Επισκόπηση στρατηγικών στοιχηματισμού ποδοσφαίρου

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Επισκόπηση στρατηγικών στοιχηματισμού ποδοσφαίρου


Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, επομένως συνιστάται στους αρχάριους να στοιχηματίσουν σε αυτό. Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα καλύτερο από το να στοιχηματίζετε στην καλύτερη ιστοσελίδα στοιχηματισμού στο διαδίκτυο. Οι εταιρείες στοιχημάτων όπως η 22Bet προσφέρουν υψηλές αποδόσεις σε τουρνουά ποδοσφαίρου, πολλές επιλογές στοιχηματισμού και οι επαγγελματίες στοιχηματιστές χρησιμοποιούν με επιτυχία μια ποικιλία από στρατηγικές νίκης. Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για μερικές από τις καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού ποδοσφαίρου.

Στοίχημα για ισοπαλία
Οι bookmakers δεν βασίζουν τις αποδόσεις τους αποκλειστικά στην πιθανότητα επιτυχίας της ομάδας. Λαμβάνουν υπόψη τι στοιχηματίζουν οι περισσότεροι παίκτες. Οι παίκτες του στοιχήματος αποφεύγουν την ισοπαλία, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο, και προτιμούν να ποντάρουν σε έναν αντίπαλο που θα κερδίσει. Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες για μια ειρηνική έκβαση του παιχνιδιού ποδοσφαίρου συχνά αυξάνονται. 

Η ισοπαλία είναι το πιο κοινό αποτέλεσμα:
Στα φιλικά (αυτοί οι αγώνες δεν είναι απαραίτητοι για προπονητές και παίκτες γιατί δεν παίζονται στο μέγιστο και μερικές φορές υπάρχει δεύτερη ομάδα στο γήπεδο).
Στο τέλος της σεζόν, όταν οι σύλλογοι βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (δεν χρειάζεται να σκοράρουν γιατί δεν εγκαταλείπουν τα πρωταθλήματα και πηγαίνουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις).
Ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες προτιμούν να χρησιμοποιούν το σύστημα στοιχηματισμού όταν κάνουν εικασίες για ένα ειρηνικό αποτέλεσμα. Αυτή η προσέγγιση ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο. Για τον τζόγο, επιλέγονται τρία έως πέντε παιχνίδια όπου μπορεί να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ισοπαλίας.
Αυτή η στρατηγική έχει ένα μειονέκτημα. Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να έχετε γνώσεις αθλημάτων, να παρακολουθείτε συνεχώς στατιστικά του συλλόγου και να αποκλείετε αγώνες.

Γενική στρατηγική στοιχηματισμού
Το στοίχημα για τον αριθμό των γκολ πάνω ή κάτω από ένα συγκεκριμένο αριθμό είναι μια από τις πιο δημοφιλείς προσφορές από τους στοιχηματιστές, τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στρατηγική, πρέπει επίσης να είστε λάτρης του ποδοσφαίρου και να παρακολουθείτε αγώνες συχνά.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα από το στοίχημα γενικά:
Προσοχή σε σημαντικούς αγώνες. Πολλά γκολ πέφτουν συχνά όταν και οι δύο ομάδες πρέπει απλώς να κερδίσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αντίπαλοι παίρνουν περισσότερα ρίσκα, παίζουν πιο επιθετικά και βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση. Το ντέρμπι είναι τέλειο παράδειγμα αυτού του τύπου παιχνιδιού.
Για να επιλέξετε κατάλληλους αγώνες, δώστε προσοχή στην τοποθέτηση των ομάδων στη βαθμολογία, μελετήστε τα στατιστικά των αντιπάλων και την ιστορία του συλλόγου. Οι οπαδοί λοιπόν γνωρίζουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι παλιοί αντίπαλοι. Πολλά γκολ σημειώνονται στα παιχνίδια τους.
Τα φιλικά πρέπει να αποφεύγονται. Οι ομάδες μπορούν να παίξουν 0-0 ή 3-3, το αποτέλεσμα είναι συχνά δύσκολο να εκτιμηθεί.
Αφού είστε πιο συγκεκριμένοι στις συμβουλές σας για ποδοσφαιρικούς αγώνες, μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στην περιοχή του τέρματος (0-1, 2-4). Ο κίνδυνος αυξάνεται εδώ σε σύγκριση με ένα υψηλότερο ή χαμηλότερο στοίχημα, αλλά οι πιθανότητες είναι υψηλότερες.

Απόπειρα
Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ομάδες σκοράρουν λιγότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από ό,τι στο δεύτερο. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να κερδίζετε τον bookmaker πιο συχνά.
Η απόδοση εξαρτάται από την κούραση του παίκτη και την απώλεια συγκέντρωσης. Τελικά, οι αμυντικοί είναι πιο επιρρεπείς σε λάθη και επομένως οι επιθετικοί δημιουργούν επικίνδυνες ευκαιρίες και γκολ πιο συχνά. Όταν το γνωρίζετε αυτό, μπορείτε να βρείτε υπερεκτιμημένα γεγονότα.
Μετά την ανάλυση των στατιστικών, ο πράκτορας στοιχημάτων καταλαβαίνει ότι η πιθανότητα γκολ στο πρώτο ημίχρονο είναι χαμηλή, επομένως οι πιθανότητες αυτού του γεγονότος είναι σχετικά υψηλές. Η δουλειά του στοιχηματιστή είναι να βρει ένα παιχνίδι όπου οι πιθανότητες να σκοράρουν στα πρώτα 45 λεπτά είναι μεγαλύτερες από ό,τι σε άλλα παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει στις ακόλουθες περιπτώσεις:
Ο ηγέτης του πρωταθλήματος συναντά τον ηττημένο.
Μία από τις ομάδες έχασε βασικές άμυνες λόγω τραυματισμού ή πάρα πολλών κίτρινων καρτών και έπρεπε να βάλει τον άλλο παίκτη στην άμυνα.
Και οι δύο ομάδες προτιμούν το επιθετικό παιχνίδι.

Συμπέρασμα
Ακολουθώντας τις στρατηγικές που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο, οι αρχάριοι μπορούν να αρχίσουν να καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί το παιχνίδι και να αρχίσουν να φτιάχνουν τα δικά τους δοχεία. Η παρακολούθηση αγώνων γίνεται ένα πολύ πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό γεγονός. Αλλά να θυμάστε ότι μερικές φορές η ευτυχία σας μπορεί να συμβεί, επομένως πρέπει να πάρετε αποφάσεις που ταιριάζουν με τα οικονομικά σας.
Read More »
Επισκόπηση στρατηγικών στοιχηματισμού ποδοσφαίρου Επισκόπηση στρατηγικών στοιχηματισμού ποδοσφαίρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Β. Γιόγιακας: 1.500 αστυνομικοί αποδεσμεύονται από τις επιδόσεις δικογράφων

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Β. Γιόγιακας: 1.500 αστυνομικοί αποδεσμεύονται από τις επιδόσεις δικογράφων


Χίλιοι πεντακόσιοι αστυνομικοί αποδεσμεύονται από τις επιδόσεις δικογράφων προκειμένου να αξιοποιηθούν πλήρως στην κύρια αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, τόνισε ο Βασίλης Γιόγιακας κατά την ομιλία του σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας, αφού εξήρε το έργο της ΕΛ.ΑΣ. σε ό,τι αφορά την προστασία των χερσαίων συνόρων της χώρας, ανέφερε ότι η ηλεκτρονική επίδοση των δικογράφων θα έχει οφέλη για την Ελληνική Αστυνομία, την ελληνική Δικαιοσύνη και τους διαδίκους, τους πληρεξούσιους δικηγόρους και τους μάρτυρες καθώς εγγυάται την ορθή, έγκαιρη και βέβαιη ενημέρωσή τους. «Ενισχύεται η ασφάλεια δικαίου, εξοικονομείται χρόνος και χρήμα», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γιόγιακας αναφέρθηκε και στην κατάργηση των βεβαιώσεων γνησίου της υπογραφής και της επικύρωσης φωτοτυπημένων εγγράφων που χορηγούνται στα αστυνομικά τμήματα, καθώς οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται ήδη μέσω του gov.gr αλλά και από διοικητικές αρχές όπως τα ΚΕΠ και οι δήμοι.
Σχολίασε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να μην απαντά στο αν συμφωνεί με τη δημιουργία βιβλιοθήκης στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου που ήταν υπό κατάληψη για τρεισήμισι δεκαετίες καθώς και στο αν μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να κατέχει ακαδημαϊκό χώρο ανεξάρτητα από τη βούληση της πανεπιστημιακής κοινότητας. «Βρίσκουν απέναντι το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, το οποίο δεν αντέχει άλλο ούτε την υπονόμευση των θεσμών, ούτε την τυραννία της μειοψηφίας!», σημείωσε ο βουλευτής Θεσπρωτίας. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας:


Κύριοι Υπουργοί,
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Θα ήθελα να ξεκινήσω με δύο σχόλια:
Ο κόσμος που μας παρακολουθεί θα πρέπει να γνωρίζει ότι και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γίνεται μια παραγωγική, αν και συχνά αφανής δουλεία.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συνεχής προστασία των χερσαίων συνόρων της χώρας μας, με τον έλεγχο και την αποτροπή της παράνομης εισόδου αλλοδαπών, αφού οι σχετικές απόπειρες είναι συνεχείς και ασφαλώς δεν σταμάτησαν στα γνωστά γεγονότα του Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2020…
Ας μη λησμονούμε, άλλωστε, ότι η αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας δεν αφορά μόνο τη γενική αστυνόμευση ή την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.
Το δεύτερο σχόλιο αφορά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Στις συνεδριάσεις της αρμόδιας Επιτροπής επιβεβαιώθηκε ένα πράγμα:
Ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εξακολουθεί να μην απαντά σε δύο ερωτήματα:
Ερώτημα πρώτο:
να γίνει βιβλιοθήκη ή όχι, ο χώρος του πανεπιστημίου που ήταν υπό κατάληψη για τρεισήμισι δεκαετίες και σήμερα φυλάσσεται από αστυνομικούς για μην γκρεμιστεί ξανά με βαριοπούλες;
Ερώτημα δεύτερο:
μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να κατέχει ακαδημαϊκό χώρο με το «έτσι θέλω», ανεξάρτητα από τη βούληση της πανεπιστημιακής κοινότητας και κόντρα σε ό,τι έχει αποφασίσει ένα αυτοδιοίκητο πανεπιστημιακό ίδρυμα;
Τα υπόλοιπα είναι «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»!
Που μπορεί να χαϊδεύουν μερικά αυτιά, αλλά βρίσκουν απέναντι το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας:
Το οποίο δεν αντέχει άλλο ούτε την υπονόμευση των θεσμών, ούτε την τυραννία της μειοψηφίας!

Και έρχομαι, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, στο νομοσχέδιο…
Η ηλεκτρονική επίδοση των δικογράφων είναι αναμφισβήτητα ένα βήμα προς την ψηφιοποίηση του συστήματος απονομής δικαιοσύνης αλλά και ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της ψηφιακής μεταρρύθμισης.
Με όφελος για όλα τα μέρη τα οποία αφορά:
Την Ελληνική Αστυνομία, η οποία θα μπορεί να αξιοποιήσει πιο αποτελεσματικά για την ασφάλεια και τη δημόσια τάξη τους περίπου 1.500 αστυνομικούς μας που διακινούν πάνω από 1,2 εκατομμύρια δικαστικά έγγραφα στους πολίτες.
Την ελληνική Δικαιοσύνη, που με την ψηφιοποίηση των δικονομικών διαδικασιών κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον εκσυγχρονισμό της.
Τους διαδίκους, τους πληρεξούσιους δικηγόρους, τους μάρτυρες και γενικότερα τους πολίτες, αφού η επίδοση με ηλεκτρονικά μέσα εγγυάται την ορθή, έγκαιρη και βέβαιη ενημέρωσή τους.
Ενισχύεται η ασφάλεια δικαίου, εξοικονομείται χρόνος και χρήμα.
Αντίστοιχα κέρδη σε αστυνομικούς - που πλέον θα μπορούν να αφοσιωθούν στην εκπλήρωση της κύριας αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας - είναι και η αποδέσμευσή τους από τις βεβαιώσεις του γνησίου της υπογραφής και της επικύρωσης φωτοτυπημένων εγγράφων.
Είμαι, άλλωστε, υπηρεσίες που εδώ και καιρό γίνονται μέσα από το gov.gr ενώ οι πολίτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα μπορούν να απευθύνονται γι’ αυτές σε όλες τις άλλες διοικητικές αρχές, όπως τα ΚΕΠ και οι δήμοι.

Ως προς τις άλλες διατάξεις, αξίζει να σταθούμε στις βελτιώσεις ως προς τη δυνατότητα δωρεών και επιχορηγήσεων από την Τοπική και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση προς τα Σώματα Ασφαλείας.
Με τη μορφή υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής εξοπλισμού και υποδομών καθώς και προμήθειας υλικού και δωρεάς οχημάτων και πλωτών μέσων.
Στους αποδέκτες των δωρεών και ενισχύσεων θα περιλαμβάνεται στο εξής και το Λιμενικό Σώμα, πάντοτε μέσα στα διοικητικά όρια του ΟΤΑ που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία.
Θετική είναι επίσης η ρύθμιση με την οποία παιδιά αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους πάνω στο καθήκον και έχουν υιοθετηθεί από τη Βουλή των Ελλήνων εισάγονται στη Σχολή Αστυφυλάκων χωρίς πανελλαδικές εξετάσεις, κάτι που μέχρι σήμερα ίσχυε για την εισαγωγή στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων.
Να πούμε εδώ ότι δεν πρόκειται για άνευ όρων εισαγωγή, αφού τα παιδιά αυτά πρέπει να κατέχουν τα προσόντα που απαιτούνται για τους λοιπούς υποψήφιους αστυφύλακες και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις προβλεπόμενες δοκιμασίες, αθλητικές και άλλες.
Επίσης θετική είναι η δυνατότητα των ειδικών φρουρών που συγκροτούν τη λεγόμενη πανεπιστημιακή αστυνομία να μπορούν να διατίθενται και σε άλλες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, ασκώντας άλλα καθήκοντα που προβλέπονται από τη νομοθεσία, όπως η φύλαξη ευπαθών στόχων, οι περιπολίες και η φρούρηση αστυνομικών υπηρεσιών.
Και αυτή η ρύθμιση υπηρετεί το γενικότερο σκοπό της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού της Αστυνομίας μας προς όφελος του πολίτη.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, να βελτιώνουμε τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης και στον τομέα της ασφάλειας.
Να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας με τη βοήθεια και της τεχνολογίας.
Και συνεχίζουμε να είμαστε εκεί όπου η αντικοινωνική δραστηριότητα των λίγων αμφισβητεί τα δικαιώματα των πολλών.
Για να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς.
Στο σπίτι, στη γειτονιά, στο πανεπιστήμιο.
Γιατί έτσι θα αισθάνονται ελεύθεροι.
Read More »
Β. Γιόγιακας: 1.500 αστυνομικοί αποδεσμεύονται από τις επιδόσεις δικογράφων Β. Γιόγιακας: 1.500 αστυνομικοί αποδεσμεύονται από τις επιδόσεις δικογράφων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών ο Μάριος Κάτσης για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών ο Μάριος Κάτσης για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλιατών παρευρέθηκε χθες Δευτέρα 30/5 ο Μάριος Κάτσης όπου συμμετείχε στη συζήτηση για το ζήτημα της τραγικής κατάστασης που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Φιλιατών λόγω της υποστελέχωσης του σε ιατρικό προσωπικό. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενημέρωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Φιλιατών που συμμετείχε στη συνεδρίαση και εξέφρασε την ανησυχία του για τις ελλείψεις υγειονομικών στη μεγαλύτερη μονάδα Δημόσιας Υγείας του νομού.
Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατά την έναρξη της τοποθέτησής του χαιρέτισε την πρωτοβουλία της συζήτησης ώστε να ασκηθεί πίεση για τη στήριξη του νοσοκομείου ενώ επέρριψε τις ευθύνες στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την πολιτική της στο χώρο της Υγείας που έχει φέρει το ΕΣΥ στα όρια του.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «στη Βουλή καθημερινά φτάνουν δεκάδες ερωτήσεις για τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία όλης της Ελλάδας. Εμείς δεν είμαστε εξαίρεση. Δεν είναι τυχαίο που και στη Θεσπρωτία όλοι οι φορείς όπως οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, ο ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας και τώρα και το Δημοτικό Συμβούλιο των Φιλιατών δημόσια εκπέμπουν κραυγή αγωνίας για τις ελλείψεις και την υποβάθμιση του νοσοκομείου που θέτει σε κίνδυνο την υγειονομική ασφάλεια των πολιτών». Στη συνέχεια ανέφερε πως η κυβέρνηση της ΝΔ ούτε θέλει ούτε μπορεί να στηρίξει τη Δημόσια Υγεία γιατί δεν πιστεύει σε αυτή και τόνισε με νόημα πως « δεν είναι δυνατόν σήμερα να παρευρίσκετε η διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά να απουσιάζει ο κυβερνητικός βουλευτής επειδή προφανώς δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο για την αναβάθμιση του νοσοκομείου ούτε μπορεί να δρομολογήσει προσλήψεις».


Αναφερερόμενος στις ελλείψεις σε βασικό υγειονομικό προσωπικό τις οποίες έφερε στη Βουλή με ερώτηση του προς τον Υπουργό Υγείας στην οποία ζήτησε την ενίσχυση του νοσοκομείου χωρίς να έχει λάβει απάντηση ως τώρα, ο Μάριος Κάτσης είπε ότι «το αναισθησιολογικό το μικροβιολογικό και το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Νοσοκομείου υπολειτουργούν με κίνδυνο να μη μπορούν να βγάλουν εφημερίες το επόμενο διάστημα με τεράστιο κίνδυνο για τα επείγοντα περιστατικά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα τακτικά περιστατικά. Όταν το νοσοκομείο έχει μείνει με έναν αναισθησιολόγο ουσιαστικά ακυρώνονται χειρουργεία ή προγραμματίζονται μετά από μεγάλο διάστημα. Κλινικές που είχαν ανοίξει όπως η οφθαλμολογική έκλεισαν ενώ σύγχρονα μηχανήματα που με κόπο καταφέραμε να φέρουμε στο νοσοκομείο όπως ο μαγνητικός τομογράφος και ο νέος αξονικός είτε κάθονται στην αποθήκη είτε υπολειτουργούν».
Κλείνοντας την τοποθέτηση του ανέφερε ότι η τοπική κοινωνία πρέπει να συνεχίσει να διεκδικεί μια καλύτερη δημόσια υγεία για όλους χωρίς αποκλεισμούς και τόνισε την αναγκαιότητα της πολιτικής αλλαγής καθώς η σημερινή κυβέρνηση έχει ως μόνο στόχο την συρρίκνωση και την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ προς όφελος λίγων και ισχυρών συμφερόντων. Τέλος «Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε στην απόλυτη προτεραιότητα την στήριξη του ΕΣΥ όπως πράξαμε και την 4ετια 2015-2019 με προσλήψεις προσωπικού, με προμήθεια σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, με το άνοιγμα του ΤΕΠ με ανανέωση των ασθενοφόρων που κατά γενική ομολογία αναβάθμισαν την Υγεία στη Θεσπρωτία. Σήμερα, μετά την απαξίωση του ΕΣΥ από την νεοφιλελεύθερη ΝΔ και λόγω των συμπερασμάτων που βγάλαμε από την πανδημία έχουμε στο πρόγραμμά μας την αύξηση των μισθών του υγειονομικού προσωπικού με 2000€ αρχικό μισθό για κάθε νεοπροσλαμβανόμενο γιατρό ώστε να μη φεύγουν στο εξωτερικό, με αύξηση του προϋπολογισμού για την Υγεία και την ένταξη των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά»
Read More »
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών ο Μάριος Κάτσης για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών ο Μάριος Κάτσης για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις


Θέλεις να γίνεις πιο κερδοφόρος τενίστας; Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις σε αυτό το άρθρο. Ας μιλήσουμε επίσης για τις διάφορες μεθόδους εύρεσης αποδόσεων αξίας στο στοίχημα τένις.
Για το λόγο αυτό, το Clube da Aposta ετοίμασε ένα ειδικό άρθρο με κερδοφόρες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις, που καλύπτει βασικές πτυχές όπως το live και το pre-live στοιχηματισμό, τις αποδόσεις στοιχήματος, την ποιοτική ανάλυση του παιχνιδιού και τη στιγμή / εμπιστοσύνη του τενίστα.
Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό 22Bet login, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μπόνους που προσφέρεται σε νέους χρήστες. Είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσετε το bankroll σας για στοιχήματα στο τένις και σε πολλά άλλα αθλήματα.

Οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις
Ποιες είναι οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις; Αυτή η απάντηση είναι πολύ απλή: οι καλύτερες στρατηγικές στοχεύουν στην εύρεση καταστάσεων και ευκαιριών μακροπρόθεσμης αξίας.
Αναζητώντας νέες στρατηγικές ή για να μεγιστοποιηθούν οι τεχνικές που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί, είναι απαραίτητο να αναλυθούν οι θεμελιώδεις πτυχές του παιχνιδιού τένις. Επομένως, παρακάτω θα παραθέσω τις βασικές πτυχές που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να καθαρίσουμε μια στρατηγική στοιχηματισμού τένις.
Εμείς οι τενίστες πρέπει να χαρτογραφήσουμε τα τεχνικά, τακτικά, νοητικά και συμπεριφορικά πρότυπα των παικτών του τένις. Και με αυτές τις καλά καθορισμένες πληροφορίες, μπορούμε να αναπτύξουμε την καλύτερη στρατηγική για στοιχήματα σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, αναμέτρηση, παίκτη ή τουρνουά.
Και πώς γνωρίζουμε αυτά τα μοντέλα; Ο μόνος τρόπος για να χαρτογραφήσουμε τους παίκτες είναι να δούμε τον μεγαλύτερο αριθμό αγώνων, δηλαδή, για να γνωρίσουμε καλά έναν παίκτη πρέπει να δούμε περισσότερους αγώνες γιατί με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε τα μοτίβα του επιλεγμένου τενίστα.

Εμπιστευτείτε τη στιγμή και εμπιστευτείτε τον παίκτη
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την τρέχουσα στιγμή του τενίστα στη σεζόν. Έχει πλάκα; Ή μήπως υποφέρει από αναποδιές που μπορεί να κλείσουν την αυτοπεποίθησή σας;
Η αυτοπεποίθηση είναι μια θεμελιώδης πτυχή για έναν τενίστα. Στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού, ο παίκτης που ΔΕΝ εμπιστεύεται το παιχνίδι του κάνει περισσότερα λάθη και χάνει περισσότερα παιχνίδια μακροπρόθεσμα.
Ως εκ τούτου, είναι μια καλή στρατηγική να ποντάρετε στον παίκτη που βρίσκεται σε καλή στιγμή και με πολύ υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης, αφού υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξει το καλύτερο του τένις στις κρίσιμες στιγμές και να κερδίσει περισσότερους αγώνες.

Αναλύστε τη διανοητική πτυχή του παίκτη
Ανάλυση της ψυχικής εμφάνισης του παίκτη Η ανάλυση της συμπεριφοράς του τζόγου είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της τοποθέτησης ενός στοιχήματος. Οι παίκτες του τένις που επιπλέουν πολύ είναι πιο δύσκολο να διαβαστούν λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα τους. Από την άλλη, οι παίκτες του τένις με πιο έντονο μοτίβο συμπεριφοράς είναι πιο ευανάγνωστοι.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γνώση του παίκτη είναι τόσο σημαντική για τον καθορισμό μιας στρατηγικής στοιχήματος για το συγκεκριμένο παιχνίδι ή παίκτη.

Ανακαλύψτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των τουρνουά
Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά των τουρνουά Το ημερολόγιο του τένις περιλαμβάνει 69 τουρνουά που εκτείνονται από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο σε 31 διαφορετικές χώρες. Επομένως, είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε τα κύρια χαρακτηριστικά του τουρνουά στο οποίο στοιχηματίζουμε και πώς αυτές οι πτυχές επηρεάζουν την απόδοση των παικτών.
Ένα καλό παράδειγμα των διαφορετικών καιρικών συνθηκών και των συνθηκών παιχνιδιού είναι το Masters 1000 στη Μαδρίτη και τη Ρώμη. Και τα δύο τουρνουά θα διεξαχθούν σε χώμα, αλλά στη Μαδρίτη οι συνθήκες είναι πιο γρήγορες λόγω του υψομέτρου των 667 μέτρων. Στο τουρνουά της Ρώμης οι συνθήκες είναι διαφορετικές, πολύ πιο αργές και τυπικές στον χώμα.
Οπότε, όταν βρίσκουμε μια περιττή τιμή, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τις διαφορετικές συνθήκες των τουρνουά.

Δώστε προτεραιότητα στο live στοίχημα
Προτεραιότητα στο Live Betting Τα περισσότερα από τα στοιχήματά μου (85%) τοποθετούνται ενώ παίζω τένις, πράγμα που σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές ψάχνω ζωντανά για πολύτιμες ευκαιρίες.
Είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε καλή ποιοτική ανάλυση ενώ παίζετε, παρατηρώντας και αναλύοντας την απόδοση των παικτών και, στη συνέχεια, οπτικοποιώντας την αγορά για να βρείτε αποδόσεις αξίας. Επομένως, προτείνω τα περισσότερα στοιχήματα να τοποθετούνται ζωντανά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αποφύγετε τα pre-live στοιχήματα
Αποφύγετε το Pre-Live Betting Η συλλογή προ-ζωντανών πληροφοριών σχετικά με τους παίκτες και τις συνθήκες του τουρνουά είναι πολύ δύσκολη και επομένως πολύ πιο δύσκολο να βρείτε αποδόσεις αξίας πριν από τη ζωντανή μετάδοση.
Επομένως, χωρίς γνώση, είναι πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί ποιοτική ανάλυση των αποδόσεων, ειδικά στο pre-live στοίχημα.
Τέλος, ποια στρατηγική πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να στοιχηματίσουμε στο τένις;
Στρατηγική που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να στοιχηματίσουμε στο τένις Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε προκαθορισμένες στρατηγικές. Η κύρια στρατηγική μας πρέπει να είναι να αναζητούμε λανθασμένες αποδόσεις και αποδόσεις αξίας μέσω θεμελιώδους ανάλυσης χρησιμοποιώντας τις θεμελιώδεις πτυχές του παιχνιδιού του τένις.
Read More »
Οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις Οι καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού τένις Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός που διέρρηξε κατάστημα τροφίμων στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός που διέρρηξε κατάστημα τροφίμων στην Ηγουμενίτσα


Συνελήφθη χθες (30-05-2022) το βράδυ στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) ημεδαπός, που κατηγορείται για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ο κατηγορούμενος χθες (30-05-2022) νωρίς το πρωί, παραβίασε την είσοδο καταστήματος τροφίμων στην Ηγουμενίτσα, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό -1.000- ευρώ.

Ύστερα από κατάλληλο συντονισμό και συνεργασία των αρμόδιων αστυνομικών υπηρεσιών, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην Κέρκυρα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -660- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Read More »
Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός που διέρρηξε κατάστημα τροφίμων στην Ηγουμενίτσα Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός που διέρρηξε κατάστημα τροφίμων στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Σε δημοπρασία σπάνιο έγγραφο με τον "Όρκο των Σουλιωτών"

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Σε δημοπρασία σπάνιο έγγραφο με τον "Όρκο των Σουλιωτών"


Ο Όρκος των Σουλιωτών είναι ένα από τα εξαιρετικά σπάνια είδη που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει η δημοπρασία Σπάνιων Βιβλίων, Χειρογράφων, Εγγράφων & Χαρακτικών της VERGOS Auctions
H δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού, στο ξενοδοχείο Athens Plaza την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 (ώρα 6:30 μμ.).  

Πρόκειται για έγγραφο με τις υπογραφές των Σουλιωτών Νικολάου Τζαβέλλα, Γεωργίου Δράκου, Γ(ιώ)τ(η;) Νταγλή, Διαμάντη Ζέρβα, Λάμπρου Βέικου και Χριστόφορου Περραιβού, στο οποίο ορκίζονται να συνεργήσουν στο εξής ενωμένοι «διά τήν ἐλευθερίαν καί ὠφέλειαν τοῦ Ἔθνους μας», «διά τήν τιμήν καί ὑπόληψίν μας» και «διά τήν νόμιμον ἀπόκτησιν τῶν πρός τό ζῇν ἀναγκαίων».

Διαβάστε ολόκληρο τον όρκο:
«Ἡμεῖς οἱ κάτωθεν γεγραμμένοι βλέποντες τάς ἀκαταστασίας καί διχονοίας μερικῶν ὁμογενῶν μας, αἱ ὁποῖαι εἶναι ἐναντίαι καί ὀλέθριοι διά τά συμφέροντα τῆς Πατρίδος, καί εἰς τόν ἴδιον καιρόν κινδυνεύει νά χαθῇ μέ ἀτιμίαν καί ἡ ἰδική μας ὑπόληψις καί τῶν φαμελιῶν μας, ἀποφασίσαμεν μέ θέλησιν καί μέ εὐχαρίστησίν μας νά ἑνωθῶμεν μέ ὅρκον φοβερόν τῆς ἁγίας Τριάδος, τῆς Πατρίδος καί τῆς τιμῆς μας, ὅτι ἀπό τό νῦν καί εἰς τό ἑξῆς νά ἤμεθα ὅλοι μία ψυχή, μία καρδία καί μία γνώμη, καί κᾀμμία περίστασις, ὅσον δυνατή καί ἄν εἶναι, νά μήν ἠμπορεῖ νά μᾶς χωρίσῃ, ἔξω μόνον ὁ θάνατος. Ὁ δέ καθολικός σκοπός τούτης τῆς ἀδελφότητός μας εἰς ἄλλο νά μήν ἀποβλέπῃ παρά, πρῶτον διά τήν ἐλευθερίαν καί ὠφέλειαν τοῦ Ἔθνους μας, δεύτερον διά τήν τιμήν καί ὑπόληψίν μας, καί τρίτον διά τήν νόμιμον ἀπόκτησιν τῶν πρός τό ζῇν ἀναγκαίων. – Θέλει εἴμεθα πάντοτε ὑποκείμενοι εἰς τήν Ἐθνικήν Διοίκησιν, καί ὑπήκοοι εἰς τάς Πατριωτικάς της προσταγάς. Καί ἄν κᾀνένας ἀπ’ ἔξω ἤθελε τολμήσῃ νά κατατρέξῃ ἤ νά βλάψῃ κᾀνένα ἀπό τήν ἀδελφότητά μας, ὅλοι ἡμεῖς οἱ ἄλλοι ἀδελφοί του νά τόν διαφεντεύωμεν καί μέ τήν ἰδίαν μας ζωήν, ἄν ἡ χρεία τό καλέσῃ. Ἀκόμη καί ζιζάνια ἄν πασχίσουν νά μᾶς βάλουν, ἡμεῖς ἀκρόασιν ποτέ νά μή δίδωμεν εἰς τά λόγια τους, ἀλλά νά τούς ὑβρίζωμεν καί κυνηγῶμεν ὡς κακοποιούς. Καί ἄν ποτέ κᾀνένας ἀδελφός λάβη παράπονον ἀπό ἄλλον ἀδελφόν, τότε ὁ παραπονεμένος νά τό λέγῃ εἰς τήν ἀδελφότητα, καί ἡ ἀδελφότης νά εἶναι εἰς χρέος νά τόν δικαιώνῃ, καί εὐθύς νά τούς βάνῃ εἰς τήν πρώτην ἀγάπην. – Διά νά ὠφελήσωμεν λοιπόν τό Ἔθνος μας, καί διά νά ἀπολαύσωμεν τιμήν καί ὑπόληψιν, καί σωματικήν κατάστασιν, ἀποφασίσαμεν νά ἐκστρατεύσωμεν διά τά μέρη τῆς Θεσσαλίας μέ ὅσους ἔχομεν, καί ὅσους ἄλλους ἤθελε μᾶς ἀκολουθήσουν εἰς αὐτό τό θεῖον καί σωτήριον ἔργον, ἤ ὅπου ἀλλοῦ ἡ περίστασις ἤθελε μᾶς ὁδηγήσῃ...».


Read More »
Σε δημοπρασία σπάνιο έγγραφο με τον "Όρκο των Σουλιωτών" Σε δημοπρασία σπάνιο έγγραφο με τον "Όρκο των Σουλιωτών" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα σήμερα το κρουαζιερόπλοιο Belle l'Adriatique

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Στην Ηγουμενίτσα σήμερα το κρουαζιερόπλοιο Belle l'Adriatique


Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας έχει δέσει από το πρωί της Τρίτης, το κρουαζιερόπλοιο Belle l'Adriatique σημαίας Βελγίου.
Στο πλοίο, το οποίο ήρθε από το λιμάνι του Δυρραχίου, επιβαίνουν 112 άτομα, καθώς και 49 άτομα πλήρωμα.
Το κρουαζιερόπλοιο θα μείνει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας μέχρι και τις 20.00, ενώ οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ντόπιες συνταγές από ψάρια, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

Read More »
Στην Ηγουμενίτσα σήμερα το κρουαζιερόπλοιο Belle l'Adriatique Στην Ηγουμενίτσα σήμερα το κρουαζιερόπλοιο Belle l'Adriatique Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Ημέρα γευσιγνωσίας, σήμερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022

Ημέρα γευσιγνωσίας, σήμερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Read More »
Ημέρα γευσιγνωσίας, σήμερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Ημέρα γευσιγνωσίας, σήμερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου στο οποίο επικράτησε ένταση και παραλίγο να υπάρξει σύρραξη, ενώ η παράταξη “Τόπος Αξιών” αποχώρησε από την συνεδρίαση (το σχετικό απόσπασμα στο 34:15)

Read More »
Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα Ιχθυοκαλλιέργειας

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα Ιχθυοκαλλιέργειας


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, διοργάνωσε το Σάββατο 28 Μαΐου στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Sivota Diamond Spa Resort στα Σύβοτα, ημερίδα Ιχθυοκαλλιέργειας, με θέμα: «Η Υδατοκαλλιέργεια ως μοχλός Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας & η συμβολή της στην οικονομία της Θεσπρωτίας» στα πλαίσια υλοποίησης του Υποέργου 6 της Πράξης «Πρόγραμμα Ανάδειξης και Προβολής Προϊόντων Ιχθυοκαλλιέργειας Θεσπρωτίας» Μέτρο 3.4.3. «Μέτρα Εμπορίας», ΕΠΑΛΘ 2014-2020 MIS 5066824.
Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους κι απεύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κος Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, οι Βουλευτές Θεσπρωτίας κ.κ. Βασίλειος Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κος Θωμάς Πιτούλης, η Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας ΑΕ κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη, ο Πρόεδρος της ΘΕΣ.Π.Ο.Α.Υ. κος Παναγιώτης Πάντος, ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Π.Υ. (Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας) κος Απόστολος Τουραλιάς και οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας κος Ιωάννης Λώλος και Φιλιατών κος Σπυρίδων Παππάς.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Αλέξανδρος Πάσχος, στο χαιρετισμό του παρουσίασε συνοπτικά τον νομό, τους βασικούς αναπτυξιακούς πυλώνες της Θεσπρωτίας και επικεντρώθηκε στην πολυεπίπεδη σημασία της Υδατοκαλλιέργειας στην τοπική οικονομία. Ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τον κο Υπουργό για την πολυαναμενόμενη, και επί σειρά πολλών ετών διεκδικούμενη, έκδοση Π.Δ. για τον χαρακτηρισμό και οριοθέτηση της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιέργειας Θεσπρωτίας, εστιάζοντας στην ανάγκη άμεσων ενεργειών για την βελτίωση των κάθετων οδών πρόσβασης στις μονάδες και κυρίως στην έλλειψη πρόσβασης των ιχθυοκαλλιεργειών μας στην Λωρίδα Σαγιάδας στο διαδίκτυο, αποσπώντας την διαβεβαίωση του Υπουργού ότι το αίτημα της Θεσπρωτίας για την επέκταση της ευρυζωνικότητας κι εγκατάσταση οπτικής ίνας μέχρι τις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειες θα λάβει άμεση προτεραιότητα για την σύντομη υλοποίησή του.
Ο συντονισμός της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από τον Δημοσιογράφο κο Νικόλαο Υποφάντη.


Ακολούθησε η παρουσίαση των ακόλουθων ενοτήτων από τους εισηγητές τους:
«Παρουσίαση Πράξης: Πρόγραμμα Ανάδειξης και Προβολής Προϊόντων Θαλάσσιας Ιχθυοκαλλιέργειας Θεσπρωτίας.» από τον κο Πέτρο Ζουμπούλη, Δ/κο Προϊστάμενο & Υπεύθυνος Έργου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (έκλεισε με το σχόλιο του Υπουργού ότι αξίζει να υπάρξει συνέχεια στην υλοποίηση Πράξεων από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας αφού πέτυχε την υλοποίηση τόσων πολλών δράσεων με τον μικρό διαθέσιμο προϋπολογισμό της Πράξης)
«Η διατροφική αξία της κατανάλωσης ψαριών για την υγεία και την πρόληψη του καρκίνου» από τον κο Φιλόπουλο Ευάγγελο, Προέδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας
«Τεκμηριωμένες απαντήσεις ειδικών, σε καθημερινές ερωτήσεις καταναλωτών: το διαχρονικό και καινοτόμο επιστημονικό πρόγραμμα της ΕΛΟΠΥ» από την κα Αικατερίνη Λύτρα, Κτηνίατρο - Ιχθυοπαθολόγο, Επιστημονική Σύμβουλος & Σύμβουλος Επικοινωνίας ΕΛΟΠΥ
«Η θρεπτική αξία των ψαριών στην διατροφή μας» από την κα Νεφέλη Πασιάκου Διατροφολόγος
«Ιχθυοκαλλιέργειες και Περιβάλλον» από τον κο Γρηγόριο Κρέη, Διευθυντή του ΙΝΑΛΕ
«Εφαρμογή της μεθόδου Αξιολόγησης Κύκλου Ζωής (LCA) για την εκτίμηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στην ιχθυοκαλλιέργεια της Θεσπρωτίας» από τους: Δρ. Ευάγγελο Κωνσταντινίδη, Ιχθυολόγο MSc, PhD, & Δρ. Κώστα Περδικάρη, Ιχθυολόγο MSc, PhD του Τμήματος Αλιείας της Π.Ε. Θεσπρωτίας,
«Ιχθυοκαλλιέργειες – Εξαγωγές – Συμβολή στην Εθνική οικονομία» από τον κο Συμεών Διαμαντίδη, Οικ. Επόπτη του ΣΕΒΕ (Σύνδεσμο Εξαγωγέων)
«Λιμάνι Ηγουμενίτσας – Πυλώνας Ανάπτυξης Εξαγωγών» από τον κο Αθανάσιο Πορφύρη, Διευθύνων Σύμβουλο της ΟΛΗΓ ΑΕ
«Επισκόπηση του κλάδου της θαλάσσιας ιχθυοκαλλιέργειας στη Θεσπρωτία» από τους: Δρ. Ευάγγελο Κωνσταντινίδη, Ιχθυολόγο MSc, PhD, Δρ. Κώστα Περδικάρη, Ιχθυολόγο MSc, PhD του Τμήματος Αλιείας της Π.Ε. Θεσπρωτίας & κα Σταυρούλα Ντάσκα, MSc, Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδρίου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Ηπείρου, η Πρόεδρος του Περιφερεικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Σουλίου, εκπρόσωποι φορέων και Σωμάτων Ασφαλείας της Θεσπρωτίας, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ιωαννίνων και Αιτωλοακαρνανίας, εκπρόσωποι Τύπου από την Περιφέρεια Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας και πλήθος Ιχθυοκαλλιεργητών.
Σημαντικό σημείο αποτελεί το γεγονός ότι η ημερίδα, επιλέχθηκε και συμπεριλήφθηκε στην Ευρωπαϊκή λίστα δράσεων Ναυτικής Ημέρας European Maritime Day in My Country για το έτος 2022.
Read More »
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα Ιχθυοκαλλιέργειας Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα Ιχθυοκαλλιέργειας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Κέντρο Πληροφόρησης Καλαμά στη Σαγιάδα

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Κέντρο Πληροφόρησης Καλαμά στη Σαγιάδα


Τις 18 και 25 Μαΐου 2022 δύο γκρουπ φοιτητών 100 ατόμων του Tμήματος Bιολογικών Eφαρμογών και Tεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων επισκέφτηκαν το Κέντρο Πληροφόρησης Kαλαμά στη Σαγιάδα όπου ξεναγήθηκαν στον χώρο της έκθεσης από το προσωπικό ενημέρωσης, το επιστημονικό προσωπικό και παρατήρησαν την ορνιθοπανίδα του Δέλτα Καλαμά με τηλεσκόπια και κιάλια με την βοήθεια του προσωπικού φύλαξης της Μονάδας.Read More »
Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Κέντρο Πληροφόρησης Καλαμά στη Σαγιάδα Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Κέντρο Πληροφόρησης Καλαμά στη Σαγιάδα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Συμβουλευτική γονέων. Το δύσκολο παιδί στο φαγητό. Γιατί κάποια παιδιά δυσκολεύονται στη σίτιση

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Συμβουλευτική γονέων. Το δύσκολο παιδί στο φαγητό. Γιατί κάποια παιδιά δυσκολεύονται στη σίτισηΌλο και περισσότερα παιδιά αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη σίτιση, δυσκολεύονται να δοκιμάσουν φαγητά, να μασήσουν ή και να καταπιούν. Σε αυτό το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Γονέων, την Τετάρτη 1 Ιουνίου και ώρες 19:30-21:30, θα επιχειρήσουμε να γνωρίσουμε θεωρητικά και πρακτικά τι είναι σίτιση, και τι σημαίνει τροφική επιλεκτικότητα. Γιατί δηλαδή, κάποια παιδιά μπορεί να δυσκολεύονται και ποιοι μπορεί να είναι οι σημαντικοί λόγοι που ίσως δεν είναι πάντοτε ορατοί και προφανείς.

Εισηγητής του εργαστηρίου θα είναι ο κ. Αναστάσιος Μώκας, Λογοθεραπευτής S.I., Ειδικός Παιδαγωγός MSc.

Το webinar διοργανώνεται από:

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου.
*Φόρμα δωρεάν συμμετοχής: https://bit.ly/3LBKuoU

Επικοινωνία:
Tηλέφωνο: 2665041444 & 6986733756
Read More »
Συμβουλευτική γονέων. Το δύσκολο παιδί στο φαγητό. Γιατί κάποια παιδιά δυσκολεύονται στη σίτιση Συμβουλευτική γονέων. Το δύσκολο παιδί στο φαγητό. Γιατί κάποια παιδιά δυσκολεύονται στη σίτιση Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Συνέδριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας με θέμα «Σχολική μετάβαση»

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Συνέδριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας με θέμα «Σχολική μετάβαση»


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης διοργανώνει συνέδριο με θεματολογία τη Σχολική Μετάβαση, στο πλαίσιο του προγράμματος Eramus+ KA201 «Student Transition in Education Paths» 2019-2022, της Στρατηγικής Σύμπραξης του Τομέα Σχολικής Εκπαίδευσης ΚΑ201, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εποπτεύεται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα Πάνθεον του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Το πρόγραμμα «Student Transition in Education Paths» (S.T.E.P.) αφορά στην ομαλή μετάβαση των μαθητών από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο και έχει διάρκεια 33 μήνες. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας είναι ο συντονιστικός φορέας. Συμμετέχουν επίσης άλλοι 6 εκπαιδευτικοί φορείς από Αυστρία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ρουμανία, Ισπανία και Τουρκία.

Στόχος του προγράμματος είναι να καταγράψει και να παρουσιάσει τις εκπαιδευτικές πρακτικές διευκόλυνσης της μετάβασης των μαθητών/τριών από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο που εφαρμόζονται στις 7 χώρες καθώς και να προτείνει την προσαρμογή τους στην Ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό και ως αποτέλεσμα του έργου έχει δημιουργηθεί ειδική έκδοση πολύγλωσσου βιβλίου, όπου περιλαμβάνονται όλες οι καταγεγραμμένες πρακτικές.

Προς την κατεύθυνση αυτή η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, διοργανώνει το εν θέματι Συνέδριο που θα φιλοξενεί εκπροσώπους όλων των εκπαιδευτικών φορέων των συνεργαζόμενων χωρών, θεωρώντας αναγκαία και επιβεβλημένη την ανάπτυξη και ανταλλαγή απόψεων, πρακτικών και μεθόδων σε διακρατικό επίπεδο, καθώς και την ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργασίας με οργανισμούς άλλων χωρών.

Read More »
Συνέδριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας με θέμα «Σχολική μετάβαση» Συνέδριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας με θέμα «Σχολική μετάβαση» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Στις 4 Ιουνίου τα 9α Γιτάνεια στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Στις 4 Ιουνίου τα 9α Γιτάνεια στην ΗγουμενίτσαΟ Γ.Σ.Πρωτέας Ηγουμενίτσας, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου συνδιοργανώνουν συνδιοργανώνουν τους αγώνες στίβου με την επωνυμία "9α Γιτάνεια" και με την υποστήριξη του δήμου Ηγουμενίτσας -ΠΑΚΠΠΟ .
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας με ώρα έναρξης 15:30.
Τα αγωνίσματα που προβλέπεται να διεξαχθούν με βάση την προκήρυξη των αγώνων είναι τα παρακάτω ανά ηλικιακή κατηγορία
Κ 12 Α: 50μ-ΜΗΚΟΣ-600μ-ΜΠΑΛΑ 1 Κgr
Κ 12 Κ : 50μ-ΜΗΚΟΣ-600μ- ΜΠΑΛΑ 1 Κgr
Κ 14 Α: 60μ-ΜΗΚΟΣ-1000μ-ΣΦΑΙΡΑ
Κ 14 Κ ΄ : 60μ-60μ ΕΜΠ-ΜΗΚΟΣ-1000μ-ΣΦΑΙΡΑ
Κ 16 Α΄: 80μ-150μ- 200μ ΕΜΠΟΔΙΑ –1200μ -ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ-2000μ ΦΕ Κ 16΄ Α
Κ 16 Κ : 80Μ-150Μ-80 ΕΜΠΟΔΙΑ--1200 Μ -ΜΗΚΟΣ-ΣΦΑΙΡΑ-ΥΨΟΣ
ΑΝΔΡΩΝ: 100μ-200μ-ΜΗΚΟΣ- ΤΡΙΠΛΟΥΝ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 100μ-200μ-ΜΗΚΟΣ-ΤΡΙΠΛΟΥΝ-ΥΨΟΣ


Οι δηλώσεις συμμετοχής σύμφωνα με τις συνημμένες καταστάσεις πρέπει να αποστέλλονται στο e- mail της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ segasepirou@yahoo.gr και στο bplatonas@yahoo.gr το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 1-6-2022
Read More »
Στις 4 Ιουνίου τα 9α Γιτάνεια στην Ηγουμενίτσα Στις 4 Ιουνίου τα 9α Γιτάνεια στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Μιχάλης Αράπογλου: Η συμβολή του στο εκπαιδευτικό έργο των Κ.Π.Ε Hπείρου

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Μιχάλης Αράπογλου: Η συμβολή του στο εκπαιδευτικό έργο των Κ.Π.Ε Hπείρου


Το ΚΕ.Π.Ε.Α Φιλιατών-Θεσπρωτίας και η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τα ΚΕ.Π.Ε.Α Κόνιτσας και Πραμάντων, και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, σας προσκαλούν στο σεμινάριο με τίτλο:
"Μιχάλης Αράπογλου: Η συμβολή του στο εκπαιδευτικό έργο των Κ.Π.Ε Hπείρου, το επιστημονικό του κύρος, το συγγραφικό του έργο και η ανθρώπινη παρουσία του", στις 3-5 Ιουνίου 2022.
Το σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » , Άξονας προτεραιότητας 6
και θα υλοποιηθεί στους παρακάτω χώρους:
Παρασκευή 03/06/2022 ώρες 18.00 – 21:15 Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων.
Σάββατο 04/06/2022 ώρες 09.00 – 13:00 στην Αρχαία Δωδώνη και Νησάκι Παμβώτιδας (αναχώρηση πλοιαρίου 16:30 – επιστροφή πλοιαρίου 20:00)
Κυριακή 05/06/2022 , ώρες 09.00 – 14:00 χωριά Ζαγορίου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και κάθε ενδιαφερόμενο την πρώτη ημέρα (στις εισηγήσεις , στο Αρχαιολογικό Μουσείο) και οι δύο ακόλουθες ημέρες , απευθύνονται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς.
Ο αριθμός συμμετεχόντων για την πρώτη ημέρα δίχως κανένα περιορισμό, τις επόμενες δύο για τις μετακινήσεις στα πεδία 50 και οι διαμένοντες για διανυκτέρευση 35.
Το σεμινάριο έχει στόχο να μεταλαμπαδεύσει σημαντικό μέρος από το συνολικό επιστημονικό και συγγραφικό έργο του Μ. Αράπογλου. Για το σκοπό αυτό, οι εισηγήσεις καθώς και οι εκπαιδευτικές εξορμήσεις του σεμιναρίου, καθ'όλη τη
διάρκειά του, θα επιχειρήσουν να εστιάσουν στο περιβαλλοντικό έργο, που προσέφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Στο πλαίσιο αυτό, προτείνεται η κάτωθι ενδεικτική βιβλιογραφία ως αντιπροσωπευτική, της προσέγγισης του Μ. Αράπογλου στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση:
Ήπειρος
Μικρό ελληνογαλλικό γλωσσολόγιο οικογεωγραφίας της Ηπείρου
Τα ποτάμια της Ηπείρου
Το μαντείο του Αχειροποίητου χρόνου και τόπου
Έπος σε δώδεκα ραψωδίες
Μονές Ιωαννίνων στο νησί Παμβώτιδας
Το εκπαιδευτικό έργο του Μ. Αράπογλου σε συνδυασμό και με τον τρόπο ζωής του, αποτελεί πρότυπο ευαισθητοποιημένου κοινωνικά ατόμου. Το πολιτιστικό και μορφωτικό υπόβαθρο που εξέπεμπε σε κάθε κοινωνική επαφή, οι ιδιαίτερες γνώσεις
του για το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο τον καθιστούν πρωτοπόρο διανοητή και πολίτη του κόσμου σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου
Παρασκευή 03/06/ 2022
18:00-18:15 Χαιρετισμοί
18:15-18:45 ΤΣΙΓΚΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τεχνικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων
Αράπογλου, Η, Μιχάλης Αρχιτέκτων.
18:45 – 19:15 ΓΚΟΓΚΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Έτος 5780 του Εβραϊκού ημερολογίου.
19:15 - 19:35 ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΓΙΩΤΑ π. Σχολική Σύμβουλος
Μια σκέψη, μια ιδέα, ένα έργο…
19:35 - 19:55 ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
Παραγωγός εκπομπής Εν'χορώ
Μια μέρα στο Ζαγόρι με τον Μιχάλη, συζητώντας για ποτάμια και γεφύρια.
19:55 - 20:15 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Mrs. Αρχαιολόγος
Μαντείο του Αχειροποίητου Χρόνου και Τόπου.
20:15 – 20:45 π. ΝΤΕΛΗΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ, Θεολόγος, Αρχιμανδρίτης,
Ηγούμενος Ι.Μ.Γηρομερίου
Μονές Ιωαννίνων στο νησί Παμβώτιδας.
20:45 – 21:00 Νικολάου Μάρκος, Mrs. ΠΕ11, Υπεύθυνος λειτουργίας του Κ.Π.Ε – ΚΕ.Π.Ε.Α ΦΙΛΙΑΤΩΝ -ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Προσωπική ανάλυση –αναζήτηση μέσα από ένα μικρό συνταίριασμα εικόνων και ήχων…
21:00 – 21:05 PARTIRO… Andrea Bostelli.
Σάββατο 04/06/22
Αναχώρηση από Ιωάννινα 09:00
Μετάβαση στην Αρχαία Δωδώνη
Το Μαντείο του Αχειροποίητου Χρόνου και Τόπου, διάβασμα από
το ποίημα – ραψωδία του Μ. Αράπογλου, περιήγηση στο χώρο.
13:30 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
15:30 Συγκέντρωση στο μόλο, αναχώρηση για νησάκι 16:00
16:20 άφιξη στο νησάκι. Μονές Ιωαννίνων στο νησί Παμβώτιδας διάβασμα από το βιβλίο του Μ. Αράπογλου, περιήγηση στο χώρο.
22:00 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Συζήτηση εν πλω, αποτίμηση του έργου του
κ. Αράπογλου.
Κυριακή 05/06/22
Αναχώρηση από Ιωάννινα 09:00 - 09:45. Άφιξη στο Δ.Δ
Κουκούλι – ΖΑΓΟΡΙΑ, στάση σε κάθε γεφύρι, μύλο κ.α. Διάβασμα
σχετικών αποσπασμάτων από βιβλία του κ. Αράπογλου.
Επίσκεψη στο μουσείο Λαζαρίδη. Περιήγηση στο χωριό, αναφορές σε δομικά αρχιτεκτονικά στοιχεία.
11:00 Μετάβαση σε Δ.Δ Βραδέτου.
Ακολουθώντας την ίδια τακτική, μέθοδο βιωματικής
εκπαίδευσης.
Αναφορές σε ιδιαιτερότητες κάθε χωριού καθώς και αποσπάσματα από συγγραφές του κ. Αράπογλου στο θέμα.
14:00 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ.
Read More »
Μιχάλης Αράπογλου: Η συμβολή του στο εκπαιδευτικό έργο των Κ.Π.Ε Hπείρου Μιχάλης Αράπογλου: Η συμβολή του στο εκπαιδευτικό έργο των Κ.Π.Ε Hπείρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Ψηφίστε το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στον διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2022

Τρίτη, Μαΐου 31, 2022
Ψηφίστε το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στον διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2022


Το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου Θεσπρωτίας συμμετέχει και φέτος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2022 και ζητάει την ψήφο σας για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βιώσιμες πόλεις και χωριά σε αρμονία με τη Φύση». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο του 11ου Παγκόσμιου Στόχου «Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες».
Με σύνθημα «σαν στο σπίτι μας» οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς τους, όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησαν ένα σχολείο φιλικό για τους ανθρώπους του και σε αρμονία με το περιβάλλον που βρίσκεται, με έναν τεράστιο κήπο, με δέντρα, λουλούδια και γρασίδι για να παίζουν τα παιδιά, προετοιμάζοντας τους αυριανούς ενεργούς πολίτες.
Φέτος, το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου, εκτός από το σχολικό περιβάλλον, παρεμβαίνει δυναμικά στις εξελίξεις της τοπικής κοινωνίας με προτάσεις και συνεργασίες που στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, την προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και στην αξιοποίηση της πολιτισμικής κληρονομιάς:
Συμμετοχή στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου, Κορδελιού και Βερτίσκου, με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βιώσιμα χωριά σε αρμονία με τη Φύση»
Συμμετοχή στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Κάστρα» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων, με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παραδοσιακοί Οικισμοί: παρελθόν, παρόν και μέλλον»
Πραγματοποίηση της ιδιαίτερα επιτυχημένης Βιωματικής Ημερίδας στον παραδοσιακό οικισμό του Φοινικίου Θεσπρωτίας με τίτλο «Διαδρομές και Αναζητήσεις στα Καλντερίμια της Παράδοσης» σε συνεργασία με το Λαογραφικό Μουσείο Φοινικίου, τον Δήμο Φιλιατών και πλήθος φορέων.
Πρόταση στον κ. Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και κατάθεση μακέτας, για ανάπλαση της μικρής πλατείας που βρίσκεται πλησίον του Νηπιαγωγείου Μαυρουδίου
Η γνώμη σας για το Σχολείο μας μετράει!
*Ψηφίστε το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου εδώ βάζοντας μόνο το email σας: https://bit.ly/3yWvfnO
*Εναλλακτικά σκανάρετε με το κινητό σας το QRCODE .

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας εδώ: https://youtu.be/MZQl4-hBCII
Read More »
Ψηφίστε το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στον διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2022 Ψηφίστε το Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στον διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2022 Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 31, 2022 Rating: 5

Σελίδες