Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Αλ. Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017Φίλοι Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες

Με πλήρη επίγνωση ότι η Θεσπρωτία χρειάζεται ένα Επιμελητήριο ενωμένο και δυνατό, ένα Επιμελητήριο που θα εκπροσωπεί την κάθε φωνή και ανάγκη του επιχειρηματικού κόσμου, ο συνδυασμό μας, με τίτλο ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι, πραγματοποίησε εχθές Τετάρτη 08 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 την πρώτη του συνάντηση στο πνευματικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Αφού συζητήσαμε τις πρωτοβουλίες που αναπτύξαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και παρουσιάσθηκε ο ομαδικός τρόπος λειτουργίας του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίσαμε τις δράσεις κι ενέργειές μας για την ενημέρωση και κινητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές της 3ης & 4ης Δεκεμβρίου 2017, αλλά και το πλαίσιο των στόχων που θα σας κοινοποιηθεί πολύ σύντομα.


Δεσμευόμαστε ότι με επιμονή και υπομονή, με στοχευμένες ενέργειες και άξιους συνεργάτες, που εσείς θα επιλέξετε στις αρχαιρεσίες, ενώνοντας εμπειρία, θέληση και δύναμη, θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ευθύνη τα συμφέροντα όλων των κλάδων της Θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης και το αντικείμενο δραστηριότητας.

Σας καλούμε όλους να σταθείτε δυναμικά δίπλα στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και να συμβάλλετε με την ψήφο σας, σε μία επίπονη, αλλά προς όφελος όλων, κοινή προσπάθεια.


Με εκτίμηση
Ο υποψήφιος Πρόεδρος
Αλέξανδρος Πάσχος 


Read More »
Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Αλ. Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Αλ. Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017 Rating: 5

Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας προσέκρουσε το εντυπωσιακό σκάφος ''MAPYAH''

Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017
 
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες εχτές, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του Ιδιωτικού πλοίου Αναψυχής ''MAPYAH'' σημαίας νήσων Κέιμαν, ότι κατά τη διάρκεια της πρόσδεσής του στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, προσέκρουσε στην προβλήτα. 

Από την πρόσκρουση προκλήθηκε ρωγμή στο πλοίο στην επιφάνεια όπου εσωτερικά βρίσκεται η πλωραία δεξαμενή γλυκού νερού, έκτασης δύο μέτρων ύψους και εξήντα εκατοστών πλάτους, ενώ δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων,εισροή υδάτων στο πλοίο ή θαλάσσια ρύπανση. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''MAPYAH'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. 
Αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο σκάφος έχει πλήρωμα 50 ατόμων και έφτασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για ανεφοδιασμό καυσίμων, πριν συνεχίσει για το λιμάνι της Κέρκυρας.


 
Read More »
Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας προσέκρουσε το εντυπωσιακό σκάφος ''MAPYAH'' Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας προσέκρουσε το εντυπωσιακό σκάφος ''MAPYAH'' Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017 Rating: 5

Καραμπόλα 3 αυτοκινήτων το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην παλιά Εθνικό Οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων στο ύψος του οικισμού Εθνικής Αντιστάσεως.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε όταν όχημα της αστυνομίας χρειάστηκε να σταματήσει, δεύτερο όχημα που ακολουθούσε σταμάτησε και αυτό, ενώ ένα τρίτο όχημα δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη στο δεύτερο ΙΧ.

Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Φιλιατών για τις πρώτες βοήθειες.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.Read More »
Καραμπόλα 3 αυτοκινήτων το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Καραμπόλα 3 αυτοκινήτων το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017 Rating: 5

Σελίδες