήποτε τρόπο να ενισχύσει την δύναμη και τα περιουσιακά στοιχεία του οργανισμού προκειμένου να τον κάνει ποιο ελκυστικό κα ποιο κερδοφόρο στους επίδοξους επενδυτές και αυριανούς κυρίαρχους του Λιμανιού και του παραλιακού μετώπου. Προσπαθούν να ανεβάσουν τη τιμή πώλησης τονίζοντας ότι εκτός από το λιμάνι Ηγουμενίτσας υπάρχει και η «προίκα» του παραλιακού μετώπου, τα λιμάνια σε Σύβοτα, Πλαταριά, Σαγιάδα. Οι χάρτες που συνοδεύουν τα τεύχη δημοπράτησης του ΤΑΙΠΕΔ είναι πολύ αποκαλυπτικοί.

Η απόφαση του Δ.Σ. Φιλιατών βοηθά σε αυτό.

Ο λαός μας όμως δεν πρέπει να δείξει καμία ανοχή στο έγκλημα που σχεδιάζεται.

Θα επισημάνουμε για μια ακόμα φορά.

Ο νέος ιδιοκτήτης του λιμανιού, ανάλογα με τα σχέδια που έχει για αυτό, θα καθορίσει και την χρήση της «χερσαίας ζώνης», δηλαδή και της παραλίας της Σαγιάδας. Όμως δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτό ότι ένας επιχειρηματικός όμιλος θα καθορίζει την ανάπτυξη, τις τύχες του λαού και τόπου, με βάση την πορεία της κερδοφορίας του.

Εδώ η Δημοτική αρχή και η πλειοψηφία της μείζονος αντιπολίτευσης, πλην του κ. Λιανού που καταψήφισε, αναλαμβάνει σοβαρές ευθύνες.

Αν η Δημοτική Αρχή θέλει πραγματικά να υπερασπισθεί τα συμφέροντα των Σαγιαδινών, να εναντιωθεί εδώ και τώρα στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας. Να εκφράσει ΤΩΡΑ την αντίθεση της συνολικά στην παραχώρηση της ΟΛΗΓ Α.Ε. σε ιδιώτες.

Πιστεύουμε ότι άμεσα πρέπει να συνεδριάσει το Δ.Σ. με αποκλειστικό θέμα την πώληση του λιμανιού και την παραχώρηση της «χερσαίας ζώνης».

Να επικαιροποιηθούν οι διεκδικήσεις του δήμου συγκεκριμένα ,με καθαρές κουβέντες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Φιλιατών καταψηφίσαμε την εισήγηση και καλέσαμε στο να παρθούν μέτρα για την ενημέρωση των δημοτών μας, να συντονιστούμε με τους Μ.Φ. του τόπου και να οργανώσουμε τον αγώνα μας. Τώρα πριν να είναι αργά. Τώρα πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός πώλησης. Η αναμονή και ο καθησυχασμός που καλλιεργεί η δημοτική αρχή, λειτουργεί σε βάρος του λαού και του τόπου.

ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Φιλιάτες 21/04/2021

Για την «Λαϊκή Συσπείρωση»

Λαέρτης Ρέγκας
Read More »
Η Λαϊκή Συσπείρωση Φιλιατών για την αλλαγή χρήσης του λιμανιού της Σαγιάδας Η Λαϊκή Συσπείρωση Φιλιατών για την αλλαγή χρήσης του λιμανιού της Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Από Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για ηλικίες 30-39 με Astra Zeneca

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Από Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για ηλικίες 30-39 με Astra Zeneca



Από τη Μεγάλη Τρίτη θα ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού με το σκεύασμα της Astra Zeneca για τις ηλικίες 30-39, σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Κικίλιας στην ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα, ενώ, όπως τόνισε, όποιος δηλώσει ενδιαφέρον στην πλατφόρμα, θα μπορεί να εμβολιαστεί αμέσως, από την επόμενη ημέρα.
Η δυνατότητα αυτή, ενημέρωσε ο υπουργός, δίνεται εξαιτίας της ύπαρξης αποθέματος εμβολίων Astra Zeneca, ενώ επίσης ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε πως πλέον οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται εκτός από κέντρα υγείας και νοσοκομεία, και σε ιδιωτικά εργαστήρια, θεραπευτήρια και κλινικές.
Ακόμα, οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες, αλλά και τα Σαββατοκύριακα, και για αυτές τις υπερωρίες, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, το προσωπικό θα λάβει το ανάλογο αντίτιμο.
Read More »
Από Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για ηλικίες 30-39 με Astra Zeneca Από Μεγάλη Τρίτη ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για ηλικίες 30-39 με Astra Zeneca Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Άρθρο του Μ. Κάτση στο περιοδικό του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος “Η Πολιτεία οφείλει να επενδύσει στο Ψηφιακό μέλλον”

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Άρθρο του Μ. Κάτση στο περιοδικό του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος “Η Πολιτεία οφείλει να επενδύσει στο Ψηφιακό μέλλον”



Είναι δεδομένο πως, σε κομβικά ζητήματα τεχνολογικής υιοθέτησης και τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δημόσιου τομέα, της Οικονομίας και της καθημερινότητας των πολιτών, η χώρα μας δεν είχε ακολουθήσει για δεκαετίες τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις. Η διαχρονική έλλειψη Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής, τα αλληλοεπικαλυπτόμενα έργα αλλά και οι σημαντικές καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση οριζόντιων έργων, η με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, υποβάθμιση της ατζέντας των πολιτικών Ψηφιακού Μετασχηματισμού, έφεραν τη χώρα μας ουραγό στους δείκτες DESI (Digital Economy and Society Index) της ΕΕ.

Πρώτη φορά, το 2016, η χώρα μας απέκτησε την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική 2016 - 2021, δίνοντας τη δυνατότητα να καλύψουμε το μεγάλο κενό, απορροφώντας παγωμένα Ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 1,2 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα, με την ίδρυση, για πρώτη φορά στη χώρα, Υπουργείου και Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής, καθώς και με την ενεργοποίηση πόρων από το Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, προωθήθηκαν ταχύτατα, δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού, μέσα σε ένα ενιαίο, στρατηγικό πλαίσιο. Ξεκίνησε η υλοποίηση εμβληματικών έργων που συνεχίζονται και αναγνωρίζονται από τη σημερινή Κυβέρνηση, όπως το κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ) και των απομακρυσμένων ψηφιακών υπογραφών στο Δημόσιο, για άρση της γραφειοκρατίας, ενίσχυση της διαφάνειας και εξοικονόμηση πόρων, πλήθος ηλεκτρονικών υπηρεσιών επαφής των πολιτών με Δημόσιες υπηρεσίες (πλατφόρμες αιτήσεων, εγγραφές/ μετεγγραφές φοιτητών, οικοδομικές άδειες, κτηματολόγιο, σύστημα Δημοσίων συμβάσεων κ.ά.), η δρομολόγηση δημιουργίας της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης, το ψηφιακό ΓΕΜΗ με παροχή ψηφιακών υπογραφών προς τις επιχειρήσεις, η τηλεματική και το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς, η τηλεϊατρική, το VAR στο ποδόσφαιρο, το δίκτυο Δημοσίου τομέα ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, η ανάπτυξη και η πρόσβαση σε Ευρυζωνικές υποδομές, ακόμα και σε μη εμπορικές περιοχές (UltraFast, Rural και SuperFast Broadband), τα πιλοτικά δίκτυα 5G κ.α.. Δυστυχώς ωστόσο, υπήρξαν και έργα που πάγωσαν αναιτιολόγητα, όπως οι Δημόσιες υποδομές Ψηφιακού Μετασχηματισμού του αγροτικού τομέα (ευφυής γεωργία) και η στρατηγική για τις έξυπνες πόλεις.

Κοινός παρονομαστής των παραπάνω δράσεων, πέρα από τη διευκόλυνση της καθημερινότητας πολιτών και επιχειρήσεων, η πολιτική βούληση για καθολική πρόσβαση στο νέο Ψηφιακό μέλλον και τις δυνατότητες που ανοίγονται, με στόχο την άμβλυνση των ανισοτήτων, κοινωνικών, οικονομικών και της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρίες.

Η πανδημία, ανέδειξε ακόμα περισσότερο τις ανάγκες για Ψηφιακό Μετασχηματισμό και λειτούργησε καταλυτικά. Ταυτόχρονα, έφερε στην επιφάνεια νομοθετικά κενά όπως για παράδειγμα συνέβη στα ζητήματα τηλεργασίας. Κυρίως, όμως, αποκάλυψε ζητήματα ανισοτήτων από την απουσία πλήρους και καθολικής πρόσβασης σε τεχνολογικές υποδομές, όπως συνέβη με τα κενά προσβασιμότητας στην τηλεκπαίδευση ή τις μεγάλες ελλείψεις και τα προβλήματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο των επιχειρήσεων και τις ταχυμεταφορές.

Με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την προτεραιότητα που δίνει η Ε.Ε. στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και τις διεθνείς προκλήσεις σχετικά με τη «βιομηχανία» των big data και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, η Πολιτεία οφείλει να επενδύσει στο ψηφιακό μέλλον, έχοντας ως κεντρική πολιτική επιλογή οι Νέες Τεχνολογίες να αποτελέσουν κοιτίδα συγκλίσεων και όχι διαχωρισμού, κοιτίδα Δημοκρατίας και όχι ενός ολοκληρωτισμού νέου τύπου.

Χρειάζονται πολλά να γίνουν ακόμα για να φέρουμε το αύριο, σήμερα, για όλους. Άμεσα, όμως, απαιτείται να υλοποιηθούν πολιτικές που να στοχεύουν σε οικονομικά κίνητρα και διευκολύνσεις για πρόσβαση όλων των πολιτών σε τεχνολογικό εξοπλισμό, στην απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων, στη χρηματοδότηση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και της Κυβερνοασφάλειας των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους, στην απλούστευση και ψηφιοποίηση διαδικασιών εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων από το Δημόσιο με διαλειτουργικότητα των συστημάτων, στην αναθεώρηση του Αναπτυξιακού Νόμου για στόχευση στους κλάδους υψηλής τεχνολογίας, στη δημιουργία χρηματοδοτικού εργαλείου για την ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών από την Ελληνική αγορά με έμφαση σε κρίσιμες τεχνολογίες (ΙΟΤ, Smart Cities, AI, AR/VR) και αντίστοιχου πακέτου για τη ζήτηση, στην απλοποίηση του πλαισίου έγκρισης χρηματοδοτήσεων για έργα από κοινοτικούς και Εθνικούς πόρους, στην ανάπτυξη υποδομών δικτύων νέας γενιάς.

Η χώρας μας διψά για ανάπτυξη και διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό με απίστευτο ταλέντο. Οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι μονόδρομος. Θα πραγματοποιηθούν με γνώμονα το κοινό καλό σε ένα υγιές, Δημοκρατικό πλαίσιο ή θα αποτελέσουν μια νέα πηγή ανισοτήτων, εξαρτήσεων και αποκλεισμών; Ερωτήματα βαθύτατα πολιτικά, που μένει να απαντηθούν.
Read More »
Άρθρο του Μ. Κάτση στο περιοδικό του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος “Η Πολιτεία οφείλει να επενδύσει στο Ψηφιακό μέλλον” Άρθρο του Μ. Κάτση στο περιοδικό του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος “Η Πολιτεία οφείλει να επενδύσει στο Ψηφιακό μέλλον” Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Πάσχα στο σπίτι και σταδιακή άρση του lockdown από τις 3 Μαΐου με την εστίαση

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Πάσχα στο σπίτι και σταδιακή άρση του lockdown από τις 3 Μαΐου με την εστίαση



Τη Δευτέρα 3 Μαΐου επαναλειτουργεί η Εστίαση σε εξωτερικούς χώρους και η κυκλοφορία διευρύνεται έως τις 11 το βράδυ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τηλεοπτικό μήνυμά του. «Με υποχρεωτικά self-test στους εργαζομένους. Αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα. Και τα γνωστά μέτρα υγιεινής», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ακόμα ότι στις 10 Μαΐου ανοίγουν και πάλι γυμνάσια και δημοτικά σχολεία. Και εδώ θα ισχύουν οι αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι για μαθητές, εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι κανόνες προστασίας στις αίθουσες.


Περαιτέρω, έκανε γνωστό ότι το Σάββατο 15 Μαΐου ανοίγει ο Τουρισμός. «Με προδιαγραφές για επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί, όσο και για εκείνους που θα πρέπει να ταξιδεύουν με test. Στις 15 Μαΐου, επίσης, απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες. Ενώ θα επιτραπούν και ορισμένες δραστηριότητες του Πολιτισμού» σημείωσε.

Ακολουθεί το μήνυμα του πρωθυπουργού:

Διανύουμε την τελευταία και πιο ευαίσθητη φάση του πολέμου με τον κορωνοϊό. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη κούραση. Αλλά υπάρχουν δίπλα μας και νέοι σύμμαχοι: Οι εμβολιασμοί, τα self-test, αλλά και ο καλύτερος καιρός μάς κάνουν αισιόδοξους ότι η πρωτοφανής αυτή περιπέτεια τελειώνει.

Αφού, λοιπόν, ο χρόνος είναι μαζί μας, έχουμε ανάγκη από ορατότητα και προοπτική. Από έναν σαφή, «οδικό χάρτη» για το επόμενο διάστημα. Γι’ αυτόν θα σας μιλήσω σήμερα.

Η πανδημία στη χώρα μας δείχνει να σταθεροποιείται, έστω και σε υψηλά επίπεδα κρουσμάτων. Το Σύστημα Υγείας, χάρη στην αυτοθυσία των γιατρών και των νοσηλευτών μας, ανταποκρίνεται στην πίεση. Και η πολιτική της σταδιακής και ελεγχόμενης άρσης των περιορισμών αποδίδει. Γιατί, έστω και αργά, ο δείκτης θετικότητας υποχωρεί.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και το τείχος ανοσίας χτίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Είναι, δυστυχώς, γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα όσων διασωληνώνονται είναι, πλέον, ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας.

Έχω πει ότι στόχος μας είναι ένα ασφαλές Πάσχα και ένα ελεύθερο καλοκαίρι. Όμως το πρώτο δεν γίνεται να υπονομεύσει το δεύτερο. Γι’ αυτό και το Πάσχα πρέπει να μην ταξιδέψουμε. Η Αττική και οι μεγάλες πόλεις έχουν, ακόμα, πολλούς φορείς του CΟVID. Η μαζική μετακίνησή τους ενέχει τον κίνδυνο να διασπείρει τον ιό παντού. Και, ξέρουμε, ότι οι νοσηλείες στην περιφέρεια είναι δύσκολες. Πρέπει, λοιπόν, να σκεφτούμε όχι μόνο τις διακοπές μας, αλλά και την υγεία των κατοίκων στα χωριά και τα νησιά μας.

Ξέρω ότι αυτό ίσως δυσαρεστήσει κάποιους. Αλλά αποτελεί τη μόνη επιλογή, που συνδυάζει τις επιφυλάξεις των γιατρών και τις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας. Και βέβαια, η μόνη που θα μας επιτρέψει, αμέσως μετά το Πάσχα, να προχωρήσουμε σε μεγαλύτερη απελευθέρωση των δραστηριοτήτων.

Υπό την προϋπόθεση, συνεπώς, ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε νέα έξαρση, μπορούμε να ακολουθήσουμε ένα χρονοδιάγραμμα με τρεις σταθμούς:

Πρώτον, τη Δευτέρα 3 Μαΐου επαναλειτουργεί η Εστίαση σε εξωτερικούς χώρους. Και η κυκλοφορία διευρύνεται έως τις 11 το βράδυ. Με υποχρεωτικά self-test στους εργαζομένους. Αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα. Και τα γνωστά μέτρα υγιεινής.

Δεύτερον, στις 10 Μαΐου ανοίγουν και πάλι γυμνάσια και δημοτικά σχολεία. Και εδώ θα ισχύουν οι αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι για μαθητές, εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι κανόνες προστασίας στις αίθουσες.

Τρίτον, το Σάββατο 15 Μαΐου ανοίγει ο Τουρισμός. Με προδιαγραφές για επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί, όσο και για εκείνους που θα πρέπει να ταξιδεύουν με test. Στις 15 Μαΐου, επίσης, απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες. Ενώ θα επιτραπούν και ορισμένες δραστηριότητες του Πολιτισμού.

Αυτό τον δρόμο πρέπει να τον βαδίσουμε προσεκτικά και ενωμένοι. Γιατί τα δεδομένα γεννούν αισιοδοξία. Όμως, προϋποθέτουν και πειθαρχία.

Με την προοπτική άρσης των περιορισμών, όποιος έχει κουραστεί δεν έχει, πια, το άλλοθι να αυθαιρετεί. Και όσοι αλόγιστα συναθροίζονται σε πλατείες, επιτέλους, ας σταματήσουν. Αν και λίγοι μπροστά στα εκατομμύρια των συνεπών, μπορεί να βλάψουν πολλούς. Τους εαυτούς τους και τους δίπλα τους.

Επανέρχομαι, ωστόσο, στο πιο κρίσιμο θέμα: τους εμβολιασμούς. Παρά την άψογη οργάνωσή τους, δεν είμαστε ακόμα στα ποσοστά που θα θέλαμε, ιδίως μεταξύ των πλέον ευπαθών. Κι όμως, η ασφάλεια και η αποτελεσματική δράση των εμβολίων αποδεικνύονται κάθε μέρα. Είναι τραγικό άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους, ενώ με το εμβόλιο θα είχαν σωθεί.

Θα σας καλέσω, λοιπόν, για μία φορά ακόμη, θα σας παρακαλέσω, να θωρακίσετε την υγεία σας με αυτό το μεγάλο δώρο της επιστήμης. Ο κίνδυνος δεν καραδοκεί στο εμβόλιο. Αλλά στην αρρώστια και στον πόνο. Και οι αριθμοί δείχνουν πως είναι πιο πιθανό ένα ατύχημα στο δρόμο, παρά κάποιο πρόβλημα από τον εμβολιασμό.

Από την Μεγάλη Εβδομάδα, μάλιστα, ξεκινά και μία νέα γραμμή εμβολιασμού για συμπολίτες μας άνω των 30 ετών, με ταχύτατη διαδικασία. Στόχος είναι να απλωθεί ακόμη πιο γρήγορα στη χώρα το τείχος της ανοσίας στη χώρα. Ενώ ήδη τριπλασιάζεται σε όλη την επικράτεια και η διανομή των self-test. Σε λίγο ο Υπουργός Υγείας θα προβεί και σε πιο αναλυτικές ανακοινώνεις.

Όλα αυτά μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά σε ένα καλοκαίρι μεγαλύτερης ελευθερίας και ευημερίας. Ας πιστέψουμε, λοιπόν, στους εαυτούς μας. Κι ας το υποδεχτούμε ασφαλείς, ενωμένοι και αισιόδοξοι.
Read More »
Πάσχα στο σπίτι και σταδιακή άρση του lockdown από τις 3 Μαΐου με την εστίαση Πάσχα στο σπίτι και σταδιακή άρση του lockdown από τις 3 Μαΐου με την εστίαση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Και νέα κρούσματα στη Θεσπρωτία - 42 σε όλη την Ήπειρο

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Και νέα κρούσματα στη Θεσπρωτία -  42 σε όλη την Ήπειρο 



Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 3
ΠΕ Θεσπρωτίας 4
ΠΕ Ιωαννίνων 29
ΠΕ Πρέβεζας 6
Read More »
Και νέα κρούσματα στη Θεσπρωτία - 42 σε όλη την Ήπειρο Και νέα κρούσματα στη Θεσπρωτία -  42 σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης στην παραλία της Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης στην παραλία της Ηγουμενίτσας



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού των φωτεινών σηματοδοτών (φανάρια) που βρίσκονται στη χερσαία ζώνη του λιμένα Ηγουμενίτσας. Υπακούοντας στα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ 12375 και 50556, έγινε:
Αντικατάσταση των συμβατικών σηματοδοτών με νέους σύγχρονους τύπου LED,
Αντικατάσταση του ρυθμιστή κυκλοφορίας με σύγχρονο σύστημα ανίχνευσης της κυκλοφορίας και
Μερική ανακαίνιση του υπόγειου καλωδιακού δικτύου.

Με το συγκεκριμένο έργο προχωράμε στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στην είσοδο της πόλης με γνώμονα την ασφάλεια των συμπολιτών μας αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας.
Το χρονοδιάγραμμα περαίωσης των εργασιών ήταν ιδιαίτερα σύντομο καθώς πρόκειται για κομβικό σημείο διέλευσης.
Read More »
Εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης στην παραλία της Ηγουμενίτσας Εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης στην παραλία της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Αναστολή λειτουργίας τμήματος στο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας λόγω κρούσματος

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021

 Αναστολή λειτουργίας τμήματος στο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας λόγω κρούσματος



Σε αναστολή λειτουργίας τέθηκε το Α4 τμήμα του 2ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας, μετά από θετικό κρούσμα κορωνοϊού, που εντοπίστηκε σε μαθητή του σχολείου.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά για τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου, ενώ οι μαθητές του Α4 θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.




Read More »
Αναστολή λειτουργίας τμήματος στο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας λόγω κρούσματος  Αναστολή λειτουργίας τμήματος στο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας λόγω κρούσματος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Βρέθηκε ενοικιαστής για το πρώην SOHO - Άγονος ο διαγωνισμός για το Κεντρικό

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021

Βρέθηκε ενοικιαστής για το πρώην SOHO - Άγονος ο διαγωνισμός για το Κεντρικό

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, οι δύο πλειοδοτικοί διαγωνισμοί, για τα δύο δημοτικά καταστήματα στην παραλία του Δρεπάνου, το πρώην Κεντρικό και το πρώην SOHO.

Στο διαγωνισμό για το κατάστημα Κεντρικό, δεν προσήλθε κανένας ενδιαφερόμενος, με αποτέλεσμα ο διαγωνισμός να κηρυχθεί άγονος.

Στο διαγωνισμό για το δεύτερο κατάστημα, το πρώην SOHO, υπήρξαν δύο ενδιαφερόμενοι, με τον τελικό πλειοδότη να προσφέρει 850€ μηνιαίο μίσθωμα.




Read More »
Βρέθηκε ενοικιαστής για το πρώην SOHO - Άγονος ο διαγωνισμός για το Κεντρικό Βρέθηκε ενοικιαστής για το πρώην SOHO - Άγονος ο διαγωνισμός για το Κεντρικό Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

150.000€ αναθέσεις με μία απόφαση, στα χέρια του δημάρχου Φιλιατών

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021

150.000€ αναθέσεις με μία απόφαση, στα χέρια του δημάρχου Φιλιατών

Τη δυσκολία του Δήμου Φιλιατών, να ανταπεξέλθει με ιδία μέσα στις ανάγκες 47 τοπικών κοινοτήτων και 25 συνοικισμών, τη γνωρίζουμε όλοι.

Ο Δήμος διαθέτει μόνο τρία μηχανήματα έργου, ένα διαμορφωτή γαιών (γκρέιντερ), ένα JCB με καταστροφέα χόρτων και ένα φορτοεκφορτωτή, καθώς και δύο χειριστές μηχανημάτων, διαθέτοντας παράλληλα ελάχιστο εργατικό προσωπικό.

Θα περίμενε κανείς, η δημοτική αρχή να αξιοποιούσε το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", ώστε να χρηματοδοτηθεί για την προμήθεια μηχανημάτων, για να αρθεί η αδυναμία εκτέλεσης εργασιών με ιδία μέσα. Όπως και να διεκδικήσει την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού που θα καλύπτει τις συνολικές ανάγκες του Δήμου.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, εξ όσων γνωρίζουμε.

Με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να αναγκάζεται, για ακόμα μία φορά, να προσφύγει στον ιδιωτικό τομέα.

Ο τρόπος όμως που επιλέγει η δημοτική αρχή Φιλιατών για τη διαδικασία πραγματοποίησης των εργασιών, μέσω των απευθείας αναθέσεων, σίγουρα δεν είναι και η πιο συμφέρουσα για τους δημότες.


Για να μπορέσει μάλιστα να τηρηθεί τυπικά η νομοθεσία, δεν διστάζει να προχωρά σε κατάτμηση των εργασιών.

Τελευταίο παράδειγμα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φιλιατών στις 13 Απριλίου 2021, όπου με απόφαση στο 3ο θέμα, δίνεται η εξουσιοδότηση στα χέρια του Δημάρχου Φιλιατών, να προχωρήσει σε 11 απευθείας αναθέσεις, συνολικού ποσού, 149.200€. (Μειοψήφησε μόνο ο κ. Κολιομίχος)

Η δημοτική αρχή, εάν ακολουθούσε τη διαγωνιστική διαδικασία και όχι τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, είναι βέβαιο πως θα εξασφάλιζε μία μεγάλη έκπτωση, προς όφελος του δήμου και των δημοτών.

Όπως επίσης μπορείτε να δείτε στον πίνακα, στις περισσότερες αποφάσεις, γίνεται κατάτμηση έργου, ώστε το ποσό να είναι κάτω από  24.800€ με Φ.Π.Α.  

Άλλη ανάθεση για τη δημοτική ενότητα Φιλιατών και άλλη ανάθεση για τη δημοτική ενότητα Σαγιάδας.

Ελπίζουμε το Ελεγκτικό Συνέδριο να ελέγξει αυτές τις περιπτώσεις και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

Η δε δημοτική αρχή Φιλιατών να διεκδικήσει από την πολιτεία οχήματα και μόνιμο προσωπικό, ώστε να μη χρειάζεται να ακριβοπληρώνει σε ιδιώτες, εργασίες που είναι στις πάγιες υποχρεώσεις της. 




Read More »
150.000€ αναθέσεις με μία απόφαση, στα χέρια του δημάρχου Φιλιατών 150.000€ αναθέσεις με μία απόφαση, στα χέρια του δημάρχου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

56 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
56 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας



Στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (20-04-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (56) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:

(48) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
11 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
8 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
11 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
18 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(8) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
5 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και
1 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτη ένταση με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.



Read More »
56 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας 56 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Δωρεά από την ΠΙΝΔΟΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Δωρεά από την ΠΙΝΔΟΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας



Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΝΔΟΣ για την μεγάλη προσφορά σε κατεψυγμένα κοτόπουλα καθώς και για τη συνεχή στήριξη στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.
Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του (παλιά μαθητική εστία).
Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7,
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Read More »
Δωρεά από την ΠΙΝΔΟΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από την ΠΙΝΔΟΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Μεγάλη ποσότητα τυροκομικών στο κοινωνικό παντοπωλείο Σουλίου από τη τυροκομική Παραμυθιάς – Παπαδόπουλος

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Μεγάλη ποσότητα τυροκομικών στο κοινωνικό παντοπωλείο Σουλίου από τη τυροκομική Παραμυθιάς – Παπαδόπουλος



Ο Δήμος Σουλίου και η Αστική µη κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3 , ευχαριστούν τον κύριο Βαγγέλη Παπαδόπουλο,
«ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Β.Α ΕΠΕ» που για ακόμη μια φορά προσέφερε μεγάλη ποσότητα τυροκομικών προϊόντων στο Κοινωνικό μας παντοπωλείο!

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα, με τόσα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, να υπάρχουν άνθρωποι ,φορείς , σύλλογοι και επιχειρήσεις, με ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης!

Ευχαριστούμε!

Ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς υγεία και αγάπη!!!

Χρόνια πολλά!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Με εκτίμηση ,
Η Δημοτική Αρχή
Για την Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3
Έρρικα Ντούμα, Σπύρος Καραγιάννης
Read More »
Μεγάλη ποσότητα τυροκομικών στο κοινωνικό παντοπωλείο Σουλίου από τη τυροκομική Παραμυθιάς – Παπαδόπουλος Μεγάλη ποσότητα τυροκομικών στο κοινωνικό παντοπωλείο Σουλίου από τη τυροκομική Παραμυθιάς – Παπαδόπουλος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ GRIECHENLANDHILFE SCHWEIZ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ GRIECHENLANDHILFE SCHWEIZ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας



Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση της Ελβετίας Griechenlandhilfe Schweiz και τον εκπρόσωπο της κ. Τουζλίδη Χρήστο για την προσφορά δωροεπιταγών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας , για αγορά προϊόντων στο Σ/Μ ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Αγίου Δονάτου (έναντι Πυροσβεστικής),
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Read More »
ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ GRIECHENLANDHILFE SCHWEIZ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ GRIECHENLANDHILFE SCHWEIZ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Δωρεά από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Δωρεά από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας



Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας για τη μεγάλη προσφορά της σε ψάρια καθώς και για τη συνεχή στήριξη στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.
Η Ελληνική Οργάνωση παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας συμβάλλοντας ενεργά στο έργο του κοινωνικού παντοπωλείου θα προσφέρει σε σταθερή μηνιαία βάση στους ωφελούμενους της δομής φρέσκα ψάρια.
Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Αγίου Δονάτου (έναντι Πυροσβεστικής),
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Read More »
Δωρεά από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Πασχαλινή προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου από το “Βιβλιοπωλείο Εργολάβος”

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Πασχαλινή προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου από το “Βιβλιοπωλείο Εργολάβος”



Ο Δήμος Σουλίου και η Αστική µη κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3 , ευχαριστούν τον κύριο Αθανάσιο Εργολάβο, « βιβλιοπωλείο ο Εργολάβος», ο οποίος προσέφερε όλα τα υλικά ώστε να συσκευαστούν τα πασχαλινά πακέτα των παιδιών του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου!

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα, με τόσα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, να υπάρχουν άνθρωποι ,φορείς , σύλλογοι και επιχειρήσεις, με ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης!!!

Ευχαριστούμε!

Ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς υγεία και αγάπη. Χρόνια πολλά, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Με εκτίμηση,
Η Δημοτική Αρχή
Για την Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3
Έρρικα Ντούμα, Σπύρος Καραγιάννης
Read More »
Πασχαλινή προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου από το “Βιβλιοπωλείο Εργολάβος” Πασχαλινή προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου από το “Βιβλιοπωλείο Εργολάβος” Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Δωρεά από το ECONOMY MARKET στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Δωρεά από το ECONOMY MARKET στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας



Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί το ECONOMY MARKET - Νικολάου Σ. Δημητρίου Α. ΟΕ για την μεγάλη προσφορά του σε αλεύρι στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Αγίου Δονάτου (έναντι Πυροσβεστικής),
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Read More »
Δωρεά από το ECONOMY MARKET στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από το ECONOMY MARKET στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο Σουλίου από το καφεκοπτείο «Η Γεύση»

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο Σουλίου από το καφεκοπτείο «Η Γεύση»



Ο Δήμος Σουλίου και η Αστική µη κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3 , ευχαριστούν τον κύριο Σπαή Φώτη (ο οποίος κατάγεται από το Πετούσι του Δήμου Σουλίου) ,καφεκοπτείο «η γεύση» στην Ηγουμενίτσα, για την μεγάλη προσφορά του (ελληνικό καφέ και καραμέλες )στο Κοινωνικό μας παντοπωλείο!

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα, με τόσα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, να υπάρχουν άνθρωποι ,φορείς , σύλλογοι και επιχειρήσεις, με ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης!

Ευχαριστούμε!

Ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς υγεία και αγάπη!
Χρόνια πολλά !!!
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Με εκτίμηση ,
Η Δημοτική Αρχή
Για την Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3/3
Έρρικα Ντούμα, Σπύρος Καραγιάννης
Read More »
Προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο Σουλίου από το καφεκοπτείο «Η Γεύση» Προσφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο Σουλίου από το καφεκοπτείο «Η Γεύση» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Δωρεά από την ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021
Δωρεά από την ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας



Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. για την μεγάλη προσφορά της σε γάλα εβαπορέ στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Αγίου Δονάτου (έναντι Πυροσβεστικής),
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Read More »
Δωρεά από την ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από την ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021 Rating: 5

Σελίδες