Ανταπάντηση στη Δημοτική Αρχή Φιλιατών για το ταμειακό έλλειμμα των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ - Του Πέτρου Μίντζα

Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018


Από την πρώτη ανάγνωση της επιστολής-απάντηση της Δημοτικής Αρχής στο σχόλιό μου για το ταμειακό έλλειμμα των 4,7εκοτομμυρίων ευρώ στο Δήμο Φιλιατών, με βεβαιότητα διαπιστώνει κανείς ότι ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοί του θέλουν τη συγκάλυψη- κουκούλωμα των οικονομικών ατασθαλιών, αφού αντί να ενώσουν τη διαμαρτυρία τους που τόσα χρόνια δεν αποδίδεται δικαιοσύνη για τη μεγάλη λεηλασία, δυστυχώς καταφεύγουν σε ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις.

Τους διαβεβαιώνω λοιπόν, ότι η αθλιότητα τους δεν με αγγίζει, αφού πέφτει στο κενό, γιατί δεν σκοπεύω να τους διεκδικήσω τις καρέκλες τους. Αλλά δεν θα με φιμώσουν κιόλας.



Επίσης ο αναγνώστης διαπιστώνει το υπερβολικά μεγάλο άγχος και την αγωνία που διακατέχει τη Δημοτική Αρχή για τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν το 2019. Φαίνεται ότι τα τρία χρόνια που έχουν τις καρέκλες τους, έχουν εθιστεί τόσο πολύ με την εξουσία που τρέμουν μην τη χάσουν και για αυτό εκτρέπονται σε ύβρεις κάθε φορά που κάποιος Δημότης τους αμφισβητεί το αλάθητο. Μετά το αλάθητο του Πάπα της Ρώμης, αποκτήσαμε και το αλάθητο της Δημοτικής αρχής του Δήμου Φιλιατών. Το τεράστιο άγχος τους όμως τους προδίδει. Και προδόθηκαν μόνοι τους ότι μόνο αυτό τους… κόφτει. Άλλωστε το φέσι, αν και δεν τα φάγαμε μαζί, το φόρεσαν στους δημότες κλείνοντας σπίτια με τα υψηλά δημοτικά τέλη που μας επέβαλαν και ρήμαξαν τα χωριά μας.

Τελειώνοντας εδώ θα ήθελα να τονίσω με απόλυτη σαφήνεια, ότι, οι παρεμβάσεις μου για το μείζον θέμα των οικονομικών ελλειμμάτων του Δήμου μας, δεν κρύβουν κανενός είδους σκοπιμότητα, όμως είναι μια αντίδραση θυμού και θλίψης και την ανάδειξή του την οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στον πονεμένο τόπο μας. Αλλά δεν μπορώ όμως να μην τονίσω ότι για εμάς τους Δημότες, το ταμειακό έλλειμμα είναι μια πράξη ντροπής είναι μια πολύ μελανή πράξη. 


Υ.Γ. O φωτογραφικός φακός είναι τις περισσότερες φορές αδιάψευστος μάρτυρας ή όπως λένε οι κινέζοι «μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις».
Η φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Κέρκυρα στο corfu pallas μετά την αναβολή της δίκης του πρ. Δημάρχου, είναι η καλύτερη απάντηση στη Δημοτική Αρχή, η οποία διαβεβαιώνει όλους τους Δημότες ότι έχει πράξει ότι προβλέπεται από τον νόμο και έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου.


Read More »
Ανταπάντηση στη Δημοτική Αρχή Φιλιατών για το ταμειακό έλλειμμα των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ - Του Πέτρου Μίντζα Ανταπάντηση στη Δημοτική Αρχή Φιλιατών για το ταμειακό έλλειμμα των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ - Του Πέτρου Μίντζα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018 Rating: 5

Σύλληψη 23χρονης στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018

Στη σύλληψη μίας 23χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
Σύλληψη 23χρονης στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 23χρονης στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018 Rating: 5

Δήμος Ηγουμενίτσας: Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν

Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018



Πανελλαδική Εκστρατεία των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων για την πρόληψη του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ανακήρυξε το 2017, ως Διαδημοτικό Έτος Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου, όμως οι εξετάσεις για την πρόληψη συνεχίζονται και το 2018.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν την Εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπουμε όλους τους δημότες:
Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα με τιμή έως 3€.
Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου τους για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους.
Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας «like» στην σελίδα του συνεργαζόμενου Διαγνωστικού Κέντρου στο facebook, ή μέσω e-mail.
Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου τους ότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν.

Σας γνωρίζουμε τα Διαγνωστικά Κέντρα του Δήμου μας, που συμμετέχουν στην Εκστρατεία και τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε για να κάνετε την εξέταση ΣΗΜΕΡΑ!

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΠΑΡΟΧΟΙ ΚΕΠ Υγείας

· Dr. Παναγιώτα Καραγιάννη- Πέλεχα PhDs, MAc
Ιατρός - Βιοπαθολόγος
Πάργας 33 - Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021594 - Κιν.: 6938056129
www.bioacuhealth.gr

· Ευδοκία Γαργάλα – Ζήκου
Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος
Κύπρου 16 - Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665027998 - Κιν.: 6944185147
eudokiag@yahoo.gr


Read More »
Δήμος Ηγουμενίτσας: Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν Δήμος Ηγουμενίτσας: Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018 Rating: 5

Σελίδες