Σπανούλης: Βουτιές στον Αχέροντα μαζί με την έγκυο σύζυγό του (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017


Στην βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο είναι για διακοπές η οικογένεια Σπανούλη, η οποία μέχρι στιγμής έχει επισκεφτεί τα Σύβοτα, τη Λευκάδα και τελευταία τον ποταμό Αχέροντα.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, λοιπόν, μοιράστηκε μερικές στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το μπάνιο της στον Αχέροντα μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη. 
Βουτώντας αγκαλιά στα παγωμένα νερά του, το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, τον Βασίλη, Θανάση, Δημήτρη και Αιμιλία.


Read More »
Σπανούλης: Βουτιές στον Αχέροντα μαζί με την έγκυο σύζυγό του (+ΦΩΤΟ) Σπανούλης: Βουτιές στον Αχέροντα μαζί με την έγκυο σύζυγό του (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Διάσωση νεαρού βραχοκιρκίνεζου (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017


Πριν λίγες μέρες εντοπίστηκε από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας, στο χώρο του Λιμένα, ένα νεαρό Βραχοκιρκίνεζο που αδυνατούσε να πετάξει. 
Μετά από επικοινωνία, ο φορέας Διαχείρισης το περισυνέλλεξε και αφού του προσφέρθηκαν τροφή και νερό, το προώθησε στο Κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων στην Πρέβεζα καθώς κρίθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Φορέα, ότι απαιτούνται αρκετές ημέρες ώστε να είναι σε θέση να πετάξει. 


Το Βραχοκιρκίνεζο, εφόσον συμπληρώσει τον απαιτούμενο κύκλο ημερών ώστε να αποκτήσει την πτητική του ικανότητα θα ελευθερωθεί στο φυσικό περιβάλλον καθώς από ότι φάνηκε δεν έχει κάποιο χτύπημα ή άλλο πρόβλημα υγείας.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Διάσωση νεαρού βραχοκιρκίνεζου (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Διάσωση νεαρού βραχοκιρκίνεζου (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Ιδρύεται ένα Νηπιαγωγείο, υποβιβάζονται δύο Δημοτικά

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

Υπογράφηκε από τον υπουργό Παιδείας Κ. ΓΑαβρόγλου και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης , η απόφαση, με την οποία από το επόμενο σχολικό έτος 2017-18:

Α. Καταργούνται 14 Δημοτικά και 29 Νηπιαγωγεία
Β. Συγχωνεύονται 11 Δημοτικά και 59 Νηπιαγωγεία
Γ. Υποβιβάζονται 43 Νηπιαγωγεια και 168 Δημοτικά
Δ. Προάγονται 69 Νηπιαγωγεία και 118 Δημοτικά
Ε. Ιδρύονται 11 Νηπιαγωγεία και 6 ΔημοτικαΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:

Υποβιβασμοί
 • ΕΞΑΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΡΑΪΔΑΣ ΣΕ ΤΡΙΘΕΣΙΟ
 • ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΗΣ ΣΕ ΤΡΙΘΕΣΙΟ
Ιδρύσεις
 • 9o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ)


 
Read More »
Ιδρύεται ένα Νηπιαγωγείο, υποβιβάζονται δύο Δημοτικά Ιδρύεται ένα Νηπιαγωγείο, υποβιβάζονται δύο Δημοτικά Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017
 


H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.


Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση! 


 
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Ηγουμενίτσα ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Φημολογούμενη επιστολή παραίτησης Τίτου με έντονο παρασκήνιο - Σιγή από την Μητρόπολη

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

Ένα έντονο παρασκήνιο εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από φημολογούμενη επιστολή παραίτησης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παραμυθιάς κ.κ Τίτου

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν οι πληροφορίες έκαναν λόγο για επιστολή παραίτησης του Παραμυθίας προς την Διαρκή Ιερά Σύνοδο. Την επιστολή την είχε αποστείλει την Παρασκευή 16 Ιουνίου και σε αυτήν αναφερόταν στους προσωπικούς λόγους και στους λόγους ηλικίας για τους οποίους παραιτείται από τον επισκοπικό θρόνο της Παραμυθιάς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πιθανότητα παραίτησης βρισκόταν στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες σε επαφές του Παραμυθίας με ανθρώπους της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Συνόδου.

Η επιστολή που βρίσκεται στα χέρια του Αρχιεπισκόπου, δεν αναγνώστηκε την προηγούμενη Τρίτη όπου συνεδρίασε η ΔΙΣ για το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία και δεν αναμένεται εκτός εξαιρετικού απροόπτου να αναγνωστεί ούτε την ερχόμενη Τρίτη, όπου και θα ξανασυνεδριάσει η ΔΙΣ για το ίδιο θέμα. Οπότε οι οποίες εξελίξεις αναμένονται στα τέλη καλοκαιριού αρχές φθινοπώρου.


Παράλληλα στο εκκλησιαστικό πρακτορικό ειδήσεων Ρομφαία, δημοσιεύτηκε άρθρο με τίτλο «παραιτείται γέρων Μητροπολίτης» το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφία επεξεργασμένη στο πρόσωπο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως απεικονίζεται ο κ.κ Τίτος. Το άρθρο το υπογράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης, ο οποίος έχει πάντα καλή πληροφόρηση σχετικά με την ΔΙΣ, έχοντας πολλές αποκλειστικότητες κατά το παρελθόν.

Σε επικοινωνία μας με κύκλους της Μητρόπολης, αρχικά δήλωσαν άγνοια για την επιστολή παραίτησης, ενώ στην συνέχεια την διέψευδαν, αλλά ανεπίσημα.

Είχε προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα, ένα μπαράζ ενεργειών από διάφορους τοπικούς και όχι μόνο κύκλους, με προφανή σκοπό τον εξαναγκασμό του κ.κ. Τίτου σε παραίτηση, με επιστολές προς την ΔΙΣ και αρθρογραφίες, στις οποίες τόνιζαν (με υπερβολή της περισσότερες φορές και σε κάποιες λίγες με έλλειψη σεβασμού), τα προβλήματα υγείας του ηλικιωμένου Μητροπολίτη μας.

Με αυτά και αυτά, υπήρξε και ενδιαφέρον από τους δελφίνους της Επισκοπικής θέσης και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με κύκλους της ΔΙΣ αλλά και με τον ίδιο τον κ.κ Τίτο, από τουλάχιστον 2 ενδιαφερομένους, ενώ τα δικά τους ονόματα «εκλεκτών» προσπαθούν να δώσουν στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τοπικοί παράγοντες. Στήνεται πανηγύράκι δηλαδή…

Και μέσα σε όλο αυτό τον καταιγισμό, η Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς δεν έχει βγάλει καμιά ανακοίνωση που να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει την επιστολή παραίτησης, όπως δεν εξέδωσε καμιά ανακοίνωση όσο καιρό δεχόταν επίθεση ο Μητροπολίτης.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο 86χρόνος Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας δεν πάσχει από καμιά ανίατη ασθένεια. Έχει απλά γεράματα... Τα όσα ακούγονται κατά καιρούς περί αιμοκαθάρσεων, αλτσχάιμερ, εγκεφαλικών, ανίατων ασθενειών κλπ, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Όσον αφορά τον τρόπο που έχει αποφασίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του, είναι κάτι που το κάνει 43 χρόνια με τον ίδιο τρόπο και σε καμιά περίπτωση δεν οφείλεται στην υγεία του ούτε και περιμένουμε να το αλλάξει σήμερα. Είναι στρατηγική επιλογή του, να δίνει περισσότερη σημασία στο πνευματικό του έργο όπως αυτός το κατανοεί και όχι στην επικοινωνία, όσο και αν θέλουμε όλοι μας να το δούμε περισσότερο κοινωνικό. Τώρα αν αυτό είναι το σωστό, δεν είμαστε εμείς που θα το κρίνουμε.

Τι διαδικασία ακολουθείται σε περίπτωση παραίτησης Μητροπολίτη:

Μετά την επιστολή παραίτησης ενός Μητροπολίτη, συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για να την κάνει ή όχι αποδεκτή. Σε περίπτωση αποδοχής, εκδίδεται Προεδρικό Διάταγμα που αναγγέλλει σε «χηρεία» την Ιερά Μητρόπολη και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάση Ελλάδος κ. Ιερώνυμος αποφασίζει για το ποιος θα είναι τοποτηρητής μέχρι και την εκλογή του νέου Μητροπολίτη.

Σε περίπτωση που φτάσει σε αυτό το σημείο η υπόθεση του Παραμυθίας, επικρατέστερος τοποτηρητής θα είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ Μάξιμος.

Ακολούθως ορίζεται η ημερομηνίας εκλογής νέου Μητροπολίτη και αρχίζει το παρασκήνιο των συμμαχιών

Σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου εκλέγουν δια μυστικής ψηφοφορίας τρεις υποψηφίους από τους εγγεγραμμένους στον κατάλογο προς Αρχιερατία Αρχιμανδρίτες που έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση ή αλλιώς το λεγόμενο «τριπρόσωπο», δηλαδή οι τρεις επικρατέστεροι ανάλογα με τις ψήφους που συγκέντρωσαν.

Από την δεύτερη ψηφοφορία θα εκλεγεί νέος ο πρώτος μεταξύ των τριών διά σχετικής πλειοψηφίας. Σε περίπτωση ισοψηφίας εκλέγεται ο έχων τα πρεσβεία της ιερωσύνης (δηλαδή αυτός που είναι παλαιότερος στην χειροτονία ως ιερέας).

Αμέσως μετά ανακοινώνεται στον νεοεκλεγέντα το αποτέλεσμα, το κάνει δεκτό και δινει το λεγόμενο «μικρό μήνυμα» ενώπιον των Αρχιερέων. Στην συνέχεια μεταβαίνουν στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Πετράκη για το «μεγάλο μήνυμα» ενώ ο Αρχιγραμματέας διαβάζει το πρακτικό εκλογής. Τέλος ανακοινώνεται η ημερομηνία της χειροτονίας

Οι εξελίξεις είναι μπροστά μας και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.


 
Read More »
Φημολογούμενη επιστολή παραίτησης Τίτου με έντονο παρασκήνιο - Σιγή από την Μητρόπολη Φημολογούμενη επιστολή παραίτησης Τίτου με έντονο παρασκήνιο - Σιγή από την Μητρόπολη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Μαγευτική Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου», η 2 η Ετήσια Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής της ομάδας των κοριτσιών της Vivi ‘s Personal Training. 
Οι αθλήτριες, ηλικίας από 4 έως 16 ετών, παρουσίασαν στο κοινό της πόλης μας, το οποίο κατέκλυσε το Κλειστό Γυμναστήριο, τα προγράμματά τους και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 
Στεφάνια, κορίνες, σχοινάκια, μπάλες, κορδέλες εναλλάσσονταν στον αγωνιστικό χώρο, με τις αθλήτριες να αναδεικνύουν την πρόοδο τους στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής, που αν και καινούριο στην πόλη μας, κερδίζει την αγάπη μας. 


Η ρυθμική γυμναστική είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα, το οποίο συνδυάζει την γυμναστική με την καλλιτεχνική έκφραση και έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες στην χώρα μας. 
Η προπονήτρια, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – απόφοιτη του ΑΠΘ, κα Βιβή Τσικνιά, ευχαρίστησε στην ομιλία της στο τέλος της εκδήλωσης τις αθλήτριές της για την προσήλωση και την αγάπη που έχουν δείξει στο άθλημα αυτό, όλους τους γονείς που της εμπιστεύονται τα παιδιά τους τα τελευταία 3 χρόνια, καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και χάρισαν απλόχερα το χειροκρότημά τους. 
Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους συντελεστές αλλά και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και στο άρτιο αποτέλεσμα, προτού «πνιγεί» στις αγκαλιές των κοριτσιών της.


 
Read More »
Μαγευτική Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Μαγευτική Παράσταση Ρυθμικής Γυμναστικής στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Στις 21 Ιουλίου η Δημοτική Βραδιά του Άρη Μαργαριτίου

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017
Read More »
Στις 21 Ιουλίου η Δημοτική Βραδιά του Άρη Μαργαριτίου Στις 21 Ιουλίου η Δημοτική Βραδιά του Άρη Μαργαριτίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Το Δ.Σ. Φιλιατών για το επεισόδιο με τον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017Κατά την διάρκεια της συζήτησης κατά τη συνεδρίαση της 19ης Ιουνίου 2017, για τη διαμόρφωση Ψηφίσματος υπέρ των εργαζομένων ΟΤΑ ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μποροδήμος Κωνσταντίνος επιτέθηκε φραστικά εναντίον του Προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Υφαντή Σπυρίδωνα με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Ακολούθως ο Πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Υφαντής Σπυρίδων κινήθηκε με χειρονομίες και φωνές εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μποροδήμου Κωνσταντίνου, έφθασε κάτω από το έδρανο του και εκσφενδόνισε με τα χέρια του το μικρόφωνο του ομιλητή, ακολούθως δε συγκρατήθηκε από παρευρισκόμενους εργαζόμενους και ακροατήριο του Δημοτικού Συμβουλίου και απεχώρησε της αίθουσας συνεδριάσεων.

Στη συνέχεια ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Μπέλλος Παύλος υπέβαλε πρόταση με την οποία να καταδικάζεται η ενέργεια του Προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Υφαντή Σπυρίδωνα να κινηθεί με χειρονομίες εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μποροδήμου Κωνσταντίνου, ως ενέργεια ανεπίτρεπτη σε βάρος τόσον του Δημοτικού Συμβούλου όσον και σε βάρος του Δημοτικού Συμβουλίου.Την πρόταση αυτή υπερψήφισαν τα παρόντα μέλη της συμπολίτευσης. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ δήλωσε παρών.

Ακολούθως τα μέλη της αντιπολίτευσης υπέβαλαν πρόταση με την οποία να καταδικάζεται τόσον η λεκτική επίθεση με ύβρεις του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μποροδήμου Κωνσταντίνου εναντίον του Προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Υφαντή Σπυρίδωνα ως επίσης και η ενέργεια του Προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Υφαντή Σπυρίδωνα να κινηθεί με χειρονομίες εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μποροδήμου Κωνσταντίνου, ως ενέργεια ανεπίτρεπτη σε βάρος τόσον του Δημοτικού Συμβούλου όσον και σε βάρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την πρόταση αυτή υπερψήφισαν τα παρόντα μέλη της Αντιπολίτευσης. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ δήλωσε παρών.

Φιλιάτες 22 Ιουνίου 2017
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Χρήστος Ν. Γκίζας 
 
Read More »
Το Δ.Σ. Φιλιατών για το επεισόδιο με τον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Το Δ.Σ. Φιλιατών για το επεισόδιο με τον πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

29χρονη έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017


Στα Λακκώματα Ιωαννίνων, έντρομοι οι κάτοικοι είδαν μια 29χρονη γυναίκα να πέφτει στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας,στη οδό Μολοσσών.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με πολλά τραύματα με Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας,οι οποίοι ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες,η άτυχη 29χρονη βρέθηκε στο κενό.


 
Read More »
29χρονη έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας 29χρονη έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: Συχνές οι επιθέσεις λύκων σε κοπάδια κτηνοτρόφων - Νέα επίθεση στα Αμπέλια (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

Σοβαρό πρόβλημα με τις όλο και συχνότερες επιθέσεις λύκων, αντιμετωπίζουν κτηνοτρόφοι σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσπρωτίας.

Στο παρελθόν έχουν σημειωθεί κρούσματα στα βουνά του Σουλίου (Δείτε ΕΔΩ) αλλά και κατά του κοπαδιού της Προέδρου των κτηνοτρόφων του Νομού Θεσπρωτίας κα Μυρτώ Λύκα, όπου κατασπάραξαν 37 κατσίκια, 6 γίδες και 4 αρνιά μέσα στον στάβλο της (Δείτε ΕΔΩ).

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο βουνό Βαράθρι, πάνω από το χωριό Αμπέλια στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κτηνοτρόφου κ. Κώστα Βαρβάρα, αγέλη λύκων, επιτέθηκαν σε μοσχαράκι ιδιοκτησίας του, προξενώντας του σοβαρά τραύματα και την τελευταία στιγμή απέφυγε τον θάνατο.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρβάρα δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθενται λύκοι σε ζώα στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ σχεδόν καθημερινά αντικρίζουν τα άγρια ζώα να παραμονεύουν μέσα στο δάσος.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν, πως η σημαντική αύξηση του πληθυσμού των άγριων λύκων, είναι αποτέλεσμα της απελευθέρωσης λύκων, από διάφορες οικολογικές ομάδες.

Κάτι που οι περισσότερες το αρνούνται κατηγορηματικά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρόβλημα κάθε χρόνο όλο και μεγαλώνει και πως θα πρέπει άμεσα να βρεθεί τρόπος ελέγχου του πληθυσμού των λύκων, τόσο για την προστασία της περιουσίας των κτηνοτρόφων μας αλλά και για την οικολογική ισορροπία.Read More »
Θεσπρωτία: Συχνές οι επιθέσεις λύκων σε κοπάδια κτηνοτρόφων - Νέα επίθεση στα Αμπέλια (+ΦΩΤΟ) Θεσπρωτία: Συχνές οι επιθέσεις λύκων σε κοπάδια κτηνοτρόφων - Νέα επίθεση στα Αμπέλια (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Σύλληψη 32χρονου στα Σύβοτα για ηχορύπανση

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

Συνελήφθη, σήμερα (25-06-2017) μετά τα μεσάνυκτα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.


 
Read More »
Σύλληψη 32χρονου στα Σύβοτα για ηχορύπανση Σύλληψη 32χρονου στα Σύβοτα για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Απάντηση του Δήμου Φιλιατών στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017


Χαιρετίζουμε που έστω και καθυστερημένα, μετά δηλαδή από τρία χρόνια, η αντιπολιτευτική παράταξη ( ΔΕΚΦ ) προέβη στην πρώτη δημόσια ανακοίνωση που αφορά το σχολιασμό αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών ( ΔΣ ) που κατά την άποψή τους επιβαρύνουν αρνητικά τους πολίτες και υπονομεύουν το μέλλον και τις προοπτικές του τόπου μας. (Δείτε ΕΔΩ)

Από τα πέντε σημεία της ανακοίνωσης θα σταθούμε στα δύο πρώτα που αναφέρονται στις αποφάσεις του ΔΣΦ που σχετίζονται με τις αυξήσεις στο νερό και τα δημοτικά τέλη. Στα υπόλοιπα τρία σημεία οι απόψεις της αντιπολίτευσης είναι παρόμοιες με τις ανακοινωθείσες θέσεις της Δημοτικής Αρχής ( ΔΑ ) . Θεωρούμε επίσης ότι παρούσα ΔΑ έχει παρέμβει καίρια στα εν λόγω θέματα ( με ανάλογες αποφάσεις, με παραστάσεις αντιμετώπισής τους προς τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και με ανακοινώσεις και δελτία τύπου όπου κάθε φορά ενημερώνονται επίσημα οι δημότες για τα επίμαχα ζητήματα που έμμεσα ή άμεσα τους αφορούν ) και αναμένει στο εγγύς μέλλον την επίλυση τους, βάσει των καλώς εννοούμενων συμφερόντων των συμπολιτών μας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, τα έσοδα από τα δημοτικά τέλη που εισπράττει ο Δήμος από τους Δημότες οφείλουν να είναι ανταποδοτικά και να ισοσκελίζονται με τα έξοδα που παρουσιάζει ο Δήμος στους τομείς της Καθαριότητας, της Ύδρευσης και του Φωτισμού. Έως και πριν τα χρόνια των μνημονίων οι κυβερνήσεις και οι αρμόδιες υπηρεσίες έκαναν τα στραβά μάτια στο γεγονός ότι οι περισσότεροι Δήμοι παρουσίαζαν περισσότερα έξοδα από τα εισπραχθέντα έσοδα και εγκρίνανε τους προϋπολογισμούς και τους ισολογισμούς παρά τις αποκλίσεις που παρουσιάζανε στον τομέα των ανταποδοτικών τελών. Σήμερα όμως για να σου εγκριθούν οι προτεινόμενοι προϋπολογισμοί τα ανταποδοτικά τέλη οφείλουν να είναι ισοσκελισμένα ώστε να μπορούν να έχουν ισχύ και να εκτελούνται οι αποφάσεις της ΔΑ και των ΔΣ. Η ανακοίνωση της αντιπολίτευσης αληθεύει όταν αναφέρει ότι δεν έκανε τις επιβεβλημένες αυξήσεις καθώς και τις εξοφλήσεις των διαχρονικά συσσωρευμένων χρεών που και η ίδια δημιούργησε. Εάν έτσι έπρατταν θα ισοσκέλιζαν το ανταποδοτικό έργο του Δήμου με τα εισπραχθέντα έσοδα από τα δημοτικά τέλη ώστε να καταστήσουν τις τωρινές αυξήσεις μη αναγκαίες.Έρχονται λοιπόν με την πρόσφατη ανακοίνωση τους οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που κατά την διάρκεια της θητείας τους που όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για να επιλύσουν τα επίμαχα ζητήματα στα οποία αναφέρονται αλλά πράττοντας αντίθετα προς τα συμφέρον των δημοτών επιδείνωσαν το πρόβλημα συσσωρεύοντας υπέρογκα χρέη στην νυν ΔΑ που καλούμαστε όλοι σήμερα να πληρώσουμε. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε συσσωρευμένα ανεξόφλητα χρέη που η σημερινή ΔΑ παρέλαβε από την Προηγούμενη:

Ανεξόφλητοι λογαριασμοί προς την ΔΕΗ ύψους 600.000,00 ευρώ.

Ανεξόφλητες υποχρεώσεις στον τομέα της Καθαριότητας ύψους 200.000,00 ευρώ

Ανεξόφλητοι λογαριασμοί νερού μόνο προς την Δημοτική Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας ύψους πλέον των 600.000,00 καθώς και άλλα χρέη ( προμήθειες- εργολάβοι κ.α. ) που δεν είναι του παρόντος να αναφέρουμε γιατί στη φάση αυτή επιθυμούμε να μείνουν οι απαντήσεις μας μόνο σε αυτά που μας καταλογίζουν.

Η σημερινή αντιπολίτευση, ψηφίζοντας πλασματικούς προϋπολογισμούς, από την θέση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, έκρυβε κάτω από το χαλί δαπάνες και χρέη ωραιοποιώντας μια εικόνα νοικοκυρέματος την οποία και κληρονομήσαμε. Όμως πολύ σύντομα η εικόνα αυτή θρυμματίστηκε αφού ένα πρωϊνό η ΔΕΗ έκοψε την παροχή του ρεύματος στα γραφεία του Δήμου και απειληθήκαμε με γενικότερο Μπλακ Άουτ εάν δεν ρυθμίζαμε την έγκαιρη εξόφληση των χρεών μας προς αυτήν.

Η Δημοτική μας Αρχή, ευρισκόμενη μπροστά στον ορατό κίνδυνο, να μην εγκριθεί ο προτεινόμενος προϋπολογισμός από την διοίκηση της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας και να μπει ο Δήμος σε πρόγραμμα εξυγίανσης, με ότι αυτό συνεπάγεται, αναγκάστηκε να αυξήσει προσωρινά ( από τον Μάϊο έως τον Δεκέμβριο του 2017 ), τα δημοτικά τέλη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, για να μπορέσει να λειτουργήσει ο Δήμος και να εξοφλήσει τα συσσωρευμένα χρέη και για να επαναφέρει, τον Οκτώβρη του 2017, τις επίμαχες αυξήσεις σε φυσιολογικά για το βαλάντιο των δημοτών επίπεδα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Δήμος με την συνεπικουρία των εν λόγω αποφάσεων κατόρθωσε να λειτουργεί ομαλά και να εντάξει τα χρέη προς την ΔΕΗ στις Ληξιπρόθεσμες Οφειλές και σύντομα ( εντός του Ιουλίου του τρέχοντος έτους τα χρέη προς τη ΔΕΗ θα εξοφληθούν πλήρως ).

Ανάλογες ενέργειες καταβάλλει η ΔΑ και για την εξόφληση και των υπολοίπων χρεών και όταν υπάρξει ανάλογο αποτέλεσμα θα ενημερώσουμε δημόσια τους πολίτες.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της μαζί με τους πολίτες οι οποίοι δείχνουν πλήρη κατανόηση για στις αποφάσεις που παίρνουμε γιατί διαπιστώνουν ότι η διαχείριση των οικονομικών του Δήμου γίνεται με σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ χωρίς υπερβολές και σπατάλες. Ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι συμπολίτες μας μπορούν σήμερα να συγκρίνουν και να διαπιστώσουν τα λεγόμενά μας και το έργο μας σε άμεση συσχέτιση με τα λεγόμενα και το έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. 


 
Read More »
Απάντηση του Δήμου Φιλιατών στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Απάντηση του Δήμου Φιλιατών στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

Πωλείται μερίδιο (το 1/3) από καφέ - μπαρ, στην Ηγουμενίτσα, εν λειτουργία όλο τον χρόνο και με μεγάλο τζίρο, ή ανταλλάσσεται με ακίνητο - οικόπεδο.


Πληροφορίες στο τηλ. 6987 582497


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Το Hotel Ornella στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017Το Hotel Ornella Beach resort and villas στα Σύβοτα, αναζητά 1 κοπέλα ή αγόρι για το beach bar.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ επικοινωνίας: 6937282904


Read More »
Το Hotel Ornella στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό Το Hotel Ornella στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Μουσική συναυλία – Έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων  & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Θεσπρωτίας – «ΑΡΙΑΔΝΗ» διοργανώνει Μουσική Συναυλία, με  έντεχνο, λαϊκό και ροκ πρόγραμμα και, παράλληλα, Έκθεση Φωτογραφίας, σε συνεργασία με την Ειδικότητα  «Τέχνη Φωτογραφίας» του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας , τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30΄μ.μ., στον  πεζόδρομο.  

Στόχος μας, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού, προπαντός της νεολαίας, σε ένα τόσο  σοβαρό θέμα, που τείνει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να αποτελεί μάστιγα για τα παιδιά μας, σε  πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο.  

Τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου και ώρα 9:30΄μ.μ., 

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!  
Ελεύθερη είσοδος    

Για το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης  
Η Πρόεδρος ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 Η Γραμματέας   ΠΑΠΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Μουσική συναυλία – Έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών Ηγουμενίτσα: Μουσική συναυλία – Έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Την Δευτέρα 26 Ιουνίου η ετήσια χορευτική παράσταση της σχολής χορού STEP BY STEP

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Την Δευτέρα 26 Ιουνίου η ετήσια χορευτική παράσταση της σχολής χορού STEP BY STEP Ηγουμενίτσα: Την Δευτέρα 26 Ιουνίου η ετήσια χορευτική παράσταση της σχολής χορού STEP BY STEP Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Τρεις συναυλίες σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017
Read More »
Τρεις συναυλίες σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας Τρεις συναυλίες σπουδαστών του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Διαφημιστείτε έξυπνα, φθηνά και αποτελεσματικά μέσα από το thespro.gr

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017


Το thespro.gr είναι το μέσο που σχεδόν κάθε Θεσπρωτός, που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, διαβάζει καθημερινά.

Ο μέσος όρος των μοναδικών επισκεπτών ανά μήνα, ξεπερνάει τις 40.000, έχοντας συνεχή ανοδική τάση.

Ενδεικτικά δημοσιεύουμε τα στατιστικά στοιχεία της google analytics για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2017, καθώς και τα συνολικά στατιστικά από την αρχή της χρονιάς:
 • Τον Απρίλιο του 2017, επισκέφθηκαν το site μας 47.526 μοναδικοί χρήστες, διαβάζοντας 279.604 αναρτήσεις μας, στις 138.867 επισκέψεις τους. 
 


 • Τον Μάιο του 2017, επισκέφθηκαν το site μας 40.797 μοναδικοί χρήστες, διαβάζοντας 251.604 αναρτήσεις μας, στις 130.211 επισκέψεις τους.
 
 • Από την αρχή της χρονιάς, 1η Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την 9η Ιουνίου 2017, επισκέφθηκαν το site μας 147.362 μοναδικοί χρήστες, διαβάζοντας 1.223.658 αναρτήσεις μας, στις 610.029 επισκέψεις τους.

Μέσα από τις σελίδες του site, ο αναγνώστης, πέρα από το ότι ενημερώνεται πρώτος για κάθε νέο της περιοχής, μπορεί να ενημερωθεί και για κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα και πολιτιστική εκδήλωση.

Διαφημίστε την επιχείρησή σας ή την εκδήλωσή σας, στο νούμερο 1 site της περιοχής, με την εγγύηση πως την διαφήμισή σας θα την βλέπουν 40.000 άτομα κάθε μήνα και με το χαμηλότερο κόστος.

Διαθέτουμε διαφημιστικά πακέτα που ταιριάζουν σε κάθε οικονομική δυνατότητα και μαζί θα προσαρμόσουμε τη διαφημιστική σας καμπάνια, ανάλογα την περίπτωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά διαφημιστικής συνεργασίας.

thespro.gr
Υπεύθυνος: Αναστασίου Α. Ευάγγελος
Τηλ. 6937784937
Email: info@892.gr
Read More »
Διαφημιστείτε έξυπνα, φθηνά και αποτελεσματικά μέσα από το thespro.gr Διαφημιστείτε έξυπνα, φθηνά και αποτελεσματικά μέσα από το thespro.gr Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

13 θέσεις εργασίας στην κατασκήνωση Σαγιάδας

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017


Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκατριών (13) θέσεων ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών των υπηρεσιών των Μαθητικών Κατασκηνώσεων Σαγιάδας Θεσπρωτίας, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.
 • ΔΕ -ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΕΝΑΣ (1)
 • ΥΕ - ΒΟΗΘΟΙ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΝΑΣ (2)
 • ΥΕ - ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝΑΣ (2)
 • ΥΕ - ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΙ ΕΝΑΣ (2)
 • ΥΕ - ΕΡΓΑΤΕΣ ΛΑΝΤΖΑΣ ΕΝΑΣ (2)
 • ΥΕ - ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΩΡΟΥ ΕΝΑΣ (2)
 • ΠΕ - ΙΑΤΡΟΙ ΕΝΑΣ (1)
 • ΤΕ - ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΕΝΑΣ (1)ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.
4. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ για τους παραπάνω κωδικούς είναι:

- απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση μίσθωσης έργου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος, σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων, που παρασχέθηκε σε συναφείς με την ανακοίνωση δομές-δραστηριότητες (μαθητικές κατασκηνώσεις), η οποία θα αποδεικνύεται με βεβαίωση δημόσιας υπηρεσίας ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και υπεύθυνη δήλωση υποψήφιου που θα φαίνονται αναλυτικά οι εργοδότες και τα χρονικά διαστήματα απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Θεσπρωτίας (Κύπρου 60 Ηγουμενίτσα ) μέχρι και τη Δευτέρα 26-06-2017 και ώρα 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση (έντυπο Σ.Ο.Χ 1) πρέπει να υποβάλουν και τα εξής δικαιολογητικά:
- Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας.
- Φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται).
- Πιστοποιητικό εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας ( όπου απαιτείται).
- Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
- Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ (όχι με Υπεύθυνη Δήλωση ή
- κάρτα ανεργίας).
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
- Αντίγραφο λογαριασμού τραπέζης (ΙΒΑΝ).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει.

2. Όλο το ανωτέρω προσωπικό θα πρέπει απαραιτήτως με την άφιξή του στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης να έχει βεβαίωση καλής υγείας από Δημόσιο Νοσοκομείο και θεωρημένο ατομικό βιβλιάριο υγείας.

4. Ειδικά για το προσωπικό κουζίνας, θα πρέπει να προσκομισθεί βιβλιάριο υγείας εγκεκριμένο από τη Δ/νση Δημόσιας Υγιεινής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2665022786 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


 
Read More »
13 θέσεις εργασίας στην κατασκήνωση Σαγιάδας 13 θέσεις εργασίας στην κατασκήνωση Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ"

Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017


Και το φετινό Καλοκαίρι, ζήστε μοναδικές και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ", που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Η παραλία Δρέπανος μαζί με το Μακρυγιάλι είναι μια τεράστια ενιαία παραλία που φτάνει σχεδόν τα 4 χιλιόμετρα από άκρη σε άκρη.
 
Το μοναδικό πλέον κατάστημα που λειτουργεί από τον Μάιο του 2009 σε όλη τη παραλία (πέρα από το οργανωμένο κάμπινγκ), είναι το  Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ"
Τα πολύ ρηχά και ζεστά νερά της παραλίας μπροστά από το  "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ", καθώς και ο ναυαγοσώστης που διαθέτει, το κατατάσσει στους ιδανικούς καλοκαιρινούς προορισμούς για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς και για ηλικιωμένους.

Οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν για τους πελάτες του καταστήματος, ο καφές και η μπύρα έχουν μόνο 2,5 ευρώ, τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε εκτός από το μπαράκι του, και πάνω στην παραλία.

Το μπαρ του καταστήματος

Στο εστιατόριο θα βρείτε Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα καθώς και φρέσκα θαλασσινά, σε πολύ προσιτές τιμές.
 
Τέλος αναλαμβάνει και τις κοινωνικές εκδηλώσεις σας, όπως βαφτίσεις και γενέθλια, ενώ διαθέτει και παιδική χαρά.

Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλέφωνο - 2665027495
Email - infobarkabas@gmail.com
Facebook: https://Kentrikon.Drepano
 
Read More »
Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ" Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ" Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017 Rating: 5

Σελίδες