Ευχές από το βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Ευχές από το βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη ΓιόγιακαRead More »
Ευχές από το βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα Ευχές από το βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Ευχές του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Ευχές του Φιλοπρόοδου Ομίλου ΠαραμυθιάςRead More »
Ευχές του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς Ευχές του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Συνελήφθη ημεδαπός με 1.787 κροτίδες

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Συνελήφθη ημεδαπός με 1.787 κροτίδες


Στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την αποτροπή της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης βεγγαλικών-κροτίδων κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, συνελήφθη σήμερα (12-04-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας.
Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα που διατηρεί ο κατηγορούμενος, διαπιστώθηκε να κατέχει προς διάθεση χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή 1.787 τεμάχια πυροτεχνίας, διαφόρων ειδών και τύπων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα στη χώρα μας, έχουμε γίνει μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων - πολλά από τα οποία με θύματα ανήλικους - εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο.

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο ζήτημα αυτό, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου υπενθυμίζει:
· Η άνευ άδειας κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων και συσκευών εκτόξευσης αυτών, καθώς και κάθε είδος πυροτεχνίας απαγορεύεται.
· Η καύση βεγγαλικών απαγορεύεται κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.
· Αποτρέψτε τα παιδιά από τη χρήση ή την αυτοσχέδια κατασκευή τους.
· Ενημερώστε τα παιδιά για τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού, ακόμα και ακρωτηριασμού.
· Μην τους επιτρέπετε να προσεγγίζουν χώρους παράνομης καύσης των ειδών αυτών, διότι κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί ατύχημα.
· Μην ξεχνάτε ότι τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα και η χρήση τους εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή.
Read More »
Συνελήφθη ημεδαπός με 1.787 κροτίδες Συνελήφθη ημεδαπός με 1.787 κροτίδες Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην παραλιακή Ηγουμενίτσας κατά την περιφορά του Επιταφίου

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην παραλιακή Ηγουμενίτσας κατά την περιφορά του ΕπιταφίουΟ Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας αποφασίζει:
Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός τροχοφόρου οχήματος επί της Οδού Εθνικής Αντιστάσεως κατά το τμήμα από την οδό 8ης Δεκεμβρίου έως την οδό Βύρωνος από την 16:00 ώρα της 14-04-2023 έως το πέρας της λιτάνευσης. Τις ίδιες ώρες απαγορεύεται και η στάση και η στάθμευση στις ίδιες οδούς.

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. 
ΚΟΡΙΖΗΣ Κωνσταντίνος
Read More »
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην παραλιακή Ηγουμενίτσας κατά την περιφορά του Επιταφίου Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην παραλιακή Ηγουμενίτσας κατά την περιφορά του Επιταφίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Σουλίου το έργο αναβάθμισης των αγροτικών οδών

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Σουλίου το έργο αναβάθμισης των αγροτικών οδών


Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Σουλίου η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ/ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ», προϋπολογισμού 1.882.760,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση ένταξης του εν λόγω έργου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών αναρτήθηκε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» στις 08-04-2022.
Η μελέτη του έργου, που εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Σουλίου, αφορά σε αναβάθμιση υφιστάμενων οδών πρόσβασης σε γεωργικές/κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην ευρύτερη περιοχή της πεδιάδας Παραμυθιάς και Αχέροντα. Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν τμηματικά, σε υφιστάμενη αγροτική οδοποιία κυριότητας του Δήμου Σουλίου, στις περιοχές των αναδασμών Παραμυθιάς-Καρυωτίου, Ραχουλίου, Προδρομίου, Χρυσαυγής, Σκανδάλου, Γαρδικίου και Ποταμιάς. Το συνολικό μήκος των παρεμβάσεων ανέρχεται σε 12.2 km περίπου και πρόκειται να βελτιώσουν την προσβασιμότητα του αγροτοκτηνοτροφικού πληθυσμού από και προς τα αγροκτήματα, σε μια περιοχή χαρακτηρισμένη ως «γη υψηλής παραγωγικότητας» με άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία κλίμακας των εν λόγω δραστηριοτήτων.
Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Σουλίου κ. Ιωάννη Σπ. Καραγιάννη, αφενός, ενεργώντας ως εκπρόσωπος του Δήμου και του κ. Τσιρώνη Τηλέμαχου του Χρήστου, αφετέρου, με την ιδιότητα του νόμιμου εκπροσώπου της Τεχνικής Εταιρείας «ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε».
Σημειώνεται ότι η ολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου έχει καθοριστεί σε τριακόσιες εξήντα (360) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
Read More »
Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Σουλίου το έργο αναβάθμισης των αγροτικών οδών Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Σουλίου το έργο αναβάθμισης των αγροτικών οδών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Ο Σύλλογος Αποστράτων Στελεχών Λιμενικού ΒΔ Ελλάδος σας εύχεται καλό Πάσχα

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Ο Σύλλογος Αποστράτων Στελεχών Λιμενικού ΒΔ Ελλάδος σας εύχεται καλό Πάσχα
Read More »
Ο Σύλλογος Αποστράτων Στελεχών Λιμενικού ΒΔ Ελλάδος σας εύχεται καλό Πάσχα Ο Σύλλογος Αποστράτων Στελεχών Λιμενικού ΒΔ Ελλάδος σας εύχεται καλό Πάσχα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Ευχές από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Ευχές από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας


Το ΔΣ της ΠΣΕ απευθυνόμενο σ’ όλους τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες, με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα, Εύχεται Χρόνια Πολλά, Υγεία και Ευτυχία.
Είθε το Αναστάσιμο φως να πραγματώσει την ελπίδα για ειρήνη, ευημερία και ανθρωπιά.
Θάνατος και Ανάσταση, Σταύρωση και Λύτρωση. Νίκη του θανάτου! Πόνος και Ελπίδα.
Αυτή λοιπόν, η Ελπίδα μας οδηγεί στην αληθινή βίωση του Πάσχα των Ελλήνων, έστω και με δύσκολες συνθήκες.
Είναι μια πράξη συνειδητή και υπεύθυνη.
Παράλληλα η Π.Σ.Ε. εύχεται και προτρέπει όλους/ες τους απόδημους τις άγιες ημέρες να βρεθούν στην Ήπειρο.
Στη γενέτειρα, λοιπόν, να ζωντανέψουν και πάλι τα χωριά μας. Τα τραγούδια της χαράς, της νίκης και της ζωής να αχολογήσουν σ’ ολόκληρη την Ήπειρο. Εκεί θα αλλάξουμε «το φιλί της Αγάπης, πάνω στο χορό, που στήνουν οι μαυρομάτες στα χοροστάσια, στις πλατείες αυλές και στα χορταρόστρωτα σιάδια των χωριών», όπως γράφει και ο ποιητής μας Κώστας Κρυστάλλης.
Να βιώσουμε, το αληθινό Ηπειρώτικο Πάσχα.
Η νίκη θα είναι νίκη δική μας, όπως ακριβώς διδάσκει η Ηπειρώτικη παράδοση.
Χρόνια Πολλά Καλό Πάσχα
Read More »
Ευχές από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας Ευχές από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Ποιές περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας εντάχθηκαν στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2022»

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Ποιές περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας εντάχθηκαν στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2022»


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας εντάχθηκε στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2022» του Πράσινου Ταμείου του Άξονα Προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» προκειμένου για την υλοποίηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας – Σ.Α.Π. Δήμου Ηγουμενίτσας.
Με σκοπό να δημιουργηθεί σε επίπεδο Δήμου ένα δίκτυο προσβάσιμων μετακινήσεων στην αρχή της «προσβάσιμης αλυσίδας» προς βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις, οι Δήμοι καταρτίζουν Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) εντός των διοικητικών ορίων τους, σε περιοχή παρέμβασης που επιλέγεται και στην οποία θα εφαρμοσθούν τα προτεινόμενα περιεχόμενα του Σ.Α.Π.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Ηγουμενίτσας προέβη στην υλοποίηση του Σ.Α.Π. στα λειτουργικά όριά του. Βασικός στόχος του αποτελεί η ολοκληρωμένη εκπόνηση προγράμματος καθορισμού απαραίτητων παρεμβάσεων εξασφάλισης της προσβασιμότητας των υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων, συμπεριλαμβανομένων των δικτύων πεζή μετακίνησης, των οδεύσεων διαφυγής, χώρων εκτόνωσης, σημείων προσωρινής περίθαλψης και σημείων καταφυγής των πολιτών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.
Με βάση την αρχή της προσβάσιμης αλυσίδας και σε συνδυασμό με την αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης στην περιοχή παρέμβασης, προτάθηκαν στοχευμένες παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση των απαραίτητων αλυσίδων προσβασιμότητας, προκειμένου να επιτευχθεί αυτόνομη και ασφαλής πρόσβαση σε κοινόχρηστους χώρους και σε κτίρια που στεγάζουν δημόσιες υπηρεσίες. Ειδικότερα, οι γραμμικές παρεμβάσεις που προτάθηκαν για την εξασφάλιση της προσβάσιμης αλυσίδας χωροθετούνται στους οικισμούς της Ηγουμενίτσας, του Μαργαριτίου, της Νέας Σελεύκειας, της Πέρδικας, της Πλαταριάς και των Συβότων, ειδικότερα στις παρακάτω οδούς:

Ηγουμενίτσα
• Αθηναγόρα
• Ιωαννίνων
• Πάργας

Μαργαρίτι
• Οδός έμπροσθεν Αστυνομίας
• Οδός έμπροσθεν Γενικού Λυκείου

Νέα Σελεύκεια
• Ιπποκράτους

Πέρδικα
• Δημοκρατίας
• Δροσίνη
• Κύπρου
• Νικηταρά
• Παρατηρίου
• Πύρρου
• Σουλίου

Πλαταριά
• Παραλιακή Οδός
• Βόρεια παράλληλη της Κολοκοτρώνη

Σύβοτα
• Κεντρική Οδός

Επίσης, αξιολογήθηκαν και προτάθηκαν λύσεις προσβασιμότητας στους ακόλουθους κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους:

Κοινόχρηστοι χώροι:
• Αθλητικός Οργανισμός Ηγουμενίτσας
• Όμιλος Αντισφαίρισης - Ηγουμενίτσα
• Πλατεία Μαργαριτίου
• Τρεις (3) Κ.Χ. – Νέα Σελεύκεια
• Πλατεία Πέρδικας
• Αμφιθέτρο – Πέρδικα
• Κ.Χ. – Πλαταριά
• Πάρκο – Σύβοτα
• Πλατεία Συβότων

Κτίρια που στεγάζουν Δημόσιες υπηρεσίες/Δημόσια Κτίρια:
• Βρεφονηπιακός Σταθμός ΟΑΕΔ – Ηγουμενίτσα
• Περιφέρεια Θεσπρωτίας – Ηγουμενίτσα
• Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου
• Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος – Ηγουμενίτσα
• Γ’ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
• Αστυνομικός Σταθμός Μαργαρίτι
• Δημοτικό Σχολείο Μαργαριτίου
• Γενικό Λύκειο Μαργαριτίου
• Δημοτικό Κατάστημα Μαργαριτίου
• Ιερός Ναός Αγίου Βασιλέιου - Μαργαρίτι
• Κέντρο Υγείας – Μαργαρίτι
• Ιερός Ναός στην οδό Ιπποκράτους – Νέα Σελεύκεια
• ΚΗΦΗ - Πέρδικα
• ΚΕΠ – Πέρδικα
• Πνευματικό Κέντρο – Πέρδικα
• Δημοτικό Κατάστημα – Πλαταρία
• ΚΗΦΗ – Πλαταριά
• Δημοτικό Σχολείο Πλαταριάς
• Αστυνομικό Φυλάκιο – Σύβοτα

Επίσης, σε αυτό προτάθηκαν χώροι καταφυγής, υπαίθριοι χώροι εκτόνωσης ατόμων με αναπηρία και χώροι προσωρινής περίθαλψης εντός της περιοχής παρέμβασης.
Σημειώνεται πως στο πλαίσιο καθορισμού των προτεινόμενων μέτρων του Σ.Α.Π., ο Δήμος προχώρησε σε διαδικασία διαδικτυακής διαβούλευσης φορέων και ενδιαφερόμενων μερών, μέσω της ιστοσελίδας του και για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών. Βασική επιδίωξη αυτού ήταν αφενός η ενημέρωσή τους αναφορικά με τις προτεινόμενες παρεμβάσεις και αφετέρου η δυνατότητα συμμετοχής επί των προτάσεων, μέσω ηλεκτρονικής αποστολής των απόψεών/παρατηρήσεών τους.
Το Σ.Α.Π. Δήμου Ηγουμενίτσας υλοποιήθηκε από την εταιρία «LEVER – Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε.», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες».
Το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Δήμου Ηγουμενίτσας έχει ολοκληρωθεί, εγκριθεί και παραληφθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και όργανα του Δήμου.
Read More »
Ποιές περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας εντάχθηκαν στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2022» Ποιές περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας εντάχθηκαν στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2022» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Πασχαλινό μήνυμα της Άννας Στεργίου

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Πασχαλινό μήνυμα της Άννας Στεργίου


Αυτές τις μέρες, που μιλάμε για τα βάσανα και τη λύτρωση του Θεανθρώπου, ας είναι η αφορμή για να ξεφύγουμε λίγο από την πεζή καθημερινότητα και να μιλήσουμε για αξίες.
Μερικές φορές άθελά μας, μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που μας απασχολούν, δεν βλέπουμε ό, τι η σταύρωση είναι και δίπλα μας. Υπάρχουν άνθρωποι, που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες πονούν περισσότερο, γιατί έχουν χάσει δικά τους πρόσωπα, έχουν προβλήματα υγείας οι ίδιοι ή δικοί τους άνθρωποι, εργάζονται μακριά από αγαπημένους τους ή δεν έχουν δουλειά, βιώνουν τη μοναξιά και την απομόνωση. Ας κοιτάξουμε λίγο γύρω μας όσους κι όσες «σταυρώνονται» κι ας σταθούμε στο πλευρό τους με όποιον τρόπο μπορούμε.
Το Πάσχα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ορθόδοξης Χριστιανοσύνης.
Ας κάνουμε λοιπόν πράξη την αλληλεγγύη μας στον συνάνθρωπο κάθε μέρα.
Κι ας ευχηθούμε η Ανάσταση να έρθει για όλους μας, με υγεία, ειρήνη, ελπίδα και δύναμη να ξεπερνάμε κάθε αντιξοότητα!
Χρόνια πολλά και Καλό Πάσχα.

Άννα Στεργίου
Δημοσιογράφος
Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Ν. θεσπρωτίας
Read More »
Πασχαλινό μήνυμα της Άννας Στεργίου Πασχαλινό μήνυμα της Άννας Στεργίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Σε Κέρκυρα και Άρτα η Φιλαρμονική του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Σε Κέρκυρα και Άρτα η Φιλαρμονική του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας


Ένα τμήμα της Φιλαρμονικής του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας για άλλη μία χρονιά παρευρέθηκε την Κυριακή των Βαΐων, στην λιτάνευση του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα στα πλαίσια της Αδελφοποίησης με την φιλαρμονική Κυνοπιαστών Κέρκυρας. Ο καιρός δεν βοήθησε λόγω βροχής και παρά την ακύρωση της λιτανείας, η Φιλαρμονική μας μαζί με κάποιες άλλες αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, παρέλασαν κανονικά στην πλατεία και στα στενά της Κέρκυρας ικανοποιώντας του παρευρισκόμενους που τους χειροκροτούσαν.
Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου η Φιλαρμονική του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας βρέθηκε στην Άρτα, στο πλαίσιο της Βυζαντινής Εβδομάδας, προσκεκλημένη από το Δήμο Αρταίων για την Ημέρα Φιλαρμονικών.
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση σε όλους.

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.
Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου
Read More »
Σε Κέρκυρα και Άρτα η Φιλαρμονική του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας Σε Κέρκυρα και Άρτα η Φιλαρμονική του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Διαψεύδει κάθοδο με το Γιάννη Λώλο ο Σωτήρης Γιάκης

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Διαψεύδει κάθοδο με το Γιάννη Λώλο ο Σωτήρης Γιάκης


Δεν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Γιάννη Λώλου ο γνωστός οδοντίατρος της Ηγουμενίτσας Σωτήρης Γιάκης.
Ο ίδιος με γραπτή δήλωσή του και με αφορμή σχόλιο του Epiruspost σημειώνει ότι δεν έχει κάνει καμία τέτοια συζήτηση ενώ ισχυρίζεται ότι κάθε τέτοια συζήτηση έχει σκοπό να επιφέρει… σύγχυση στο εκλογικό σώμα!!

Στη δήλωσή του αναλυτικά αναφέρει:
Ουδεμία συζήτηση μέχρι στιγμής έχει γίνει είτε θεσμικά είτε προσωπικά μεταξύ εμού και νυν Δημοτικής αρχής ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου σχετικά με το θέμα αυτό.
Επομένως, είναι τουλάχιστον πρόωρο, αν όχι υποβολιμαίο, το γεγονός ότι ανοίχτηκε από το τίποτα αυτή η συζήτηση που σκοπό έχει να επιφέρει σύγχυση στο εκλογικό σώμα και να με βλάψει πολιτικά, αυτό αγαπητοί συμπολίτες μου, αποτελεί απλώς και μόνον προσπάθεια ‘’καθοδηγούμενης’’ εμπλοκή μου.
Η μέχρι τώρα πορεία μου έχει αποδείξει ότι παραμένω ένας ενεργός πολίτης με πολιτική σκέψη και λόγο για τον τόπο μου και πως τα ‘’μικροκομματικά’’ συμφέροντα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Εύχομαι το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να φέρει την άνοιξη στις καρδιές όλων μας και την πρόοδο στο τόπο μας και την πατρίδα μας.
Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας, όπου κι αν βρίσκονται αυτές τις άγιες μέρες, να έχουν προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και προκοπή.
Read More »
Διαψεύδει κάθοδο με το Γιάννη Λώλο ο Σωτήρης Γιάκης Διαψεύδει κάθοδο με το Γιάννη Λώλο ο Σωτήρης Γιάκης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Ευχές από το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Ευχές από το ΠΑΣΟΚ ΘεσπρωτίαςRead More »
Ευχές από το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Ευχές από το ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Ευχές του προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023

Ευχές του προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Read More »
Ευχές του προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Ευχές του προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Δύο νέες συλλήψεις για οπαδική βία

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Δύο νέες συλλήψεις για οπαδική βία


Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για την υπόθεση συμπλοκής με οπαδικά κίνητρα, που έλαβε χώρα την 07-04-2023 στα Ιωάννινα (σχετικό το από 08-04-2023 Δελτίο Τύπου).

Ειδικότερα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες (11-04-2023) το βράδυ στα Ιωάννινα, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον κ. Ανακριτή Ιωαννίνων για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα αρμοδίως.
Read More »
Δύο νέες συλλήψεις για οπαδική βία Δύο νέες συλλήψεις για οπαδική βία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Ευχές για το Πάσχα από το Σύλλογο Τριτέκνων Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Ευχές για το Πάσχα από το Σύλλογο Τριτέκνων ΘεσπρωτίαςRead More »
Ευχές για το Πάσχα από το Σύλλογο Τριτέκνων Θεσπρωτίας Ευχές για το Πάσχα από το Σύλλογο Τριτέκνων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών


Συνελήφθη σήμερα (12-04-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 2,1 γραμμαρίων.


Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου «Lussy», βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
· συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 0,43 γραμμαρίων,
· συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 0,54 γραμμαρίων,
· δύο τρίφτες κάνναβης,
· ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
· ηλεκτρονικός ναργιλές με υπολείμματα κάνναβης,
· εξοπλισμός, πρόσφορος για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης σε κλειστό χώρο, αποτελούμενος από: τέντα ανάπτυξης φυτών, μετασχηματιστή τάσης ρεύματος, λαμπτήρες, ανεμιστήρες ψύξης, ανακλαστήρα φωτός - θερμότητας, ηλεκτρικό χρονοδιακόπτη παροχής ρεύματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Σύλληψη 30χρονου στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023
Σύλληψη 30χρονου στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες εχτές, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 30χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 30χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Σελίδες