Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί που ήταν να ξεκινήσουν τη Δευτέρα στο Φιλιάτι

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021

 Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί που ήταν να ξεκινήσουν τη Δευτέρα στο ΦιλιάτιΑναβάλλονται τελικά οι εμβολιασμοί κατά του covid19, που ήταν προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Φιλιατών, καίτοι όλα ήταν έτοιμα, από την πλευρά του ιατρικού προσωπικού αλλά και των απαραίτητων υποδομών.

Όπως ενημέρωσε ο ΕΟΔΥ το βράδυ της Παρασκευής, τα πρώτα εμβόλια θα φτάσουν στο νοσοκομείο Φιλιατών την Πέμπτη, με την πιθανότερη ημερομηνία έναρξης να είναι η προσεχής Παρασκευή.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, που ήταν και αυτή προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας.Read More »
Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί που ήταν να ξεκινήσουν τη Δευτέρα στο Φιλιάτι  Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί που ήταν να ξεκινήσουν τη Δευτέρα στο Φιλιάτι Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021 Rating: 5

4 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021
4 νέα κρούσματα σήμερα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
Π.Ε. Άρτας 0
Π.Ε. Θεσπρωτίας 0
Π.Ε. Ιωαννίνων 4
Π.Ε. Πρέβεζας 0
Read More »
4 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο 4 νέα κρούσματα σήμερα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021 Rating: 5

Ο Άλκης Λάμπρου νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης - Παραμένει και η Σταυρούλα Μπραΐμη

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021
Ο Άλκης Λάμπρου νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης - Παραμένει και η Σταυρούλα ΜπραΐμηΔημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Αλέξανδρου Καχριμάνη για τους νέους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου.

Οι οκτώ νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου σύμφωνα με την απόφαση είναι η Αγνή Νάκου, ο Οδυσσέας Πότσης, η Σταυρούλα Μπραϊμη, ο Βασίλης Γοργόλης, ο Ιωάννης Κατέρης, ο Μιχάλης Σπυρέλης, η Αναστασία Σίμου-Τάσιου και ο Αλκιβιάδης Λάμπρου.

Οι νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ηπείρου θα έχουν τις παρακάτω αρμοδιότητες, σύμφωνα με τον Οργανισμό της Περιφέρειας Ηπείρου:
1. Η Αντιπεριφερειάρχης Νάκου Αγνή , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας.
2. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πότσης Οδυσσέας την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.
3. Η Αντιπεριφερειάρχης Μπραΐμη Σταυρούλα , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου.
4. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γοργόλης Βασίλειος, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στον τομέα Αθλητισμού και Απασχόλησης.
5. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κατέρης Ιωάννης , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών.
6. Ο Αντιπεριφερειάρχης Σπυρέλης Μιχαήλ , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα προστατευόμενων περιοχών χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου, Εξωστρέφειας και Καινοτομίας.
7. Η Αντιπεριφερειάρχης Σίμου – Τάσιου Αναστασία , την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα οργάνωσης, συντονισμού και επεξεργασίας υποβολής προτάσεων για την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου.
8. Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρου Αλκιβιάδης, την άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Ιχθυοκαλλιεργειών της Περιφέρειας Ηπείρου.
Η θητεία των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών ορίζεται από 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 31η Δεκεμβρίου 2021. Κατά τη διάρκεια της θητείας τους, οι Αντιπεριφερειάρχες δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του Προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου.
Read More »
Ο Άλκης Λάμπρου νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης - Παραμένει και η Σταυρούλα Μπραΐμη Ο Άλκης Λάμπρου νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης - Παραμένει και η Σταυρούλα Μπραΐμη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021 Rating: 5

Θεσπρωτία: Είχε νοσήσει από Covid ο Αστυνομικός που έφυγε από τη ζωή

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021
Θεσπρωτία: Είχε νοσήσει από Covid ο Αστυνομικός που έφυγε από τη ζωήΘλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική αστυνομία ο αιφνίδιος θάνατος ενός 53χρονου αστυνομικού.

Ο αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών, υπηρετούσε σε ακριτική υπηρεσία του Νομού Θεσπρωτίας και διέμενε στα Γιάννινα.

Είχε νοσήσει από Covid-19 και νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για περισσότερο από δύο βδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν από δύο βδομάδες περίπου και παρέμενε στο σπίτι του.

Χθες το βράδυ η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Κλήθηκε ασθενοφόρο όμως ο 53χρονος αστυνομικός έχασε την μάχη μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα αίτια του θανάτου του θα προκύψουν από τη νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει.


Read More »
Θεσπρωτία: Είχε νοσήσει από Covid ο Αστυνομικός που έφυγε από τη ζωή Θεσπρωτία: Είχε νοσήσει από Covid ο Αστυνομικός που έφυγε από τη ζωή Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021 Rating: 5

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021
Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού ΘεσπρωτίαςΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του συναδέλφου ΚΥΡΑΝΝΑ Γεωργίου ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Ένας άξιος αστυνομικός και φιλότιμος συνάδελφος που δυστυχώς η αιφνίδια απωλειά του δεν τον άφησε να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας που όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε με ζήλο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του εκλιπόντος στους οποίους η ένωσή μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο που περνάει από το χέρι μας.

Φίλε Γιώργο ….. καλό ταξίδι…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Read More »
Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021 Rating: 5

thespro.gr: 752.041 ευχαριστίες

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021

thespro.gr: 752.041 ευχαριστίες  

Επίσημα στατιστικά από τη google analytics για το 2020


Μία ακόμα δημοσιογραφική χρονιά τελείωσε και μία καινούργια ξεκινάει.
Αφήνοντας πίσω μας το δύσκολο 2020, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τους 752.041 μοναδικούς αναγνώστες, που επισκέφθηκαν το site μας, έστω και μία φορά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Δύναμή μας είστε εσείς, οι 50.000 μοναδικοί αναγνώστες (αρκετοί από εσάς και συντάκτες), που μας επισκέπτεστε κάθε μήνα και οι συνολικά 752.041 επισκέπτες μέσα στο 2020.
Πάνω από όλα όμως είναι οι συνεργάτες μας που καθημερινά σας ενημερώνουν άμεσα και έγκυρα, από κάθε γωνιά της Θεσπρωτίας αλλά και της Ηπείρου.
Δεν θα τους αναφέρουμε ονομαστικά, κινδυνεύοντας να ξεχάσουμε κάποιον, αλλά τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Υποσχόμαστε, τέλος, πως και το 2021, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους τοπικούς άρχοντες, όταν η προσπάθειά τους, με τα όποια λάθη, δεν κρύβει ίχνη ιδιοτέλειας.
Θα  είμαστε όμως απέναντί τους, με σκληρή κριτική, όταν ξεφεύγουν από το κοινό στόχο όλων μας, που δεν είναι άλλο από το παρόν και το μέλλον της περιοχής και των παιδιών μας.

Αναστασίου Αλ. Ευάγγελος
Read More »
thespro.gr: 752.041 ευχαριστίες thespro.gr: 752.041 ευχαριστίες  Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2021 Rating: 5

Σελίδες