Διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 71 σε όλη την Ήπειρο

Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021
Διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 71 σε όλη την ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 11
ΠΕ Θεσπρωτίας 12
ΠΕ Ιωαννίνων 21
ΠΕ Πρέβεζας 27


Read More »
Διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 71 σε όλη την Ήπειρο Διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα στη Θεσπρωτία - 71 σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021 Rating: 5

Καταγγέλλει περιστατικό βίας στο νοσοκομείο Φιλιατών ο διοικητής

Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021
Καταγγέλλει περιστατικό βίας στο νοσοκομείο Φιλιατών ο διοικητήςΣχετικά με πρόσφατο περιστατικό βίας εναντίον υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα ήθελε να τονίσει ότι:
· Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας, ειδικά εναντίον αυτών που εργάζονται στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.
· Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στο θύμα της επίθεσης.
· Δηλώνουμε τη βούλησή μας για την προστασία όλου του προσωπικού μας από αντίστοιχα μελλοντικά συμβάντα με τη χρήση ένδικων μέσων.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΡΑΣ
Read More »
Καταγγέλλει περιστατικό βίας στο νοσοκομείο Φιλιατών ο διοικητής Καταγγέλλει περιστατικό βίας στο νοσοκομείο Φιλιατών ο διοικητής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021 Rating: 5

Κυνηγούσε παράνομα στο Καραβοστάσι

Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021
Κυνηγούσε παράνομα στο ΚαραβοστάσιΈνα άτομο που ασκούσε παράνομη θήρα συνελήφθη στην περιοχή «Καραβοστάσι» στην ΤΚ Πέρδικας του Δ. Ηγουμενίτσας από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου. Το περιστατικό σημειώθηκε νυχτερινές ώρες, όταν κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης περιπολίας κλιμακίου της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή ένα άτομο, να ασκεί θήρα (καρτέρι) τριχωτών θηραμάτων, χρησιμοποιώντας ένα παραποιημένο κυνηγετικό όπλο, με πέντε φυσίγγια, στην κάνη του οποίου είχε προσαρμόσει ένα σκοπευτικό laser και έναν φακό.

Το όπλο, τα φυσίγγια, το laser και ο φακός κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του ατόμου υποβλήθηκε μήνυση για την άσκηση παράνομης θήρας εκτός κυνηγετικής περιόδου και κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς επίσης και για τη χρήση παραποιημένου όπλου και παράνομων μέσων.

Σε ένα δεύτερο περιστατικό των τελευταίων ημερών επίσης στην ΠΕ Θεσπρωτίας, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κατά τη διάρκεια περιπολίας, εντόπισε σε αγροτική περιοχή στην ΤΚ «Αετός» του Δ. Φιλιατών, ένα σιδερένιο κλουβί παγίδευσης τριχωτών θηραμάτων. Το σημείο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση για αρκετές ημέρες ώστε να εντοπιστεί ο δράστης, κάτι όμως που δεν έγινε και έτσι οι Θηροφύλακες προχώρησαν στην κατάσχεση του κλουβιού και στην απομάκρυνσή του από το χώρο.
Read More »
Κυνηγούσε παράνομα στο Καραβοστάσι Κυνηγούσε παράνομα στο Καραβοστάσι Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021 Rating: 5

Σελίδες