Σχεδόν 600 τα κρούσματα σε μία εβδομάδα στη Θεσπρωτία

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2022
Σχεδόν 600 τα κρούσματα σε μία εβδομάδα στη Θεσπρωτία


Ο ΕΟΔΥ δημοσιοποίησε την ανακοίνωση της εβδομαδιαίας ενημερωτικής έκθεσης από την οποία προκύπτει ότι τα κρούσματα στην χώρα ανήλθαν σε 122.230 οι διασωληνωμένοι φτάνουν στους 138 ενώ στην διάρκεια των επτά ημερών καταγράφηκαν 355 νέοι θάνατοι.

Η εικόνα στην Ήπειρο
Την τελευταία εβδομάδα επιβεβαιώθηκαν 4.114 νέα κρούσματα και στους τέσσερις νομούς.

Αναλυτικά
Στο Νομό Άρτας 569 κρούσματα με τη μείωση να υπολογίζεται στο 26,3% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Στο Νομό Θεσπρωτίας, 599 κρούσματα με την μείωση να ανέρχεται στο 22,7%.
Στο Νομό Ιωαννίνων 2.416 κρούσματα με την μείωση να φτάνει στο 4,8%.
Στο Νομό Πρέβεζας 530 κρούσματα με την μείωση να ανέρχεται στο 12,8%.
Read More »
Σχεδόν 600 τα κρούσματα σε μία εβδομάδα στη Θεσπρωτία Σχεδόν 600 τα κρούσματα σε μία εβδομάδα στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 02, 2022 Rating: 5

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2022
Σύλληψη τριών αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)


Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 37, 41 και 42 ετών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.), του Γραφείου Ασφάλειας, καθώς και της κινητής μονάδας ανίχνευσης ακτινών X-RAY VAN του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση του νόμου 2960/2001 (Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας).

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε ΙΧΕ όχημα, με οδηγό τον 37χρονο και επιβαίνοντες των 41χρονο και τον 42χρονο, εντοπίστηκε κρυμμένη μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο πάτωμα του οχήματος κάτω από τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα καθώς και στα πλαϊνά της θέσης του οδηγού, ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, συνολικά χιλίων διακοσίων είκοσι τριών πακέτων (1.223) διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ελληνική ταινία φόρου κατανάλωσης, με σκοπό να τα μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα καθώς και τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, ενώ το ποσό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ανέρχεται στο ποσό των πέντε χιλιάδων εκατόν ογδόντα ευρώ και οκτώ λεπτών του ευρώ (5.180,08 €).


Read More »
Σύλληψη τριών αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Σύλληψη τριών αλλοδαπών για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 02, 2022 Rating: 5

Ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια: Ρεκόρ δεκαετίας στις πωλήσεις, επενδύσεις, αλλά και ανησυχία για την αύξηση του κόστους παραγωγής

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2022
Ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια: Ρεκόρ δεκαετίας στις πωλήσεις, επενδύσεις, αλλά και ανησυχία για την αύξηση του κόστους παραγωγής


Πωλήσεις που σημείωσαν ρεκόρ δεκαετίας, αλλά και ανησυχία για το επιβαρυμμένο οικονομικό περιβάλλον εξαιτίας των πληθωριστικών πιέσεων και των ανατιμήσεων, είναι τα βασικά συμπεράσματα της 8ης Ετήσιας Έκθεσης Υδατοκαλλιέργειας, που εκδόθηκε φέτος από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) παρουσιάζοντας τις εξελίξεις του κλάδου για τη χρονιά που πέρασε.
Συγκεκριμένα, το 2021 ο κλάδος κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων, καθώς η σταδιακή άρση των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων και η αποκατάσταση της λειτουργίας της αγοράς, κυρίως στους τομείς της εστίασης και του τουρισμού, δημιούργησαν αυξημένη ζήτηση ειδικά στην «κατανάλωση εκτός σπιτιού». Οι πωλήσεις ψαριών ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας το 2021 ανήλθαν στους 131.250 τόνους, αξίας 636 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 7% ως προς τον όγκο και σχεδόν 10% ως προς την αξία πωλήσεων σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Η τσιπούρα και το λαβράκι αντιπροσωπεύουν το 96% των πωλήσεων (125.550 τόνοι) του κλάδου και το υπόλοιπο 4% όλα τα υπόλοιπα είδη (5.700 τόνοι).
Ομοίως, και η εξωστρέφεια του κλάδου ενισχύθηκε περαιτέρω με τις εξαγωγές να έχουν αυξηθεί κατά 9% ως προς τον όγκο και την αξία και να ανέρχονται σε 100.361 τόνους, αξίας 499 εκατ. ευρώ. Το 80% της παραγωγής διατέθηκε στην Ε.Ε. και σε τρίτες χώρες, ενώ το υπόλοιπο 20% στην εγχώρια αγορά. Κυριότερες αγορές για το ελληνικό ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας παραμένουν η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία, καθώς και οι τρείς μαζί απορρόφησαν το 58% της Ελληνικής παραγωγής.
Παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό με τις τρίτες χώρες και τη συνεχιζόμενη αύξηση της παραγωγής της Τουρκίας, οι μέσες τιμές και για τα δύο κύρια είδη εμπορίας παρουσιάζονται βελτιωμένες (+1,5% τσιπούρα, +6% λαβράκι), δημιουργώντας θετικά αποτελέσματα για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων του κλάδου.
Πέρα από τις δράσεις για την αύξηση της παραγωγής και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, στο επίκεντρο του κλάδου παρέμειναν και οι επενδύσεις για την προώθηση των βιώσιμων πρακτικών της υδατοκαλλιέργειας και την ενίσχυση της αειφορίας του κλάδου, δίνοντας έμφαση στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην προστασία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων.
Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως το 2021 έγινε αισθητή και μια σειρά από αρνητικές επιπτώσεις, που πυροδοτήθηκαν από την πανδημία και εντάθηκαν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι πληθωριστικές πιέσεις και οι ανατιμήσεις σε όλες τις εισροές της παραγωγικής διαδικασίας, πρωτίστως με την αύξηση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στις ιχθυοτροφές και δευτερευόντως με την αύξηση στο κόστος της ενέργειας, στο υγρό οξυγόνο, στα υλικά συσκευασίας, αλλά και στο κόστος μεταφοράς, είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους παραγωγής κατά 25% έως σήμερα.
Με αφορμή τη δημοσίευση της 8ης Ετήσιας Έκθεσης Υδατοκαλλιέργειας, ο κ. Γιάννης Πελεκανάκης, Διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΕΛΟΠΥ, σχολίασε «Το 2021 ήταν αναμφίβολα μια ιδιαίτερη χρονιά. Είναι γεγονός πως σημειώθηκε ρεκόρ δεκαετίας στις πωλήσεις του κλάδου με την κατανάλωση να επανέρχεται στα προ κρίσης επίπεδα. Οι αυξημένες πωλήσεις της χρονιάς που πέρασε αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές παγκοσμίως στα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας. Ήδη τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2022 δείχνουν ότι η χρονιά θα κλείσει με θετικό πρόσημο τονίζοντας τη δυναμική που έχει αποκτήσει ο κλάδος στην post-Covid οικονομία. Ωστόσο, η επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του κλάδου παρουσιάζει δυσκολίες λόγω των συνεχών ανατιμήσεων και του επιβαρυμένου λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας. Στην παρούσα φάση, οι εταιρείες του κλάδου βρίσκονται σε μια διαδικασία διαρκούς εκτίμησης των επιπτώσεων που έχουν στη λειτουργία τους οι γεωπολιτικές εξελίξεις και οι συνεπακόλουθες ανατιμήσεις σε όλη την παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα. Οι συνέπειες που θα υπάρξουν στον κλάδο, θα εξαρτηθούν τόσο από τη διάρκεια όσο και από την ένταση αυτής της κρίσης, ενώ την ίδια στιγμή, οι εταιρείες του κλάδου διερευνούν όλες τις πιθανές λύσεις για την αντιμετώπισή της και τη συγκράτηση του κόστους παραγωγής. Ανεξάρτητα όμως από αυτές τις προκλήσεις, η αυξανόμενη ζήτηση για τα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας δημιουργεί θετικές προοπτικές για τον κλάδο και την ελληνική οικονομία. Απώτερος στόχος όλων μας είναι να ξεκλειδώσουμε τη δυναμική των θαλασσών μας παράγοντας περισσότερα τρόφιμα για τον πληθυσμό που συνεχώς αυξάνεται, με τρόπο που να σέβεται το περιβάλλον και να προσφέρει ανταποδοτικά οφέλη στις τοπικές κοινωνίες, επιτρέποντάς τους να ανθίσουν. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού του στόχου παραμένει, για άλλη μια χρονιά, η ολοκλήρωση του χωροταξικού σχεδιασμού και η ίδρυση των Π.Ο.Α.Υ.».

Σχετικά με την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ)
Με στόχο την αειφόρα ανάπτυξη της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας και των Μελών της, η ιδιωτική μη κερδοσκοπική Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), ιδρύθηκε το 2016, όταν τα πρώτα 21 Μέλη αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να υποστηρίξουν με δικούς τους πόρους τη δημιουργία εθνικής ταυτότητας για τα προϊόντα της παραγωγής τους και την προώθηση τους σε επιλεγμένες αγορές. Σήμερα, η ΕΛΟΠΥ αποτελείται από 23 Μέλη η παραγωγή των οποίων αντιπροσωπεύει περίπου το 80% της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας. Παράλληλα του σύνθετου πλέγματος δράσεων προώθησης, η ΕΛΟΠΥ παρέχει πολύπλευρη υποστήριξη και οφέλη στα Μέλη της όσον αφορά στη συνεργασία, υποστήριξη, ενημέρωση, δικτύωση, ανάπτυξη, εκπαίδευση, συλλογικότητα, πρόοδο, επίλυση προβλημάτων, επικοινωνία με τους κρατικούς φορείς και πολλά άλλα. Τα φρέσκα ελληνικά ψάρια που παράγουν τα Μέλη της ΕΛΟΠΥ χαρακτηρίζονται από τη συλλογική σήμανση Fish from Greece.
Για περισσότερες πληροφορίες: fishfromgreece.com
Read More »
Ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια: Ρεκόρ δεκαετίας στις πωλήσεις, επενδύσεις, αλλά και ανησυχία για την αύξηση του κόστους παραγωγής Ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια: Ρεκόρ δεκαετίας στις πωλήσεις, επενδύσεις, αλλά και ανησυχία για την αύξηση του κόστους παραγωγής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 02, 2022 Rating: 5

Μ. Κάτσης: Η τεχνολογική πρόοδος πρέπει, μπορεί, και οφείλει να είναι ανθρωποκεντρική

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2022
Μ. Κάτσης: Η τεχνολογική πρόοδος πρέπει, μπορεί, και οφείλει να είναι ανθρωποκεντρική


Το νομοσχέδιο για τη χρήση των αναδυόμενων τεχνολογιών (τεχνητή νοημοσύνη, Διαδίκτυο των πραγμάτων, τρισδιάστατη εκτύπωση κ.ά.) στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα έφερε στην επιφάνεια μια βαθιά πολιτική και ιδεολογική συζήτηση σχετικά με τη στάση των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στις ραγδαία εξελισσόμενες τεχνολογίες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, που εισβάλλουν και επηρεάζουν κάθε πτυχή της κοινωνικής και οικονομικής ζωής όσο ποτέ άλλοτε στην Ιστορία της ανθρωπότητας. Η κατάληξη της ψήφισης του νομοσχεδίου, με όλες τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να γίνονται δεκτές, αποτέλεσε μια κοινοβουλευτική και ιδεολογική νίκη για την Αριστερά. Οι νέες τεχνολογίες, από τη μία πλευρά, είναι ένα αναπόφευκτο και καλοδεχούμενο γεγονός. Από την άλλη όμως πλευρά, η θέσπιση κανόνων που θα ρυθμίζουν τη χρήση τους είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του άμεσου και απώτερου μέλλοντος, καθώς η εφαρμογή τους μπορεί να προσβάλλει ανά πάσα στιγμή ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η παραβίαση της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων, ο κοινωνικός και εργασιακός αποκλεισμός με βάση στοιχεία χαρακτήρα κ.ά. Τη στιγμή που μιλάμε είναι παγκοσμίως σε πρώιμο στάδιο η νομοθετική ρύθμιση αυτών των ζητημάτων. Πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα, που απαιτεί μεγάλο εύρος διεπιστημονικής προσέγγισης και, ταυτόχρονα, η συζήτηση αυτή ενσωματώνει τις υπαρκτές γεωπολιτικές αντιπαραθέσεις, καθώς διακυβεύονται τα συμφέροντα των τεχνολογικών κολοσσών ένθεν κακείθεν.

Στο πλαίσιο αυτό, το κύριο επίδικο για τον ΣΥΡΙΖΑΠ.Σ. είναι αν οι κανόνες αυτοί θα έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα ή εταιρειοκεντρικό και ολοκληρωτισμού. Αν, δηλαδή, θα θωρακίζουν τις αρχές του κράτους δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα ή αν, αντιθέτως, θα αφήνουν ελεύθερο το πεδίο για την καταπάτηση των θεμελιωδών δημοκρατικών αξιών που διακυβεύονται από τις νέες τεχνολογίες, όπως οι συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες, το δικαίωμα στην εργασία κ.ά. Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. έρχεται σε μια στιγμή όπου η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει λάβει την πρωτοβουλία μιας ανεξάρτητης πολιτικής που θα θέτει τους δικούς της κανόνες απέναντι στις άλλες υπερδυνάμεις (ΗΠΑ, Κίνα) και στους τεχνολογικούς κολοσσούς τους, σεβόμενη τις θεμελιώδεις της αρχές του κράτους δικαίου, και αναμένεται η ψήφιση Ευρωπαϊκού Κανονισμού που θα είναι υποχρεωτικός για όλα τα κράτημέλη της. Μάλιστα, σημαντική συμβολή στο κείμενο του Κανονισμού είχαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., καθώς οι γνωμοδοτήσεις τους έγιναν δεκτές με μεγάλες πλειοψηφίες.

Προτού όμως αυτός ψηφιστεί, η κυβέρνηση με μια ανεξήγητη βιασύνη ανάρτησε με διαδικασίες fast-track σε δημόσια διαβούλευση και κατέθεσε στη Βουλή ένα προχειρογραμμένο, διάτρητο νομικά κείμενο, με πλήθος ασαφειών και σοβαρών ελλείψεων, που στην αρχική του εκδοχή άφηνε έκθετους τους πολίτες και τους εργαζόμενους. Χωρίς προηγουμένως να συστήσει, ως όφειλε, μια Διεπιστημονική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, να διαβουλευτεί το πόρισμά της με φορείς και κόμματα και να βρεθούν ο ορθός και ο κοινός τόπος για ένα τέτοιο οικουμενικό ζήτημα. Ενδεικτική της προχειρότητας είναι η αρχική έλλειψη οποιασδήποτε ρητής αναφοράς στην ταυτόχρονη ισχύ του GDPR, κάτι που έσπευσε κατ’ αρχάς να διορθώσει μετά τη δριμεία δημόσια κριτική που ασκήθηκε από πάρεδρο του ΣτΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., από την πρώτη στιγμή επεξεργασίας του νομοσχεδίου στις Επιτροπές της Βουλής, έθεσε κόκκινες γραμμές μέσω της κατάθεσης προτάσεων που το έστρεφαν σε μια ανθρωποκεντρική κατεύθυνση θωράκισης των δικαιωμάτων πολιτών και εργαζόμενων.

Συγκεκριμένα, θεραπεύοντας πυρηνικές, καίριες και αδιανόητες ελλείψεις και ασάφειες του νομοσχεδίου, πρότεινε:

Τον ορισμό Αρχής ελέγχου τήρησης των υποχρεώσεων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που κάνουν χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και πρόβλεψη κυρώσεων.

Τη ρητή πρόβλεψη ενημέρωσης εργαζόμενων και υποψήφιων εργαζόμενων για τις αποφάσεις που λαμβάνονται για αυτούς με χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης και τις παραμέτρους τους πριν τη λήψη της απόφασης, όπως και τη ρητή απαγόρευση χρήσης αλγόριθμων δημιουργίας προφίλ (Profiling), όπου μέσω της σκιαγράφησης του χαρακτήρα τους με τη μέθοδο της εξόρυξης δεδομένων θα μπορούσαν να λαμβάνονται αποφάσεις για προσλήψεις ή απολύσεις.

Τη ρητή απαγόρευση χρήσης «προκατειλημμένων» αλγόριθμων που κάνουν διακρίσεις στην εργασία λόγω φύλου, φυλής, χρώματος, αναπηρίας ή χρόνιας πάθησης, σεξουαλικού προσανατολισμού κ.ά.

Τη διασφάλιση ότι δεν θα υπάρχει εξαίρεση της ΕΥΠ και των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας από το πεδίο εφαρμογήςτου νόμου, δεν θα θίγει ανθρώπινα δικαιώματα που προσβάλλονται από πρακτικές προληπτικής αστυνόμευσης βάσει συμπεριφορικών δεδομένων, αυτοματοποιημένης αναγνώρισης σε δημόσιους χώρους και μαζικών παρακολουθήσεων.

Οι προτάσεις-προσθήκες της αξιωματικής αντιπολίτευσης που άλλαξαν ριζικά τη φυσιογνωμία του νομοσχεδίου έγιναν δεκτές στο σύνολό τους από την κυβέρνηση, κάτι που συνέβη πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, προσχωρώντας στη γραμμή και δικαιώνοντας τις θέσεις και την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, όπως συνέβη και με τα υπόλοιπα κόμματα, κρίνοντας από το περιεχόμενο των τοποθετήσεών τους.

Αξιοσημείωτη είναι η στάση του ΠΑΣΟΚΚΙΝ.ΑΛΛ., το οποίο είχε σπεύσει να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο ήδη από τις Επιτροπές, χωρίς να διεκδικήσει τις κομβικές αλλαγές που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., συντασσόμενο κατόπιν εορτής με αυτές. Η καταγγελία δε, την αμέσως επόμενη ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου από τον πρόεδρό του Ν. Ανδρουλάκη, για απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του με λογισμικό που χρησιμοποιεί αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, το γνωστό Predato», θύμα του οποίου είχε πέσει και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης όταν αρθρογραφούσε για τραπεζικά σκάνδαλα, ανέδειξε τη σοβαρότητα και το βάθος με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζονται τέτοιες νομοθετικές πρωτοβουλίες, ιδίως όταν αναλαμβάνονται από μια πολλαπλά υπότροπη κυβέρνηση, όπως αυτή της Ν.Δ., και μάλιστα όταν υπήρξε δημόσια πολιτική αυτοκριτική του για το γεγονός ότι είχε στηρίξει στη Βουλή την κυβερνητική τροπολογία περί μη ενημέρωσης των προσώπων που παρακολουθούνται από την ΕΥΠ για λόγους… «εθνικής ασφάλειας», που ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ζητά να καταργηθεί με δική του τροπολογία.

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο εφεξής θα είναι, από τη μία, όλοι να καρπωθούν τα οφέλη της τεχνολογικής προόδου σε όλο το φάσμα των κοινωνικών δραστηριοτήτων και, από την άλλη, η χρήση τους να γίνει με τρόπο ελεγχόμενο και ασφαλή, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι και οι αρνητικές συνέπειες για τους πολίτες και την κοινωνία.

“Οι προτάσεις προσθήκες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που άλλαξαν ριζικά τη φυσιογνωμία του νομοσχεδίου για τη χρήση των αναδυόμενων τεχνολογιών, έγιναν δεκτές στο σύνολό τους από την κυβέρνηση, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, δικαιώνοντας τις θέσεις και την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.”
Εφημερίδα “Η Αυγή της Κυριακής”, 31/7/2022
Read More »
Μ. Κάτσης: Η τεχνολογική πρόοδος πρέπει, μπορεί, και οφείλει να είναι ανθρωποκεντρική Μ. Κάτσης: Η τεχνολογική πρόοδος πρέπει, μπορεί, και οφείλει να είναι ανθρωποκεντρική Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 02, 2022 Rating: 5

Διακομιδή 33χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2022
Διακομιδή 33χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε διακομιδή 33χρονου, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ.
Read More »
Διακομιδή 33χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα Διακομιδή 33χρονου από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 02, 2022 Rating: 5

Σελίδες