Θανατηφόρο τροχαίο με ποδηλάτη στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017


Σήμερα (26-10-2017) το πρωί, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.


Read More »
Θανατηφόρο τροχαίο με ποδηλάτη στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας Θανατηφόρο τροχαίο με ποδηλάτη στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: NV Stage Opening -Γιώργος Γιασεμής Live το Σάββατο 28/10

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017




Read More »
Ηγουμενίτσα: NV Stage Opening -Γιώργος Γιασεμής Live το Σάββατο 28/10 Ηγουμενίτσα: NV Stage Opening -Γιώργος Γιασεμής Live το Σάββατο 28/10 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

48ωρη απεργία στην πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017


Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με το Αριθ. Πρωτ.:145/2410-2017 έγγραφο Σωματείου μηχανικών και κατώτερων πληρωμάτων M/S και Π/Θ κοντινών αποστάσεων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ», εν λόγω σωματείο αποφάσισε την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας των πληρωμάτων πορθμείων στις γραμμές Κέρκυρας-ΗγουμενίτσαςΛευκίμμης-Παξών, με έναρξη την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 06:00 και λήξη την Πέμπτη 02 Νοεμβρίου και ώρα 06:00, με προοπτική κλιμάκωσης. 
Προς αποφυγή ταλαιπωρίας το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μετακινηθεί τις ανωτέρω ημερομηνίες προς Λιμένες Κέρκυρας - Λευκίμμης - Παξών, παρακαλείται να ενημερώνεται σχετικά από τα τοπικά Ναυτικά Πρακτορεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας -


 
Read More »
48ωρη απεργία στην πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα 48ωρη απεργία στην πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της σχολής εκγύμνασης Vitality

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017



Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017, τα εγκαίνια της νέας σχολής εκγύμνασης «Vitality”, στην Ηγουμενίτσα. Η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη της σχολής, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, κα Τσικνιά Βιβή, υποδέχθηκε και ξενάγησε τους καλεσμένους της στο νέο της χώρο, ο οποίος έδειξε να κερδίζει τις εντυπώσεις, αν κρίνουμε από τα χαμόγελα των παρευρισκόμενων.

Πλήθος κόσμου ευχήθηκε «καλές δουλειές» και «καλή επιτυχία» στη νέα αυτή επιχειρηματική προσπάθεια στην πόλη της Ηγουμενίτσας – ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, γνωστοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν και η παρουσία του βουλευτή Β΄ Αθήνας, Γιώργου Αμυρά.

Ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας καλές δουλειές!


Read More »
Ηγουμενίτσα: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της σχολής εκγύμνασης Vitality Ηγουμενίτσα: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της σχολής εκγύμνασης Vitality Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Μεγάλες προσφορές σε ημερολόγια από την ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017




Read More »
Ηγουμενίτσα: Μεγάλες προσφορές σε ημερολόγια από την ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ Ηγουμενίτσα: Μεγάλες προσφορές σε ημερολόγια από την ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στην Ηγουμενίτσα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1940

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017



Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας έχοντας υπόψη: 
Την ανάγκη για ομαλή διεξαγωγή της Παρέλασης για τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 σε χώρους ευθύνης της Υπηρεσίας. 
Τη Μόνιμη Αστυνομική Εγκύκλιο υπ’ αριθμ. 05 (Σ.ΜΕ.Α.Τ 05). 
Τις διατάξεις του Άρθρου 52 του Ν.2686/1999(ΦΕΚ 57Α) “Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας” όπως ισχύει.
Το άρθρο 173 του ΓΚΛΗ (ΦΕΚ 479/Β/78)
Το Αριθμ. Πρωτ.: 112343/3161/13-10-2017 έγγραφο Περιφέρειας Ηπείρου Θεσπρωτίας.
Την από 17-10-2017 σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου Θεσπρωτίας.
Το Αριθμ. Πρωτ.: 101976/2875 έγγραφο Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Απαγορεύουμε τη στάση και τη στάθμευση καθώς και την κυκλοφορία παντός τροχοφόρου οχήματος στις παρακάτω οδούς επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας:

Α. Οδός Εθνικής Αντιστάσεως κατά το τμήμα από την οδό 8ης Δεκεμβρίου έως την διασταύρωση με την οδό Φ. Μιχαλά.

Β. Οδός Νέας Παραλιακής κατά το τμήμα από το ύψος του Δημοτικού Πάρκινγκ (έναντι Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας) έως το ύψος της διασταύρωσης Παλαιού Τελωνείου.

2. Η ως άνω απαγόρευση ισχύει από την 05:00 έως πέρας της παρελάσεως το Σάββατο 28/10/2017.

3. Η παρούσα Απόφαση να γίνει ευρέως γνωστή με ανακοίνωση στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
Πλοίαρχος Λ.Σ ΜΑΖΗΣ Αντώνιος


Read More »
Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στην Ηγουμενίτσα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1940 Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στην Ηγουμενίτσα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1940 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

Μήνυμα της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017



Η 25η Οκτωβρίου είναι καθιερωμένη ως η Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης όλων των γυναικών για τη σοβαρή αυτή ασθένεια, η οποία όμως εάν διαγνωσθεί έγκαιρα μπορεί να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά.

Τα ποσοστά εμφάνισης της ασθένειας δυστυχώς, εξακολουθούν να είναι υψηλά, καθώς υπολογίζεται ότι μία στις οχτώ γυναίκες παγκοσμίως θα εκδηλώσει καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Εφόσον όμως η διάγνωση γίνει έγκαιρα, όταν ακόμη ο καρκίνος βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο οι πιθανότητες ίασης, και αποφυγής εξάπλωσης του, αυξάνονται.

Δυστυχώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το κάπνισμα, η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας και άλλοι παράγοντες αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του μαστού. Γι’ αυτό το λόγο κάθε γυναίκα πρέπει να καθιερώσει για την ίδια, σε σταθερή ετήσια βάση τη δική της ημέρα εξέτασης, ως ένα δώρο ζωής γα τον εαυτό της.

Με αγάπη για την ΓΥΝΑΙΚΑ όλες εμείς οι γυναίκες θέλουμε να τονίσουμε ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, μέσω τακτικής επίσκεψης στον γυναικολόγο και μέσα από την αυτοεξέταση μαστού και τα αντίστοιχα σεμινάρια που διοργανώνονται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και τα παραρτήματά της ή από τα Νοσοκομεία και άλλους φορείς κλπ

Η Ιατρική εξελίσσεται και οι σύγχρονες μέθοδοι βοηθούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

Read More »
Μήνυμα της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού Μήνυμα της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Κόβουν το επίδομα της πρόνοιας σε άτομα με Βαριά Νοητική Υστέρηση

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017


Σα να μην έφτανε η φοροεπιδρομή που ζουν οι Ελληνικές οικογένειες τα μνημονιακά χρόνια που διανύουμε, έρχονται και οι αποφάσεις των κυβερνώντων που αποτελειώνουν τους πιο αδύναμους της κοινωνίας μας.

Αυτούς που η μοίρα και ο Θεός τους έταξε να ξεχωρίζουν από όλους εμάς.

Έτσι, για να επιτύχουμε τους στόχους που μας έχουν θέσει οι δανειστές, καταργούμε κάθε έννοια του κράτους πρόνοιας.

Συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ημέρες, η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας ,  αποστέλλει έγγραφο προς τους δικαιούχους του επιδόματος Βαριάς Νοητικής Υστέρησης με το οποίο τους καλεί να προβούν σε επανεξέταση από τις Υγειονομικές Επιτροπές (ΚΕΠΑ), εντός έξι μηνών (υποθέτουμε το ίδιο συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ελλάδα).

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρει τις προϋποθέσεις για την παροχή της οικονομικής βοήθειας στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η προϋπόθεση, το άτομο να έχει δείκτη νοημοσύνης κάτω του 30.





Προφανώς ο νομοθέτης, θεωρεί ένα άτομο με βαριά αναπηρία 67% και με δείκτη νοημοσύνης 45, πως είναι ικανό να εργαστεί και να αυτοεξυπηρετείται και πως δεν δικαιούται την υποστήριξη του κράτους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρουμε ως παράδειγμα και αφορά την Ηγουμενίτσα, το άτομο που θα κληθεί να μάθει τώρα να εργάζεται είναι 44 ετών, ζει με την οικογένεια της η οποία και την φροντίζει και δεν έχει εργαστεί ποτέ στην ζωή της, αφού δεν της το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας της.

Και η συγκεκριμένη είναι "τυχερή" αφού έχει οικογένεια που την φροντίζει.

Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πως θα καταφέρουν να επιβιώσουν όλοι αυτοί που ζουν μόνοι τους ή με μοναδικό στήριγμα την κουτσουρεμένη σύνταξη των ηλικιωμένων γονιών τους και για όσο αυτοί ζουν.

Θα πρέπει άμεσα το Υπουργείο να επανεξετάσει την συγκεκριμένη προϋπόθεση για τον δείκτη νοημοσύνης εάν θέλουμε να λέμε πως ζούμε σε μια δυτικού τύπου κοινωνία με πρώτο μέλημά μας την ποιότητα ζωής του κοινωνικού συνόλου και πρωτίστως των αδυνάτων.



Read More »
Ηγουμενίτσα: Κόβουν το επίδομα της πρόνοιας σε άτομα με Βαριά Νοητική Υστέρηση Ηγουμενίτσα: Κόβουν το επίδομα της πρόνοιας σε άτομα με Βαριά Νοητική Υστέρηση Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017



Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 παρουσιάζει το αριστουργηματικό έργο του ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ
«Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ»
με πρωταγωνιστή στο ρόλο του ΦΙΛΕΑ ΦΟΓΚ τον δημοφιλή μας ηθοποιό ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ!

Έτσι λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ με την παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ στο έργο «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ» οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Το νέο έργο που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα «ζωντανέψει» στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση – με Οδηγό τον ΦΙΛΕΑ ΦΟΝΓΚ που με τη βοήθεια του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80 ΗΜΕΡΕΣ θα μας γνωρίσουν ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε ΜΑΓΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!



Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής ΦΙΛΕΑΣ ΦΟΓΚ (ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την ΕΛΛΑΔΑ μία από τις πιο ΑΡΧΑΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Η πανελλαδική πρεμιέρα της παράστασης έχει οριστεί από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που επισκέπτεται την πόλη μας για 12η συνεχή χρονιά!

Ο Θίασος του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ θα επισκεφθεί την ΗΓΟΥΜΕΙΤΣΑ για άλλη μία χρονιά.

Η παράστασεις θα γίνουν στο «ΘΕΑΤΡΟ ΕΣΤΙΑ» ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 6μ.μ. & 8μ.μ.

Προπώληση βιβλιοπωλείο «ΜΗΤΣΕΛΟΥ» 
Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ
Εως τότε κλείστε θέση για το πιο συναρπαστικό ταξίδι στο τηλ.: 6944 283935


 
Read More »
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Δύο συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

Ένα λουλούδι από τη φύτρα της καρδιάς στον εξόριστο της Μακρονήσου μπαρμπα Γιάννη Μάκο

Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017

Ο αείμνηστος μπαρμπα Γιάννης Μάκος από το Πολύδροσο Θεσπρωτίας, ένας αγνός ιδιεολόγος και γνήσιος ανθρωπιστής, πέρασε πολλά χρόνια εξόριστος. 
Σε διάφορα μέρη, και στη Μακρόνησο. 
Μα ποτέ δε λύγισε και ποτέ δε μετάνιωσε για τα πιστεύω του. 
Και τον θαυμάζαμε γι' αυτό. 
Η ανηψιά του, η εκαπιδευτικός Μαρία Λαμπρίδη, βρέθηκε πρόσφατα στη Μακρόνησο και τίμησε τη μνήμη του. 
Μ' ένα λουλούδι, που τόκοψε από τή φύτρα της καρδιάς της. 



Και του το κατέθεσε με λίγα απλά λόγια, που έβγαλαν και τον πόνο της: 
"Ένα λουλούδι για το θείο Γιάννη. Που εξορίστηκε στη Μακρόνησο. Γιατί ήταν κομμουνιστής. Και τότε το να είσαι κομμουνιστής ισοδυναμούσε με το μεγαλύτερο έγκλημα". 
Αρτεργάτης ήταν ο μπαρμπα Γιάννης, σεμνός άνθρωπος, αλλά και αγωνιστής για ό,τι θεωρούσε δίκαιο. 
Οι αγώνες του έδωσαν ένα αξιόλογο μέτρο του βάθους και της έκτασης των αληθινά προοδευτικών αντιλήψεών του. Μπόρεσε να σταθεί ψηλά, επάνω από το πάθος και την ψυχολογική τύφλωση.

Υ. Γ.: Εκτός από μια μακρινή συγγένεια, μας συνέδεε και μια στενή φιλία με τον αείμνηστο μπαρμπα Γιάννη. Και ας είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Και ας υπήρχε χάσμα στις κοσμοθεωρίες μας. Συμπορευόμασταν, ξεκινώντας από μια κοινή αφετηρία: Και ένα στο εκατομμύριο να υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει η κοινωνία, εμείς πρέπει να το προσπαθήσουμε. 


 
Read More »
Ένα λουλούδι από τη φύτρα της καρδιάς στον εξόριστο της Μακρονήσου μπαρμπα Γιάννη Μάκο  Ένα λουλούδι από τη φύτρα της καρδιάς στον εξόριστο της Μακρονήσου μπαρμπα Γιάννη Μάκο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017 Rating: 5

Σελίδες