Ανακοινώθηκαν 144 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020
Ανακοινώθηκαν 144 νέα κρούσματα κορωνοϊού


Συνολικά 144 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν σήμερα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εκ των οποίων τα 24 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου. 
Παράλληλα, 41 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί τέσσερις νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.

Πού εντοπίστηκαν τα κρούσματα: 
24 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο
51 κρούσματα στην Π.Ε. Αττικής, εκ των οποίων 8 συνδέονται με συρροές, ενώ 8 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
9 κρούσματα στη Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Αργολίδας
5 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας, εκ των οποίων 3 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Δράμας
1 κρούσμα στην Π.Ε. Εύβοιας
1 κρούσμα από Π.Ε. Ζακύνθου
7 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου, εκ των οποίων 2 συνδέονται με συρροή, ενώ 1 αναφέρει στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
1 κρούσμα στην Π.Ε. Καβάλας
3 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς, εκ των οποίων 1 συνδέεται με συρροή
6 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 2 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
1 κρούσμα στην Π.Ε. Κυκλάδων
4 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 2 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
2 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, συνδεόμενα με συρροή
9 κρούσματα στη Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή, ενώ 1 αναφέρει πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
9 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας, εκ των οποίων 4 συνδέονται με συρροή, ενώ 3 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρεθύμνου
2 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών
2 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων
1 κρούσμα στην Π.Ε. Φωκίδας
1 κρούσμα βρίσκεται υπό διερεύνηση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: 
Σήμερα ανακοινώνουμε 144 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 24 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 11524, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες.
2245 (19.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 5017 (43.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
41 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 10 (24.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 92.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 161 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Τέλος, έχουμε 4 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 284 θανάτους συνολικά στη χώρα. 106 (37.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Read More »
Ανακοινώθηκαν 144 νέα κρούσματα κορωνοϊού Ανακοινώθηκαν 144 νέα κρούσματα κορωνοϊού Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020 Rating: 5

Αθλητής "παρά πέντε" προσγειώθηκε σε παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020
Αθλητής "παρά πέντε" προσγειώθηκε σε παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου


Αυτή την εικόνα είχε παρκαρισμένο αμάξι στο Βάλτο μετά την προσγείωση, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό αθλητή ή οδηγού. 

Ο αθλητής του αετού τον προσγείωσε στο αυτοκίνητο μέσα στην πολυσύχναστη παραλία το μεσημέρι της Κυριακής.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας.

πηγή: parganews.com
Read More »
Αθλητής "παρά πέντε" προσγειώθηκε σε παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου Αθλητής "παρά πέντε" προσγειώθηκε σε παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020 Rating: 5

Εντοπίστηκε φυτεία με 34 δενδρύλλια κάνναβης

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020
Εντοπίστηκε φυτεία με 34 δενδρύλλια κάνναβης 
 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή του Βουβοποτάμου Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης. 

Ειδικότερα, χθες (05.09.2020) το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών της προαναφερθείσας υπηρεσίας, εκριζώθηκαν – κατασχέθηκαν από τον παραπάνω χώρο -34- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (2) έως (4) μέτρων. 

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.
Read More »
Εντοπίστηκε φυτεία με 34 δενδρύλλια κάνναβης Εντοπίστηκε φυτεία με 34 δενδρύλλια κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020 Rating: 5

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020
Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας


Την προηγούμενη εβδομάδα τοποθετήθηκαν οι επιλεγέντες προσωρινοί Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.

Στην Θεσπρωτία, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, επιλέχθηκε ο Βαγγέλης Τζάνης, αντικαθιστώντας τον απερχόμενο Γιώργο Κοτσίνα.

Η επιλογή τους έγινε κατόπιν εισήγησης πενταμελούς Συμβουλίου Επιλογής, αποτελούμενου από πανεπιστημιακούς και ανώτερα στελέχη εκπαίδευσης και διοίκησης, από την οποία και εξετάστηκαν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων.

Στο νομό Θεσπρωτίας όμως συνέβη το εξής περίεργο.

Ο νεοεπιλεχθέντας διευθυντής κ. Τζάνης (ο οποίος είχε καταθέσει αίτηση για τη θέση), παραιτήθηκε αμέσως μετά την επιλογή του, με αποτέλεσμα και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία να τον αντικαθιστά ο προκάτοχός του κ. Κοτσίνας, προκαλώντας εύλογες απορίες.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ μας, εντός του μήνα, αναμένεται νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει την αντικατάσταση παραιτηθέντα διευθυντή εκπαίδευσης, κάτι που σήμερα δεν είναι δυνατό. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι διευθυντές εκπαίδευσης, τοποθετούνται για ένα μεταβατικό διάστημα, μέχρι να θεσπισθεί και να ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης.
Read More »
Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020 Rating: 5

6.160 τροχαίες παραβάσεις τον Αύγουστο στην Ήπειρο

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020
6.160 τροχαίες παραβάσεις τον Αύγουστο στην Ήπειρο 


Με στόχο τη διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας, δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Αύγουστο του 2020, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. 

α. Τροχαία Ατυχήματα 
Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν -7- τροχαία ατυχήματα (έναντι -11- το 2019). Ειδικότερα, σημειώθηκαν: 
κανένα θανατηφόρο τροχαίο (έναντι -1- το 2019) 
κανένα τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (έναντι -1- το 2019) 
7 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου (έναντι -9- το 2019) 

Από τα τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά -10- παθόντες (έναντι -21- το 2019). Ειδικότερα, καταγράφηκαν: 
κανένας νεκρός (έναντι -1- και το 2019) 
κανένας σοβαρά τραυματίας (έναντι -1- το 2019) 
-10- ελαφρά τραυματίες (έναντι -19- το 2019) 

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν: 
υπερβολική ταχύτητα 
κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 
έλλειψη προσοχής κατά την οδήγηση 
παραβίαση φωτεινού σηματοδότη 
μη τήρηση απόστασης ασφαλείας 
λοιπά αίτια αναφερόμενα στους οδηγούς και στους πεζούς 

β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης 
Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (6.160) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του. 

Βεβαιώθηκαν : 
· 1.443 για υπερβολική ταχύτητα 
· 74 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη) 
· 521 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση 
· 154 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση 
· 98 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγησης 
· 43 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας 
· 28 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 
· 13 για φθαρμένα ελαστικά 
· 30 για αντικανονικό προσπέρασμα 

Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (78) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (585) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.
Read More »
6.160 τροχαίες παραβάσεις τον Αύγουστο στην Ήπειρο 6.160 τροχαίες παραβάσεις τον Αύγουστο στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020 Rating: 5

Διάκριση για μαθητές του δημοτικού Γραικοχωρίου σε διεθνή μαθητικό διαγωνισμό

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020
Διάκριση για μαθητές του δημοτικού Γραικοχωρίου σε διεθνή μαθητικό διαγωνισμό


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού: Περιπέτεια στο Μουσείο!, τον οποίο διοργανώνουμε για πρώτη φορά φέτος και ευελπιστούμε να συνεχιστεί και να γίνει σημείο αναφοράς! 

Οι συμμετοχές ήρθαν απ’ όπου μπορεί να φανταστεί κανείς και περιείχαν περιπέτεια, μυστήριο και βέβαια πολλά Μουσεία εντός αλλά και εκτός Ελλάδος! Μουσεία πραγματικά και μουσεία της φαντασίας. 

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους και όλες για την εξαιρετική ποιότητα των εργασιών, την πρωτοτυπία και τις όμορφες ιδέες. Τα διηγήματα που κατατέθηκαν προς κρίση διαβάστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό από την κριτική επιτροπή και έτσι προχωρήσαμε ομόφωνα στην επιλογή των κειμένων για διάκριση. 

«Οι προσπάθειες όλων των παιδιών ήταν εξαιρετικές. Κάποιες δε, ιδιαίτερα χαριτωμένες. Η βαθμολογία δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια» αναφέρει η Άννα Βασιλειάδη, Πρόεδρος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. 

«Με συνεπήρε το διάβασμα των ιστοριών. Μεταφέρθηκα σε πολλά Μουσεία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μάλιστα σε κάποια που δεν γνώριζα. Πρέπει να τα επισκεφθώ» αναφέρει η Ευαγγελία Κανταρτζή, Διευθύντρια του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. 

«Είναι καταπληκτικό να βλέπεις ένα Μουσείο μέσα από τα μάτια των παιδιών. Φαντασία, χιούμορ, γνώσεις που δεν φαντάζεσαι. Κάθε κείμενο ήταν κι ένα ταξίδι. Βλέπω μια νέα γενιά συγγραφέων να εμφανίζεται σε λίγα χρόνια!» αναφέρει ο συνεργάτης του Μουσείου, συγγραφέας και δημοσιογράφος Κώστας Στοφόρος. 

Λόγω του υψηλού επιπέδου των κειμένων που κατατέθηκαν προς κρίση, αποφασίσαμε την αύξηση του αριθμού των κειμένων που θα κυκλοφορήσουν σε ειδική ψηφιακή έκδοση από δεκαπέντε σε είκοσι! 

Στα social media του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης θα αναρτάται κάθε μέρα και μια ιστορία. Επίσης οι ιστορίες θα δημοσιευτούν στο blog του Μουσείου, στο blog Παραμυθοκουζίνα του Κώστα Στοφόρου και στη σελίδα των δημοτικών βιβλιοθηκών Παλαιού Φαλήρου

Όλα τα παιδιά θα λάβουν έπαινo για τη συμμετοχή τους. 

Ευχαριστούμε τα μέλη της κριτική επιτροπής: 
Δρ. Ευαγγελία Κανταρτζή, Διευθύντρια Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης 
Κώστας Στοφόρος, Συγγραφέας- δημοσιογράφος 
Μαίρη Τρύφων, Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Δήμου Παλαιού Φαλήρου 
Άννα Βασιλειάδη, Πρόεδρος Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που μας τίμησαν με την αποστολή των διηγημάτων τους αλλά και τους γονείς που τους υποκίνησαν και τους εμψύχωσαν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό. 

Ακολουθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού: 

Βραβεία (με αλφαβητική σειρά): 
· Χρήστος Γεραρής για το διήγημα Περιπέτεια στο μουσείο: Μια διαφορετική εκδρομή 
· Σμαράγδα Μπότη για το διήγημα Μυστήριο στο Μουσείο 
· Ερατώ-Άννα Σμπόνια για το διήγημα Με τον Δούκα στο μουσείο Ουφίτσι της Φλωρεντίας 

Διάκριση (με αλφαβητική σειρά, συμμετοχή στην ψηφιακή έκδοση): 
· Omama Al Barakat για το διήγημα Περιπέτεια στο Μουσείο 
· Παρασκευή Ανδρεάδου για το διήγημα Η απαγωγή 
· Κωνσταντίνος-Χρυσοβαλάντης Γεωργίου για το διήγημα Περιπέτεια στο Μουσείο (τη μέρα που επισκέφθηκα το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας) 
· Αγγελιάννα Γεωργούλη για το διήγημα Μια περιπέτεια στο μουσείο 
· Κοραλία Γκουντή για το διήγημα Περιπέτεια στο Μουσείο 
· Μάξιμος Γκουντής για το διήγημα Περιπέτεια στο Μουσείο 
· Κάρμεν Εμμανουηλίδου για το διήγημα Περιπέτεια στο Μουσείο 
· Νικολέτα Θεοδωρίδη για το διήγημα ΠεΡιπέΤΕια σΤο ΜουΣείΟ – Το όνειρο της Καρυάτιδας ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧ. ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
· Iάσονας – Ραφαήλ Θεοδωρίδης για το διήγημα Το ταξίδι της παλιάς σχολικής σάκας ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧ. ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 
· Στέφανος Καραγιάννης για το διήγημα Μυστήριο στο Μουσείο 
· Χριστίνα Καφούρου για το διήγημα Περιπέτεια στο Μουσείο 
· Αναστασία Κυρκούδη για το διήγημα Μια παράξενη περιπέτεια στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Καλαμπάκας 
· Ηλέκτρα Λυμπινάκη για το διήγημα Περιπέτεια στο Μουσείο 
· Κωνσταντίνα Μαντά για το διήγημα Ένα μυστήριο από μάρμαρο 
· Δημήτρης Οδυσσέας Πιπέρης για το διήγημα Μια περιπέτεια στο Μουσείο… κέρινων ομοιωμάτων 
· Σοφία Ράικου για το διήγημα Περιπέτεια στο Μουσείο 
· Ευάγγελος Σκουτέρης για το διήγημα Περιπέτεια στο Μουσείο
Read More »
Διάκριση για μαθητές του δημοτικού Γραικοχωρίου σε διεθνή μαθητικό διαγωνισμό Διάκριση για μαθητές του δημοτικού Γραικοχωρίου σε διεθνή μαθητικό διαγωνισμό Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020 Rating: 5

Οι άνθρωποι αγοράζουν αποτελέσματα - Όχι το προϊόν σας |Γράφει ο Βασίλης Παππάς*

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020
Οι άνθρωποι αγοράζουν αποτελέσματα - Όχι το προϊόν σας |Γράφει ο Βασίλης Παππάς* 


Πολλοί επιχειρηματίες αλλά και Μαρκετίστες, αγνοούν μια μεγάλη αλήθεια. 

Κανείς ΔΕΝ ενδιαφέρεται για το προϊόν ή την υπηρεσία σας ή για ότι άλλο προωθείτε. 

Όχι δεν ενδιαφέρεται. 

Αν μπορούσε μάλιστα να παρακάμψει το προϊόν ή την υπηρεσία σας για να πάρει αυτό που θέλει θα το έκανε. 

Έχει αποδειχτεί στην πράξη, ότι οι άνθρωποι όταν αγοράζουν σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους. 

Σκέφτονται μόνο “τι θα πάρουν” και τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει. 

Δεν τους ενδιαφέρει εάν εσείς είχατε μια κακή ημέρα ή αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες. 

Δεν το κάνουν επειδή είναι κακοί. Απλά έχουν και οι ίδιοι τα δικά τους προβλήματα να λύσουν στην ζωή τους. 

Θα σας δώσω μια μικρή συμβουλή για το Marketing που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα από την δουλειά σας. 

Οι άνθρωποι ΔΕΝ αγοράζουν προϊόντα – αγοράζουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 

Στην πρόταση αυτή κρύβεται η πεμπτουσία του marketing. 

Οι περισσότεροι επαγγελματίες βλέπουν την συναλλαγή με τον πελάτη από την πλευρά του πωλητή – και βλέπουν απλά και μόνο ότι έχουν ένα προϊόν προς πώληση που θα τους φέρει χρήματα. 

Όμως ο πελάτης ΔΕΝ βλέπει το ίδιο. Ο πελάτης βλέπει την συναλλαγή από την δική του πλευρά. Βλέπει το προϊόν σας ως το «μέσο» για να λύσει κάποιο πρόβλημα ή να φτάσει πιο γρήγορα σε κάποιο αποτέλεσμα. 

Οι άνθρωποι δεν θέλουν φωτογραφίες – θέλουν αναμνήσεις. 

Δεν αγοράζουν Rolex – αγοράζουν prestige. 

Δεν αγοράζουν υπηρεσίες διαφήμισης – αγοράζουν τον τρόπο για περισσότερα χρήματα. 

Το προϊόν σας αποτελεί το ΜΕΣΟ για να φτάσουν στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που επιθυμούν. 

Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό. 

Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι το εξής: 

Δεν πουλάτε. Ο πελάτης αγοράζει. Δεν είναι καθόλου το ίδιο. 

Ο πελάτης έχει την δύναμη. Από αυτόν θα φύγουν τα χρήματα και θα έρθουν σε εσάς. 

Εσείς θα πρέπει να του δείξετε ότι με το προϊόν σας θα πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Θα πρέπει να του δείξετε τον δρόμο και να τον οδηγήσετε. Αυτό είναι πώληση. 

Πιο πριν μπορεί να αγνοούσε την ύπαρξη σας και του προϊόντος σας. Να μην σας γνώριζε καν. Επομένως το πρώτο πράγμα για το οποίο πρέπει να φροντίσετε είναι να σας προσέξει. 

Και για να σας προσέξει θα πρέπει αρχικά να τραβήξετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του αλλιώς θα προσπεράσει την διαφήμιση σας απλά κάνοντας scroll-down. Τόσο απλά. 

Αν δεν καταφέρετε αρχικά να τραβήξετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού σας – ποτέ δεν θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε την δική σας «πρόταση» που ενδεχομένως αλλάξει την ζωή κάποιου. 

Το ΜΗΝΥΜΑ έχει σημασία. Πάντα αυτό είχε. Σήμερα ίσως περισσότερο από πότε. 

*Ο Βασίλης Παππάς είναι Σύμβουλος Marketing, ιδρυτής του https://epixeirein.gr . Θα τον βρείτε στην Ηγουμενίτσα, Αγ. Αποστόλων 7-9. Τηλ. 26650 21428.
Read More »
Οι άνθρωποι αγοράζουν αποτελέσματα - Όχι το προϊόν σας |Γράφει ο Βασίλης Παππάς* Οι άνθρωποι αγοράζουν αποτελέσματα - Όχι το προϊόν σας |Γράφει ο Βασίλης Παππάς* Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020 Rating: 5

Από την Δευτέρα οι αιτήσεις για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Σουλίου

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020
Από την Δευτέρα οι αιτήσεις για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Σουλίου


Από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αιτούνται την συμμετοχή τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου

Δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι οι κάτοικοι του Δήμου Σουλίου ενώ προηγούνται οι ωφελούμενοι με τα εξής χαρακτηριστικά:

-να έχουν μηδενικά ή ελάχιστα εισοδήματα
-δεν πρέπει να είναι δικαιούχοι του ΚΕΑ ( κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης ) και να μην είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ
-οικογένειες με ανήλικα τέκνα
-οικογένειες με μοναχικά ηλικιωμένα άτομα
-μακροχρόνια άνεργοι
-οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο
-πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.λ.π.
-άτομα με αναπηρία.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής και να την καταθέσουν στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Σε περίπτωση που δεν μπορούν μόνοι τους, μπορούν να την συμπληρώσουν στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου στο Δημαρχείο στο Γαρδίκι.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται μαζί με την αίτηση είναι τα εξής:

-Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και άδειες παραμονής.
-Μισθωτήριο συμβόλαιο ή λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ.
-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
-Εκκαθαριστικό της εφορίας τελευταίου έτους (όλων των ενηλίκων ανά οικία) .
-Κάρτα ανεργίας(εφόσον υπάρχει).
-Βεβαίωση μη συμμετοχής σε ανάλογο πρόγραμμα (εφόσον είναι ετεροδημότης ή κάτοικος άλλου δήμου).
-Απόφαση Υγειονομικής Επιτροπής ή άλλου δημόσιου φορέα (εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας).
-Σε περίπτωση αναπηρίας αντίγραφο της βεβαίωσης της επιτροπής που αναγράφει το ποσοστό(εφόσον υπάρχει).

Παρακαλείστε όλοι να τηρείτε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 κατά την έλευση σας στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου !

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Σουλίου θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του 100 οικογένειες . Οι ωφελούμενοι που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που θα δηλώσουν κατά την αίτηση .

Οι ωφελούμενοι που θα εγκριθούν θα είναι δικαιούχοι στο κοινωνικό παντοπωλείο μέχρι την λήξη των επόμενων φορολογικών δηλώσεων.
Read More »
Από την Δευτέρα οι αιτήσεις για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Σουλίου Από την Δευτέρα οι αιτήσεις για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2020 Rating: 5

Σελίδες