Μονοψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 41 σε όλη την Ήπειρο

Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021
Μονοψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 41 σε όλη την Ήπειρο
Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 2
ΠΕ Θεσπρωτίας 5
ΠΕ Ιωαννίνων 25
ΠΕ Πρέβεζας 9


Read More »
Μονοψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 41 σε όλη την Ήπειρο Μονοψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 41 σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021 Rating: 5

Δείτε τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των δημάρχων της Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021
Δείτε τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των δημάρχων της ΘεσπρωτίαςΣτη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα «πόθεν έσχες», που υπέβαλαν πολιτικά πρόσωπα το 2020 και αφορούν τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση του 2019.

Πιο συγκεκριμένα:
Του βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, εδώ.
Του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση, εδώ.
Του δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη, εδώ.
Του δημάρχου Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλου, εδώ.
Του δημάρχου Φιλιατών Σπύρου Παππά, εδώ.
Read More »
Δείτε τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των δημάρχων της Θεσπρωτίας Δείτε τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των δημάρχων της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021 Rating: 5

Πρόστιμα και λουκέτο...

Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021
Πρόστιμα και λουκέτο...Στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (28-07-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (12) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:
(9) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:
· 3 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
· 1 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
· 3 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(2) παραβάσεις σε ισάριθμα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, όπου επιβλήθηκαν πρόστιμα των (300) ευρώ για μη αναγραφή του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών στον εσωτερικό χώρο.

(1) παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, όπου επιβλήθηκε πρόστιμο (2.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες για παραμονή όρθιων πελατών εντός του καταστήματος.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Read More »
Πρόστιμα και λουκέτο... Πρόστιμα και λουκέτο... Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021 Rating: 5

Ο Πάνος Χαριτίδης την Παρασκευή στο RIVIERA

Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021

Ο Πάνος Χαριτίδης την Παρασκευή στο RIVIERARead More »
Ο Πάνος Χαριτίδης την Παρασκευή στο RIVIERA Ο Πάνος Χαριτίδης την Παρασκευή στο RIVIERA Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ταλαιπωρία για 110 επιβάτες που ταξίδευαν για Κέρκυρα

Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021
Ηγουμενίτσα: Ταλαιπωρία για 110 επιβάτες που ταξίδευαν για ΚέρκυραΕνημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΩΡΙΕΥΣ'' Ν.Π. 12635, ότι κατά την προετοιμασία κατάπλου του πλοίου στον οικείο λιμένα, ποντίστηκε η αριστερή άγκυρα σε απόσταση τριών (03) σταδίων από την προβλήτα με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του.

Το εν λόγω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, έπειτα από χειρισμούς του πληρώματος, δεν κατέστη δυνατή την άπαρση της άγκυρας με αποτέλεσμα την απελευθέρωσή της.

Στη συνέχεια το ''ΔΩΡΙΕΥΣ'' κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου αποβιβάστηκαν εκατό δέκα (110) επιβάτες, τριάντα δύο (32) Ι.Χ.Ε. οχήματα, οκτώ (08) Φ/Γ και ένα (01) λεωφορείο, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας αρχικά του απαγορεύτηκε ο απόπλους και κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, του επετράπη η συνέχιση των πλόων.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ταλαιπωρία για 110 επιβάτες που ταξίδευαν για Κέρκυρα Ηγουμενίτσα: Ταλαιπωρία για 110 επιβάτες που ταξίδευαν για Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021 Rating: 5

4 συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021
4 συλλήψεις το βράδυ στην ΗγουμενίτσαΣτη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες εχτές, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα στερούμενα προξενικής θεώρησης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα.
Read More »
4 συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα 4 συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2021 Rating: 5

Σελίδες