Παρέμβαση-διαμαρτυρία πραγματοποίησε η Κίνηση "Καθαρός Καλαμάς" στη Β.Ι.Π.Ε. Ιωαννίνων

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016


 
 
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες μέλη και φίλοι της Κίνησης "Καθαρός Καλαμάς" συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της ΒΙΠΕ όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρέμβαση-διαμαρτυρία της Κίνησης . 
 
Μοιράστηκε κείμενο με τα αιτήματα της Κίνησης, δόθηκαν συνεντεύξεις σε τοπικά κανάλια και επαναδιατυπώθηκε το βασικό σύνθημά μας για να σταματήσει η κοροϊδία από την πλευρά των υπευθύνων και να εφαρμοστούν οι διατάξεις για τους ελέγχους και την συνεχή παρακολούθηση των απορροών, από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανική ζώνη, στην Τάφρο της Λαψίστας.
Read More »
Παρέμβαση-διαμαρτυρία πραγματοποίησε η Κίνηση "Καθαρός Καλαμάς" στη Β.Ι.Π.Ε. Ιωαννίνων Παρέμβαση-διαμαρτυρία πραγματοποίησε η Κίνηση "Καθαρός Καλαμάς" στη Β.Ι.Π.Ε. Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Και όμως συνέβη στην Ηγουμενίτσα Μηχανάκια τράκαραν σε πεζόδρομο

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016


Είναι συχνό το φαινόμενο, το βλέπουμε όλοι καθημερινά στους δρόμους της Ηγουμενίτσας, τα μηχανάκια που πραγματοποιούν ντελίβερι για διάφορες ψησταριές και πιτσαρίες, να κινούνται με μεγάλες ταχύτητες και πολλές φορές επικίνδυνα τόσο για τους ίδιους όσο και για του πεζούς.

Οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών των καταστημάτων προς τα παιδιά που οδηγούν αυτά τα μηχανάκια για γρήγορη παράδοση της παραγγελίας, τους "αναγκάζουν" πολλές φορές να καταπατούν κάθε κανόνα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Μάλιστα τα ατυχήματα με την εμπλοκή ντελιβερά είναι αρκετά συχνά.

Ένα τέτοιο ατύχημα σημειώθηκε εχτές το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο μηχανάκια ντελίβερι.

Και τα δύο μηχανάκια κινούνταν παράνομα, μέσα στον πεζόδρομο της Γρηγορίου Λαμπράκη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μίας μηχανής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για τις πρώτες βοήθειες.

Κάτοικοι που επιλέγουν τον πεζόδρομο της πόλης για τη βόλτα τους με τα παιδιά τους και τα ψώνια τους, συχνά εκφράζουν τις ανησυχίες τους, βλέποντας καθημερινά μηχανάκια να κινούνται εντός του πεζόδρομου.

Ένας πιο τακτικός έλεγχος στις εισόδους του πεζόδρομου από την Τροχαία και το Λιμενικό, ίσως είναι αυτό που χρειάζεται για να συνετιστούν οι ασυνείδητοι οδηγοί και για να προλάβουμε κάποιο ατύχημα με πεζό.
Read More »
Και όμως συνέβη στην Ηγουμενίτσα Μηχανάκια τράκαραν σε πεζόδρομο Και όμως συνέβη στην Ηγουμενίτσα  Μηχανάκια τράκαραν σε πεζόδρομο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Η Εφορία ζητά από πολίτη να εξοφλήσει "χρέος" για ΕΝΦΙΑ ύψους 0,02 ευρώ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 
Τη στιγμή που οι μεγαλοκαρχαρίες και τα τρωκτικά του δημοσίου έχουν ρημάξει τα ταμεία του κράτους, η Εφορία χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, αρνείται να δώσει σε Γιαννιώτη πολίτη φορολογική ενημερότητα, αφού πρώτα τον εγκαλεί εγγράφως να εξοφλήσει "οφειλή" του ΕΝΦΙΑ, ύψους... 0,02 λεπτών! 
Ναι καλά διαβάσατε. 
Για μόλις δύο λεπτά του ευρώ, τα συστήματα της Εφορίας τον εμφανίζουν ως υπόλογο φορολογικά και τον υποβάλλουν σε μια πρωτόγνωρη ταλαιπωρία. 
Ο ίδιος ο πολίτης, νόμιζε ότι δε χρωστά στην Εφορία, όμως η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ιωαννίνων, είχε άλλη άποψη και από τις 10 Φεβρουαρίου 2016, του έχει αποστείλει τη "λυπητερή" των 0,02 ευρώ! 
Βλέπετε ακόμη και τα δύο λεπτά του ευρώ έχουν αξία για την Εφορία, σε βαθμό που δεν επιτρέπει σε έναν πολίτη να πάρει φορολογική ενημερότητα. 
Δεν μας είπαν όμως από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του κράτους, τι κάνουν για τους μεγαλοοφειλέτες και τους μεγαλοκαναλάρχες. 
Τηρούν την ίδια σκληρή στάση ή μήπως εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Read More »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Η Εφορία ζητά από πολίτη να εξοφλήσει "χρέος" για ΕΝΦΙΑ ύψους 0,02 ευρώ  ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Η Εφορία ζητά από πολίτη να εξοφλήσει "χρέος" για ΕΝΦΙΑ ύψους 0,02 ευρώ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Τα ... παιχνίδια του Γιόγιακα με την κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 
Ενα χιουμοριστικό πλάνο συνέλαβε η κάμερα, οταν o βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας κοιτούσε μία το κινητό και μία την κάμερα χωρις να σταμάτα να χαμογελά, αλληλεπιδρώντας με αυτον που του έστελνε τα μηνύματα, κατά τη διάρκεια της συζητησης που εξελίσσεται για την αδειοδοτηση των καναλιών και κατα την διάρκεια της ομιλίας του συναδέλφου του, Θεόδωρου Φορτσάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κάμερα τον έχει "πιάσει" να κοιτά το κινητό του και αμέσως μετά να χαμογελά στην κάμερα.

Δειτε το απολαυστικό βιντεο απο την παρατηρητική ματια του enikos.gr
 
Read More »
Τα ... παιχνίδια του Γιόγιακα με την κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ) Τα ... παιχνίδια του Γιόγιακα με την κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Οδοιπορικό στη Θεσπρωτία, στην "Ύπαιθρο Χώρα" της Παρασκευής 12/2 (+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016Πρώτος σταθμός του οδοιπορικού της «ΥΧ» στη φιλόξενη Ήπειρο, η Θεσπρωτία. Η μαγεία του τοπίου, τα επιβλητικά βουνά, η κοιλάδα του Αχέροντα και τα κάστρα συνέθεταν το παζλ αυτής της γης, που αποτελεί ακόμη μία πηγή πλούτου γι’ αυτήν τη χώρα.
Διαβάστε επίσης :
-Στο δρόμο της δικαίωσης!
Χιλιάδες αγρότες διαδηλώνουν σήμερα στην Αθήνα / Έτοιμο για σοβαρές υποχωρήσεις το Μαξίμου
Διάλογο αποφάσισε η πλειονότητα των μπλόκων
-Αχελώος
Το «όχι» της κυβέρνησης και ο κίνδυνος της μη εκτροπής
Πληρωμές / Επιστροφή ΦΠΑ
Εντός του μήνα πιστώνεται στους αγρότες με απόφαση του Τρ. Αλεξιάδη
-Αφιέρωμα στη Μελισσοκομία
Θετικό πρόσημο στη φετινή παραγωγή και ζήτηση του ελληνικού μελιού / Προβλήματα και προοπτικές του κλάδου / Κόστος παραγωγής και παράνομες ελληνοποιήσεις / τα «καυτά» ζητήματα που χρήζουν άμεσης λύσης
-Φυτοφάρμακα
Οι τιμές τους είναι διπλάσιες στην Ελλάδα απ ότι σε άλλες χώρες σύμφωνα με κοινοτικό έγγραφο
 
Read More »
Οδοιπορικό στη Θεσπρωτία, στην "Ύπαιθρο Χώρα" της Παρασκευής 12/2 (+ΒΙΝΤΕΟ)  Οδοιπορικό στη Θεσπρωτία, στην "Ύπαιθρο Χώρα" της Παρασκευής 12/2 (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016Χθες (11-02-2016) το μεσημέρι, στο 98ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης (στο ύψος του Κεφαλοχωρίου Ιωαννίνων), Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 27χρονο ημεδαπό, παρέσυρε 85χρονο πεζό ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 85χρονου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης Ιωαννίνων.

Read More »
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Σύλληψη τριών ημεδαπών για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

 
Συνελήφθησαν, χθες (11-02-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, ένας 37χρονος και δύο 35χρονοι, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα εντοπίστηκε ο 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη διότι προμήθευσε τους δύο 35χρονους συλληφθέντες, με μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (1,2) γραμμαρίων.

Στην κατοχή του 37χρονου διακινητή καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,7) γραμμαρίων
το χρηματικό ποσό των -660- ευρώ
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
δύο χάπια, άγνωστης χημικής σύστασης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Read More »
Σύλληψη τριών ημεδαπών για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών Σύλληψη τριών ημεδαπών για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Μουσική συναυλία από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016Read More »
Μουσική συναυλία από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας Μουσική συναυλία από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Σελίδες