4.903 τροχαίες παραβάσεις τον Απρίλιο στην Ήπειρο

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022
4.903 τροχαίες παραβάσεις τον Απρίλιο στην ΉπειροΜε στόχο τη διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Απρίλιο του 2022, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

α. Τροχαία Ατυχήματα

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν -13- τροχαία ατυχήματα (έναντι -8- το 2021). Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
κανένα θανατηφόρο τροχαίο (έναντι -1- το 2021
κανένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα (όπως και το 2021)
-13- τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι -7- το 2021)

Από τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά -20- παθόντες (έναντι -9- το 2021). 
Ειδικότερα, καταγράφηκαν:
κανένας νεκρός (έναντι -1- το 2021)
κανένας σοβαρά τραυματίας (όπως και το 2021)
-20- ελαφρά τραυματίες (έναντι -8- το 2021)

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
παραβίαση ρυθμιστικής πινακίδας STOP
υπερβολική ταχύτητα

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης
Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (4.903) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα ή επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν :
1.537 για υπερβολική ταχύτητα
248 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση
198 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση
184 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας/αντικανονικό προσπέρασμα/αντικανονικό ελιγμό
60 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη)
49 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση
17 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
16 για φθαρμένα ελαστικά

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (132) παραβάσεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, (77) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (506) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.

Read More »
4.903 τροχαίες παραβάσεις τον Απρίλιο στην Ήπειρο 4.903 τροχαίες παραβάσεις τον Απρίλιο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022 Rating: 5

Νεράιδες: «Μικρά ερωτικά» με την Κατερίνα Παπαδημητρίου και τον Γιάννη Ιωάννου

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022
Νεράιδες: «Μικρά ερωτικά» με την Κατερίνα Παπαδημητρίου και τον Γιάννη Ιωάννου


Οι «Νεράιδες» είναι το πρώτο μέρος του κύκλου τραγουδιών με γενικό τίτλο «Μικρά Ερωτικά» και ήρθαν κοντά μας να μας ταξιδέψουν σε ένα παραμύθι. Θα χρησιμοποιήσουν τη σαγήνη και τη νεραϊδόσκονη τους οι Νεράιδες μας και δεν θα κλέψουν φωνές, αλλά καρδιές!
Για να δούμε λοιπόν:

Οι ομότιτλες «Νεράιδες» μας παίρνουν από το χέρι και μας πάνε σε δάση και βουνά, σε ποτάμια και κρυφές πηγές, όχι για να μας κλέψουν τη φωνή, αλλά για να μας δώσουν σταγόνες δροσιάς και αισιοδοξία, να μας αδειάσουν το νου με επικές μελωδίες βγαλμένες από τα δάση τους. Μας παρασύρουν να χορέψουμε ένα σημερινό Βαλσάκι, να δούμε στίχους που ερωτοτροπούν με νότες σαν μικρές άτακτες νύμφες, μας δίνουν το μεταξωτό τους μαντήλι να τυλίξουμε τα Όνειρά μας για να μην γίνουν μετανάστες, να μας κρατήσουν πάντα κοντά τους. Μια μυστηριακή, αλλά και μοντέρνα, σκηνή «Μικρών Ερωτικών» μελοποιημένων σεναρίων.

Οι «Νεράιδες» ανοίγουν τον ερωτικό αυτόν χορό, με πολύ ευαισθησία μα πάνω από όλα με πολύ αγάπη. Φέρουν το αποτύπωμα της ψυχής του συνθέτη-ερμηνευτή, της στιχουργού και της ερμηνεύτριας, με τη διάθεση να το αφήσουν να πετάξει όσο πιο ψηλά γίνεται και να φτάσει κοντά μας.

Καλή ακρόαση!

Συνθέτης: Γιάννης Κ. Ιωάννου
Στιχουργός: Αιμιλία Πανταζή
Ερμηνευτές: Κατερίνα Παπαδημητρίου – Γιάννης Κ. Ιωάννου
Παραγωγή / Ενορχήστρωση: Γιάννης Κ. Ιωάννου

Κυκλοφορεί από τις 4 Μαΐου 2022, σε όλες στις ψηφιακές πλατφόρμες από την FM Records


1. Νεράιδες (Fairies)
Κατερίνα Παπαδημητρίου
Γιάννης Κ. Ιωάννου (αφήγηση)

2. Το Βαλσάκι (The Little Waltz)
Κατερίνα Παπαδημητρίου
Γιάννης Κ. Ιωάννου (2η φωνή)

3. Αν ήσουν (If You Were)
Κατερίνα Παπαδημητρίου

4. Όνειρα μετανάστες (Dreams Becames Immigrands)
Γιάννης Κ. Ιωάννου
Read More »
Νεράιδες: «Μικρά ερωτικά» με την Κατερίνα Παπαδημητρίου και τον Γιάννη Ιωάννου Νεράιδες: «Μικρά ερωτικά» με την Κατερίνα Παπαδημητρίου και τον Γιάννη Ιωάννου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022 Rating: 5

Ζητείται προσωπικό για ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αγία Παρασκευή

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022
Ζητείται προσωπικό για ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αγία ΠαρασκευήΑπό την επιχείρηση ενοικιαζόμενων πολυτελών δωματίων "Aiora suites" στη Αγία Παρασκευή στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, ζητείται προσωπικό για θέσεις (Καμαριέρα, Service, Κουζίνα). 
Πληροφορίες στο τηλ. 6978134898 κ. Κωνσταντίνος
Read More »
Ζητείται προσωπικό για ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αγία Παρασκευή Ζητείται προσωπικό για ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αγία Παρασκευή Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022 Rating: 5

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Φιλιατών

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022
Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Φιλιατών


Στο πλαίσιο συνεργασίας της Ένωσης μας, με φορείς και Δημόσιους λειτουργούς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας και του Δημάρχου Φιλιατών κ. Παππά Σπυρίδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε ο ρόλος και η προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο διαχρονικά, αλλά και σήμερα στους δύσκολους κατά κοινή ομολογία καιρούς που διανύουμε, καθώς και η αγαστή συνεργασία της Υπηρεσίας μας και της Ένωσης μας, με τον Δήμο Φιλιατών για το κοινό καλό του τόπου. Τέθηκαν θέματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό του ΑΤ Φιλιατών και Ά και Β´ ΤΣΦ Φιλιατών κάνοντας εκτενή αναφορά στο κτιριακό ζήτημα και στην ανάγκη, ανεύρεσης κατάλληλου χώρου για την ανέγερση ενός νέου σύγχρονου Αστυνομικού κτιρίου σε συνεργασία των υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων του Υπουργείου με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος, αφού αναφέρθηκε στη διαχρονικά άψογη σχέση μεταξύ Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας, δήλωσε ότι είναι σύμφωνος στην προσπάθεια μας αυτή, η ολοκλήρωση της οποίας θα συμβάλει θετικά προς όφελος των κατοίκων των Φιλιατών.

Ευχαριστήσαμε τον κ. Δήμαρχο για την κατανόηση και έμπρακτη στήριξη που έδειξε στα δίκαια αιτήματα μας, άλλωστε σκοπός μας είναι:
- να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με Φορείς και Δημόσιους Λειτουργούς για το καλό του τόπου
- να αναδεικνύουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους μας, προς εξεύρεση λύσης, ώστε να εκτελούν τα καθήκοντα τους, με αξιοπρέπεια και σε ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον, ως προβλέπεται, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες της Θεσπρωτίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
NAKOΣ Βασίλειος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΣ Χρήστος
Read More »
Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Φιλιατών Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών με τον Δήμαρχο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022 Rating: 5

204 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022
204 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 45
ΠΕ Θεσπρωτίας 29
ΠΕ Ιωαννίνων 69
ΠΕ Πρέβεζας 61

Read More »
204 νέα κρούσματα στην Ήπειρο 204 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022 Rating: 5

Έρχεται το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022
Έρχεται το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών ΧορώνΣας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρακολουθήσετε τα παιδικά χορευτικά τμήματα που συμμετέχουν στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2022 και ώρα 19:30΄, στον Οικισμό Εθνικής Αντίστασης!
Κλαρίνο, λαούτο, βιολί και ντέφι, θα συνοδέψουν τους μικρούς μας χορευτές, από συλλόγους του νομού μας!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης, διοργανώνει την ανωτέρω εκδήλωση, με συνδιοργανωτές το Δήμο Ηγουμενίτσας, την Περιφέρεια Ηπείρου/ Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και το ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή τους!
Read More »
Έρχεται το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Έρχεται το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022 Rating: 5

Μαθητές του ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς ενημερώθηκαν για τους νερόμυλους

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022
Μαθητές του ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς ενημερώθηκαν για τους νερόμυλους


Διδακτική Επίσκεψη στους νερόμυλους Ριζού πραγματοποίησε το ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς όπου και περιηγήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο της περιοχής, στο πλαίσιο του Περιβαλλοντικού Προγράμματος “Παραδοσιακοί Οικισμοί – Πετρογέφυρα – Νερόμυλοι”, ενώ ξεναγήθηκε από την Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΕ.ΠΕ.Α. Φιλιατών

Στη συνέχεια οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ στο Κοκκινολιθάρι το Εκκλησάκι του Αγίου Μηνά.
Read More »
Μαθητές του ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς ενημερώθηκαν για τους νερόμυλους Μαθητές του ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς ενημερώθηκαν για τους νερόμυλους Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022 Rating: 5

Μ.Κάτσης: Τεράστια ευθύνη Κυβέρνησης και ΕΣΡ για τη μονομέρεια υπέρ ΝΔ στα ΜΜΕ

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022
Μ.Κάτσης: Τεράστια ευθύνη Κυβέρνησης και ΕΣΡ για τη μονομέρεια υπέρ ΝΔ στα ΜΜΕ


Στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για την Έκθεση Πεπραγμένων 2020 του ΕΣΡ παρουσία του Προέδρου του, τοποθετήθηκε ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μάριος Κάτσης, συνεδρίαση που ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είχε ζητήσει να διεξαχθεί αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της Έκθεσης, λόγω των αποκαλυπτικών ευρημάτων της σχετικά με την απουσία πολυφωνίας των κομμάτων στα ΜΜΕ και την υπέρμετρη προβολή Κυβέρνησης και ΝΔ.

Ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας τη συγκυρία μέσα στην οποία διεξάγεται η συζήτηση, όπου εκτός από τα ευρήματα του ΕΣΡ, η χώρα μας έχει γίνει «μαύρο πρόβατο» διεθνώς για διαπλοκή, χειραγώγηση, φίμωση, διώξεις, παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και ΜΜΕ, καθώς και ασφυκτικό έλεγχο ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ από τον Πρωθυπουργό, με πολιτικές ευθύνες (συνομοσπονδία ΜFRR 7 έγκριτων διεθνών οργανώσεων του τύπου που συνεργάζεται με την ΕΕ και Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα), ενώ παράλληλα η αρμόδια ευρωπαία επίτροπος κα. Βέρα Γιούροβα έχει επισημάνει προς τα ελληνικά ΜΜΕ ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τον πλουραλισμό και την ελευθερία στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης για το κράτος δικαίου. Ιδιαίτερα για την Έκθεση των Δημοσιογράφων Χωρία Σύνορα για την ελευθερία του Τύπου, ο Μάριος Κάτσης τόνισε: «Η Ελλάδα κατρακυλά 43 θέσεις την περίοδο 2019-2022 που κυβερνά η ΝΔ και βρίσκεται τελευταία στην Ευρώπη, κάτω από Πολωνία και Ουγγαρία που βρίσκονται υπό έλεγχο για παραβίαση του κράτους δικαίου. Πλέον δεν θα κάνουμε λόγω για Ορμπανοποίηση της Ελλάδας αλλά για Μητσοτακοποίηση της Ουγγαρίας αφού τους έχουμε ξεπεράσει σε ανελευθερία! Είμαστε τελευταίοι και ανάμεσα στις χώρες των Βαλκανίων και στην 108η θέση παγκοσμίως ανάμεσα από Μπουρούντι και Ζάμπια. Από την 99η θέση το 2014 επί Σαμαρά, ανεβήκαμε στην 65η θέση το 2019 επί ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα κατρακυλήσαμε στην 108η θέση στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη. Είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να ελέγξει τα ΜΜΕ και να καταλύσει τους θεσμούς κάνοντας διαγωνισμό για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες που έφεραν έσοδα στα Δημόσια ταμεία και ανέβασε τη χώρα στο δείκτη ελευθεροτυπίας, και ήρθε η ΝΔ των λιστών Πέτσα και έσωσε τη δημοκρατία από το λαϊκισμό κατρακυλώντας ανάμεσα σε Μπουρουντί και Ζάμπια στην θέση 108! Οποία υποκρισία!»

Όσον αφορά την απουσία πολυφωνίας στα ΜΜΕ, ο Μάριος Κάτσης αναφέρθηκε στην τεράστια μονομέρεια υπέρ της προβολής ΝΔ και κυβέρνησης, με μ.ο. 74,8% προβολής στα τηλεοπτικά κανάλια τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχει μ.ο. προβολής 16.2%. και τα υπόλοιπα κόμματα κάτω από 5%, με τα ποσοστά αυτά προφανώς να μην προσεγγίζουν καν την εκπροσώπηση των κομμάτων ανάλογα με το ποσοστό που πήραν στις εκλογές. «Η πληροφόρηση και η πολυφωνία είναι αναγκαίοι όροι της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος! Δεν είναι κανονικότητα αυτό που ζούμε ως κοινωνία και αυτό που απολαμβάνουν οι πολίτες ως αγαθό της ενημέρωσης και της πληροφόρησης. Δεν είναι αποδεκτό για ένα σύγχρονο κράτος δικαίου η κοινή γνώμη να βομβαρδίζεται από το τι λέει 1 μόνο κόμμα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μάριος Κάτσης αναφέρθηκε, ακόμα, στις σοβαρές ευθύνες του ΕΣΡ για την αποτυχία του να φέρει εις πέρας της συνταγματικά οριζόμενης αποστολή του, της διασφάλισης της «αντικειμενικής και με ίσους όρους μετάδοσης πληροφοριών και ειδήσεων».

Σχολίασε ότι το ΕΣΡ διαμαρτύρεται για υποστελέχωση, χωρίς όμως ταυτόχρονα να ζητά δημόσια από την κυβέρνηση περισσότερους υπαλλήλους και χωρίς να διαμαρτύρεται δημόσια για τα 600.000 ευρώ που του έκοψε η κυβέρνηση ΝΔ. Ταυτόχρονα, όσον αφορά ρώτησε τον Πρόεδρο του ΕΣΡ αν έχει προτείνει κάποια διάταξη νόμου που μπορεί να διασφαλίσει ότι το ΕΣΡ θα μπορεί να χρησιμοποιεί απρόσκοπτα τις κυρωτικές του δυνατότητες που του δίνει ο νόμος σχετικά με παραβίαση της πολυφωνίας από συγκεκριμένα ΜΜΕ, διότι το ίδιο το ΕΣΡ επικαλείται απόφαση του ΣτΕ που ακύρωσε μια σχετική ποινή που είχε επιβληθεί στο παρελθόν.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΕΣΡ απάντησε στον Μάριο Κάτση ότι δε ρωτήθηκε πότε από τον αρμόδιο Υπουργό για τη νομοθέτηση της 4ετούς παραγραφής υποθέσεων που πήγαν στο ΕΣΡ από την κυβέρνηση ΝΔ. Τονίστηκε από τον βουλευτή ότι σχετικές υποσχέσεις για παραγραφή υποθέσεων φερόταν να έδινε μέσω SMS ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης προς τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

Κλείνοντας, ο Μάριος Κάτσης τόνισε: «Η Ελλάδα χρειάζεται, ξεκάθαρο, δίκαιο και αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας ΜΜΕ. Με κανόνες, λογοδοσία, διαφάνεια, όπου οι ιδιοκτήτες θα καταβάλλουν σε Κράτος και εργαζόμενους αυτά που οφείλουν, θα επενδύουν διαφανώς και οι δημοσιογράφοι θα είναι ελεύθεροι και ασφαλείς να επιτελούν το κοινωνικό και συνταγματικό τους ρόλο, με ένα ισχυρό ΕΣΡ που θα ασκεί επιτέλους τις συνταγματικές του αρμοδιότητες».
Read More »
Μ.Κάτσης: Τεράστια ευθύνη Κυβέρνησης και ΕΣΡ για τη μονομέρεια υπέρ ΝΔ στα ΜΜΕ Μ.Κάτσης: Τεράστια ευθύνη Κυβέρνησης και ΕΣΡ για τη μονομέρεια υπέρ ΝΔ στα ΜΜΕ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022 Rating: 5

Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022
Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ του επιμελητηρίου ΘεσπρωτίαςΣυνεδριάζει την Τετάρτη 11.05 το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας μέσω τηλεδιάσκεψης, με 7 θέματα ημερησίας διάταξης:
1: Έγκριση Πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης ΔΣ.
2: Ενημέρωση για τις δραστηριότητες της Δ.Ε. από το προηγούμενο Δ.Σ.
3: Ενημέρωση εκπροσώπων Επιμελητηρίου για την συμμετοχή τους σε Επιτροπές.
4:Έγκριση Β Τροποποίησης Προϋπολογισμού Έτους 2022.
5: Συμπλήρωση Απόφασης ΔΣ 5/01.12.2021 περί Καθορισμού Ημερήσιας Αποζημίωσης και Οδοιπορικών Εξόδων Προέδρου, Μελών Δ.Σ.& Υπαλλήλων Επιμελητηρίου.
6: Έγκριση Απολογισμού Δράσεων 2021 (Ν.4497/2017 αρθ.79 παρ.3)
7: Τρέχοντα θέματα
Read More »
Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022 Rating: 5

Σελίδες