Αρνητικά και τα 33 δείγματα που έχουν ληφθεί στη Θεσπρωτία - Εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο (Σάββατο 11 Απριλίου)

Σάββατο, Απριλίου 11, 2020
Αρνητικά και τα 33 δείγματα που έχουν ληφθεί στη Θεσπρωτία - Εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο (Σάββατο 11 Απριλίου)


Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊου, μέχρι σήμερα ( Σάββατο 11 Απριλίου 2020) το μεσημέρι, σύμφωνα με την ενημέρωση από τα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει ως εξής:

A. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ :
1.Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας νοσηλεύεται ένα θετικό περιστατικό.
· Πρόκειται για το περιστατικό από τα Ιωάννινα, ο ασθενής είναι διασωληνωμένος και παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.
2. Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος από την Άρτα και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερά βελτιωμένη.
Στη Μονάδα Λοιμωδών, αρνητικής πίεσης, εξακολουθούν να νοσηλεύονται τρία διαπιστωμένα θετικά περιστατικά.
·Το πρώτο είναι θετικό περιστατικό από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ο ασθενής είναι σταθερά βελτιωμένος. 
· Το δεύτερο περιστατικό αφορά θετικό κρούσμα από την Π.Ε. Πρέβεζας, ο ασθενής παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. 
· ο τρίτο είναι η σύζυγος του ηλικιωμένου θανόντος από την Κέρκυρα .Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή .
4. Κατά την χθεσινή ημέρα εξετάσθηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εξήντα οκτώ (68) νέα δείγματα. Τα πενήντα ένα (51) αφορούσαν τα Νοσοκομεία της Ηπείρου και τα δέκα επτά(17) το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Όλα ήταν αρνητικά.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»
· Τα οκτώ δείγματα που στάλθηκαν συνολικά χθες για εξέταση είναι αρνητικά.
· Σήμερα στάλθηκαν έξι νέα δείγματα για εξέταση εκ των οποίων τα τέσσερα είναι αρνητικά και αναμένονται απαντήσεις για άλλα δύο. 
· Από το σύνολο των εκατόν είκοσι εννέα (129) δειγμάτων που έχουν ληφθεί έως σήμερα , το ένα ήταν θετικό (κάτοικος Πρέβεζας) και αναμένονται αποτελέσματα για τα δύο ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρνητικά.

Γ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ
· Τα είκοσι δείγματα που στάλθηκαν χθες για εξέταση είναι αρνητικά.
· Σήμερα στάλθηκαν δέκα τέσσερα (14) νέα δείγματα για εξέταση.
· Τα τρία επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα, τα οποία διαμένουν στην Άρτα, εξακολουθούν να βρίσκονται σε καραντίνα στην οικία τους και ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή με παρακολούθηση από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
· Επίσης όλες οι διαπιστωμένες επαφές τους, που προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό και παρακολουθούνται.
· Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά τριακόσια εξήντα τρία (363) δείγματα εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν θετικά και αναμένονται απαντήσεις για τα δέκα τέσσερα ανωτέρω. Όλα τα υπόλοιπα ήταν αρνητικά.


Δ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
· Στο Νοσοκομείο σήμερα νοσηλεύονται σε απομόνωση τρία πιθανά περιστατικά, εν αναμονή αποτελεσμάτων τους από δείγματα που ελήφθησαν χθες και σήμερα.
· Πέραν των ανωτέρω σήμερα λήφθηκε και ένα νέο δείγμα πιθανού περιστατικού για SARS-COV-2, το οποίο παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι του και αναμένεται αποτέλεσμα.
· Όλες οι διαπιστωμένες επαφές των θετικών περιστατικών, τόσο του ενός που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όσο και των δύο που βρίσκονται σε καραντίνα στην οικία τους και παρακολουθούνται από το Νοσοκομείο, μετά την ιχνηλάτηση και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, έχουν τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό και παρακολουθούνται . Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
· Στην οικία τους βρίσκονται επίσης και παρακολουθούνται τα δύο θετικά περιστατικά που νοσηλεύθηκαν στο ΠΓΝ Ιωαννίνων και έλαβαν εξιτήριο στις 5/4/2020.

Ε. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
· Τα δύο δείγματα που ελήφθησαν χθες ήταν αρνητικά.
· Έως σήμερα έχουν ληφθεί συνολικά τριάντα τρία (33) δείγματα και ήταν όλα αρνητικά .

Στο Camping του Δρεπάνου εξακολουθούν να φιλοξενούνται τριάντα επτά (37) άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της προώθησης τους στις χώρες προέλευσης. Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους.
Read More »
Αρνητικά και τα 33 δείγματα που έχουν ληφθεί στη Θεσπρωτία - Εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο (Σάββατο 11 Απριλίου) Αρνητικά και τα 33 δείγματα που έχουν ληφθεί στη Θεσπρωτία - Εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ήπειρο (Σάββατο 11 Απριλίου) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 11, 2020 Rating: 5

Κορωνοϊός: Κλειστές ως τις 27/4 οι πληττόμενες επιχειρήσεις και οι αθλητικοί χώροι

Σάββατο, Απριλίου 11, 2020
Κορωνοϊός: Κλειστές ως τις 27/4 οι πληττόμενες επιχειρήσεις και οι αθλητικοί χώροι


Κλειστές έως τις ‪27 Απριλίου‬ θα παραμείνουν όλες οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στους ΚΑΔ και έχουν κλείσει προσωρινά για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η απόφαση δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ και από το μέτρο εξαιρούνται οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ ‘ οίκον (e-shop κτλ.) που προσφέρουν οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στους 67 πληττόμενους ΚΑΔ.

Επίσης παρατείνεται η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας όλων των οργανωμένων παραλιών (δημόσιων, δημοτικών και ιδιωτικών), των χιονοδρομικών κέντρων, των αγορών των άρθρων 37 και 38 του ν. 4497/2017 (Α ́ 171) και των αναβατήρων (τελεφερίκ). Καθώς επίσης και όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής, και των αθλητικών ομίλων.

Επίσης, απαγορεύεται η λειτουργία των καταστημάτων λιανικού εμπορίου που λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (shops- in-a-shop), που βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα (outlet), εμπορικά κέντρα ή εκπτωτικά χωριά, εξαιρουμένων των σουπερ μάρκετ και των φαρμακείων, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν ανεξάρτητη είσοδο για τους καταναλωτές.

Αντιθέτως επιτρέπεται η λειτουργία καταστημάτων οπτικών και καταστημάτων πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σε τηλέφωνο ανάγκης που θα δίδεται από τους καταστηματάρχες αλλά και η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων εντός των λιμανιών και των αεροδρομίων της χώρας.

Στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, η λειτουργία των οποίων δεν απαγορεύεται, οι διοικήσεις τους οφείλουν να διασφαλίζουν την τήρηση, κατά την προσέλευση των καταναλωτών, της αναλογίας του ενός ατόμου ανά 15 τ.μ. και την ελάχιστη απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ τους, καθώς και του μη σχηματισμού ουράς άνω των 5 ατόμων.

Επίσης δεν απαγορεύεται η διενέργεια εργασιών χωρίς την παρουσία κοινού στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, η λειτουργία των οποίων απαγορεύεται διά της παρούσας.
Read More »
Κορωνοϊός: Κλειστές ως τις 27/4 οι πληττόμενες επιχειρήσεις και οι αθλητικοί χώροι Κορωνοϊός: Κλειστές ως τις 27/4 οι πληττόμενες επιχειρήσεις και οι αθλητικοί χώροι Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 11, 2020 Rating: 5

Στους 93 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Σάββατο, Απριλίου 11, 2020
Στους 93 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα


Στους 93 ανήλθε ο αριθμός των θανόντων στη χώρα μας, καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αττικής.

Πρόκειται για έναν 87χρονο που κατέληξε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θανών είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και αντιμετώπιζε χρόνια νεφρική νόσο.

Ο άνδρας πέθανε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Θριάσιο νοσοκομείο και ο θάνατός του δηλώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου.
Read More »
Στους 93 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα Στους 93 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 11, 2020 Rating: 5

ΟΑΕΔ: Βγήκε η απόφαση ξεκινάει η κοινωφελής εργασία - 1578 θέσεις στους δήμους της Ηπείρου

Σάββατο, Απριλίου 11, 2020
ΟΑΕΔ: Βγήκε η απόφαση ξεκινάει η κοινωφελής εργασία - 1578 θέσεις στους δήμους της ΗπείρουΕκδόθηκε η απόφαση που καθορίζει όλους τους όρους και τις λεπτομέρειες για την νέα Κοινωφελής Εργασία του ΟΑΕΔ για το 2020. Η σχετική ΚΥΑ εχει μικρές διαφοροποιήσεις από το σχέδιο που έχει δει το φφως της δημοσιότητας

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την νέα κοινωφελής εργασία και τις προσλήψεις 36.500 ανέργων του ΟΑΕΔ. Εξαιρούνται οι συμμετέχοντες σε προγράμματα κοινωφελούς 2017, 2018 και του 2019

Οι όροι έναρξης του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων περιλαμβάνονται στην ΚΥΑ που πήρε ΦΕΚ. Ειδικότερα σύμφωνα με την ΚΥΑ εξαιρούνται τελικά από την συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα κοινωφελούς και όσοι συμμετείχαν στην κοινωφελή εργασία του 2017. Ειδικότερα εξαιρούνται οι ωφελούμενοι που συμμετείχαν στις με αριθμ. 9/2017, 4/2018, 8/2018, 10/2018 και 3/2019 δημόσιες προσκλήσεις του ΟΑΕΔ.

Η δράση που θα προκηρύξει ο ΟΑΕΔ αποσκοπεί:
α) στην επανασύνδεση των μακροχρονίως ανέργων και ευάλωτων ομάδων στην αγορά εργασίας,
β) στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ανέργων,
γ) στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών και
δ) στην σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Η δράση έχει ως στόχο την ενίσχυση/προώθηση της απασχόλησης των ανέργων με έμφαση κυρίως σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο αποκλεισμού (όπως ενδεικτικά οι μακροχρόνια άνεργοι, άνεργοι με χαμηλά προσόντα) και απαιτείται να εργαστούν σε πρώτη φάση, σε «προστατευμένο περιβάλλον» προκειμένου να ενταχθούν στην αγορά εργασίας και να αποφύγουν την περιθωριοποίηση, διατηρώντας την ικανότητα απασχόλησής τους. Παράλληλα τα προγράμματα θα συνδέονται με την αναβάθμιση γνώσεων και δεξιοτήτων σύμφωνα με τις πραγματικές εξατομικευμένες ανάγκες των ανέργων ώστε οι συμμετέχοντες να ενισχύονται κατά την διαδικασία ένταξης τους στην αγορά εργασίας, ούτως ώστε να έχουν πολλαπλασιαστική επίδραση στην οικονομία.

Ειδικότερα, τα προγράμματα εντάσσονται στους ακόλουθους τομείς προτεραιότητας:
• αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πολίτες από τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως η αναβάθμιση και συντήρηση δημοτικών υποδομών, η αναβάθμιση της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών με έμφαση στην προώθηση της χρήσης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας (ΤΠΕ), η καθαριότητα,
• υποστήριξη και βελτίωση των υπηρεσιών της εκπαί-δευσης,
• βελτίωση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της Δημόσιας Διοίκησης προς τους πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη λόγω των συνεπειών της οικονομικής κρίσης,
• οικολογικές δράσεις προστασίας της βιοποικιλό-τητας των προστατευόμενων περιοχών με σκοπό την ανάπτυξη και τη διατήρηση βιώσιμων πληθυσμών και οικοσυστημάτων,
• υπηρεσίες διαμόρφωσης/συντήρησης πρασίνου,
• μετάβαση στην κυκλική οικονομία,
• πρόληψη φυσικών καταστροφών,
• πρώτες βοήθειες,
• δεξιότητες φροντίδας τρίτης ηλικίας,
• εργασίες κατασκευαστικού κλάδου.

Αντικείμενο της δράσης είναι η προώθηση στην απασχόληση ανέργων εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ (ωφελούμενοι) μέσω της τοποθέτησής τους για συνολικό χρονικό διάστημα οκτώ μηνών σύμφωνα με το ν. 4152/2013, όπως η δημόσια πρόσκληση θα εξειδικεύσει, σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων (επιβλέποντες φορείς), καθώς και η συμμετοχή στην κατάρτιση για την περαιτέρω ενδυνάμωση και αναβάθμιση των προσόντων και των δεξιοτήτων των ανέργων σε συνδυασμό με την απασχόλησή τους προς την επίτευξη του στόχου της ένταξης / επανένταξής τους στην αγορά εργασίας. Η επαγγελματική συμβουλευτική και η κατάρτιση θα πραγματοποιηθούν σε αδειοδοτημένα από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) Κέντρα Διά Βίου Μάθησης, τα οποία έχουν ρόλο παρόχου κατάρτισης. Η συμμετοχή των ωφελουμένων στην δράση της συμβουλευτικής και της κατάρτισης είναι υποχρεωτική. 

Συνοψίζοντας η δράση περιλαμβάνει:
• Τοποθέτηση σε συγκεκριμένη θέση απασχόλησης για 8 μήνες σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς και Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.
• Μία ατομική συνεδρία επαγγελματικής συμβουλευ-τικής προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες και οι επιθυμίες των ωφελουμένων.
• Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 150 ωρών το οποίο θα οδηγεί στην πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης το οποίο υποχρεωτικά θα παρακολουθεί το σύνολο των ωφελουμένων.

4. Το εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» υποστηρίζει τα προγράμματα κατάρτισης με το σύστημα της επιταγής κατάρτισης (training voucher), τα οποία υλοποιούνται από την Ειδική Υπηρεσία «Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Τομέας Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας» (ΕΔ ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΑΑ ΑπΚΟ).

5. Η διαδικασία και οι όροι υλοποίησης της κατάρτι-σης, που θα γίνει με το σύστημα επιταγών κατάρτισης (voucher), συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής συμβουλευτικής, θα εξειδικευθούν σε ξεχωριστή πρόσκληση προς τους Παρόχους Κατάρτισης που θα εκδοθεί από την Ειδική Υπηρεσία ΕΔ ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΥ ΑπΚΟ.

6. Σε ειδικά αιτιολογημένες περιπτώσεις που άπτονται ζητημάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, το χρονικό διάστημα απασχόλησης των ωφελουμένων δύναται να παραταθεί έως (2) μήνες και δεκαπέντε (15) ημέρες, πέραν της προβλεπόμενης από την πρόσκληση συνολικής διάρκειας έκαστου προγράμματος και μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου προβλεπόμενου από την πρόσκληση αριθμού ημερομισθίων. Στις περιπτώσεις αυτές η απασχόληση των ωφελουμένων αναστέλλεται κατά τη διάρκεια των διακοπών Χριστουγέννων, Πάσχα και θέρους, εφόσον οι σχολικές μονάδες παραμένουν κλειστές.

7. Όταν οι υπηρεσίες/φορείς όπου έχουν τοποθετηθεί οι ωφελούμενοι διακόπτουν τη λειτουργία τους, το χρονικό διάστημα απασχόλησης των ωφελουμένων δύναται να παραταθεί έως δύο (2) μήνες και δεκαπέντε (15) ημέρες, πέραν της προβλεπόμενης από την πρόσκληση συνολικής διάρκειας έκαστου προγράμματος και μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου προβλεπόμενου από την πρόσκληση αριθμού ημερομισθίων. Στις περιπτώσεις αυτές η απασχόληση των ωφελουμένων αναστέλλεται για το διάστημα κατά το οποίο η υπηρεσία/φορέας δεν λειτουργεί και συνεχίζεται με την έναρξη λειτουργίας.

8. Όταν οι ωφελούμενοι κάνουν χρήση αναρρωτικής άδειας πέραν των δεκατριών ημερών συνολικώς, όπως περιγράφονται στο άρθρο 11 παρ. 1β, παρατείνεται η δυνατότητα απασχόλησής τους μέχρι του ανώτατου ορίου των ημερομισθίων που προβλέπεται από την πρόσκληση, εντός του χρονικού περιορισμού της παρ. 6. 9. Όταν ωφελούμενη απουσιάζει λόγω: α) επαπειλούμενης κύησης, β) κύησης και γ) λοχείας, οι οποίες βεβαιώνονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, η απασχόληση αναστέλλεται και συνεχίζεται εντός δέκα (10) μηνών μετά την άρση του λόγου αναστολής, μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου προβλεπόμενου από την πρόσκληση αριθμού ημερομισθίων και - ως προς το συγχρηματοδοτούμενο σκέλος της δράσης - όχι πέραν της ημερομηνίας λήξης του φυσικού αντικειμένου της.

Read More »
ΟΑΕΔ: Βγήκε η απόφαση ξεκινάει η κοινωφελής εργασία - 1578 θέσεις στους δήμους της Ηπείρου ΟΑΕΔ: Βγήκε η απόφαση ξεκινάει η κοινωφελής εργασία - 1578 θέσεις στους δήμους της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 11, 2020 Rating: 5

Στηρίζουμε τα παιδιά με καρκίνο - Πασχαλινές λαμπάδες Φλόγα

Σάββατο, Απριλίου 11, 2020
Στηρίζουμε τα παιδιά με καρκίνο - Πασχαλινές λαμπάδες ΦλόγαΟι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας και πιο πολύ για τα παιδιά της Φλόγας που υποβάλλονται σε θεραπεία και τους γονείς τους.
Ήδη από τον Ιανουάριο, με αγάπη και ενθουσιασμό ετοιμάσαμε, όπως κάθε χρόνο, τις λαμπάδες μας για το φετινό Πάσχα. Σ ένα καλά εξοπλισμένο εργαστήριο που στήθηκε σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια, μια μεγάλη παρέα, οι «φίλες» εθελόντριες μας, έρχονται σε σταθερή και μόνιμη βάση, με μόνη αμοιβή τη χαρά της προσφοράς. Καθώς η εμπειρία τους μεγαλώνει με τα χρόνια, δημιουργούν πανέμορφες κατασκευές σε συνεργασία με τις μητέρες των παιδιών που φιλοξενούμε.
Λυπούμαστε γιατί τόση δουλειά και τόση αγάπη για φέτος θα μείνει στα ράφια καθώς δεν θα συμμετέχουμε σε μπαζάρ και δεν θα διαθέσουμε Πασχαλινά είδη ούτε στον ξενώνα μας.
Δείτε τα σχέδια από τις λαμπάδες που ετοιμάσαμε στο Eshop της Φλόγας για όσους θέλουν δώσουν την αγάπη τους στον αγώνα μας.
Θα δεχόμαστε παραγγελίες μέχρι τις 10 Απριλίου. Όλες οι παραγγελίες θα αποσταλούν μέχρι 12 του ίδιου μήνα, για να είμαστε σίγουροι ότι όλες οι λαμπάδες θα φτάσουν στο προορισμό τους μέχρι την Ανάσταση.
Read More »
Στηρίζουμε τα παιδιά με καρκίνο - Πασχαλινές λαμπάδες Φλόγα Στηρίζουμε τα παιδιά με καρκίνο - Πασχαλινές λαμπάδες Φλόγα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 11, 2020 Rating: 5

Καινοτόμο online πρόγραμμα άθλησης από τον δήμο Σουλίου

Σάββατο, Απριλίου 11, 2020
Καινοτόμο online πρόγραμμα άθλησης από τον δήμο Σουλίου


Ο Δήμος Σουλίου στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος άθλησης για όλους 2019-2020 και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία μας, παρέχει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να ακολουθήσουν το πρόγραμμα (εξ αποστάσεως) μέσω εφαρμογής τηλεπικοινωνίας (βιντεοσυνομιλίες).

Προκειμένου αυτό να επιτευχθεί οι προσληφθέντες Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (ΠΦΑ) θα επικοινωνήσουν άμεσα με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο με τους συμμετέχοντες ενημερώνοντάς τους για τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος.
Read More »
Καινοτόμο online πρόγραμμα άθλησης από τον δήμο Σουλίου Καινοτόμο online πρόγραμμα άθλησης από τον δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 11, 2020 Rating: 5

Σελίδες