O Negro των Φιλιατών…

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

Αλάνθαστος υπήρξε για μία ακόμη φορά ο Negro, ο αστυνομικός σκύλος που ανήκει στο δυναμικό του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών. Πραγματικός φρουρός των συνόρων.

Η συνδρομή του ήταν καθοριστική για τον εντοπισμό του δραπέτη, που μετείχε στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, το Σάββατο.

Ο Negro, αποτελεί έναν από τους σκύλους περιπολίας, με μεγάλες αντοχές και με ειδικά προσόντα στην πεζή περιπολία.

Στις παραμεθόριες περιοχές, οι σκύλοι αυτοί συχνά εκπαιδεύονται και στην ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

Ο Negro συμπληρώνει περίπου τρία χρόνια παρουσίας στο Β’ ΤΣΦ Φιλιατών και αποτελεί μέλος της αστυνομικής οικογένειας και μάλιστα το πιο αγαπητό!


 
Read More »
O Negro των Φιλιατών… O Negro των Φιλιατών… Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Θεσπρωτία: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018Συνελήφθησαν, χθες (28-01-2018) το απόγευμα στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας 28χρονος και μία 27χρονη, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου ενώ επιπλέον σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, φυλάκισης τριών μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.


Read More »
Θεσπρωτία: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση Θεσπρωτία: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου: Με επιτυχία το πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης "Kids Save Lives"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου το πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης Kids Save Lives την Τετάρτη 24-01-2018.

Το Kids Save Lives είναι ένα προτεινόμενο πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει όλα τα παιδιά του κόσμου στις πρώτες βοήθειες.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτές του προγράμματος για την υλοποίηση του, για το οπτικοακουστικό υλικό, αλλά και το διαθεματικό τρόπο εκπαίδευσης τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Η χαρά και η ικανοποίηση στα πρόσωπα των μαθητών, μετά από την ολοκλήρωση κάθε δραστηριότητας, αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση για την επιτυχία του προγράμματος.

Εύχομαι και στο προσεχές μέλλον να ακολουθήσουν ανάλογα προγράμματα. 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ


Read More »
Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου: Με επιτυχία το πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης "Kids Save Lives" Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου: Με επιτυχία το πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης "Kids Save Lives" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε τέσσερις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018Η Περιφέρεια Ηπείρου, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, προτίθεται να συμμετάσχει με δικό της Περίπτερο στις παρακάτω Εκθέσεις:

1. «Mediterranean Panorama», Στοκχόλμη Σουηδίας 16-18/2/2018.
2. «IFT 2018» Βελιγράδι Σερβίας 22-25/2/2018. (Η Ελλάδα είναι τιμώμενη χώρα).
3. «ΙΤΒ Berlin», Βερολίνο Γερμανίας 7-11/3/2018 (www.itb-berlin.d ).
4. «Μ.Ι.Τ.Τ» Μόσχα Ρωσίας 13-15/3/2018 (www.mitt.ru ).

Οι επαγγελματίες και οι φορείς του τουρισμού της Ηπείρου που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποια από τις ανωτέρω εκθέσεις στο περίπτερο της Περιφέρειας, μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις στα a.katsikoudis@php.gov.gr, p.floros@php.gov.gr, i.gkartzonikas@php.gov.gr ).

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής από την Περιφέρεια Ηπείρου διαφημιστικού υλικού των επιχειρήσεων και φορέων που το επιθυμούν για τις Εκθέσεις Βελιγραδίου, Βερολίνου και Μόσχας και εφόσον αυτά θα αποτελούν μια συνολικά επαρκή ποσότητα για αποστολή. Το υλικό πρέπει να αποσταλεί το αργότερο ως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 το μεσημέρι στην Διεύθυνση: Περιφέρεια Ηπείρου (Τμήμα Τουρισμού, γραφεία 143 και 141), Πλατεία Πύρρου 1, 45001 Ιωάννινα.

Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να μεταφέρει με λεωφορείο έναν αριθμό εκθετών που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους με σειρά προτεραιότητας στην Έκθεση του Βελιγραδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, στα websites των Εκθέσεων και στο τηλέφωνο 2651087141 και 2651087143 (Τμήμα Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου).


Read More »
Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε τέσσερις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε τέσσερις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Η Λένα Παπαδοπούλου LIVE το Σάββατο στο ENVY Stage

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018
Read More »
Ηγουμενίτσα: Η Λένα Παπαδοπούλου LIVE το Σάββατο στο ENVY Stage Ηγουμενίτσα: Η Λένα Παπαδοπούλου LIVE το Σάββατο στο ENVY Stage Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Σε άσκηση του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018


Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Σχηματισμούς του Γ΄ Σώματος Στρατού, ως ακολούθως:

- Στην 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού, στο Φυλάκιο «ΓΡΑΜΜΟΣ», το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018.

- Στην 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού, όπου παρακολούθησε την εκπαίδευση και δραστηριότητες του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018.

Διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, η άριστη οργάνωση και υλοποίηση των δραστηριοτήτων, η αισιοδοξία και το υψηλό ηθικό, που διακατέχουν το σύνολο του προσωπικού.

Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή, διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.


 
Read More »
Σε άσκηση του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Σε άσκηση του Τάγματος Εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Στην πρώτη εξάδα πανελλαδικά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018


Στην έκτη θέση μεταξύ των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας και στην διακοστή ογδοηκοστή τέταρτη σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κατατάσσει μονάδα του Ισπανικού Εθνικού Κέντρου Ερευνών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Η κατάταξη του κυριότερου Ερευνητικού Ιδρύματος της Ισπανίας γίνεται με κριτήρια που αφορούν την δημοτικότητα, την επίδραση του ερευνητικού έργου των Πανεπιστημίων μέσα από άρθρα και δημοσιεύσεις καθηγητών, αλλά και το ποσοστό δημοσιεύσεων που σ’ ότι αφορά των Ιωαννίνων, ανήκει στο 10% των πλέον «διαβασμένων».
Πρώτο Ελληνικό Πανεπιστήμιο είναι ξανά φέτος το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολουθούν: Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πατρών, Κρήτης και εν συνεχεία των Ιωαννίνων.


 
Read More »
Στην πρώτη εξάδα πανελλαδικά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Στην πρώτη εξάδα πανελλαδικά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Νέα διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018
Η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας αποτελούμενη από τους: Βένου Χριστιάνα,  Μητσιώνη Κωνσταντίνο και Μπρέστα Έλενα  κατέλαβε τη 2η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό EUSO 2018 (Βόρειας Ελλάδας) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27-1-2018 στη Θεσσαλονίκη. Ο διαγωνισμός πειραμάτων Φυσικών Επιστημών διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων ΕΚΦΕ (ΠΑΝΕΚΦΕ) με σκοπό την επιλογή των ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, που εφέτος θα πραγματοποιηθεί στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.

Η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας:
Βένου Χριστιάνα, Μπρέστα Έλενα και Μητσιώνης Κωνσταντίνος

Η βράβευση της ομάδας από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ. Φιλντίση Παναγιώτη

Απο αριστερά: Ιωάννου Γεώργιος (συνοδός καθηγητής και μέντορας Βιολογίας),
Βένου Χριστιάνα,
Νούσης Βασίλης (Υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας)
Μητσιώνης Κωνσταντίνος και Μπρέστα Έλενα
Οι μαθητές ως αποτέλεσμα της δεύτερης θέσης που κατέλαβαν στο διαγωνισμό, κέρδισαν επίσης τη δωρεάν συμμετοχή τους στο 1ο Θερινό Σχολείο που διοργανώνει στα τέλη του Ιουνίου η ΠΑΝΕΚΦΕ με χορηγό τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. Επίσης από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών κέρδισαν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Θερινό Σχολείο της Παραμυθιάς, όπου με τη συμπαράσταση του ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας θα παρουσιάσουν τα πειράματα στα οποία διαγωνίστηκαν.
Το ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας συγχαίρει τους μαθητές για την επιτυχία τους, αλλά και τους καθηγητές τους Ιωάννου Γεώργιο, Μπακάλη Ανίτα και Τσουμέτη Χρήστο που ανέλαβαν την προετοιμασία της ομάδας για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό.


Read More »
Νέα διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας Νέα διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018«Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει...» στην Ηγουμενίτσα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και μαζί του θα γιορτάσουμε τα 40 του χρόνια σε ένα πολιτιστικό διήμερο προβολών των βραβευμένων ταινιών του φετινού διαγωνιστικού τμήματος.

Στο πλαίσιο της δημιουργίας ουσιαστικών σχέσεων με τις τοπικές κοινωνίες και της ανάδειξης της σημασίας της συμμετοχής των πολιτών σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Ηγουμενίτσας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας φιλοξενούν την περιοδεύουσα μορφή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018 στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου ΤΕΙ Ηγουμενίτσας θα προβληθούν οι βραβευμένες ταινίες του φετινού ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος. 

Η έναρξη των προβολών είναι στις 19.30μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Read More »
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην κοπή της πίτας της ΝΔ στη Θεσπρωτία

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018


Η ΝΟ.Δ.Ε. Θεσπρωτίας, οι ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας, Σουλίου , Φιλιατών και η ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΠΡΑΣΙΑ» στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής

Τιμή πρόσκλησης 20€ (Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φαγητό και ποτό)


 
Read More »
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην κοπή της πίτας της ΝΔ στη Θεσπρωτία Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην κοπή της πίτας της ΝΔ στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018


Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας - Κυριακή 4/2/2018

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 4/2/2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας


 
 
Read More »
Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

Ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Πάσχος, η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, με την ευκαιρία του Νέου Έτους, στην Ηγουμενίτσα, στο Πνευματικό Κέντρο "ΠΑΝΘΕΟΝ", την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.00


Read More »
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018
 Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 29η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση Προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ του Δήμου Φιλιατών για το οικονομικό έτος 2018.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

2. Λήψη απόφασης σχετικά με την « Προμήθεια υγρών Καυσίμων – λιπαντικών για κίνηση οχημάτων και εγκαταστάσεις του Δήμου Φιλιατών και των Νομικών προσώπων του για το έτος 2018» ως προς τις ομάδες Α, Γ, Δ, Ε με την προσφυγή στη διαδικασία της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

3. Έγκριση πρωτόκολλου παραλαβής εργασιών και υπηρεσιών βάση του άρθρου 219 Παραλαβή του αντικειμένου της σύμβασης παροχής γενικών υπηρεσιών του Ν. 4412/216 της διοικητικής και οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου που συστάθηκε με την αρ. 126/2017 απόφαση Δ.Σ.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία

4. Καθορισμός ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας για τους δικαιούχους του Δήμου Φιλιατών.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

5. Αίτημα του Δήμου Φιλιατών προς το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης, για την παραχώρηση χρήσης του υπ’ αριθμ. ΚΗΥ 5727 σχολικού λεωφορείου.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος.

6. Αίτημα των: α) ΜΠΕΛΛΟΥ Δημητρίου του Παναγιώτη, β) ΖΩΗ Ζήση του Λαζάρου, γ) ΖΩΗ Μηνά του Λαζάρου, δ) ΜΠΕΛΛΟΥ Ηλία του Παναγιώτη και ε) ΜΠΑΛΛΟΥ Παύλου του Γεωργίου «περί παραχώρησης χρήσης νερού υπερχείλισης από τη δεξαμενή της Τ.Κ Ξεχώρου, για το πότισμα ζώων.»  
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

7. Ορισμός Επιτροπής παραλαβής έργων αξίας μικρότερης από 5.869,41ευρώ για το έτος 2018.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

8. Συγκρότηση Επιτροπής επίλυσης με συμβιβασμό φορολογικών διαφορών για το έτος 2018. (άρθρο 32 Ν.1080/80).
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

9. Ορισμός Δημοτικών υπαλλήλων που θα αποτελέσουν μέλη ( τακτικό και αναπληρωματικό ) των Επιτροπών Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών /Εργασιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 παρ.11β και παρ. 11δ.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία.

10. Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών – Υπηρεσιών των οχημάτων του Δήμου.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

11. Συγκρότηση της Επιτροπής της παρ. 5 του άρθρου 186 του Ν.3463/06 για την εκτίμηση της αξίας των εκτάσεων οι οποίες πρόκειται να εκποιηθούν, να αγοραστούν να ανταλλαγούν ή να εκμισθωθούν για το έτος 2018.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία

12. Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση Επιτροπής για θαλάσσια μέσα αναψυχής.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κόρος Ιωάννης

13. Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση Επιτροπής για πολυσύχναστες παραλίες.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κόρος Ιωάννης

14. Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση Επιτροπής ανέλκυσης ναυαγίων.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Κόρος Ιωάννης

15. Συγκρότηση επιτροπής για σφράγιση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κόρος Ιωάννης

16. Εκμίσθωση αίθουσας του πρώην Κοινοτικού Γραφείου της Τοπικής Κοινότητας Κεραμίτσας.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κόρος Ιωάννης

17. Εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων της Τοπικής Κοινότητας Κυπαρίσσου για το έτος 2018.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κόρος Ιωάννης

18. Εκμίσθωση καλλιεργήσιμης έκτασης 7,80 στρ στη θέση «Κάμπος Ελαίας» της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατών.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κόρος Ιωάννης

19. Εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων της Τοπικής Κοινότητας Κεστρίνης.  
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Κόρος Ιωάννης

20. Σύμφωνη γνώμη για χορήγηση άδειας επέμβασης καθαρισμού σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Βρυσέλλας.
-Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

21. Έγκριση μετακίνησης και οδοιπορικών εξόδων του κ. Δημάρχου για τη μετάβασή του στην Αθήνα , έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία


Read More »
Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας σήμερα Δευτέρα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω ένα και μοναδικό θέμα :ΘΕΜΑ
Διαμόρφωση του σχεδίου του Προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας οικονομικού έτους 2018 σύμφωνα με τις οδηγίες και τη γνώμη του Παρατηρητηρίου.
-Εισηγητές: α) Σούρλα Παναγιώτα – Αντιδήμαρχος.
β) Λουκά Ανθίππη – Προϊσταμένη Δ/νσης Οικονομικών
Επίσης, καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:ΘΕΜΑ 1ο
Ενημέρωση για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Δ’ τρίμηνο 2017 (άρθρο 72 παρ.1 εδ. β του Ν.3852/2010).
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 2ο
Έγκριση μίσθωσης μετά από δημοπράτηση ακινήτων ιδιοκτησίας Δήμου Ηγουμενίτσας, που βρίσκονται στη Δ.Κ. Νέας Σελεύκειας (εργατικές κατοικίες).
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 3ο
Έγκριση μίσθωσης μετά από δημοπράτηση ακινήτου ιδιοκτησίας Δήμου Ηγουμενίτσας που βρίσκεται στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας (θέση «ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ- ΤΣΙΠΟΥΡΙΚΙ»).
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 4ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής για έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 5ο
Έγκριση υπερωριακής απασχόλησης δημοτικού υπαλλήλου κατά την ημέρα του Σαββάτου για το έτος 2018, για την είσπραξη τελών από τη δημοτική αγορά.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 6ο
Ανάληψη υποχρέωσης 1.039,00 € από την πρώην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγήτρια: Σούρλα Παναγιώτα - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 7ο
Ενημέρωση για την “ΑΡΙΑΔΝΗ” -Κέντρο πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής ψυχοκοινωνικής υγείας Θεσπρωτίας- από την εκπρόσωπο του Δήμου.
-Εισηγήτρια: Κοτσώνη Αλεξάνδρα – Δημοτικός Σύμβουλος.ΘΕΜΑ 8ο
Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην 1η Π.Ε. Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 9ο
Έγκριση όρων προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Παξών και εξουσιοδότηση εκπροσώπου για την υπογραφή της.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 10ο
Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου “Κατασκευή υπαίθριου θεάτρου Δήμου Ηγουμενίτσας”.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 11ο
Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «Ηλεκτροφωτισμός Παραλίας Καραβοστασίου» Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 12ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΛΛΑ-ΠΕΡΔΙΚΑΣ” του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ – Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 13ο
Δωρεάν παραχώρηση έκτασης εμβαδού 11.520,25 που αποτελεί μέρος του τεμαχίου 124 αγροκτήματος Μαζαρακιάς στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Θεσπρωτίας 4ης Διαχειριστικής Ενότητας για την εγκατάσταση του ΣΜΑ.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 14ο
Κατ’ αρχήν απόφαση για την ανταλλαγή ιδιόκτητης έκτασης που θα καταλάβει ο δρόμος προσπέλασης στο ΣΜΑ Ηγουμενίτσας με ισάξια δημοτική έκταση.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 15ο
Λήψη απόφασης υλοποίησης του έργου με τίτλο “Intermodality Promotion and Rail Renaissance in Adriatic – Ionian Region” (Ακρωνύμιο: Inter-Connect) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG V ADRION 2014 – 2020 (Άξονας Προτεραιότητας 3, Θεματικός Στόχος 3.1) ως Επικεφαλής Εταίρος (Lead Partner – LP).
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 16ο
Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας ως associate partner στην υλοποίηση της πρότασης με τίτλο “Ports as driving Wheels of Entrepreneurial Realm” (Ακρωνύμιο: PoWER) στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG V ADRION 2014 – 2020 (Άξονας Προτεραιότητας 1, Θεματικός Στόχος 1.1).
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 17ο
Λήψη απόφασης υλοποίησης του Έργου με τίτλο “Development Of Connections between the Key ports of Brindisi and Igoumenitsa” (Ακρωνύμιο DOCK-BI) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Cooperation Programme Interreg V/A Greece – Italy (EL-IT) 2014-2020 (Άξονας Προτεραιότητας 3, Θεματικός Στόχος: 3.1), ως εταίρος.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 18ο
Τροποποίηση σύμβασης συνεργασίας για την εναλλακτική Διαχείριση Δημοτικών Αποβλήτων Συσκευασίας που έχει συναφθεί μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και της ΕΕΑΑ.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 19ο
Έκφραση γνώμης σχετικά με την κατασκευή καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη θέση «ΖΕΡΙ» της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας από την εταιρία «SIVOTA MARINA R.C.».
-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 20ο
Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με ημερομίσθιο τον μήνα Φεβρουάριο με βάση τις διατάξεις της περίπτ. κ΄ παρ 2 του άρθρου 12 του ν.4071/2012.
-Εισηγητής: Τζώρτζης Απόστολος - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 21ο
Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δύο μήνες) για την κάλυψη εκτάκτων και κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών.
-Εισηγητής: Τζώρτζης Απόστολος - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 22ο
Έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την καθαριότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΚΔΑΠ–ΑμεΑ και των γραφείων της Δ/νσης Πρόνοιας.
-Εισηγητής: Τζώρτζης Απόστολος - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 23ο
Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2018.
-Εισηγητής: Τζώρτζης Απόστολος - Αντιδήμαρχος.ΘΕΜΑ 24ο
Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση επιτροπής ανέλκυσης Ναυαγίων πλοίων που ευρίσκονται σε περιοχή δικαιοδοσίας και ζώνης ευθύνης του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 25ο
Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση επιτροπής ανέλκυσης Ναυαγίων πλοίων που ευρίσκονται σε περιοχή δικαιοδοσίας Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και εκτός ζώνης ευθύνης Οργανισμού Λιμένος Ηγ/τσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 26ο
Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση της επιτροπής χαρακτηρισμού παραλιών ως πολυσύχναστων χώρων για λήψη θαλάσσιων λουτρών, περιοχής δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 27ο
Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου για τη συγκρότηση της επιτροπής εξέτασης αιτημάτων για την δραστηριοποίηση θαλασσίων μέσων αναψυχής και την έκδοση αδειών σχολών εκπαίδευσης υποψηφίων χειριστών ταχύπλοων σκαφών, κατά μήκος των ακτών περιοχής δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 28ο
Συγκρότηση Επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτων, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.1 του ΠΔ 270/1981.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 29ο
Ορισμός δημοτικών υπαλλήλων που θα αποτελέσουν μέλη των επιτροπών Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών / Εργασιών , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 (άρθ.221 παρ.11β και 11δ).
-Εισηγητής: Δήμαρχος.ΘΕΜΑ 30ο
Έγκριση μετακίνησης του κ. Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Μ.Γκίκα στην Συνεδρίαση του «Συμφώνου Δημάρχου για το Κλίμα και την Ενέργεια» («Covenant of Mayors for Climate and Energy») στις Βρυξέλλες 21-22 Φεβρουαρίου.
-Εισηγητής: Δονάτος Μαρτίνης – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 31ο
Έγκριση μετακινήσεων εκτός έδρας του κ. Δημάρχου.
-Εισηγητής: Δονάτος Μαρτίνης – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 32ο
Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών/υπηρεσιών έτους 2017 Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δονάτος Μαρτίνης – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
Read More »
Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας σήμερα Δευτέρα Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας σήμερα Δευτέρα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ:
-ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ,ΜΠΑΡΜΑΝ,ΜΑΓΕΙΡΕΣ,ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ,
ΛΑΝΤΖΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ Ή ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:
-ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ/ΤΗΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ, ΜΑΣΕΡ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ


 
Read More »
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018


Πωλείται καφετέρια, εν λειτουργία και με μεγάλη πελατεία, λόγω προσωπικού λόγου του ιδιοκτήτη, στην περιοχή του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6993913110Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Πωλείται οικόπεδο με οικία

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQ9UAO9Y2YRjy6OIPZC0WhN4T9teg-828gNNEVfwDvnjA2mkGkceFa2XWHUI9xVWkjeitV0EMK1WvJe-xU_TO3GlBGEI3tbhBkz_yy2MK5lZ2teJJIzZeL9_-Bj5S_36YpuaXEKgUPCuA/w1200-h630-p-k-no-nu/201702181246583345.jpg

Πωλείται στο Μεσοβούνι Θεσπρωτίας, οικόπεδο 2240 τ.μ., εντός οικισμού, με μονοκατοικία 84 τ.μ., με υπόγειο 20 τ.μ. και με πενήντα ελαιόδεντρα

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6978892439Read More »
Πωλείται οικόπεδο με οικία Πωλείται οικόπεδο με οικία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Ζητείται κτηνίατρος από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θεσπρωτίας - Πρέβεζας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας - Πρέβεζας «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ» 

Αναζητά νέο δυναμικό και συνεργάσιμο στέλεχος για την κάλυψη της παρακάτω θέσης με έδρα την Ηγουμενίτσα Ν. Θεσπρωτίας

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
Απόφοιτος Κτηνιατρικής ΑΕΙ
Εμπειρία στην πώληση κτηνιατρικών φαρμάκων
Εμπειρία στην αντιμετώπιση ασθενειών
Εμπειρία σε Συστήματα Πιστοποίησης
Καλή γνώση χειρισμού H/Y

Επιθυμητά προσόντα
  • Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Προϋπηρεσία σε ανάλογο περιβάλλον (κατά προτίμηση ως κτηνίατρος εκτροφής)
  • Δίπλωμα αυτοκινήτου

Παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα έως την 15.02.2018 αναφέροντας τη θέση μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
hrvac@hotmail.gr

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2665024071


Read More »
Ζητείται κτηνίατρος από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θεσπρωτίας - Πρέβεζας Ζητείται κτηνίατρος από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θεσπρωτίας - Πρέβεζας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο στην περιοχή Λιόφατα

Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018
Πωλείται οικόπεδο 351 τ.μ. στην περιοχή Πούσι - Λιόφατα Ηγουμενίτσα, κοντά στο S/M LIDL.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6987318081 και 2666041395Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο στην περιοχή Λιόφατα Ηγουμενίτσα: Πωλείται οικόπεδο στην περιοχή Λιόφατα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες