Στο χωριό της στη Θεσπρωτία η ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" Έλλη Τρίγγου (+ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021
Στο χωριό της στη Θεσπρωτία η ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" Έλλη Τρίγγου (+ΦΩΤΟ)


Στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής θαλπωρής για την ηθοποιό Έλλη Τρίγγου που βρέθηκε μαζί με τον πατέρα της στο Γηρομέρι Θεσπρωτίας, τον τόπο καταγωγής της οικογένειας. 


Η αγαπημένη ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες πόζαρε στο πλάι του πατέρα της Κωνσταντίνου και του παππού της Ηλία.
Read More »
Στο χωριό της στη Θεσπρωτία η ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" Έλλη Τρίγγου (+ΦΩΤΟ) Στο χωριό της στη Θεσπρωτία η ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" Έλλη Τρίγγου (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021 Rating: 5

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας για τη χθεσινή απεργία

Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021
Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας για τη χθεσινή απεργίαΟι δρόμοι πλημμύρισαν, το μήνυμα ξεκάθαρο. «Πάρτε πίσω τις ανατροπές του αιώνα».

Στην Ηγουμενίτσα η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικου Κεντρου πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου με κεντρικό ομιλητή τον Σωτήρη Γκίκα πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου ενώ για ακόμη μία φορά ξεχώρισε η παρουσία των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες που συσπειρώθηκαν γύρω από το κλαδικό τους σωματείο.

Συνεχίζουμε τη μάχη, βάζουμε στη μάχη και άλλους εργαζόμενους. Κοιτάμε στα μάτια τη νέα και την παλιά γενιά και πορευόμαστε. Στις 16 Ιούνη να γίνουμε πιο πολλοί.
Read More »
Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας για τη χθεσινή απεργία Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας για τη χθεσινή απεργία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021 Rating: 5

15 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας

Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021
15 παραβάσεις για μη χρήση μάσκαςΣτο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (10-06-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (15) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 5 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 7 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 1 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Read More »
15 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας 15 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 11, 2021 Rating: 5

Σελίδες