Σεμινάριο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Σεμινάριο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου


Η Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε., ως φορέας λειτουργίας του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Βίκου-Αώου, διοργανώνει σεμινάριο επιμόρφωσης με βάση το εκπαιδευτικό υλικό για το Γεωπάρκο που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γεωγραφικής και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης). Το εκπαιδευτικό υλικό αφορά το σύνολο του Γεωπάρκου (γεω-ποικιλότητα, βιο-ποικιλότητα, άνθρωπος και πολιτισμός) και περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες, δραστηριότητες που υλοποιούνται σε εσωτερικό χώρο και στο πεδίο σε δύο πιλοτικές γεω-διαδρομές στην Κόνιτσα και στο Ζαγόρι (Βοϊδομάτης και Σκάλα Βίτσας).

Στο σεμινάριο μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής όσοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το εκπαιδευτικό υλικό του Γεωπάρκου (όπως στελέχη Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Μονάδων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, ξεναγοί και συνοδοί βουνού, υπάλληλοι Κέντρων Ενημέρωσης των Δήμων, προσωπικό και συνεργάτες ΚΟΙΝΣΕΠ και ΑΜΚΕ που εξειδικεύονται στο περιβάλλον, εκπαιδευτικοί, κά) προκειμένου να εκπαιδεύσουν, ενημερώσουν και ευαισθητοποιήσουν συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες ή το ευρύ κοινό.


Αν και το εκπαιδευτικό υλικό έχει σχεδιαστεί κατά βάση για παιδιά και νέους ηλικίας 9-15 ετών, είναι έτσι δομημένο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάθε ενδιαφερόμενο ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων του. Το επιστημονικό προσωπικό του Εργαστηρίου Γεωγραφικής και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης θα αναλάβει τη διεξαγωγή των θεωρητικών μαθημάτων και την επίδειξη των δραστηριοτήτων στο πεδίο κατά μήκος των δύο πιλοτικών γεω-διαδρομών.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 2 ημερών (16 ωρών) και θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου 2023 στην Κόνιτσα και στο Ζαγόρι. Σημειώνεται ότι ειδικά για τους εκπαιδευτικούς θα γίνει εξειδικευμένο σεμινάριο το προσεχές φθινόπωρο.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτημα, αναφέροντας την ιδιότητά τους, έως την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, στο email (vikosaoosgeopark@epirussa.gr). Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26510-36686. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Γεωπάρκου (https://vikosaoosgeopark.com) (menu: Εκπαίδευση). Το σεμινάριο είναι δωρεάν, αλλά τυχόν έξοδα (μετακίνηση, διατροφή, κλπ.) θα καλυφθούν από τον κάθε ενδιαφερόμενο.
Read More »
Σεμινάριο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου Σεμινάριο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Εκδήλωση της Περιφέρειας Ηπείρου στη Λάρισα για την προώθηση του εσωτερικού τουρισμού

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Εκδήλωση της Περιφέρειας Ηπείρου στη Λάρισα για την προώθηση του εσωτερικού τουρισμού


Εκδήλωση- προβολής του τουριστικού προορισμού «Ήπειρος» στη Περιφέρεια της Θεσσαλίας, διοργάνωσε η Περιφέρεια στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων του έργου: «Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας με σημαντική ανταπόκριση ταξιδιωτικών πρακτόρων και φορέων.

Η «εσωτερική αγορά» αποτελεί παράλληλη στόχευση-με αυτή των άλλων χωρών- της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου. Η «αγορά» της Θεσσαλίας αποτελεί μια από τις προτεραιότητες των επιχειρηματιών της Ηπείρου για τουρισμό όλο το χρόνο, με δεδομένο ότι ήδη η περιφέρειά μας αποτελεί προορισμό για τις σχολικές εκδρομές, για τα εορταστικά τριήμερα αλλά και για τις καλοκαιρινές διακοπές. Η αναμενόμενη δε βελτίωση της οδικής πρόσβασης σε πολύ σύντομο χρόνο, αναμένεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο την επισκεψιμότητα ανάμεσα στις δύο περιφέρειες.

Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας ήταν η Περιφερειακή Σύμβουλος Άρτας κ. Αναστασία Σίμου, η οποία μετέφερε στους προσκεκλημένους τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, κάνοντας ειδική αναφορά στους στενούς δεσμούς με την Περιφέρεια Θεσσαλίας μιας και στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, διαμένει ένας μεγάλος αριθμός Ηπειρωτών οι οποίοι έχουν στη σκέψη και την καρδιά τους την ιδιαίτερη πατρίδα τους, ενώ εξήρε και την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δυο Περιφερειών και οι φιλικές σχέσεις των δύο Περιφερειαρχών. « Η Ήπειρος είναι ένας προορισμός που μπορεί να προσφέρει ευχάριστες και μοναδικές διακοπές, κάθε εποχή. Διαθέτει πανάρχαιο πολιτισμό, πανέμορϕες ακτές με γαλαζοπράσινα νερά, εκπληκτική ϕύση, θρησκευτικά μνημεία , όπως η Βυζαντινή Άρτα, ανεξάντλητες δυνατότητες για αθλητισμό περιπέτειας και γαστρονομικές απολαύσεις. Η Ήπειρος είναι Περιϕέρεια που στηρίζει και στηρίζεται στον τουρισμό. Σήμερα μετά από διαδρομή χρόνων, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι διαθέτουμε ένα τουριστικό προϊόν αναγνωρισμένο για το υψηλό επίπεδό του εντός και εκτός Ελλάδος», τόνισε στο χαιρετισμό της η κ. Σίμου.
Από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Νίκος Λιούπας, συνεχάρη την Περιφέρεια Ηπείρου για την πρωτοβουλία της , τονίζοντας πως τα οφέλη που θα υπάρξουν από την τουριστική ανταλλαγή επισκεπτών θα είναι σημαντικά και για τις δυο περιοχές.


Σε μία διαδραστική παρουσίαση, η Ειδική Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, Αρετή Στασινού, ανέπτυξε τις πολλές και διαφορετικές επιλογές που προσφέρει η Ήπειρος ως προορισμός διακοπών για όλες τις εποχές του χρόνου, δίνοντας έμφαση στις βασικές θεματικές μορφές τουρισμού και σε έτοιμα πακέτα διαδρομών για city break, τριήμερα και πενθήμερα.
Μετά την παρουσίαση, έγιναν συναντήσεις Β2Β ανάμεσα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες της Θεσσαλίας, Συλλόγους Εναλλακτικού τουρισμού και εκπρόσωπους της Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, με τους επιχειρηματίες του τουρισμού από την Ήπειρο, τους οποίους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την συμμετοχή τους, ενώ με την ολοκλήρωση της ειδικής προωθητικής εκδήλωσης, προσφέρθηκε κέρασμα με Ηπειρώτικες γεύσεις και κρασιά

Στην εκδήλωση της Περιφέρειας Ηπείρου παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Δήμου Λάρισας κ. Βασίλης Μητσιός και η Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας κ. Ειρήνη Παπαϊωάννου.

Ιδιαίτερα σημαντική και θερμή ήταν η υποστήριξη και παρουσία στην εκδήλωση, των Ηπειρωτών που διαμένουν στη Λάρισα, ενώ προβλήθηκε και στο σύνολο των ΜΜΕ της Θεσσαλικής πρωτεύουσας.

Η Περιφέρεια Ηπείρου εκφράζει τις ευχαριστίες της:
· Στον Πανηπειρωτικό Σύνδεσμο Λάρισας τον Γραμματέα κ. Παναγιώτη Σακογιάννη και την κ. Μάγδα Βασιλαποστόλη,
· Στον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Καλαρρυτινών «Οι Καλαρρύτες» την πρόεδρο κ. Ολγα Γκλώνα και την κ. Ευαγγελία Τσόκα.
Read More »
Εκδήλωση της Περιφέρειας Ηπείρου στη Λάρισα για την προώθηση του εσωτερικού τουρισμού Εκδήλωση της Περιφέρειας Ηπείρου στη Λάρισα για την προώθηση του εσωτερικού τουρισμού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Οι κινήσεις του Grimaldi στην Ηγουμενίτσα μεταφέρουν «πίεση» στο λιμάνι της Πάτρας

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Οι κινήσεις του Grimaldi στην Ηγουμενίτσα μεταφέρουν «πίεση» στο λιμάνι της Πάτρας


Ο ιταλικός όμιλος Grimaldi, θυγατρική του οποίου είναι οι Μινωικές Γραμμές, αποτελεί έναν από τους κύριους χρήστες των λιμένων Ηγουμενίτσας και Ηρακλείου.

Ο ιταλικός όμιλος, μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας του ΤΑΙΠΕΔ, ανακηρύχθηκε ανάδοχος του 67% των δυο λιμένων, προσφέροντας για το λιμάνι του Ηρακλείου, το οποίο είχε κύκλο εργασιών το 2022 7,78 εκατ., τίμημα 80 εκατ. και για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το οποίο είχε κύκλο εργασιών το 2021 5,6 εκατ., τίμημα 84,17 εκατ.

Αποκτώντας την Ηγουμενίτσα και το Ηράκλειο, ο όμιλος Grimaldi δημιουργεί για τις εταιρείες του έναν θαλάσσιο «διάδρομο» που εκτείνεται σε όλη τη Μεσόγειο, ενισχύοντας τη σφαίρα επιρροής του.

Ωστόσο, οι κινήσεις του Grimaldi εκτιμάται ότι θα έχουν… άμεση επίδραση σε ένα άλλο λιμάνι: αυτό της Πάτρας.

Σύμφωνα με ναυτιλιακούς αναλυτές, Ηγουμενίτσα και Πάτρα είναι ανταγωνιστικά λιμάνια στις μεταφορές (επιβατικές + εμπορευματικές) μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

Μάλιστα, η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού (Αντίρριο – Ιωάννινα), σε συνδυασμό με την Εγνατία Οδό έχουν προσδώσει δυναμική στην Ηγουμενίτσα, κυρίως στον τομέα των οδικών εμπορευματικών μεταφορών.

Τι θα κάνει ο όμιλος Grimaldi; Θα «αποδυναμώσει» κι άλλο την παρουσία του στην Πάτρα (το λιμάνι της Πάτρας είχε έσοδα 6,3 εκατ. το 2021), ενισχύοντας την Ηγουμενίτσα;

Πως θα «απαντήσει» (τιμολογιακά + επιχειρησιακά) σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Πάτρα;

Read More »
Οι κινήσεις του Grimaldi στην Ηγουμενίτσα μεταφέρουν «πίεση» στο λιμάνι της Πάτρας Οι κινήσεις του Grimaldi στην Ηγουμενίτσα μεταφέρουν «πίεση» στο λιμάνι της Πάτρας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Προσοχή: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές της πόλης της Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Προσοχή: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές της πόλης της Ηγουμενίτσας


Αγαπητοί μας πελάτες,
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.
Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Read More »
Προσοχή: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές της πόλης της Ηγουμενίτσας Προσοχή: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές της πόλης της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο νεαρών ημεδαπών

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο νεαρών ημεδαπών


Συνελήφθη σήμερα (17-06-2023) μετά τα μεσάνυχτα στην Άρτα από δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος προσέγγισε τρεις ημεδαπούς νεαρής ηλικίας (δύο άνδρες και μία γυναίκα) και επιτέθηκε απρόκλητα σε βάρος των δύο ανδρών, καταφέροντάς τους χτυπήματα στην ωμοπλάτη και στην τραχηλική περιοχή, αντίστοιχα.

Ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5 μαχαίρια (τα 4 από αυτά τύπου «σουγιά»).

Οι παθόντες μετέβησαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Read More »
Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο νεαρών ημεδαπών Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο νεαρών ημεδαπών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή "Πράσινου Σημείου" στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή "Πράσινου Σημείου" στο Δήμο Ηγουμενίτσας


Υπεγράφη την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 με την Ανάδοχο «Κ/ΞΙΑ 4 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΙΤΙΑΝΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΚΥΡΙΤΣΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή Πράσινου Σημείου Δήμου Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 719.160,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», σε ποσοστό 93,5131%, ενώ η υπολειπόμενη δαπάνη θα καλυφθεί από τη ΣΑΤΑ Δήμου Ηγουμενίτσας.

Το Πράσινο Σημείο του Δήμου Ηγουμενίτσας χωροθετείται σε έκταση 25 περίπου στρεμμάτων στην Νέα Σελεύκεια. Θα αποτελέσει έναν οργανωμένο χώρο, οριοθετημένο και διαμορφωμένο με την κατάλληλη υποδομή και εξοπλισμό, ώστε οι πολίτες να αποθέτουν χωριστά ανακυκλώσιμα αστικά απόβλητα ή χρησιμοποιημένα αντικείμενα, προκειμένου αυτά να προωθηθούν για ανακύκλωση ή για επαναχρησιμοποίηση.

Με την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος ανέφερε τα εξής:

«Κάνουμε το όραμά μας πράξη, για ένα φιλικό στο περιβάλλον σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων. Με τη δημιουργία του Πράσινου Σημείου στοχεύουμε στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών και διαμορφώνουμε μια νέα νοοτροπία στα ζητήματα διαχείρισης των αποβλήτων».
Read More »
Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή "Πράσινου Σημείου" στο Δήμο Ηγουμενίτσας Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή "Πράσινου Σημείου" στο Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Δράσεις από το Δήμο Ηγουμενίτσας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Δράσεις από το Δήμο Ηγουμενίτσας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων


Το Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων του «Διεθνούς Κέντρου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ICSD)» - Α.Μ.Κ.Ε. Ηγουμενίτσας, διοργανώνουν την Τρίτη 20 Ιουλίου 2023, στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων», τις παρακάτω δράσεις:
1. Καθαρισμός παραλίας Δρεπάνου – Μακρυγιαλίου, 10:00 -11:30 π.μ.
2. Τουρνουά BEACH VOLLEY με τη συμμετοχή των παιδιών της Δομής, 12:00 - 14:00 μ.μ.
3. Έκθεση ζωγραφικής από τα παιδιά της Δομής με θέμα: «Τα παιδιά ζωγραφίζουν», στον εξωτερικό χώρο του Πάνθεον, 19:00 - 20:00 μ.μ.
4. Προβολή ταινίας στο Πάνθεον, 20:00 μ.μ.

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.
Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου

Read More »
Δράσεις από το Δήμο Ηγουμενίτσας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων Δράσεις από το Δήμο Ηγουμενίτσας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Συγκέντρωση του ΚΚΕ στην ΗγουμενίτσαRead More »
Συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα Συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Πρόσκληση συμμετοχής στη 87η ΔΕΘ από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Πρόσκληση συμμετοχής στη 87η ΔΕΘ από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) προτίθεται να συμμετέχει με περίπτερο έως 25 τ.μ. στην 87η ΔΕΘ στις 09-17 Σεπτεμβρίου 2023 στην Θεσσαλονίκη.Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου προβλέπεται: 
α) να φιλοξενηθούν Θεσπρωτικές επιχειρήσεις Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου, 
β) να προβληθεί η Θεσπρωτία ως τουριστικός προορισμός, 
γ) να προβληθούν οι παραγωγικοί κλάδοι του νομού και να διανεμηθεί το προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας που το επιθυμούν.
Καλούμε τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 87η ΔΕΘ, φιλοξενούμενοι στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στο email: mitroa2@e-thesprotias.gr, δηλώνοντας παράλληλα το είδος των προϊόντων που επιθυμούν να προβάλλουν, τα τ.μ. που θα χρειασθούν, το ΑΦΜ της επιχείρησης και τα στοιχεία του υπεύθυνου επικοινωνίας, ώστε να προγραμματίσουμε αφενός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της Θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας και αφετέρου να ενημερώσουμε έγκαιρα την ΚΕΕΕ αλλά και την διοργανώτρια αρχή για την κράτηση του χώρου.
Η ανωτέρω δράση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής στο περίπτερό μας για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.
Τα κόστη μετάβασης και διαμονής των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από τους ίδιους.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Read More »
Πρόσκληση συμμετοχής στη 87η ΔΕΘ από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Πρόσκληση συμμετοχής στη 87η ΔΕΘ από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Στις 19 Ιουνίου η ετήσια παράσταση της σχολής Vitality και του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας (ΡΟΗ)

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Στις 19 Ιουνίου η ετήσια παράσταση της σχολής Vitality και του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας (ΡΟΗ)Με μεγάλη μας χαρά η σχολή Vitality και o Ρυθμικός Όμιλος Ηγουμενίτσας (ΡΟΗ) σας προσκαλούμε στην ετήσια παράστασή μας την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, ώρα 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο "Αλεξάνδρα Τσιάβου" να παρακολουθήσετε την όμορφη προσπάθεια των αθλητριών των αθλημάτων της Ρυθμικής Γυμναστικής και του νέου ξεκινήματος της Αισθητικής ομαδικής Γυμναστικής (ΑΟΓ).

18 Ιουνίου Κλειστή πρόβα τζενεράλε.
Read More »
Στις 19 Ιουνίου η ετήσια παράσταση της σχολής Vitality και του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας (ΡΟΗ) Στις 19 Ιουνίου η ετήσια παράσταση της σχολής Vitality και του Ρυθμικού Ομίλου Ηγουμενίτσας (ΡΟΗ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Διακομιδή 32χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023
Διακομιδή 32χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 32χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Read More »
Διακομιδή 32χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα Διακομιδή 32χρονης από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023 Rating: 5

Σελίδες