Μία ακόμα εκδήλωση από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας «Προβολή & προώθηση ελληνικών μουσικών οργάνων»

Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015
Μία ακόμα εκδήλωση από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας
«Προβολή & προώθηση ελληνικών μουσικών οργάνων»

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 12:00, το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Προβολή & προώθηση ελληνικών μουσικών οργάνων». 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον».

Ο γνωστός δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Ανδρέας Καραντίνης θα παρουσιάσει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο γύρω από το δημοφιλέστερο, Ελληνικό, λαϊκό μουσικό όργανο, το μπουζούκι.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία BON STUDIO (Service οπτικοακουστικών συστημάτων-Συστημάτων Φωτισμού-Ηλεκτρονικών Μουσικών Οργάνων-Ενισχυτών), ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ράδιο Ηγουμενίτσα, o ραδιοφωνικός σταθμός 4U και η εφημερίδα ΒΔΕΛΛΑ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Read More »
Μία ακόμα εκδήλωση από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας «Προβολή & προώθηση ελληνικών μουσικών οργάνων» Μία ακόμα εκδήλωση από το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας  «Προβολή & προώθηση ελληνικών μουσικών οργάνων» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015 Rating: 5

Την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πρωτέα Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015
Την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πρωτέα Ηγουμενίτσα
Ο Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ηγουμενίτσας, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του να τιμήσουν με την παρουσία τους την πρώτη επίσημη εκδήλωση του για το νέο έτος, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
Read More »
Την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πρωτέα Ηγουμενίτσα Την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πρωτέα Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 07, 2015 Rating: 5

Σελίδες