Ο Μάριος Κάτσης στο ITV για τα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια και τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Φιλιατών

Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022
Ο Μάριος Κάτσης στο ITV για τα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια και τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Φιλιατών


«Είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για την εξέλιξη των ελληνοτουρκικών θεμάτων. Ενώ ο κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του με τον Ερντογάν έλεγε ότι θα έχουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι, δεν πέρασαν λίγες εβδομάδες και η Τουρκία δεν αμφισβητεί μόνο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα αλλά και την κυριαρχία απαιτώντας και αποστρατικοποίηση των νησιών», είπε στο περιφερειακό κανάλι της Ηπείρου IΤV και στον Βλάση Ντόκα, ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης.

«Η χώρα πορεύεται χωρίς εθνική στρατηγική στα θέματα εξωτερικής πολιτικής χωρίς μέση και τέλος ενώ δεν ενημερώνει τους έλληνες πολίτες και τη Βουλή για το πώς εμπλέκεται η χώρα με αποστολή όπλων στην Ουκρανία με τις εν κρυπτώ αποφάσεις της κυβέρνησης». Για το ζήτημα των συμμαχιών της χώρας και της στρατηγικής που πρέπει να ακολουθηθεί ο κ. Κάτσης ανέφερε « η χώρα χρειάζεται να σταματήσει τη στρατηγική του δεδομένου συμμάχου και του προκεχωρημένου φυλακίου της Δύσης δίνοντάς τα όλα σε ΗΠΑ, Γερμανία και Ε.Ε. και το μόνο που κερδίζουμε είναι να μας λένε βρείτε τα με την Τουρκία. Απαιτείται ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική προκειμένου να πετύχουμε καταδίκες και κυρώσεις απέναντι στην Τουρκική παραβατικότητα όπως έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση στη βάση του διεθνούς δικαίου που είναι σύμμαχός μας και πάντα με ανοιχτό διάλογο».

Στο μέτωπο της ακρίβειας και την τραγική κατάσταση που βιώνει η μέση ελληνική οικογένεια δεδομένου του δημοσιονομικού περιθωρίου που έχει η ελληνική οικονομία ο βουλευτής Θεσπρωτίας είπε δεικτικά «όταν η κυβέρνηση λέει ότι δεν έχει δημοσιονομικά περιθώρια να στηρίξει την ελληνική κοινωνία εν μέσω ακρίβειας θα έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα όταν έχει μοιράσει 7δις σε απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς. Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να δίνει χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων σε μέτρα που επιδοτούν την αισχροκέρδεια λίγων και ισχυρών που στηρίζουν την κυβέρνηση. Η κατάσταση είναι τραγική οι πολίτες δεν μπορούν αν πληρώσουν και το ρεύμα και τη βενζίνη. Απαιτούνται δραστικά μέτρα που περιορίζουν τον μηχανισμό της ακρίβειας όπως πλαφόν στη χονδρική τιμή ρεύματος και μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα και στα βασικά είδη τροφίμων για να δει ανακούφιση ο κόσμος στην τσέπη του».

Τέλος αναφορικά με την κατάσταση των ελλείψεων σε προσωπικό στο νοσοκομείο Φιλιατών και το πολιτικό ζήτημα που ξέσπασε στην Θεσπρωτία ο Μάριος Κάτσης τοποθετήθηκε λέγοντας ότι « Το ζήτημα είναι πολιτικό και όχι προσωπικό με τον συνάδελφό μου της Νέας Δημοκρατίας. Όσα ανέδειξα στην ερώτησή μου προς τη Βουλή και στις ανακοινώσεις μου που έχουν φέρει σε τραγική κατάσταση το νοσοκομείο Φιλιατών, τα αναφέρουν δημόσια και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, και ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας και ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου. Εμείς στηρίξαμε το νοσοκομείο σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σε προσλήψεις, ανοίξαμε κλινικές που ήταν κλειστές» ανέφερε ενώ στη συνέχεια τόνισε με νόημα απατώντας στην πρόκληση του βουλευτή της ΝΔ κ. Γιόγιακα να επισκεφτούν μαζί το νοσοκομείο και την 6η ΥΠΕ ανέφερε πως «μόνοι τους τα έχουν κάνει μαντάρα και θα αναλάβουν την ευθύνη. Αν οι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ είναι στριμωγμένοι επειδή δεν τους ακούει η κυβέρνησή τους είναι δικό τους θέμα. Εγώ δεν έχω καμία δουλεία να πάω στην 6η ΥΠΕ που πρωτοστάτησε στη διασπάθιση χρήματος με αναθέσεις σε υγειονομικό υλικό στην διάρκεια της πανδημίας».


Read More »
Ο Μάριος Κάτσης στο ITV για τα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια και τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Φιλιατών Ο Μάριος Κάτσης στο ITV για τα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια και τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022 Rating: 5

Μαθητές του δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου θα μεταφερθούν στην προκυμαία της Σμύρνης του 1919

Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022
Μαθητές του δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου θα μεταφερθούν στην προκυμαία της Σμύρνης του 1919


Την Παρασκευή,10/06 στο δημοτικό σχολείο του Γραικοχωριου, οι μαθητές θα μεταφερθούν στην προκυμαία της Σμύρνης του 1919.Το αξέχαστο παραδοσιακό παζάρι στο λιμάνι θα ζωντανέψει από τις τρεις πρώτες τάξεις, με τραγούδια, χορούς και πολύ ζωντάνια.
Θα αναβιώσουμε, την καταστροφή της Σμύρνης και τον ξεριζωμό των Ελλήνων Μικρασιατών, τις κακουχίες τους με τον ερχομό τους στην Ελλάδα από τους μεγαλύτερους μαθητές.
Μια ενδιαφέρουσα θεατρική προσέγγιση, βασισμένη στο θεατρικό παιχνίδι και την μέθοδο "θέατρο εν θεάτρω" όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να γίνονται θεατές και ηθοποιοί ταυτόχρονα.
Μια πολύ αρμονική συνεργασία, με την ένθερμη υποστήριξη του Συλλόγου Διδασκόντων, των μαθητών και της διευθύντριας κ. Ανθούλας Αλεξίου η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετέχει ενεργά στις πρόβες μας!
Read More »
Μαθητές του δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου θα μεταφερθούν στην προκυμαία της Σμύρνης του 1919 Μαθητές του δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου θα μεταφερθούν στην προκυμαία της Σμύρνης του 1919 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022 Rating: 5

ΚΚΕ: Όχι στις ανεμογεννήτριες - «πράσινες» ναπάλμ στην Μουργκάνα

Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022
ΚΚΕ: Όχι στις ανεμογεννήτριες - «πράσινες» ναπάλμ στην Μουργκάνα


Στις 30/05/2022 συζητήθηκε στο Δ.Σ. Φιλιατών το θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην Μουργκάνα, με ένα σχέδιο ΜΠΕ “copy paste” για όλες τις περιοχές της χώρας για “fast track” διαδικασίες.
Οι επιχειρηματικοί όμιλοι της «πράσινης» ανάπτυξης ,προκειμένου να αυξήσουν την κερδοφορία τους, βάλανε στο μάτι και την Μουργκάνα .
Θέλουν να μην αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα στην Μουργκάνα. Θέλουν να την «ξεκοιλιάσουν», αφού για να στεριώσουν οι ανεμογεννήτριες όπως και στον Κασιδιάρη θα διανοιχθούν δρόμοι δεκάδων χιλιομέτρων, θα γίνουν εκσκαφές και εκβραχισμοί εκατομμυρίων m3 για να ανοιχτούν οι βάσεις εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στις κορυφές, θα πέσουν εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι οπλισμένο σκυρόδεμα. Αναθέματα που θα μείνουν για πάντα, αφού δεν πρόκειται να ξηλωθούν, ούτε όταν θα πάψει η λειτουργία τους.
Οι επιπτώσεις που θα προκληθούν στο μικροκλίμα της περιοχής, στη χλωρίδα και την πανίδα θα είναι ανεπανόρθωτες (π.χ. ξηρασία, θανάτωση αποδημητικών πουλιών κλπ.). Η εκπομπή υποήχων θα έχει επιπτώσεις σε τοπικές οικονομικές δραστηριότητες όπως μελισσοκομία, κτηνοτροφία, αλλά και την υγεία των ανθρώπων.
Φυσικά και δεν είμαστε ενάντια στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας(ΑΠΕ). Όμως η άναρχη ανάπτυξή τους στα χέρια των καπιταλιστικών ομίλων ,που γίνεται με κριτήριο την αύξηση των κερδών τους, καταστρέφει το περιβάλλον και άλλους κλάδους της αγροτικής τοπικής οικονομίας. Οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι «παίζουν» με την ανάγκη των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων για ένα καλύτερο περιβάλλον ώστε να μπορέσουν να επενδύσουν με ικανοποιητικό ποσοστό κέρδους τα υπερσυσσωρευμένα λιμνάζοντα κεφάλαιά τους, αξιοποιώντας και την γενναία χρηματοδότηση από το «ταμείο ανάκαμψης» της Ε.Ε..
Αυτή η «πράσινη» ανάπτυξη έχει σχέση και με την όξυνση των ανταγωνισμών για τον έλεγχο των πηγών και των διαδρομών Ενέργειας, με το προβάδισμα των ευρωπαϊκών μονοπωλιακών ομίλων, που ηγούνται στην τεχνογνωσία κατασκευής ΑΠΕ σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους σε ΗΠΑ και Κίνα, αλλά και με την ενεργειακή απεξάρτηση των κρατών-μελών της ΕΕ από το ρωσικό φυσικό αέριο. Ανταγωνισμοί που οδηγούν ακόμη και σε πολέμους όπως στην Ουκρανία με την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας.
Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενους, οι γυναίκες και τα παιδιά της εργατικής λαϊκής οικογένειας, οι συνταξιούχοι έχουν νοιώσει στην τσέπη τους τι σημαίνει η “πράσινη” ανάπτυξη και η απελευθέρωση της ενέργειας από τους φουσκωμένους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος που όταν τους ανοίγουν παθαίνουν ηλεκτροσόκ. Αυτού του είδους η «ανάπτυξη» ούτε πολλές ,ούτε καλές θέσεις εργασίας δημιουργούνται καθώς προϋποθέτει την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, όπως προβλέπει ο πρόσφατος νόμος έκτρωμα του Χατζηδάκη. Γενικότερα βιώνουν την διαχρονική εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων που έχει δυσκολέψει τη ζωή στην ύπαιθρο και έχει οδηγήσει στην ερήμωση των χωριών.
Το ομόφωνο ΟΧΙ του δημοτικού συμβουλίου, ως αποτέλεσμα της αντίθεσης των κατοίκων της περιοχής αλλά και της συσσωρευμένης λαϊκής δυσαρέσκειας, δεν είναι από μόνο του ικανό να ακυρώσει στην πράξη τα σχέδια που υπάρχουν. (Άλλωστε το Δ.Σ. Φιλιατών μόνο γνώμη εξέφρασε, αλλού παίρνονται οι αποφάσεις.)
Γιατί αυτό το ΟΧΙ έχει στηριχθεί και από πολιτικές δυνάμεις που στήριξαν και στηρίζουν την «πράσινη ανάπτυξη» και τη «απελευθέρωση» της ενέργειας. Γιατί ανήκουν στα κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ) που τα προηγούμενα χρόνια ψήφισαν στην Ευρωβουλή αλλά και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο όλο το νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο πατάει ο κάθε επενδυτής για να κατακτά κάμπους και βουνοκορφές στο όνομα μάλιστα της «πράσινης» ανάπτυξης που θα τάχα προστατεύσει το περιβάλλον. ΟΙ δυνάμεις αυτές μετρώντας το πολιτικό κόστος και συσκοτίζοντας τις αιτίες του προβλήματος έκαναν την αναγκαία προσαρμογή τους.
Εξάλλου οι αρχικές εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής ήταν σε θετική κατεύθυνση.
Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από σωτήρες. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό και για αυτό είναι ανάγκη οι μαζικοί φορείς, τα εργατικά σωματεία, οι πολιτιστικοί – αθλητικοί σύλλογοι να πούνε ένα βροντερό ΟΧΙ στα κυβερνητικά και επιχειρηματικά σχέδια. Να συγκροτηθούν σε κάθε χωριό, σε κάθε περιοχή Επιτροπές Αγώνα για την σωτηρία του τόπου μας. Την Μουργκάνα ,τον «Μικρό Γράμμο». Τον τόπο που είναι ποτισμένος με το αίμα των μαχητών του ΔΣΕ και στις πλαγιές του βρίσκονται μέχρι και σήμερα τα πολυβολεία του ΔΣΕ. Σ΄ ένα ιστορικό μνημείο της θέλησης και της πίστης για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο θέλουν σήμερα, οι πολιτικοί απόγονοι εκείνων που έριξαν τις φονικές βόμβες «Ναπάλμ», να ρίξουν τις «πράσινες ναπάλμ».

Οι δυνάμεις του ΚΚΕ θα πρωτοστατήσουν στο αγώνα ενάντια σε αυτό, απαιτώντας:
Να σταματήσει κάθε σκέψη για τις ανεμογεννήτριες «πράσινες ναπάλμ» στη Μουργκάνα.
Να ανακηρυχτεί η Μουργκάνα ως ιστορικός τόπος.
Να μην καταστραφεί περιβαλλοντικά ο τόπος μας με την παράδοσή του στους επιχειρηματικούς ομίλους.
Να μην θυσιαστεί η υγεία μας στο βωμό της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.
Κατάργηση των "πράσινων" τελών ΑΠΕ, της ρήτρας αναπροσαρμογής και σημαντική μείωση των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος για τη εργατική-λαϊκή οικογένεια.
Καμιά διακοπή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά, μικρούς επαγγελματίες και αγρότες.
Αποκλειστικά κρατικό, ενιαίο φορέα για την Ενέργεια, που ως λαϊκή περιουσία θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες αξιοποιώντας όλες τις εγχώριες ενεργειακές πηγές και όχι τα κέρδη των ομίλων.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 8/6/2022
ΤΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Read More »
ΚΚΕ: Όχι στις ανεμογεννήτριες - «πράσινες» ναπάλμ στην Μουργκάνα ΚΚΕ: Όχι στις ανεμογεννήτριες - «πράσινες» ναπάλμ στην Μουργκάνα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022 Rating: 5

Πεντακάθαρα τα νερά στα παράλια της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας

Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022
Πεντακάθαρα τα νερά στα παράλια της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας


Νερά να τα πιεις στο ποτήρι στις παραλίες της Ηπείρου. Η καθαρότητα επιβεβαιώνεται μέσα από την ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος.
Από την έκθεση προκύπτει η σημαντική βελτίωση της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.
Η ετήσια έκθεση για τα νερά όπου μπορεί κάποιος να κολυμπήσει εξέτασε σχεδόν 22.000 σημεία στην ενδοχώρα και τις παράκτιες περιοχές στα κράτη μέλη της ΕΕ.
Στην Ήπειρο, μεταξύ άλλων βρέθηκαν στο μικροσκόπιο οι παραλίες: Πλαταριά, Γαλλικός Μώλος, Μπέλα Βράκα, Ζάβια, Μέγα Άμμος, Αγία Παρασκευή, Αρίλλας, Καραβοστάσι, Σαρακήνικο, Βάλτος, Κρυονέρι, Λύχνος, Αμμουδιά, Αλωνάκι, Λούτσα, Βράχος, Λυγιά, Μύτικας, Κανάλι, Καστροσυκιά, Καλαμίτσι, Παντοκράτορας και Κυανή Ακτή.
Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται η Αυστρία, γνωστή για τις πολλές, όμορφες και πεντακάθαρες λίμνες.
Αμέσως μετά στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκονται τέσσερα μεσογειακά φαβορί για διακοπές: Μάλτα, Ελλάδα, Κροατία και Κύπρος. Η Δανία και η Γερμανία είναι οι άλλες χώρες όπου περισσότεροι από 9 στους 10 τοποθεσίες έλαβαν την κορυφαία βαθμολογία.
Η Πορτογαλία βρίσκεται στο Νο. 10, με 88,5%, ενώ η Ιταλία (87,9%) και η Ισπανία (87,4%) βρίσκονται στη 12η και 13η θέση αντίστοιχα.
Η Γαλλία ακολουθεί πιο κάτω στην κατάταξη, με 75,7%, ενώ η Πολωνία κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση με μόλις 44,5%.
Η αξιολόγηση συντάχθηκε από τον ΕΟΠ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι τοπικές και εθνικές αρχές έλαβαν δείγματα νερού κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου και τα ανέλυσαν για τους τύπους βακτηρίων που υποδηλώνουν ρύπανση από τα λύματα και την κτηνοτροφία.
Στη συνέχεια τα νερά κρίθηκαν «άριστα», «καλά», «επαρκή» ή «φτωχά», σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Read More »
Πεντακάθαρα τα νερά στα παράλια της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας Πεντακάθαρα τα νερά στα παράλια της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022 Rating: 5

Ενισχύεται το λιμενικό στο Ιόνιο

Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022
Ενισχύεται το λιμενικό στο Ιόνιο


Η 3η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην προηγούμενη και στη νυν Στρατιωτική Ηγεσία για την ενίσχυση του επιχειρησιακού στόλου των πλωτών μέσων στην περιοχή ευθύνης της καθώς και για την αποδοχή του προτεινόμενου σχεδιασμού ανακατανομής τους με σκοπό τη βέλτιστη αξιοποίησή τους, προκειμένου αντιμετωπισθούν οι αυξημένες Υπηρεσιακές ανάγκες με βασικές επιδιώξεις την καλύτερη αστυνόμευση, την διαφύλαξη των θαλασσίων συνόρων της χώρας μας και την πρόληψη έκνομων ενεργειών στις ακτές τις Δυτικής Ελλάδος.


Στο πλαίσιο αυτό η ενεργοποίηση του ΠΛΣ 133 στο Λιμεναρχείο της Πρέβεζας θα υποστηρίξει το έργο της Λιμενικής Αρχής, το οποίο λόγω της κατηγορίας- κατασκευής του, θα αναβαθμίσει και θα επεκτείνει τις επιχειρησιακές δυνατότητες αποτελώντας σημαντικό εργαλείο στις επιχειρήσεις που θα αναλαμβάνει ενισχύοντας τους αστυνομικούς ελέγχους στις Δυτικές Ακτές του Ιονίου και υποστηρίζοντας σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Με την συνδρομή δε του ΠΛΣ 778 το οποίο θα επιχειρεί στην Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, εντός του Αμβρακικού κόλπου θα υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση για την καταστολή της παράνομης αλιείας, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους και την αποτροπή των λαθραλιέων.


Η επίτευξη του συγκεκριμένου σχεδιασμού δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχε η υποστήριξη και η αρωγή δωρητών που αντιλαμβανόμενοι το σημαντικό έργο του επιτελεί το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή συνεισφέραν αφιλόκερδος .


Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κ.κ. ΤΕΦΑ Ηλία και ΤΕΦΑ Ιωάννη , τον κ. ΠΑΤΣΗ Θωμά, την εταιρεία ‘’ΑΝΔΟΜΕΔΑ Α.Ε.’’ που εκπροσωπείται από τον κ. Κοντονάσιο Χαράλαμπο, την εταιρεία‘’ΣΙΟΥΤΑΣ Δ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε’’ που εκπροσωπείται από τον κ. ΣΙΟΥΤΑ Δημήτριο, την εταιρεία ‘’Enalion yacht & travel’’που εκπροσωπείται από τον κ. ΟΥΤΣΑ Παναγιώτη, την εταιρεία ‘’Fyly yachting & travel’’ που εκπροσωπείται από τον κ. ΓΚΟΥΤΟ Μίλτο και την εταιρεία ‘’Synergy yacht sales and consulting ‘’που εκπροσωπείται από την κα ΜΑΥΡΙΔΗ Άντζελα, που με την οικονομική τους βοήθεια συνέβαλαν σημαντικά στην επισκευή του Π.Λ.Σ. 133.


Επίσης, ευχαριστούμε τη Λιμενάρχη Πρέβεζας, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. ΜΑΡΓΕΛΗ Σταματία για τις προσπάθειες που καταβάλει για την ανεύρεση πόρων προκειμένου το σύνολο των πλωτών και χερσαίων μέσων της Λιμενικής Αρχής να είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και λειτουργία.-

Ο Διοικητής
Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ Ευρυβιάδης
Read More »
Ενισχύεται το λιμενικό στο Ιόνιο Ενισχύεται το λιμενικό στο Ιόνιο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2022 Rating: 5

Σελίδες