Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ

Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017

Πωλείται μερίδιο (το 1/3) από καφέ - μπαρ, στην Ηγουμενίτσα, εν λειτουργία όλο τον χρόνο και με μεγάλο τζίρο, ή ανταλλάσσεται με ακίνητο - οικόπεδο.


Πληροφορίες στο τηλ. 6987 582497


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017 Rating: 5

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017Την Τετάρτη 21 Ιούνη πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας με θέμα την εγγραφή των μαθητών στα ΕΠΑΛ στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης των τοπικών ΕΛΜΕ ύστερα από σχετικό κάλεσμα της ΟΛΜΕ.

Στο πλαίσιο της παράστασης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον προϊστάμενο στον οποίο γνωστοποιήθηκαν τα αιτήματα του κλάδου σχετικά με τα ΕΠΑΛ, αιτήματα που έχουν να κάνουν με:

· την άμεση απόσυρση της επίμαχης εγκυκλίου που θέτει σοβαρά εμπόδια στην εγγραφή αλλά και στην ανανέωση της εγγραφής μαθητών στα ΕΠΑΛ,· την εφαρμογή του προηγούμενου τρόπου εγγραφής για όλους τους μαθητές, σ αυτό το στάδιο. την παροχή δυνατότητας εγγραφής – και επομένως επαναπροσδιορισμού τμημάτων και τομέων – σε όσους μαθητές αποκτήσουν το δικαίωμα μετά τις 30 Ιουνίου,

· Να δοθεί όλος ο απαραίτητος χρόνος στους μαθητές να ενημερωθούν για να επιλέξουν το σχολείο τον τομέα και την ειδικότητα της επιλογής τους.

· Τα τμήματα οι τομείς και οι ειδικότητες των ΕΠΑΛ να ολοκληρωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου. Να εγκριθούν όλα τα ολιγομελή τμήματα τομέων και ειδικοτήτων, κατευθύνσεων και Ο.Π.

· 20 μαθητές στα τμήματα – 15 στις κατευθύνσεις – 10 στα εργαστήρια.

Σχετικά με τα ολιγομελή τμήματα (στο νομό μας λειτουργούν αρκετά λόγω και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των περιφερειακών ΕΠΑΛ) δεν δόθηκε κάποια δέσμευση. Σχετικά με την εγκύκλιο εγγραφών ο προϊστάμενος, αφού αναγνώρισε το σύντομο χρονικό πλαίσιο και κάποιες τεχνικές δυσκολίες, δεσμεύτηκε να μεταφέρει το αίτημα στην περιφερειακή διεύθυνση και εκτίμησε πως θα υπάρξει παράταση.

Συνάδελφοι,

Δεν χρειάζεται εφησυχασμός!!! Οι αντιεκπαιδευτικοί σχεδιασμοί βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη!!!

Υ.Γ. Χαιρετίζουμε τους δεκάδες συναδέλφους στο νομό μας και τους χιλιάδες σε όλη τη χώρα που κόντρα στις «φιλότιμες» προσπάθειες των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών στην ΟΛΜΕ και σε τοπικές ΕΛΜΕ, απείχαν από τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων διευθυντών.


 
Read More »
Παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017 Rating: 5

Τρεις συναυλίες σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017
Read More »
Τρεις συναυλίες σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας Τρεις συναυλίες σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017 Rating: 5

Παράνομη ναύλωση επαγγελματικού πλοίου αναψυχής στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017

Νέα επιτυχία είχε το Λιμενικό Σώμα, στον αγώνα που δίνει για την πάταξη των παράνομων ναυλώσεων. Αυτή τη φορά, σε έλεγχο που έκαναν τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε παράνομη ναύλωση του Commercial Yacht ''SEHER-1'', σημαίας Τουρκίας. Από τα ναυλοσύμφωνα, που ήταν αλβανικά, προέκυπτε ότι ο τόπος επιβίβασης και τελικής αποβίβασης των δύο αλλοδαπών επιβατών βρισκόταν στην ελληνική επικράτεια, χωρίς το πλοίο να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής.


Το ''SEHER-1'' είχε εκναυλωθεί έναντι ποσού εξακοσίων ευρώ, στις 17 Ιουνίου 2017. 
Η σύμβαση ναύλωσης προέβλεπε ως λιμένα επιβίβασης την Κέρκυρα και προορισμό το λιμένα των Αγίων Σαράντα Αλβανίας. Διαπιστώθηκε όμως, ότι στη συνέχεια υπογράφηκε νέα σύμβαση ναύλωσης, με ημερομηνία 21-06-2016, για την επιστροφή των επιβατών. 
Η νέα σύμβαση, με τους ίδιους επιβάτες, είχε για λιμάνι αποβίβασης την Κέρκυρα. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων ποινικών και διοικητικών κυρώσεων.


 
Read More »
Παράνομη ναύλωση επαγγελματικού πλοίου αναψυχής στην Ηγουμενίτσα Παράνομη ναύλωση επαγγελματικού πλοίου αναψυχής στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017 Rating: 5

Σελίδες