Ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Δημήτρης Πάκος για την επανεκλογή του

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019


Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ποτέ δεν υπήρξε αυτοσκοπός και γι' αυτό το λόγο δεν επεδίωξα να είμαι αρεστός, αλλά χρήσιμος. 
Παρά την 4η συνεχόμενη επανεκλογή μου, γνωρίζω πως αυτό δεν έχει καμία σημασία, εάν δεν συνοδεύεται από ουσιαστικό έργο. 
Η διακονία των πολιτών και η πρόοδος του τόπου ήταν το κύριο μέλημά μου και πολλές φορές επέλεξα εκείνο το έργο που μπορεί να μην ήταν άμεσα ορατό, αλλά ήταν διαχρονικά ουσιαστικό. 
Ποτέ μου δεν εξαργύρωσα αρχές και αξίες για να αποκομίσω πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη. 
Αντίθετα, όταν χρειάστηκε, δεν δίστασα να συγκρουστώ με πρακτικές και συμπεριφορές, που ήταν τροχοπέδη στην εξυπηρέτηση των πολιτών και διασφάλιζαν την ευημερία των ισχυρών και ημετέρων σε βάρος των φτωχών και αδυνάτων. 
Ποτέ μου επίσης δεν επεδίωξα τις δημόσιες σχέσεις, ως αντιστάθμισμα μιας πιθανής πολιτικής ανεπάρκειας. 
Με αυτό τον τρόπο "πολιτεύεσθαι" τι άλλο μπορώ να αισθάνομαι, πάρα μόνο αισθήματα ευγνομωσυνης για όλους εσάς που συνεχίσατε να με εμπιστεύεστε και με τιμήσατε εκ νέου με την ψήφο σας. 
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. 
Θέλω να γνωρίζετε πως αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης δεν θα την προδώσω ποτέ και πως θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας. 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Read More »
Ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Δημήτρης Πάκος για την επανεκλογή του Ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Δημήτρης Πάκος για την επανεκλογή του Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας κ. Γιώτη Παργανά

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019


Με το πέρας της προεκλογικής διαδρομής θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο τις φίλες όσο και τους φίλους που με στήριξαν.
Ευχαριστώ επίσης τον δήμαρχο Ιωάννη Λώλο που με έβαλε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
Οι 545 ψήφοι που έλαβα δεν ήταν αρκετοί για να με εκλέξουν δημοτικό σύμβουλο αλλά ήταν η αρχή για να αποκτήσω μια σχέση εμπιστοσύνης με όλους εσάς που με στηρίξατε.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή δύναμη σε όσους εκλέχτηκαν.
Ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σας καλώ να δώσουμε από κοινού την μάχη για τις κρίσιμες ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Σας ευχαριστώ και πάλι
Read More »
Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας κ. Γιώτη Παργανά Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας κ. Γιώτη Παργανά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019


Την Κυριακή 26 Μαΐου η Θεσπρωτία αναδείχτηκε πρωτοπόρα για μία ακόμη φορά, στην σαρωτική νίκη του συνδυασμού «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» με Περιφερειάρχη τον Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Τιμητική επιλογή, που αναδεικνύει την διαχρονικότητα των μεταξύ μας δεσμών ειλικρίνειας εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού.

Εκφράζω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ προς όλες και όλους τους Θεσπρωτούς, για την μεγαλειώδη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Σε όλους τους υπαλλήλους της Π.Ε Θεσπρωτίας των Δήμων και των εφορευτικών επιτροπών για την άψογη και άοκνη εργασία τους ώστε να φέρουν εις αίσιο πέρας την πραγματικά δύσκολη εκλογική διαδικασία.

Συγχαίρω από καρδιάς όλες και όλους τους υποψήφιους εκλεγμένους και μη στις δύο βαθμίδες της αυτοδιοίκησης για τον κόσμιο προεκλογικό αγώνα.

Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ-συνεργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά και για ένα καλύτερο αύριο της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου.

Read More »
Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Η ΔΩΔΩΝΗ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος για 4η συνεχόμενη χρονιά

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019


Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, γιορτάζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος και συλλέγει 1.000 λίτρα φρέσκου, 100% ελληνικού γάλακτος για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Το γάλα αποτελεί την πρώτη ύλη για την παραγωγή των αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ και το βασικότερο συστατικό που τους χαρίζει τη γεύση του Καλού.

Φέτος, η ΔΩΔΩΝΗ προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί το ειδικά διαμορφωμένο microsite https://www.tasteofgood.gr/milkname και να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος δίνοντας όνομα στα πιο γλυκά μέλη της ΔΩΔΩΝΗ, τα όμορφα ζώα της Ηπείρου που αποτελούν την πηγή της Γεύσης του Καλού.

Ως και τις 6 Ιουνίου, οι επισκέπτες καλούνται να «βαφτίσουν» τα πιο αγαπημένα ζώα της ΔΩΔΩΝΗ και να βοηθήσουν στη συλλογή 1 τόνου γάλακτος για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, λαμβάνοντας έτσι μέρος στην κλήρωση για δώρα γεμάτα από ΔΩΔΩΝΗ.

Σημειώνεται πως η ΔΩΔΩΝΗ στηρίζει με γαλακτοκομικά προϊόντα την Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, όπως και αλλά ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τηρώντας τις αξίες και τις παραδόσεις της Ηπείρου.

Παράλληλα αποτελεί ενεργό υποστηρικτή της κοινωνίας καθώς συνεργάζεται με 5.500 μικρούς και μεγάλους παραγωγούς σε 514 χωριά, απασχολεί περισσότερους από 450 ανθρώπους σε Ιωάννινα, Αθήνα, Θήβα και Θεσσαλονίκη και υπερήφανα πρεσβεύει τη Γεύση του Καλού σε 50 χώρες παγκοσμίως.

Read More »
Η ΔΩΔΩΝΗ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος για 4η συνεχόμενη χρονιά Η ΔΩΔΩΝΗ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος για 4η συνεχόμενη χρονιά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Δράσεις από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Ηγουμενίτσας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019


Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Ηγουμενίτσας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στο πλαίσιο των παρεμβάσεων ενημέρωσης, πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης σχετικά με τις εξαρτήσεις πραγματοποίησε τις εξής δράσεις:

· Βραχύχρονες ενημερώσεις στο 1ο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας κατά το διάστημα Φεβρουαρίου-Απριλίου σε 93 μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου.

· Βραχύχρονη ενημέρωση στις 27 Μαρτίου στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας σε 44 μαθητές της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας.

· Ενημέρωση σε 15 εφήβους του Παραρτήματος Προστασίας παιδιού Ηγουμενίτσας (Μονάδα Φιλιατών) το μήνα Απρίλιο.

· Παρέμβαση στο 1ο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας με τη συνεργασία καθηγητών, μαθητών και μελών της θεραπευτικής κοινότητας, κατά το μήνα Απρίλιο, που αφορούσε στον καλλωπισμό του προαύλιου χώρου του σχολείου όπως το βάψιμο, η φύτευση λουλουδιών, η διαγράμμιση αθλητικών χώρων κ.α.

· Βραχύχρονη ενημέρωση, στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας σε 25 μαθητές της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας κατά το μήνα Μάϊο.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον.

Read More »
Δράσεις από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Ηγουμενίτσας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Δράσεις από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Ηγουμενίτσας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

NOVA ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ TOY TMHMATOΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019


Το Κατάστημα Nova στην Ηγουμενίτσα ζητά να προσλάβει υπάλληλο πλήρους απασχόλησης για το τμήμα ΠΩΛΗΣΕΩΝ.

Παρέχεται σταθερός μισθός, ασφάλιση, bonus και προνόμια στις υπηρεσίες μας.

Για τα βιογραφικά σας μπορείτε, απευθείας στο κατάστημα NOVA Κύπρου 47, Ηγουμενίτσα, τηλ. 2665023501, ή mail to: igoumenitsa@novashops.gr

Read More »
NOVA ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ TOY TMHMATOΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ NOVA ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ TOY TMHMATOΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Φώτης Κουβέλης: «Τριπλασιάσθηκαν οι πόροι για έργα σε λιμάνια»

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019


Στη συμβολή του θαλάσσιου τουρισμού ως μεγέθους για τη συνολική ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας, αναφέρθηκε ο Φώτης Κουβέλης, χαιρετίζοντας την έναρξη των εργασιών του 5ου Posidonia Sea Tourism Forum.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τόνισε παράλληλα ότι φέτος-για πρώτη-φορά τριπλασιάσθηκαν οι πόροι που διατέθηκαν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση 94 νέων και 59 συνεχιζόμενων έργων αποκατάστασης ζημιών και βελτίωσης της λειτουργικότητας σε δεκάδες μικρά και μεγάλα λιμάνια της χώρας.

Ακολουθούν σημεία από την ομιλία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτη Κουβέλη:

· Υπάρχουν ελπιδοφόρα μηνύματα ανάκαμψης της βιομηχανίας της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο.

· Είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο η Ελλάδα ως παγκόσμιος προορισμός της κρουαζιέρας, ενώ ο θαλάσσιος πλούτος της χώρας την κατατάσσει αυτομάτως στους καλύτερους προορισμούς του γιώτινγκ.

· Ο θαλάσσιος τουρισμός εξελίσσεται δυναμικά στην Ελλάδα και συμβάλλει και αυτός στην ανάπτυξη της ελληνικής «τουριστικής βιομηχανίας».

· Η πολιτική του Υπουργείου Ναυτιλίας στηρίζει τον κλάδο για την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία του και τον διευκολύνει σχετικά με τα πάσης φύσεως γραφειοκρατικά θέματα. Έτσι, έχουν θεσπιστεί φορολογικές απαλλαγές, ενώ παραδίδονται στο ευρύ κοινό προς χρήση ηλεκτρονικές πλατφόρμες, με στόχο τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων.

· Θέση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, είναι ότι ο θαλάσσιος τουρισμός πρέπει να αναπτύσσεται πάντα στο πλαίσιο του Νόμου και πάντα στη βάση της προστασίας της ναυτικής εργασίας.

· Η βάση στην οποία αναπτύσσεται ο τουρισμός και ο θαλάσσιος τουρισμός της Ελλάδας είναι το περιβάλλον και η προστασία του είναι χρέος όλων.

· Η Ελλάδα άλλαξε το νόμο για την αξιοποίηση των λιμανιών της. Στο εξής, αρχής γενομένης από τα δέκα περιφερειακά λιμάνια της χώρας. Η αξιοποίηση των λιμανιών θα γίνεται με την μέθοδο των υποπαραχωρήσεων. Και για να μιλήσουμε με πρακτικούς όρους κρουαζιέρας, αυτό σημαίνει ότι στα λιμάνια θα παραχωρούνται τομείς δραστηριοτήτων σε ενδιαφερόμενους επενδυτές και όχι ολόκληρο το λιμάνι και οι δραστηριότητές του. Κατά συνέπεια ο ενδιαφερόμενος για την κρουαζιέρα επενδυτής θα μπορεί να κάνει μια πολύ εξειδικευμένη και φροντισμένη επένδυση στη δραστηριότητα που τον ενδιαφέρει αποκλειστικά.

Δραστηριότητα την οποία θα αναλάβει με διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, βάσει της εθνικής και της ενωσιακής νομοθεσίας.

· Είμαστε λοιπόν ανοιχτοί σε προτάσεις, ωστόσο ιδιαιτέρως θέλω να τονίσω ότι δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια.

· Φέτος για πρώτη φορά, σχεδόν τριπλασιάστηκαν οι πόροι που διατέθηκαν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση 94 νέων και 59 συνεχιζόμενων έργων αποκατάστασης ζημιών, βελτίωσης της λειτουργικότητας και αντιμετώπισης προβλημάτων ασφαλείας σε δεκάδες μικρά και μεγάλα λιμάνια της χώρας.

· Καθώς το καλοκαίρι είναι προ των πυλών θέλω να διαβεβαιώσω ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα στον τομέα ευθύνης του, για την ασφαλή άφιξη και αναχώρηση των τουριστών που επισκέπτονται και μετακινούνται στη χώρα μας, μέσω της κρουαζιέρας και της ακτοπλοΐας.

Παράλληλα, οι δυνάμεις του Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, στελεχώνουν με επάρκεια τα Λιμεναρχεία και τους Λιμενικούς Σταθμούς, σε περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση.

Ταυτόχρονα οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Λιμενικού για την ασφάλεια στη ναυσιπλοΐα και την προστασία του περιβάλλοντος, παραμένουν εντατικοί και αυστηροί.

Read More »
Φώτης Κουβέλης: «Τριπλασιάσθηκαν οι πόροι για έργα σε λιμάνια» Φώτης Κουβέλης: «Τριπλασιάσθηκαν οι πόροι για έργα σε λιμάνια» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Η προεκλογική ομιλία του Νικόλα Κάτσιου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019


Μήνυμα νίκης και ενότητας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Σουλίου ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών έστειλαν οι πολίτες της Παραμυθιάς, του Αχέροντα και του Σουλίου με την παρουσία τους το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Νικόλα Κάτσιου.

Η μαζικότητα των συνδημοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι πολίτες έδωσαν δυναμικό «παρών» στην τελική εντυπωσιακή συγκέντρωση της παράταξης «Τόπος Αξιών» και κατέκλυσαν το χώρο έξω από το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και αρκετά στελέχη των δημοτικών παρατάξεων «Δύναμη Ελπίδας» και «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας», οι οποίοι σηματοδότησαν με την παρουσία τους τη διαδικασία προγραμματικής σύγκλισης που βρίσκεται σε εξέλιξη με τους τρεις αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς.

Ο Ν. Κάτσιος στην ομιλία του τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου ανέδειξε πρώτη δύναμη την παράταξη «Τόπος Αξιών» σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, όμως οι πολίτες μας έδειξαν και το δρόμο της σύνθεσης, της συνεργασίας και της σύγκλισης. «Συζήτησα και συνεχίζω να συζητώ με όλες τις παρατάξεις που άσχετα αν δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο έχουν τις δικές τους θετικές προτάσεις, οι οποίες θα προσδώσουν μια δημιουργική δυναμική στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Από την περασμένη Δευτέρα εργαζόμαστε μεθοδικά για να κάνουμε πράξη την εντολή σας για συμπόρευση και με άλλες υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις, στη βάση μιας στέρεας προγραμματικής σύγκλισης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου.

Αναλύοντας λεπτομέρειες της συνεργασίας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ο Ν. Κάτσιος δεν εξαίρεσε ούτε την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, αφού όπως ανέφερε: «Συγκροτούμε μια εποικοδομητική σχέση συνεργασίας, με ειλικρίνεια και αξιοπιστία που εγγυάται μια ισχυρή επιτυχημένη διακυβέρνηση τετραετίας για το δήμο. Δεσμευτήκαμε να συνθέσουμε το κοινό μας όραμα, να το μπολιάσουμε με πολιτικές προστιθέμενης αξίας, ώστε να εγγυηθούμε ένα καλύτερο αύριο. Και πάνω σε αυτή τη βάση συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα μικρό βηματάκι πίσω για να κάνουμε όλοι την Κυριακή ένα μεγάλο άλμα μπροστά!»

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου ζήτησε από τους πολίτες την προσεχή Κυριακή στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών να ψηφίσουν την παράταξη «Τόπος Αξιών».

«Η νίκη θα είναι νίκη όλων των συνδημοτών μας στο δήμο Σουλίου που αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο. Η νίκη την Κυριακή δεν θα είναι μόνο δική μας θα είναι η νίκη όλων των πολιτών στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι που ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν. Ο δήμος Σουλίου θα είναι και αυτή την Κυριακή ξανά νικητής και μαζί από αυτό εδώ το Εκλογικό Κέντρο θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, νίκης και προοπτικής», υπογράμμισε με νόημα ο Ν. Κάτσιος.

Read More »
Η προεκλογική ομιλία του Νικόλα Κάτσιου (+ΒΙΝΤΕΟ) Η προεκλογική ομιλία του Νικόλα Κάτσιου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Η προεκλογική ομιλία του Γιάννη Καραγιάννη (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019


Με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, ολοκλήρωσε την προεκλογική περίοδο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

"Δώσατε ξεκάθαρο μήνυμά νίκης για την ερχόμενη Κυριακή" ανέφερε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ευχαριστώντας τους κατοίκους του Δήμου Σουλίου γα την σημερινή πολύ μεγάλη παρουσία στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση

Ο Γιάννης Καραγιαννης αναφέρθηκε στην πολιτική του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ., η οποία στηρίζεται σε επτά στρατηγικές προτεραιότητες για την χωροταξική αναγέννηση, την οικονομική αναζωογόνηση, την πολιτιστική ανανέωση, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την ποιοτική καθημερινότητα, την κοινωνική συνοχή και την αποτελεσματική και σύγχρονη διακυβέρνηση του Δήμου. "Έιναι ενα πρόγραμμα που στοχεύει την αναζωογόνηση του δήμου μας και την ευημερία των δημοτών μας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ο οποίος τόνισε πως "δεν ήμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε ούτε μια ευκαιρία ανάδειξης και εκμετάλλευσης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας και δεν ήμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε την οποιαδήποτε έκπτωση στο όραμα μας για έναν δήμο με επίκεντρο τον ίδιο τον δημότη"

Αναφερόμενος στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ. ο Γιάννης Καραγιαννης ανέφερε πως." είμαστε η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη
ομάδα, είμαστε μια παράταξη που συνδυάζει τη γνώση των τοπικών θεμάτων, την εμπειρία, την αποδεδειγμένη ικανότητα διοίκησης και ταυτόχρονα διαθέτει την ορμή και το μεράκι των λιγότερο έμπειρων αλλά όχι και λιγότερο ικανών να προσφέρουν στην πόλη μας και τα χωριά μας. Είμαι διπλά υπερήφανος για την στάση και την ηθική που τήρησαν σε όλη την προεκλογική περίοδο"

Μιλώντας για τον ίδιο, ο Γιάννης Καραγιαννης σημείωσε πως ως Δήμαρχος θα διαφυλάξει την σοβαρότητα την ηθική και το αίσθημα δικαιοσύνης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:

"Δεν θέλουμε τον δημότη χειραγωγημένο και όμηρο των υποσχέσεων ενός Δημάρχου και της παρέας του. Θα ήμαστε μια δημοτική αρχή πρότυπο διαφάνειας και αξιοκρατίας. Θα εγγυηθώ προσωπικά την εντιμότητα και την τήρηση του συμβολαίου τιμής που συνάψαμε.
- Ξέρετε πως θα διαφυλάξω την σοβαρότητα στο δημοτικό συμβούλιο
- Ξέρετε πως θα εγγυηθώ την νοικοκυροσύνη στον δήμο
- Ξέρετε πως θα εγγυηθώ διάφανη και ορθολογική διαχείριση των οικονομικών πόρων
- Ξέρετε πως δεν θα επιτρέψω να απουσιάσει η ηθική από την λειτουργιά της δημοτικής αρχής
- Ξέρετε πως δεν θα επιτρέψω να συμβεί οτιδήποτε θα προσβάλει το αίσθημα δικαιοσύνης των δημοτικών συμβούλων, των δημοτικών υπάλληλων και όλων εσάς των δημοτών του δήμου Σουλίου.

Τα εγγυώμαι προσωπικά και τα υπογράφω φαρδιά πλατιά με yπογραφή την προσωπική μου ιστορία ζωής, μια ιστορία που πάντα πρότασσα την ανάγκη για επικράτηση και διατήρηση του ηθικού πλεονεκτήματος. Ένα ηθικό πλεονέκτημα δεν θα χαθεί ούτε στιγμή από την νέα μας δημοτική αρχή."

Τέλοος και μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καραγιάννης τόνισε:

"Μην αναρωτιέστε που υπερτερούμε. Μη διερωτάστε ποια είναι η διαφορά μας. Υπάρχει απάντηση:

Γιατί εμείς Δεν υποσχόμαστε.
Γιατί εμείς Δεν παραπλανούμε.
Γιατί εμείς Δεν δωροδοκούμε.
Γιατί εμείς Δεν τάζουμε.
Γιατί εμείς Δεν εξαγοράζουμε ούτε εκβιάζουμε.
Δύναμή μας είναι η ικανότητα. Δύναμή μας είναι η αλήθεια. Δύναμή μας είναι η εργατικότητα. Δύναμή μας είναι οι αξίες μας. Οι αξίες που στη ζωή δεν αποτιμώνται με τον πλούτο.Δεν αποτιμώνται με τον υλισμό. Αποτιμώνται με την ψυχή, την προσπάθεια, την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στον τόπο."
 
Read More »
Η προεκλογική ομιλία του Γιάννη Καραγιάννη (+ΒΙΝΤΕΟ) Η προεκλογική ομιλία του Γιάννη Καραγιάννη (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Σελίδες