Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης στην Ηγουμενίτσα - Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές ομάδες διακίνησης ναρκωτικών

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020
Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης στην Ηγουμενίτσα - Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές ομάδες διακίνησης ναρκωτικών


Εξαρθρώθηκαν ύστερα από συστηματική και ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο εγκληματικές οργανώσεις, που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην προμήθεια, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κοκαΐνης, σε περιοχές της Αττικής καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και της Ηγουμενίτσας. 

Για την εξάρθρωση των εγκληματικών οργανώσεων, οργανώθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αστυνομικές επιχειρήσεις, με τη συμμετοχή αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας. 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών επιχειρήσεων, συνελήφθησαν χθες (21-01-2020) και σήμερα (22-01-2020), συνολικά εννέα (9) άτομα, μέλη και των δύο εγκληματικών οργανώσεων και συγκεκριμένα: 
στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας, τρία άτομα (δύο ημεδαποί, ηλικίας 48 και 35 ετών και ένας 70χρονος αλλοδαπός), 
σε περιοχές της Αττικής, ένας 42χρονος ημεδαπός, αρχηγός της μίας οργάνωσης και μία 47χρονη αλλοδαπή, 
στη Λάρισα, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22, 58 και 68 ετών, 
στη Χαλκίδα, ένας 52χρονος ημεδαπός. 

Σε βάρος των εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. 

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στις εγκληματικές ομάδες ακόμη πέντε (5) άτομα, εκ των οποίων ένας έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας και αρχηγικό μέλος της δεύτερης οργάνωσης ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται και τρία ακόμα άτομα, στα οποία αποδίδονται κατηγορίες για προμήθεια ναρκωτικών από τις εγκληματικές οργανώσεις. 

Η αποδόμηση των κυκλωμάτων, η σύλληψη των μελών τους καθώς και ο εντοπισμός των ποσοτήτων ναρκωτικών που κατασχέθηκαν, είναι αποτέλεσμα συστηματικής «διεισδυτικής» έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία, ευρήματα και ερευνητικά δεδομένα. 

Πιο συγκεκριμένα, εξακριβώθηκε ότι οι δύο εγκληματικές οργανώσεις, έχοντας ιεραρχική δομή, διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών και παράλληλη διαρκή δράση, δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον κατά το τελευταίο πεντάμηνο, στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ειδών (κυρίως κοκαΐνης), αποκομίζοντας έτσι σημαντικά οικονομικά οφέλη. 

Όσον αφορά την πρώτη οργάνωση, αρχηγικό μέλος ήταν ο 42χρονος ημεδαπός συλληφθείς και μέλη άλλα εννέα άτομα, που δραστηριοποιούνταν σε περιοχές της Αττικής και στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. 

Αναφορικά με την δεύτερη οργάνωση, αρχηγικό μέλος ήταν ο 42χρονος ημεδαπός, έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Πάτρας, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και μέλη άλλα τρία άτομα και δραστηριοποιούνταν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας. 

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι η δεύτερη οργάνωση προμηθεύονταν τα ναρκωτικά που διακινούσε από τα μέλη της πρώτης οργάνωσης. 

Ως προς τον τρόπο δράση τους, τα μέλη της κάθε εγκληματικής οργάνωσης, προκειμένου να μην εντοπιστούν, χρησιμοποιούσαν πλήθος τηλεφωνικών συνδέσεων, που δεν ήταν δηλωμένες στα πραγματικά τους στοιχεία, αλλά σε στοιχεία αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών («αχυράνθρωπων»), ενώ στις μεταξύ τους τηλεφωνικές συνομιλίες, επικοινωνούσαν με συνθηματικές εκφράσεις και προκαθορισμένο κώδικα συνεννόησης. 

Προσδιορίζεται ότι κατά το διάστημα διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν πάνω από (120) περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών ενώ εκτιμάται ότι το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν ξεπερνά τις (95.000) ευρώ. 

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν, παρουσία δικαστικών λειτουργών και με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών σε οικίες των δραστών καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 
ποσότητα κοκαΐνης, βάρους (281,5) γραμμαρίων, εκτιμώμενης αξίας έως -30.000- ευρώ περίπου 
ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (785,45) γραμμαρίων, 
τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 
το χρηματικό ποσό των (27.095) ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών, 
δεκατρία ναρκωτικά χάπια, 
υλικά ανάμειξης ναρκωτικών ουσιών, 
πληθώρα νάιλον συσκευασιών για αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, 
ένα αεροβόλο περίστροφο, 
δύο κυνηγητικά όπλα, 
πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM, 
δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 
πλήθος σημειώσεων, 
δύο μεταλλικοί τρίφτες. 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν (3) Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, ως μέσα διευκόλυνσης της εγκληματικής δράσης των δύο οργανώσεων. 

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Read More »
Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης στην Ηγουμενίτσα - Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές ομάδες διακίνησης ναρκωτικών Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης στην Ηγουμενίτσα - Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές ομάδες διακίνησης ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020 Rating: 5

Μ. Κάτσης: Βγείτε και πείτε ξεκάθαρα κυρίες και κύριοι της ΝΔ, ότι δεν θέλετε τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Θεσπρωτία

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020
Μ. Κάτσης: Βγείτε και πείτε ξεκάθαρα κυρίες και κύριοι της ΝΔ, ότι δεν θέλετε τριτοβάθμια εκπαίδευση στη ΘεσπρωτίαΚυρίες και Κύριοι συνάδελφοι 

Έχουμε μπροστά μας ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο κατά τη γνώμη μου, αντανακλά την νεοφιλελεύθερη εμμονή της κυβέρνησης ενάντια στα Δημόσια Πανεπιστήμια και στην Παιδεία εν γένει. 

Μπορεί η Υπουργός Παιδείας να συνελήφθη σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας να μη ξέρει το ποσοστό του ΑΕΠ που δαπανάται για την Παιδεία, αλλά το ξήλωμα του πουλόβερ ξέρει να το κάνει μια χαρά. 

Πρώτον, η κυβέρνηση έρχεται με νόμο, και συγκεκριμένα με το άρθρο 33, να αναστείλει τη λειτουργία 37 νέων πανεπιστημιακών τμημάτων που ίδρυσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. H κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με νόμο. Κρατήστε το αυτό για τη συνέχεια. 

Προηγουμένως καταργήσατε και τα διετή προγράμματα σπουδών που θα κόστιζαν όσο τα χρήματα που θα δίνει η κυβέρνηση στην Θεολογική Σχολή της Βοστώνης. 2 εκ ετησίως για να κάνετε ρουσφέτια στην ομογένεια εν’όψει ψήφου των αποδήμων ή δεν ξέρω και γω για τι άλλο όπως κατηγορεί το site της ομογένειας kalami τον Κ. Μητσοτάκη. 

Δεύτερον, το Υπουργείο αφού πρώτα μας είπε ότι τα νέα τμήματα δεν έχουν σύμφωνη γνώμη της ΑΔΙΠ, άρα δεν μπορούν να προχωρήσουν, έρχεται με το παρόν σχέδιο νόμου και την καταργεί! Τόσο πολύ σέβεται η ΝΔ μια ανεξάρτητη αρχή, που την καταργεί και στη θέση της φτιάχνει την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, όπου ούτε ανεξάρτητη θα είναι από τη μία, και αυξημένες αρμοδιότητες θα έχει από την άλλη. 

Τι κάνετε λοιπόν κυρίες και κύριοι της ΝΔ; Φτιάχνε μια νέα αρχή στα μέτρα σας, όπου στην ουσία θα ακολουθεί τις πολιτικές σας αποφάσεις, και εσείς θα κρύβεστε πίσω από την Αρχή φορτώνοντας της το κόστος αυτών των αποφάσεων, για να αμβλύνετε τις κοινωνικές αντιδράσεις.

Τρίτον, η κυβέρνηση εισάγει ένα νέο μοντέλο χρηματοδότησης των ΑΕΙ, όπου προβλέπει πως η χρηματοδότηση των ΑΕΙ θα γίνεται κατά 80% με βάση γενικά κριτήρια και κατά 20% με ειδικά κριτήρια. Πως λοιπόν θα κατανέμεται αυτό το 20%; Όπως θέλει το Υπουργείο. 

Αφού πρώτα ιδρύετε την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, μετά από εισήγηση του Ανώτατου Συμβουλίου της, η υπουργός Παιδείας θα καθορίσει τα κριτήρια κατανομής, τους δείκτες ποιότητας και επιτευγμάτων και θα κατανέμει τη χρηματοδότηση. Επομένως η Υπουργός θα κρατάει πλέον την κάνουλα της χρηματοδότησης προς τα ΑΕΙ με ότι αυτό συνεπάγεται για το αυτοδιοίκητο των ιδρυμάτων. 

Άρα, κ.κ συνάδελφοι της πλειοψηφίας για να καταλάβετε τι σας περιμένει αν σήμερα υπερψηφίσετε, για να λειτουργήσει στην εκλογική σας περιφέρεια κάποιο από τα καινούργια τμήματα, εάν και εφόσον δλδ, θα παρακαλάτε την πανίσχυρη κ. Κεραμέως, να παρέμβει στην νέα ΑΔΙΠ, να έχει θετική εισήγηση κ μετά να νομοθετήσει τη λειτουργία του τμήματος. Κατά περίπτωση δλδ, και με βάση πολιτικές σκοπιμότητες. 

Αλλά δεν σταματάτε εδώ τη διάλυση της δημόσιας παιδείας. Με το άρθρο 50 προβλέπεται πως οι τίτλοι σπουδών που χορηγούνται από τα ιδιωτικά κολέγια, γίνονται δεκτοί από τον ΑΣΕΠ για διορισμό στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έρχεστε με αυτόν τον τρόπο, να παρακάμψετε το Άρθρο 16 του Συντάγματος βάζοντας τους απόφοιτους των κολεγίων στο δημόσιο. Δεν αρκεί κάποιος να έχει διαβάσει για να γράψει καλά και να αποφοιτήσει, αρκεί να είναι από ευκατάστατη οικογένεια που θα μπορεί να πληρώνει τα δίδακτρα των κολλεγίων. 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, 

Για να καταλάβουν και οι πολίτες που μας παρακολουθούν, την προχειρότητα, την εμμονή και την ανευθυνότητα με την οποία χειρίζεται η κυβέρνηση τα ζητήματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, θα σας πω τι βιώσαμε εμείς στη Θεσπρωτία με το τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα που ίδρυσε τον Οκτώβρη του 2018 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και καταργεί σήμερα η ΝΔ αφήνοντας τη Θεσπρωτία εκτός ακαδημαϊκού χάρτη μετά από 25 χρόνια. 

Αρχικά, τα τοπικά στελέχη της ΝΔ και ο τότε τοπικός Βουλευτής της Αντιπολίτευσης μας κατηγορούσαν ότι κλείνουμε το υπάρχον τμήμα ΤΕΙ της πόλης. Παρένθεση, μας κατηγορούσε η ΝΔ, η οποία είναι αυτή που το 2013 με το καταστροφικό σχέδιο «Αθηνά» έκλεισε το τμήμα Ιχθυοκομίας, ενώ συγχώνευσε τα άλλα 2 τμήματα στο 1 πλέον προβληματικό τμήμα που παρέμεινε στην Ηγουμενίτσα. 

Αφού λοιπόν η ΝΔ μας κατηγορούσε ότι θέλουμε να κλείσουμε το τμήμα του ΤΕΙ, όταν φέραμε το ν.4559/2018 με τον οποίο ιδρύθηκε το Τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με έδρα στην Ηγουμενίτσα, η Νέα Δημοκρατία τον καταψήφισε γιατί δεν λειτούργησε από τον πρώτο κύκλο! Προεκλογικά βέβαια ο τοπικός Βουλευτής της ΝΔ μας έλεγε ότι τμήμα ιδρύθηκε λόγω της ατνιπολιτευτικής πίεσης της ΝΔ! 

Βέβαια μετά έγιναν κυβέρνηση. Ξεκίνησαν να εφαρμόζουν το σχέδιο συρρίκνωσης των ΑΕΙ με μείωση των εισακτέων και κλείσανε τη Νομική σχολή της Πάτρας. 

Από τότε χάθηκε εντελώς η μπάλα. Από τη μία ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Διγαλάκης σε Επίκαιρη Ερώτηση μου για τη μη λειτουργίας του τμήματος, έλεγε ότι ήταν πολιτική απόφαση της ΝΔ που βασίστηκε στη μη γνωμοδότηση της ΑΔΙΠ. Στην περίπτωση της Ηγουμενίτσας βέβαια υπήρχε γνωμοδότηση της ΑΔΙΠ που δικαιολογούσε την ίδρυση του τμήματος, την καταθέτω στα πρακτικά. Ο υφυπουργός επικαλούνταν δλδ ταυτόχρονα την ΑΔΙΠ που με αυτό το νομοσχέδιο την καταργεί, και που είχε ήδη γνωμοδοτήσει για το τμήμα, αλλά ο ίδιος το αγνοούσε κι απ’ ότι φαίνεται συνεχίζει να το αγνοεί. Πριν λίγο βγήκε σε αυτό εδώ το βήμα και ανέφερε την απόφαση της Συγκλήτου για το τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα με την οποία είναι αντίθετη στη λειτουργία του τμήματος. 

Αυτό που ξέχασε να πει ο Υφυπουργός είναι πρώτον ότι η απόφαση της Συγκλήτου βγήκε χρονικά μετά την απόφαση αναστολής του τμήματος από το Υπουργείο, η οποία λήφθηκε χωρίς να ερωτηθεί κανένας από την ακαδημαϊκή κοινότητα. 

Ξέχασε επίσης να πει ότι η Σύγκλητος και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του ΤΕΙ Ηπείρου τόσο στη συζήτηση που προηγήθηκε του νόμου που ίδρυε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όσο και στη συζήτηση στις επιτροπές που είχε γίνει για το νέο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, συμφωνούσε με το τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα. Το γιατί άλλαξε στάση η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μετά την απόφαση αναστολής του Υπουργείου και αφού είχε διαρρεύσει ότι η χρηματοδότηση στα ΑΕΙ θα γίνεται με αξιολόγηση από την Υπουργό, είναι ένα θέμα που πρέπει να το απαντήσει η Σύγκλητος, βέβαι κα΄που πάει το μυαλό μου. 

Επίσης ο Υπουργός ανέφερε ότι έδρα της σχολής είναι μακριά, δηλαδή στα Γιάννενα, ενώ το τμήμα είναι στην Ηγουμενίτσα. Εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν το έχετε δει να ξανασυμβαίνει κύριε Υφυπουργέ? Γιατί κρύβεστε κύριοι της ΝΔ. Βγείτε και πείτε το ξεκάθαρα, δεν θέλετε τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Θεσπρωτία, γι’ αυτό δε θα λειτουργήσει το πανεπιστημιακό τμήμα στην Ηγουμενίτσα. Γι’ αυτό και μόνο γι’ αυτό. 

Και σας το λέω ευθέως κυρίες και κύριοι της ΝΔ, δεν σας αρέσει το Μετάφρασης και Διερμηνείας? Τα κάναμε εμείς όλα λάθος? Δημιουργήστε άλλο τμήμα λοιπόν. Αλλά δε σκοπεύετε να κάνετε κάτι τέτοιο, γιατί θέλετε τη Θεσπρωτία να είναι ο μόνος νομός της Ηπείρου χωρίς τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Στη Θεσπρωτία τι ακούγαμε όλο αυτό το διάστημα? Τα τοπικά στελέχη της ΝΔ και ο κυβερνητικός πλέον Βουλευτής μας έλεγαν στη Δημόσια συζήτηση, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το Υπουργείο δεν έχει κανένα λόγο για το αν ιδρύεται ένα τμήμα, εάν λειτουργεί ή εάν καταργείται αλλά είναι θέμα της Συγκλήτου του κάθε Ιδρύματος. 

Όμως δυστυχώς για εσάς κυρίες και κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, δυστυχώς βέβαια και για τους συμπολίτες μας, η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ. 

Με το άρθρο 33 τελειώνει αυτό το παραμύθι. Η κυβέρνηση φέρνει νόμο για να αναστείλει τα 37 τμήματα και οι Βουλευτές της ΝΔ θα κληθούν να αναλάβουν την ευθύνη να συνταχθούν ή με την τοπική κοινωνία ή με το κόμμα τους. Γι’ αυτό και σαν Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ζητάμε ονομαστική ψηφοφορία ώστε να καταγραφεί και η προσωπική ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς. 

Σας ευχαριστώ. 


Read More »
Μ. Κάτσης: Βγείτε και πείτε ξεκάθαρα κυρίες και κύριοι της ΝΔ, ότι δεν θέλετε τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Θεσπρωτία Μ. Κάτσης: Βγείτε και πείτε ξεκάθαρα κυρίες και κύριοι της ΝΔ, ότι δεν θέλετε τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020 Rating: 5

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2020

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2020Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου αποφάσισε την συμμετοχή του με περίπτερο, στην FOOD EXPO 2020 στις 07 - 09 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις τροφίμων στη Ν.Α. Ευρώπη, που καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων που θέλουν να εδραιωθούν στην εγχώρια αγορά και συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. Στην έκθεση προβάλλονται γενικά τρόφιμα, χυμοί, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, ζυμαρικά, όσπρια, κρέας, αρτοσκευάσματα, γαλακτοκομικά, προϊόντα Π.Ο.Π., μέλι, γλυκά, έλαια κ.λ.π. 

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου: α) θα φιλοξενηθούν Θεσπρωτικές επιχειρήσεις Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου, β) θα προβληθούν οι παραγωγικοί κλάδοι του νομού και θα διανεμηθεί το προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας που το επιθυμούν. 

Καλούμε τις επιχειρήσεις, Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην FOOD EXPO 2020 φιλοξενούμενες στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την 7/02/2020 (στο email: mitroa2@e-thesprotias.gr ή στο Fax: 2665029489), δηλώνοντας παράλληλα το είδος των προϊόντων που επιθυμούν να προβάλλουν. Επίσης οι επιχειρήσεις, Τακτικά Μέλη, που επιθυμούν την προβολή φυλλαδίων τους στην έκθεση, καλούνται να τα προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου έως και την παραπάνω ημερομηνία. 

Οι ανωτέρω δράσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας. 

Οι δαπάνες μετάβασης και διαμονής των εκθετών βαρύνουν τους ίδιους. 

Εκ της Διοικήσεως 

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας 
Read More »
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2020 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2020 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020 Rating: 5

Σύλληψη μιας 29χρονης το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020
Σύλληψη μιας 29χρονης το βράδυ στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη μιας 29χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο και άδεια διαμονής άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Read More »
Σύλληψη μιας 29χρονης το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη μιας 29χρονης το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020 Rating: 5

Σελίδες