Θεσπρωτία: Καταγγελία αναγνώστη - Καινούργια απάτη της ΔΕΗ;

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019


Θεσπρωτία: Καταγγελία αναγνώστη - Καινούργια απάτη της ΔΕΗ;Στις 28/6/2019 μου απεστάλη από τη ΔΕΗ το παρακάτω έγγραφο με το οποίο μου γνωστοποιούν πως διεκόπη το συμβόλαιό μου και πως οφείλω το ποσό των 118€ για ανεξόφλητο ποσό.

Εφ' όσων κρατάω αρχείο από τα τιμολόγια της ΔΕΗ τα ανασκόπησα και διαπίστωσα ότι ο αριθμός της συγκεκριμένης παροχής που ανέφερε το έγγραφο, δεν είχε καμία σχέση με τον αριθμό της δικής μου . 
Οπότε συμπέρανα ότι επρόκειτο για κάποιο λάθος, εφόσον όπως προ είπα κρατάω αρχείο και σύμφωνα με το οποίο δεν έχω παραλείψει καμία πληρωμή και κανένα χρέος προς αυτή την υπηρεσία έχω.
Απευθύνθηκα την ίδια μέρα στο κατάστημα της ΔΕΗ και προς μεγάλη μου έκπληξη η προϊσταμένη, στην οποία και απευθύνθηκα, μου ανακοίνωσε ότι όντως τα χρωστάω αυτά τα λεφτά και αφορά επιχείρηση που διατηρούσα στην ίδια διεύθυνση με αυτή της κατοικίας μου. 

Επειδή η εν λόγω επιχείρηση έχει κλείσει από τις 15/1/2013 και το ίδιο διάστημα έγινε και η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και η εξόφληση του, ρώτησα την κυρία υπάλληλο γιατί δεν μου είχαν γνωστοποιήσει την οφειλή από τότε, ή τουλάχιστον τα προηγούμενα χρόνια. 
Η απάντηση της ήταν άκρως προσβλητική:
"Σας έχουμε στείλει πάνω από δέκα ειδοποιήσεις κύριε..." μου είπε, με ύφος που υποδήλωνε πως με τα καμώματά μου, τους είχα χρεοκοπήσει την υπηρεσία. 

Συγκέντρωσα όλη την υπομονή μου, της ζήτησα να αναθεωρήσει, διότι εγώ διεύθυνση διαμονής δεν έχω αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια και πέραν 2από τους λογαριασμούς που μου στέλνανε για το σπίτι μου, ουδέποτε μου απέστειλαν κάποια ειδοποίηση που να αφορούσε το συγκεκριμένο ζήτημα. 
Της ζήτησα μάλιστα αν μπορούσε να μου δείξει τουλάχιστον τα αντίγραφα από τα ειδοποιητήρια που ισχυριζόταν ότι όλα αυτά τα χρόνια μου στέλνανε. 
"Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται κύριε !!" μου απάντησε και αγνοώντας με απευθύνθηκε σε έναν κύριο που στεκόταν πίσω από μένα περιμένοντας να εξυπηρετηθεί!!! 
Στον δρόμο για τον δικηγόρο μου συνάντησα έξω από το μαγαζί του έναν παλιό μου φίλο και του εξήγησα τι μου είχε συμβεί. 
Αυτός χαμογέλασε και μου έδειξε το παρακάτω χαρτί που αφορούσε κατάστημα που διατηρούσε προ 5ετίας και είχε κλείσει λόγο μεταφοράς και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είναι πανομοιότυπα, εάν εξαιρέσεις τον αριθμό παροχής και το οφειλόμενο ποσό. 

Κατόπιν των ανωτέρω προκαλώ, (επιφυλασσόμενος να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου), την ΔΕΗ να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της (;;;) που απορρέει από την κείμενη νομοθεσία για την διεκδίκηση της ως άνω οφειλής , την οποία εγώ φυσικά και δεν αποδέχομαι!
Read More »
Θεσπρωτία: Καταγγελία αναγνώστη - Καινούργια απάτη της ΔΕΗ; Θεσπρωτία: Καταγγελία αναγνώστη - Καινούργια απάτη της ΔΕΗ; Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Οδηγός φορτηγού παρέσυρε 38χρονο Τούρκο που είχε παρκάρει στη ΛΕΑ της Εγνατία

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
Ηγουμενίτσα: Οδηγός φορτηγού παρέσυρε 38χρονο Τούρκο που είχε παρκάρει στη ΛΕΑ της ΕγνατίαΣήμερα (20-07-2019) το πρωί, στο 4ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού (με κίνηση από Ηγουμενίτσα προς Ιωάννινα), Δ.Χ.Φ. όχημα (νταλίκα), με οδηγό 51χρονο ημεδαπό, παρέσυρε 38χρονο πεζό αλλοδαπό (ο οποίος βρισκόταν έξωθεν του προσωρινά ακινητοποιημένου, στη Λ.Ε.Α, Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 38χρονου.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Οδηγός φορτηγού παρέσυρε 38χρονο Τούρκο που είχε παρκάρει στη ΛΕΑ της Εγνατία Ηγουμενίτσα: Οδηγός φορτηγού παρέσυρε 38χρονο Τούρκο που είχε παρκάρει στη ΛΕΑ της Εγνατία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πανηγυρική συναυλία αδελφοποίησης φιλαρμονικών

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
Ηγουμενίτσα: Πανηγυρική συναυλία αδελφοποίησης φιλαρμονικών


Read More »
Ηγουμενίτσα: Πανηγυρική συναυλία αδελφοποίησης φιλαρμονικών Ηγουμενίτσα: Πανηγυρική συναυλία αδελφοποίησης φιλαρμονικών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 28χρονου και 34χρονης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
Σύλληψη 28χρονου και 34χρονης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 
Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού και μιας 34χρονης αλλοδαπής προέβησαν, πρωινές ώρες της Παρασκευής, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφά, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Read More »
Σύλληψη 28χρονου και 34χρονης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Σύλληψη 28χρονου και 34χρονης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Δωρεά από το ΚΗΦΗ Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
Δωρεά από το ΚΗΦΗ Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας


 

Δωρεά από το ΚΗΦΗ Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας σε φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει το ΚΗΦΗ Φιλιατών για την συλλογή τους σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και για την συνεχή στήριξη σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του ( παλιά μαθητική εστία).

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7,
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665024245
Φαξ: 2665028888
Email: kf@igoumenitsa.gr
Facebook: https://www.facebook.com/kfIgoumenitsas/
Read More »
Δωρεά από το ΚΗΦΗ Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας  Δωρεά από το ΚΗΦΗ Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Χειραψίες… Ηπειρώτικες

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
Χειραψίες… Ηπειρώτικες 
Σε κλίμα πανηγυρικό έγινε η πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στην οποία ήταν παρόντες και οι περισσότεροι ευρωβουλευτές του κόμματος.

Τα χαμόγελα, οι ευχές και οι χειραψίες περίσσευαν..

Και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με χειραψίες και χαμόγελα… ηπειρώτικα.

Η Γιαννιώτισσα ευρωβουλευτής Άννα Ασημακοπούλου με τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα ο οποίος εξελέγη για δεύτερη φορά. 
Read More »
Χειραψίες… Ηπειρώτικες Χειραψίες… Ηπειρώτικες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ξεκίνησε τις εργασίες ο ανάδοχος του έργου «Ολοκλήρωση Κτιρίου Επιβατικού Σταθμού Τ3»

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
Ηγουμενίτσα: Ξεκίνησε τις εργασίες ο ανάδοχος του έργου «Ολοκλήρωση Κτιρίου Επιβατικού Σταθμού Τ3» 

Ξεκίνησε τις εργασίες ο εργολάβος του έργου «Ολοκλήρωση Κτιρίου Επιβατικού Σταθμού Τ3». Πρόκειται για κτίριο 2.021,10 τ.μ. συνολικά, στο οποίο θα στεγαστούν κρατικές υπηρεσίες του λιμένα Ηγουμενίτσας, όπως του Λιμεναρχείου και του Τελωνείου, υπηρεσίες που έως τώρα στεγάζονται σε κτίρια του Παλαιού Λιμένα απελευθερώνοντας τους χώρους του Παλαιού Λιμένα.

Η ολοκλήρωση του κτιρίου Επιβατικού Σταθμού Τ3 χρηματοδοτείται από το έργο με ακρωνύμιο DOCK-BI «Ανάπτυξη των συνδέσεων μεταξύ των βασικών λιμένων του Μπρίντιζι και της Ηγουμενίτσας» (“Development Of Connections between the Key ports of Brindisi and Igoumenitsa”), το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg VA Greece-Italy 2014-2020.

Το DOCK-BI, που χρηματοδοτείται από τον Άξονα Προτεραιότητας 3 (Πολυτροπικό Σύστημα Αειφόρου Μεταφοράς) του Προγράμματος INTERREG Ελλάδας-Ιταλίας 2014-2020, είναι ένα έργο υποδομής που αποσκοπεί στην αναβάθμιση των λιμενικών περιοχών και της διασυνοριακής διασύνδεσης με πλοία μεταξύ των βασικών λιμένων του Μπρίντιζι και της Ηγουμενίτσας, μέσω της υλοποίησης στρατηγικών παρεμβάσεων στον τομέα της υποδομής, προκειμένου να ενισχυθούν οι θαλάσσιες μεταφορές και να βελτιωθεί η προσβασιμότητα και η ολοκλήρωση με τις παρακείμενες περιοχές των λιμένων.

Το DOCK-BI είναι ένα από τα 51 έργα που χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο της πρώτης πρόσκλησης του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας InterregV-AGreece-Italy 2014-2020. Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι ο ορισμός μιας στρατηγικής διασυνοριακής ανάπτυξης μεταξύ της Απουλίας και της Ελλάδας, με στόχο την ανάπτυξη μιας δυναμικής οικονομίας βασισμένης σε έξυπνα, βιώσιμα και χωρίς αποκλεισμούς συστήματα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Ξεκίνησε τις εργασίες ο ανάδοχος του έργου «Ολοκλήρωση Κτιρίου Επιβατικού Σταθμού Τ3» Ηγουμενίτσα: Ξεκίνησε τις εργασίες ο ανάδοχος του έργου «Ολοκλήρωση Κτιρίου Επιβατικού Σταθμού Τ3» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 22χρονου και 30χρονου εχτές το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
Σύλληψη 22χρονου και 30χρονου εχτές το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 30 και 22 ετών αντίστοιχα προέβησαν, απογευματινές ώρες της Παρασκευής, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφά άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Read More »
Σύλληψη 22χρονου και 30χρονου εχτές το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 22χρονου και 30χρονου εχτές το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

12,2 εκατομμύρια για έργα στις τέσσερις πρωτεύουσες της Ηπείρου

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
12,2 εκατομμύρια για έργα στις τέσσερις πρωτεύουσες της Ηπείρου 
Η ετοιμότητα των τεσσάρων μεγάλων δήμων της Ηπείρου θα δοκιμαστεί το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς βγήκε στον αέρα η πρόσκληση για μία σειρά δράσεων που αφορούν τόσο σε νέους πεζοδρόμους, κόμβους, δημιουργία υπαίθριων χώρων στάθμευσης όσο και σε ενεργειακά έργα όπως αναβάθμιση κτιρίων και οδοφωτισμού. Η πρόσκληση «τρέχει» από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Ηπείρου και ο συνολικός της προϋπολογισμός φτάνει στα 12,2 εκατομμύρια ευρώ. Μοναδική προϋπόθεση για την ένταξη των έργων είναι να περιλαμβάνονται στα εγκεκριμένα ή υπό εκπόνηση Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) ή Σχέδια Δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια (ΣΔΒΕ) του κάθε Δήμου.

Η προθεσμία σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου για την υποβολή των φακέλων ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα και η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή μέχρι την 1η Νοεμβρίου.

Η δράση στον τομέα των μεταφορών δύναται να περιλαμβάνει:

Παρεμβάσεις που σχετίζονται με:
- τη δημιουργία πεζοδρόμων,
- τη διαμόρφωση δρόμων σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας,
- το γεωμετρικό ανασχεδιασμό βασικών κόμβων και την κατασκευή κυκλικών κόμβων,
- τη δημιουργία υπαίθριων χώρων στάθμευσης.
Παρεμβάσεις για τη διασφάλιση συνθηκών κίνησης για τα εμποδιζόμενα άτομα και ειδικότερα για τα άτομα με αναπηρίες.
Παρεμβάσεις για την κατασκευή / διαμόρφωση / σήμανση ποδηλατοδρόμων.

Αντίστοιχα στον τομέα της ενέργειας δύναται να περιλαμβάνει:
Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στο σύστημα του δημοτικού φωτισμού και σηματοδότησης των αστικών κέντρων (ενδεικτικά αναφέρονται αντικατάσταση συμβατικών με χαμηλής κατανάλωσης λαμπτήρων, υιοθέτηση αυτοματισμού για την «έξυπνη» διαχείριση του φωτισμού, χρήση φωτοκυττάρων, αξιοποίηση φωτοβολταϊκών συλλεκτών στον οδοφωτισμό).
Βιοκλιματικές παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο επιλεγμένων κτιρίων και πλατειών που δύναται να περιλαμβάνουν συνδυαστικά:
- χρήση ψυχρών υλικών επίστρωσης,
- αύξηση επιφάνειας με φύτευση,
- αύξηση του σκιασμού (φυσικού και τεχνητού) κατά τους καλοκαιρινούς μήνες,
- χρήση στοιχείων ανεμοπροστασίας και ηχοπροστασίας,
- χρήση στοιχείων νερού για την επίτευξη φυσικού δροσισμού.
Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών (ΑΠΕ) σε δημοτικά κτίρια.
Εγκατάσταση εξοπλισμού ενεργειακής διαχείρισης για τα δημοτικά κτίρια.
Αντικατάσταση δημοτικών οχημάτων με νέα ενεργειακά αποδοτικά και χαμηλών εκπομπών οχήματα.
Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των αντλιοστασίων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Δικαιούχοι είναι οι Δήμοι Αρταίων, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών, Πρέβεζας και οι επιχειρήσεις τους
Read More »
12,2 εκατομμύρια για έργα στις τέσσερις πρωτεύουσες της Ηπείρου 12,2 εκατομμύρια για έργα στις τέσσερις πρωτεύουσες της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 30χρονου για ηχορύπανση

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
Σύλληψη 30χρονου για ηχορύπανση 

Συνελήφθη, προχθές (18-07-2019) αργά το βράδυ σε παραλιακή περιοχή της Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Read More »
Σύλληψη 30χρονου για ηχορύπανση Σύλληψη 30χρονου για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Κομβικό ζήτημα για την ισόρροπη και οικοτουριστική ανάπτυξη του Νομού η προστασία του Αχέροντα

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
Κομβικό ζήτημα για την ισόρροπη και οικοτουριστική ανάπτυξη του Νομού η προστασία του Αχέροντα


Το atpreveza.gr το καλοκαίρι του 2018 (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), είχε παρουσιάσει μέσα από μία σειρά ρεπορτάζ του τις αυθαιρεσίες που καταγράφονταν στον ποταμό Αχέροντα, κατά της διάρκεια της θερινής περιόδου.

Σύμφωνα με νέες καταγγελίες, οι αυθαιρεσίες συνεχίζονται στο ποτάμι και στον χώρο πέριξ αυτού και το φετινό καλοκαίρι. Σε μικρότερο βαθμό, αλλά συνεχίζονται, ιδιαίτερα από την πλευρά του Ν. Πρέβεζας.Είχαμε τονίσει τότε ότι είναι κομβικό ζήτημα για την ισόρροπη και οικοτουριστική ανάπτυξη του Νομού, η προστασία του ποταμιού, καθώς παρατηρείται ότι επιβαρύνεται έντονα. Και είναι ξεκάθαρο ότι χωρίς... ποτάμι δεν υπάρχει και ανάπτυξη, οπότε τα “καμπανάκια” θα πρέπει να ηχήσουν προς πάσα κατεύθυνση.

Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι ο Φορέας Διαχείρισης Καλαμά-Αχέροντα-Κέρκυρας γνωμοδότησε θετικά (και η Περιφέρεια Ηπείρου αναμένεται να αποφασίσει θετικά) στο να γίνουν και τουριστικές πλεύσεις στον Αχέροντα (δείτε ΕΔΩ), με επισημάνσεις φυσικά για την προστασία του οικοσυστήματος, με βάση και περιβαλλοντικές μελέτες.

Έχει επανειλημμένως τονιστεί από την επιστημονική κοινότητα ότι περιβάλλοντα όπως αυτό του Αχέροντα, θα πρέπει να προσεγγιστούν με ένα ολιστικό πλαίσιο δράσεων και λειτουργίας και όχι αποσπασματικά, ώστε να “παντρευτεί” σωστά η οικονομία με το περιβάλλον. Κάτι τέτοιο απουσιάζει μέχρι στιγμής από τον Αχέροντα ποταμό, αν και τον Ιανουάριο του 2019 (δείτε ΕΔΩ), είχε παρουσιαστεί από τους τοπικούς φορείς το «Πρόγραμμα ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για την περιοχή του μυθικού Αχέροντα», ένα project πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αρκετά φιλόδοξο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως μόλις πριν από μερικές ημέρες ο Φορέας Διαχείρισης Καλαμά-Αχέροντα-Κέρκυρας προκήρυξε διαγωνισμό για το έργο “Φέρουσα ικανότητα και κατευθύνσεις για την ανάδειξη και τη διαχείριση των επισκεπτών στην προστατευμένη περιοχή των στενών του Αχέροντα (δείτε ΕΔΩ). Ένα έργο που περιλαμβάνει τα παρακάτω και έχει αξία 45.260 ευρώ (+ΦΠΑ).

Ας ελπίσουμε αυτό να είναι μία αρχή προς τη σωστή κατεύθυνση.
Read More »
Κομβικό ζήτημα για την ισόρροπη και οικοτουριστική ανάπτυξη του Νομού η προστασία του Αχέροντα Κομβικό ζήτημα για την ισόρροπη και οικοτουριστική ανάπτυξη του Νομού η προστασία του Αχέροντα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Τραυματισμός επιβάτη του «CRUISE OLYMPIA»

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019
Ηγουμενίτσα: Τραυματισμός επιβάτη του «CRUISE OLYMPIA»


 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 46χρονου αλλοδαπού επιβάτη του Ε/Γ – Ο/Γ «CRUISE OLYMPIA» σημαίας Ιταλίας, το οποίο βρισκόταν προσδεδεμένο στο λιμάνι Ηγουμενίτσας .
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών Θεσπρωτίας για ιατρικές εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Τραυματισμός επιβάτη του «CRUISE OLYMPIA» Ηγουμενίτσα: Τραυματισμός επιβάτη του «CRUISE OLYMPIA» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019 Rating: 5

Σελίδες