Ερωτήματα προκαλεί η τοποθέτηση ασφάλτου στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Αυγούστου 06, 2019
Ερωτήματα προκαλεί η τοποθέτηση ασφάλτου στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας 
Ερωτήματα προκαλεί η απόφαση για τη τοποθέτηση ασφάλτου στην μπροστινή αυλή του Α' Δημοτικού σχολείου Ηγουμενίτσας. 
Αρκετοί κάτοικοι μας εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους βλέποντας το θέαμα αυτό, καθώς αναρωτιούνται με ποια λογική "τσιμεντοποίειται" το τελευταίο κομμάτι του σχολείου που είχε πράσινο.
Ενώ πλέον όλο και περισσότερες συστάσεις απο το παγκόσμιο οργανισμό Υγείας μας λένε τα οφέλη του φυσικού περιβάλλοντος και των συστατικών του, τόσο σε θέματα υγείας, όσο και ωρίμανσης του νευρικού συστήματος τους, εμείς κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. 
Μια αυλή, στο πιο πολυπληθές σχολείο της πόλης, θα αποτελείται πλέον από ασφαλτο. 
Το ερώτημα που προκύπτει είναι το ποιος πήρε αυτή την απόφαση και αν έχουν ληφθεί υπόψη οι συστάσεις των επιστημόνων.
Read More »
Ερωτήματα προκαλεί η τοποθέτηση ασφάλτου στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Ερωτήματα προκαλεί η τοποθέτηση ασφάλτου στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 06, 2019 Rating: 5

Εξιχνίαση κλοπής κινητού τηλεφώνου από 25χρονη

Τρίτη, Αυγούστου 06, 2019
Εξιχνίαση κλοπής κινητού τηλεφώνου από 25χρονη 
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή κινητού τηλεφώνου από 25χρονη ημεδαπή στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 50χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 50χρονη, το μεσημέρι της 06-07-2019 σε σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, αφαίρεσε από 25χρονη ημεδαπή, ένα κινητό τηλέφωνο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Read More »
Εξιχνίαση κλοπής κινητού τηλεφώνου από 25χρονη Εξιχνίαση κλοπής κινητού τηλεφώνου από 25χρονη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 06, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 28χρονου και 36χρονου στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Αυγούστου 06, 2019
Σύλληψη 28χρονου και 36χρονου στην Ηγουμενίτσα


 

Στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Επίσης, στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό και παράλληλα είχε εις διπλούν απαγόρευση εισόδου σε έδαφος SHENGEN.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Read More »
Σύλληψη 28χρονου και 36χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 28χρονου και 36χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 06, 2019 Rating: 5

Σελίδες