Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:

•Δευτέρα (09-07-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
•Τρίτη (10-07-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
•Τετάρτη (11-07-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
•Πέμπτη (12-07-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
•Παρασκευή (13-07-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
•Σάββατο (14-07-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησίες – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή – Λεπτοκαρυά.


Read More »
Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας  Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018 Rating: 5

Με επιτυχία ο περίπατος υγείας στην Πέρδικα

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

Τα φυσικά και ιστορικά μνημεία της περιοχής της Πέρδικας επισκέφτηκαν την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018  σ΄ έναν περίπατο υγείας δημότες και ωφελούμενοι των προγραμμάτων ΚΗΦΗ Πέρδικας και Πλαταριάς στα πλαίσια του Προγράμματος ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ. 

Ο περίπατος ξεκίνησε με μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση της ιστορίας της περιοχής από τον αρχαιολόγο κ. Στέφανο Βασιλειάδη, ενώ ακολούθησε περιήγηση στο μονοπάτι του Άη Θανάση. Τους συμμετέχοντες συνόδευαν τα στελέχη – νοσηλεύτριες του ΚΕΠ Υγείας κα Νικολέτα Λάμπρου και Άντζελα Μπέζα.

Η δράση υλοποιήθηκε από τον Δήμο Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου και την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.


Read More »
Με επιτυχία ο περίπατος υγείας στην Πέρδικα Με επιτυχία ο περίπατος υγείας στην Πέρδικα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018 Rating: 5

Η παραλία "Γάτα" στην Πλαταριά Θεσπρωτίας

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

Φωτογραφίες-Γιώργος Μαλαμίδης
Μια όμορφη παραλία δίπλα στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, που ίσως δεν τη γνωρίζει πολύ κόσμος, είναι αυτή της Γάτας. 
Πρόκειται για μια μικρή πανέμορφη, παραλία που περιβάλλεται από πολύ πράσινο αλλά και απότομους βράχους που την καθιστούν μία από τις πιο γραφικές της περιοχής! 
Η παραλία Γάτα είναι η πρώτη που συναντάτε μετά την Ηγουμενίτσα με κατεύθυνση προς Πλαταριά.

Η αμμουδιά αποτελείται από άσπρο χοντρό βότσαλο, τα νερά της είναι καταγαλανά και καθαρά, ενώ βαθαίνουν σχετικά ομαλά.


 
Read More »
Η παραλία "Γάτα" στην Πλαταριά Θεσπρωτίας  Η παραλία "Γάτα" στην Πλαταριά Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018 Rating: 5

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Λιμεναρχείου Πάργας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

Το νέο κτίριο του Λιμεναρχείου Πάργας εγκαινίασε την Παρασκευή ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής. 
Ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε ακόμα τις Λιμενικές Αρχές, Παξών, Ηγουμενίτσας, Σαγιάδας, Κέρκυρας, Παλαιοκαστρίτσας, Λευκίμης.
 
Την Κυριακή ο κ. Κουρουμπλής θα επισκεφτεί τις Λιμενικές Αρχές Λευκάδας Μεγανησίου και Νυδρίου. 
Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με ομιλία στο Αγρίνιο. 


 
 
Read More »
Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Λιμεναρχείου Πάργας (+ΒΙΝΤΕΟ) Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Λιμεναρχείου Πάργας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πρόταση χρηματοδότησης για την διευθέτηση του ρέματος της Λάκκας

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας επενδύοντας στην ασφάλεια των πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που τείνουν να επαναλαμβάνονται με μεγάλη συχνότητα, υπέβαλε πρόταση για την χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Έργα διευθέτησης ρέματος Λάκκας» προϋπολογισμού 2.819.268,39€, στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020.

Το φυσικό αντικείμενο περιλαμβάνει τη διευθέτηση του ρέματος Λάκκας, εντός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως με τεχνητή κοίτη ορθογωνικής διατομής από οπλισμένο σκυρόδεμα, από το ύψος της περιφερειακής οδού της Ηγουμενίτσας και προς τα κατάντη, μέχρι την πρόσφατα διευθετημένη κοίτη, ενώ παράλληλα προβλέπεται και η διευθέτηση του ρέματος «παραπόταμος Λάκκας» από τη διασταύρωση της περιφερειακής οδού με την οδό Πάργης έως και το κεντρικό ρέμα της Λάκκας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ολοκλήρωση της μελέτης, η προετοιμασία και η υποβολή του φακέλου έγιναν από τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου τους οποίους ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος ευχαριστεί δημοσίως.

Επισημαίνουμε ότι η υποβολή της εν λόγω πρότασης για χρηματοδότηση, αποτελεί απάντηση με πράξεις σε κακόβουλα δημοσιεύματα.


Read More »
Ηγουμενίτσα: Πρόταση χρηματοδότησης για την διευθέτηση του ρέματος της Λάκκας Ηγουμενίτσα: Πρόταση χρηματοδότησης για την διευθέτηση του ρέματος της Λάκκας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018 Rating: 5

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018Παρακαλούμε να παρευρεθείτε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που θα γίνει την Τετάρτη 11.07.2018 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερησίας διάταξης τα παρακάτω:

1ον : Ενημέρωση για τις δραστηριότητες της Δ.Ε. από το προηγούμενο Δ.Σ.
Εισηγητής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
2ον : Ενημέρωση εκπροσώπων Επιμελητηρίου για την συμμετοχή τους σε Επιτροπές.

3ον : Έγκριση Ισολογισμού Έτους 2017.
Εισηγητής ο Οικ. Επόπτης του Επιμελητηρίου.

4ον : Έγκριση αποζημίωσης εκπροσώπων στο Π.Ε.Σ. Ηπείρου.
Εισηγητής ο Οικ. Επόπτης του Επιμελητηρίου

5ον : Τρέχοντα θέματα.


Read More »
Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 07, 2018 Rating: 5

Σελίδες