https://picasion.com/
https://picasion.com/

Με δύο πρόσωπα ο δεύτερος στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Μπέζας Το επιτελείο του ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Με δύο πρόσωπα ο δεύτερος στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Μπέζας
Το επιτελείο του ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ


Και να ήθελε να κρυφτεί ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας και νυν πολιτευτής και μάλιστα στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Αντώνης Μπέζας δεν σου το επιτρέπει το επιτελείο του.

Όπως το αντίθετο του λαού κατά το οποίο "θέλω να αγιάσω αλλά δεν με αφήνουν οι πειρασμοί"
Το στελεχιακό λοιπόν, δυναμικό και επιτελείο του πολιτικού γραφείου Μπέζα, καθώς και τα πρωτοπαλίκαρα του, δημόσια δηλώνουν ότι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και φωτογραφίζονται με τον πατέρα του Μάριου Κατσή, ο οποίος ως γνωστόν είναι πρώτος στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία, ως ο τελευταίος βουλευτής.

Τις δηλώσεις ο κ. Μιχάλης Μάστορας (Μούλιος) τις έκανε παρουσία του Αντιδήμαρχου Ηγουμενίτσας και αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Ηλία Λώλη και  του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Θωμά Δήμα.

Αλήθεια αυτή την κίνηση Μπέζα πως τη χαρακτηρίζει και πως την ονομάζει ο αρχηγός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η τοπική ΝΟΔΕ;

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία τι μπορούν να κάνουν μετά τα κομματικά μαθήματα που παραδίδει ο Μπέζας με το επιτελείο του;
Με δύο πρόσωπα ο δεύτερος στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Μπέζας Το επιτελείο του ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ Με δύο πρόσωπα ο δεύτερος στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Μπέζας  Το επιτελείο του ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ;

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ;


Γράφει ο Τάσος Μώκας, Λογοθεραπευτής, 
επιστημονικός υπεύθυνος Κιβωτού Εξέλιξης


Η Α’ Δημοτικού αποτελεί για κάθε παιδί ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αρχή, που σηματοδοτεί την έξοδό του από το προστατευτικό πλαίσιο της οικογένειας και τη δυναμική του ένταξη στη σχολική κοινότητα.
Αυτή η έξοδος, πέρα από τα συναισθήματα χαράς, πυροδοτεί άγχος, αγωνία και φόβο τόσο στο ίδιο το παιδί όσο και στους γονείς του. Είναι το μεγάλο ραντεβού του παιδιού για την εξέλιξη του στην ενήλικη ζωή .
Ας δούμε πότε το παιδί σας είναι έτοιμο να πάει στο δημοτικό σχολείο

Παρακάτω ενδεικτικά σας δίνονται μερικά παραδείγματα δεξιοτήτων υπό μορφή απλών ερωτήσεων:

Το παιδί αρθρώνει σωστά όλους τους ήχους της γλώσσας μας; Αν όχι, ξεχωρίζει ακουστικά το λάθος του; Είναι σε θέση να μάθει να γράφει το γράμμα που αντιστοιχεί σε αυτόν τον ήχο;

Το παιδί μπορεί να αφηγηθεί μια απλή μικρή ιστορία; (π.χ. πως πέρασε την μέρα του)

Έχει ικανοποιητικό εκφραστικό λεξιλόγιο;

Απομνημονεύει παραμύθια και ιστορίες;

Ανταποκρίνεται σε σύνθετες εντολές; (π.χ. σχεδίασε ένα μεγάλο μήλο πάνω στο κόκκινο τραπέζι)

Μπορεί να βρεί λέξεις που αρχίζουν από έναν ήχο; (π.χ. βρες λέξεις που αρχίζουν απο /α/, όπως λέμε αμάξι)

Μπορεί να κάνει ακουστικά παιχνίδια με τη δομή της λέξης; (π.χ. έχω τη λέξη μαχαίρι, βγάζω /μα/, ποια νέα λέξη βγαίνει;)

Ξεχωρίζει το δεξί με το αριστερό;

Γνωρίζει έννοιες τόπου όπως: πάνω, κάτω, απέναντι, ανάμεσα;

Έχει καλή ακουστική και οπτική μνήμη;

Πιάνει σωστά το μολύβι;

Μπορεί να αναγνωρίσει και να αντιγράψει σύμβολα και αριθμούς;

Γνωρίζει έννοιες ποσότητας όπως: γεμάτο, άδειο, περισσότερο, καθόλου, ολόκληρο κλπ;

Έχει καλή συγκέντρωση; (π.χ. όταν του ανατίθεται μια δραστηριότητα την ολοκληρώνει;)

Είναι υπερκινητικό; (π..χ. στριφογυρνάει σαν σβούρα στην καρέκλα του;)

Ακολουθεί όρια και κανόνες;

Παίζει με παιδιά της ηλικίας του;

Συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες και σχολικές εργασίες στο νηπιαγωγείο;

Πως είναι το παιχνίδι του; Με τι παίζει; Πώς παίζει;

Ζωγραφίζει; Σχεδιάζει; Χρωματίζει;

Χρησιμοποιεί το ψαλίδι;

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε αν το παιδί μας είναι έτοιμο να πάει στο Δημοτικό Σχολείο. Η Α΄ Δημοτικού αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της σχολικής πορείας, καθορίζει μια καλή αρχή και αποφέρει επιτυχή αποτελέσματα. Για να έχουμε καλούς μαθητές, πρώτα πρέπει να έχουμε έτοιμους μαθητές στο να δεχτούν γνώση και αυτό δεν καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από τη χρονολογική τους ηλικία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 26650 21186 και στο email: kivotosexelixis@yahoo.gr
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ … ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (Ο ΡΟΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ)

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ … ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ
ΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
(Ο ΡΟΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΛΜΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Αγαπητέ εκδότη και σχολιαστή.
Με πολλές επιφυλάξεις είχα διαβάσει σχόλιό σου, σχετικό με την αναγκαιότητα δραματικής μείωσης, που προσωπικά την είχα
αποκαλέσει κατάργηση, του αριθμού των Αντιδημάρχων.
Φοβάμαι πως δικαιώνεσαι, για μια ακόμη φορά, σε ένα ακόμη θλιβερό γεγονός της τοπικής μας Αυτοδιοίκησης.
Παρακολουθώ με έντονη ανησυχία και χωρίς να κρύψω την οργή μου, το «πάρτι» εξουσίας που επιδεικνύουν Αντιδήμαρχοι στο νομό μας.
Διαβάζω στον τοπικό τύπο φαιδρά καμώματά τους που σαν πολίτη και δημότη με κάνουν να ντρέπομαι για τον πολιτικό πολιτισμό τους.
Παρακολουθώ πολλές συζητήσεις συμπολιτών μας και συμμερίζομαι τις απορίες τους για την ανικανότητα των Δημάρχων να ελέγξουν τα των Δήμων τους και να προστατέψουν τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης από τις τριτοκοσμικές συμπεριφορές των άμεσων – υποτίθεται – συνεργατών τους και να τους παρακολουθούν άβουλα ή και ακόμη να τους καλύπτουν ύποπτα.
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, πως στα ψευδεπίγραφα αυτά αυτοδιοικητικά στελέχη, ισχύει κατά γράμμα και απόλυτα το θυμόσοφο του λαού μας «δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι».
Θα πίστευε κανείς, πως τα άτομα αυτά (λυπάμαι που τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, αλλά οι ίδιοι το επιτρέπουν, αφού οι «αμόλυντοι» δεν αντιδρούν, μάλλον λόγω της παρεξηγημένης συναδελφικής αλληλεγγύης) πολιτεύονται για τον μισθό τους, τον οποίο έχουν προεξοφλήσει με τις προεκλογικές συμφωνίες, οι οποίες συμφωνίες καθιστούν τους Δημάρχους άβολα ανθρωπάκια.
Φοβάμαι πως δεν αρκούνται μόνο στον μισθό.
Ερωτεύονται παράφορα την εξουσία και μ’ αυτήν την πάθηση καθίστανται επιδειξιομανείς, χωρίς να απεμπολούν και τα «αργύρια» κάθε είδους και φύσεως, των πελατειακών σχέσεων που αναπτύσσουν και τις οποίες φροντίζουν να μην τις κρύβουν από τον λαό, ακόμη και όταν ρισκάρουν το άγγιγμα του χεριού της Δικαιοσύνης.
Κύριε εκδότη.
Δεν τολμώ ούτε να σε συγχαρώ για τις μέσω των σχολίων σου προβλέψεις, ούτε να σου επιτεθώ για την αναποτελεσματικότητα αυτής σου της δημοσιογραφικής υποχρέωσης.
Παίρνω όμως την αφορμή να απευθυνθώ από τις φιλόξενες στήλες της εφημερίδας σου, σε κάποιους Δημάρχους με την Ελληνικότατη φράση «λυπάμαι για λογαριασμό σας».

Με τιμή
Χ.Π.
Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ … ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (Ο ΡΟΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ) Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ … ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (Ο ΡΟΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν 2 άτομα με 25 γραμμάρια ηρωίνης

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Συνελήφθησαν 2 άτομα με 25 γραμμάρια ηρωίνης


Συνελήφθησαν εχτές το απόγευμα στα Γιάννενα, ένας 34χρονος ημεδαπός και μια 31χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή τους και σε έρευνα που έγινε στην οικία του πρώτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (25) γραμμάρια ηρωίνης, (1) κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν 2 άτομα με 25 γραμμάρια ηρωίνης Συνελήφθησαν 2 άτομα με 25 γραμμάρια ηρωίνης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο σε περιοχές του Δήμου Σουλίου

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο σε περιοχές του Δήμου Σουλίου
 
 
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

 
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο σε περιοχές του Δήμου Σουλίου Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο σε περιοχές του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

50% ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία - Όλα τα ονόματα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
50% ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία - Όλα τα ονόματα


50% ανανέωση θα έχει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία, σε σχέση με το ψηφοδέλτιο τις 25 Ιανουαρίου.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Ελένης Παπαχρήστου - Γαλανοπούλου, την θέση της θα πάρει η Μαρία Τσουρά, ενώ στη θέση του Τάκη Χρήστου θα είναι ο Νίκος Μπρέστας.

Έτσι οι τέσσερις υποψήφιοι, πιθανόν με αλφαβητική σειρά, θα είναι οι εξής: 

Γκίκας Σωτήριος
Δήμας Δώρης
Μπρέστας Νίκος
Τσουρά Μαρία
50% ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία - Όλα τα ονόματα 50% ανανέωση στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Θεσπρωτία - Όλα τα ονόματα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

O EΦΕΤ ανακάλεσε τυρί «ΦΕΤΑ» από τα LIDL

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
O EΦΕΤ ανακάλεσε τυρί «ΦΕΤΑ» από τα LIDL

 
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας διαπίστωσε τη διακίνηση τυριού «ΦΕΤΑ» στην οποία διαπιστώθηκε ανάπτυξη μούχλας πρασινωπής χροιάς.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν «ΓΑΛΠΟ τυρί Φέτα ΠΟΠ» από πρόβειο και γίδινο γάλα, σε συσκευασίες στραγγισμένου βάρους 1kg με ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 22.01.16 και στραγγισμένου βάρους 2 kg με ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 27.02.16. 
 
Το προϊόν διατίθεται από την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και παρασκευάζεται από την εταιρεία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, 5Ο ΧΛΜ Ε.Ο. Τρικάλων – Πύλης , Τρίκαλα, Θεσσαλία.
 
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. την άμεση ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.Καλούνται οι καταναλωτές οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν με τα ανωτέρω στοιχεία («ΓΑΛΠΟ τυρί Φέτα ΠΟΠ», που παρασκευάζεται ειδικά από την εταιρεία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. σε συσκευασίες του 1kg και 2Kg με ημερομηνίες ανάλωσης μέχρι 22.01.16 και 27.02.16 αντίστοιχα) να μην το καταναλώσουν.
O EΦΕΤ ανακάλεσε τυρί «ΦΕΤΑ» από τα LIDL  O EΦΕΤ ανακάλεσε τυρί «ΦΕΤΑ» από τα LIDL Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Πρωτιά της Ηπείρου στην αξιολόγηση των ξενοδοχείων

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Πρωτιά της Ηπείρου στην αξιολόγηση των ξενοδοχείων

Την πεποίθησή του ότι η δημοσιοποίηση στοιχείων της ReviewPro για την αξιολόγηση των ξενοδοχείων των ανταγωνιστικών προορισμών της Ελλάδος, δημιουργεί πρόσθετες θετικές προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για την Τουριστική Ανάπτυξη της Περιφέρειας, κ. Στράτος Ιωάννου.

Σύμφωνα με στοιχεία της ReviewPro, ο Γενικός Δείκτης Ικανοποίησης πελατών για την Ελλάδα ξεπερνά το 80% κατά το χρόνο αναφοράς, που είναι ο Φεβρουάριος του τρέχοντος έτους. Η Ήπειρος - όπως αναφέρει το SETE intelligence - βρίσκεται στην υψηλότερη θέση ικανοποίησης με 88,4% και ακολουθούν οι Κυκλάδες με 87,4%.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στρ. Ιωάννου, τόνισε ότι η αξιολόγηση που προέκυψε από ένα μεγάλο αριθμό πελατών (6.422 ελληνικών ξενοδοχείων και 45.582 ανταγωνιστικών προορισμών), αποτελεί μια σημαντική διάκριση για την Ήπειρο, τους επαγγελματίες και γενικά τον τουρισμό μας. Πρόσθεσε δε και τα εξής:

"Ο δείκτης ικανοποίησης των τουριστών από τα ξενοδοχεία της Ηπείρου, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους επαγγελματίες του τουρισμού, που κάνουν άριστα τη δουλειά τους και τους αξίζει ένα μπράβο. Ταυτόχρονα και αυτό είναι το πιο σημαντικό, αποτελεί υποστηρικτικό "μηχανισμό" της προσπάθειας της Περιφέρειας Ηπείρου για αύξηση της επισκεψιμότητας και την ανάδειξή της ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού για όλο το χρόνο, αξιοποιώντας προς τούτο τη φυσική ομορφιά, τον πολιτισμό, την παράδοση, την γαστρονομία. Εκείνο που προέχει για όλους μας, είναι να διατηρήσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών και αν είναι δυνατόν να το βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, συνδυάζοντας το με την τοπική παραγωγή κάθε περιοχής- μέσω καθολικής καθιέρωσης του ηπειρωτικού πρωινού- ώστε να υπάρχει διάχυση της ωφέλειας. Η ευρεία δημοσιοποίηση που δόθηκε στα στοιχεία της έρευνας, ενισχύει την προβολή της Ηπείρου και είναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε και να στηρίξουμε το τουριστικό μας προϊόν".
Πρωτιά της Ηπείρου στην αξιολόγηση των ξενοδοχείων Πρωτιά της Ηπείρου στην αξιολόγηση των ξενοδοχείων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Πολιτιστικός και κοινωνικός σύλλογος "Ρένα Κώτσιου": Φωτεινός φάρος

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Πολιτιστικός και κοινωνικός σύλλογος "Ρένα Κώτσιου": Φωτεινός φάρος

Αφιέρωμα Περιοδικού STEP


Ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος «Ρένα Κώτσιου» ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί έναν πυρήνα αγάπης λειτουργώντας ως φάρος φωτεινός που φωτίζει τις Μνήμες, συνεχίζει την Παράδοση, προβάλλει τον Πολιτισμό και τον εθελοντισμό.
Ο σύλλογος εκτός από τις πολλές του δράσεις έχει ιδρύσει ένα ιδιαίτερο μουσείο Παράδοσης και Πολιτισμού με την ονομασία  «Το Σπίτι της Ρένας», που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, καθώς
πρόκειται για έναν χώρο ζεστό, νιώθει κανείς οικεία και αφήνεται να ταξιδέψει στο παρελθόν, σε μνήμες, σε νοσταλγίες αλλά και σε μία αίσθηση μιας συνέχειας της ζωής. Πραγματικά αξίζει τον κόπο να επισκεφτεί κάποιος το "Σπίτι της Ρένας". Το μουσείο  εγκαινιάστηκε  τον   Σεπτέμβριο  του 2012 και λειτουργεί στην Ηγουμενίτσα. Εκθέτονται και φυλάσσονται πανέμορφα στο χέρι και στον αργαλειό "θησαυροί", αυθεντικές φορεσιές, κεντήματα υφαντά κυρίως της περιοχής μας, αλλά και πολλά άλλα χρηστικά αντικείμενα της καθημερινότητας. Στο «Σπίτι της Ρένας» προστίθενται συνεχώς καινούρια πράγματα και αυτό μας γεμίζει χαρά. Η επισκεψιμότητα αυξάνεται συνεχώς με επισκέπτες από πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το Μουσείο συμμετέχει σε μουσειακή μελέτη, η οποία πραγματοποιείται από την Εθνική Πινακοθήκη- Μουσείο Αλέξανδρου Σούτζου. Η επίσκεψη στο μουσείο είναι δωρεάν.

Ο σύλλογος όμως έχει και άλλες δράσεις όπως:

Δημιουργία χορωδίας εφήβων – ενηλίκων. Δημιουργία παιδικής ομάδας κρουστών.
Τμήμα ζωγραφικής για παιδιά. «Παιδικό Εργαστήρι Δημιουργίας» γαλουχώντας τα παιδιά στον εθελοντισμό. Η θεατρική ομάδα έδωσε παραστάσεις στην Ηγουμενίτσα και την Παραμυθιά. Τα έσοδα δόθηκαν στο Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες  «Φλόγα». Το Μουσείο «Το Σπίτι της Ρένας» βράβευσε μαθητές της Ε΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης για έκθεση που γράφτηκε με θέμα: «Δύναμη και θάρρος στη ζωή». Εκδρομές. Ανθοκομική έκθεση με σύνθημα « Ας ομορφύνουμε την πόλη μας» με τα έσοδα να διατίθενται στην "Φλόγα". Το ίδιο γίνεται με τα παζαράκια του συλλόγου.  Αναβίωση παλιών παιχνιδιών.

Επίσης ο Σύλλογος,  ενισχύοντας τον αγώνα των παιδιών με καρκίνο, αγόρασε τετράδια από τη «Φλόγα» και προσέφερε σε όλα τα παιδιά της Τετάρτης τάξης όλων των δημοτικών σχολείων της Ηγουμενίτσας, από ένα τετράδιο της «Φλόγας», διαδίδοντας το μήνυμα:
«Όσο βρισκόμαστε στα δύσκολα μην μας βγάζετε από τη παρέα σας !!
Στα  πλαίσια των δραστηριοτήτων του και με αφορμή το διήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε  στις 4 και 5 Οκτωβρίου 2014, τοποθέτησε αψίδα – την οποία σχεδίασε ο Μπερνάρντο Σάντσε και πρόσφεραν οι κ Γ. Μπλέτσας και Υιοί- στην είσοδο της Παρόδου Ολύμπου από την Ελευθερίου Βενιζέλου και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014  ανέλαβε τον καθαρισμό και εξωραϊσμό της Παρόδου Ολύμπου.
Ανακαίνιση του χώρου που έχει δοθεί από τον δήμο στην πρώην Μαθητική Εστία.
Ο Σύλλογος οργάνωσε διαγωνισμό φωτογραφίας για μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄
Γυμνασίου με θέμα «Εικόνες της πόλης μου». Η νικήτρια του διαγωνισμού βραβεύτηκε με μια φωτογραφική μηχανή, προσφορά του καταστήματος Αντώνη Παπαλάμπρου.
Ενίσχυση πολλών οικογενειών  που είχαν ανάγκη.
Ιδιαίτερα το 2015 ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου» έκανε τις ακόλουθες δράσεις
1.         Λειτουργία των τμημάτων:
      i.               α.χορωδία εφήβων – ενηλίκων.
     ii.               β. παιδική ομάδα κρουστών
   iii.               γ.Τμήμα ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών και για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών.
   iv.               δ.Το «Παιδικό Εργαστήρι Δημιουργίας» για παιδιά άνω των 6 ετών
    v.               ε.Θεατρική ομάδα «Ρένα Κώτσιου»
   vi.               τμήμα ραπτικής
2.          Ο Σύλλογος διοργάνωσε ημερήσια εκδρομή στις 8 Μαρτίου, ημέρα της γυναίκας, στην Κοζάνη- Σιάτιστα.
3.         Οι μαθητές της Ε΄ τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων της Ηγουμενίτσας έγραψαν και φέτος έκθεση με θέμα: «Δύναμη και θάρρος στη ζωή» και το «Σπίτι της Ρένας»  βράβευσε τις 3 πρώτες με χρηματικό ποσό, και τις 7 με βιβλίο. Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν πήραν από ένα τετράδιο της «Φλόγας».
4.         Η Ανθοκομική Έκθεση -  με το σύνθημα:  «Ας ομορφύνουμε την πόλη μας»- έγινε για Τέταρτη συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή των φυτωριούχων και του Συλλόγου γεωπόνων του νομού μας. Τα έσοδα διατέθηκαν στην «Φλόγα».
5.         Παράλληλα το «Παιδικό Εργαστήρι» του Συλλόγου ετοίμασε και φέτος το καλοκαιρινό παζαράκι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην «Φλόγα» .
6.         Το Μουσείο "Το Σπίτι της Ρένας" στην προσπάθειά του να διασώσει τη λαϊκή μας τέχνη ώστε να διατηρηθεί ζωντανή, διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων. Τα σεμινάρια  είναι δωρεάν για το κοινό
7.         Ο Σύλλογος,  ενισχύοντας τον αγώνα των παιδιών με καρκίνο, αγόρασε τετράδια από τη «Φλόγα» και προσέφερε σε όλα τα παιδιά της Τετάρτης τάξης όλων των δημοτικών σχολείων της Ηγουμενίτσας, από ένα τετράδιο της «Φλόγας».
8.         Συμμετοχή στη δράση «Let’s do it Greece»..
Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος, με τη βοήθεια εθελοντών, διαμόρφωσε την αυλή του Α΄ Δημοτικού σχολείου, πρόσφερε λουλούδια στο σχολείο και δημιούργησε ανθόκηπο με τη βοήθεια των μικρών μαθητών της Α΄ και Β’ τάξεως του σχολείου. Τέλος ανέλαβε τον καθαρισμό και εξωραϊσμό της Παρόδου Ολύμπου. Επίσης καθάρισε παρτέρι στον πεζόδρομο δίπλα στην τράπεζα και φύτεψε λουλούδια.
9.         Στις 18/5/2015, τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, υλοποιώντας πολιτιστικό πρόγραμμα του σχολείου τους, διοργάνωσαν εκδήλωση στο χώρο του Μουσείου «Το Σπίτι της Ρένας», Μνήμες- Παράδοση- Πολιτισμός και ξενάγησαν το κοινό φέρνοντάς το σε γνωριμία με τους θησαυρούς της παράδοσής μας.
10.     Ο Σύλλογος πρόσφερε ύφασμα αρίστης ποιότητας, προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κουρτινών στο νεοϊδρυθέν 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας.
Διοργάνωσε μουσική βραδιά την 1η Ιουλίου 2015 έξω από το χώρο του Μουσείου, στην Πάροδο Ολύμπου, με την Παιδική Ορχήστρα Κρουστών και την Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου .
Πολιτιστικός και κοινωνικός σύλλογος "Ρένα Κώτσιου": Φωτεινός φάρος Πολιτιστικός και κοινωνικός σύλλογος "Ρένα Κώτσιου": Φωτεινός φάρος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Εντοπίσθηκε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Εντοπίσθηκε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη


Εντοπίστηκε, εχτές (01-09-2015) μετά τα μεσάνυκτα στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο) και συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και εννέα (9) ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διενέργεια και συμμετοχή σε τυχερά – απαγορευμένα παίγνια.

Ειδικότερα, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) Πρέβεζας, σε καφενείο διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, 72χρονος ημεδαπός, είχε εγκαταστήσει κατάλληλα διαμορφωμένο τραπέζι, ενδεδυμένο με πράσινη τσόχα και είχε επιτρέψει την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «πόκερ» και συγκεκριμένα την παραλλαγή texas holdem, στο οποίο συμμετείχαν ως παίκτες ο ίδιος και άλλοι εννέα ημεδαποί, ηλικίας από 28 έως 55 ετών.

Στην κατοχή των δραστών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
  • ένα τραπέζι ειδικά διαμορφωμένο για διενέργεια χαρτοπαιγνίων
  • το χρηματικό ποσό των (2.837,20) ευρώ
  • τετρακόσιες ενενήντα εννέα (499) μάρκες διαφόρων χρωμάτων
  • μία (1) μάρκα που έφερε την επιγραφή dealer
  • μία (1) τράπουλα και 52 φύλλα τράπουλας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Εντοπίσθηκε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη Εντοπίσθηκε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Μια αγκαλιά ελπίδας (Κεραίες πάνω από το Βασιλικο)

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Μια αγκαλιά ελπίδας (Κεραίες πάνω από το Βασιλικο)


Δεν υπάρχει τίποτα που να σου δίνει μεγαλύτερη ελπίδα, από το να ζεις την δύση του ηλίου και την ανατολή της Πανσελήνου σε ένα από τα πιο μαγευτικά όρη της Θεσπρωτίας. 
 
 
 
Υπέροχες στιγμές που ταιριάζουν γάντι με τα παρακάτω λόγια που μου αφιέρωσε καλός φίλος από τα παλιά:
 
" Δες την ζωή σαν φωτογραφική μηχανή...
να στοχεύεις το σημαντικό...
να αιχμαλωτίζεις την όμορφη στιγμή...
να δημιουργείς από το αρνητικό...
κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά,
να τραβάς καινούρια φωτογραφία."
 
Γιώργος Μαλαμίδης - thesprotia3d.gr
Μια αγκαλιά ελπίδας (Κεραίες πάνω από το Βασιλικο) Μια αγκαλιά ελπίδας (Κεραίες πάνω από το Βασιλικο) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ως υπεύθυνοι καταστήματος «μπαρ», για μαστροπεία

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ως υπεύθυνοι καταστήματος «μπαρ», για μαστροπεία
 
Συνελήφθησαν, εχτές (01-09-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 44, ως υπεύθυνοι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία, ενώ για το ίδιο αδίκημα, αναζητείται η 38χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, σε βάρος μιας 32χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Λιβερίας, υπαλλήλου του καταστήματος.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι εργάζονταν ως υπεύθυνοι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια –μπαρ) στην Άρτα, προήγαγαν στην πορνεία την 32χρονη αλλοδαπή, εργαζόμενη στο κατάστημα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκε ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των (50) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ως υπεύθυνοι καταστήματος «μπαρ», για μαστροπεία Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ως υπεύθυνοι καταστήματος «μπαρ», για μαστροπεία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας αύριο στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας αύριο στην Ηγουμενίτσα


Στις 3 Σεπτέμβρη το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει τα 41 χρόνια γενέθλιά του, την επέτειο της ίδρυσης από τον Ανδρέα Παπανδρέου του πιο σημαντικού κόμματος στην σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας.

Σε όλη αυτή την διαδρομή μέχρι σήμερα ο κάθε ένας από εμάς παλαιότερος ή νεώτερος, κατέθεσε την προσφορά του, έδωσε τις μάχες για να γίνουν πράξη οι στόχοι μας, υπηρέτησε και προσέφερε στην χώρα και τον λαό.

Σήμερα το ΠΑΣΟΚ αλλάζει σελίδα, κάνει μια νέα αρχή.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ξεκινά.

ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά ανοίγουμε τον δρόμο της Κεντροαριστεράς.

Καλείσθε όλοι στην Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον» την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 το απόγευμα.

Ολοι μαζί μπορούμε

Ο Γραμματέας της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας
Ερρίκος Μητσιώνης
Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας αύριο στην Ηγουμενίτσα Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας αύριο στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Εκλογή νέου Δ.Σ. στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Εκλογή νέου Δ.Σ. στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας
 
 

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πρωτέα Ηγουμενίτσας που διεξήχθη εχτές 1 Σεπτεμβρίου 2015 αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης με θέμα αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και 3 μ.μ στα γραφεία του συλλόγου και σε περίπτωση μη απαρτίας την επόμενη μέρα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

Οι υποψηφιότητες για την εκλογή στο Δ.Σ και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβληθούν έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά από τις 3 έως τις 5 μ.μ εκτός Σαββατοκύριακου.
Εκλογή νέου Δ.Σ. στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Εκλογή νέου Δ.Σ. στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Φωτογραφίες από το θανατηφόρο ατύχημα στην Παραμυθιά

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Φωτογραφίες από το θανατηφόρο ατύχημα στην Παραμυθιά


Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το ΙΧ της άτυχης 23χρονης, που έχασε τη ζωή της το βράδυ της Τρίτης στην Αγορά Παραμυθιάς.


Για τον απεγκλωβισμό της από το όχημα, χρειάστηκε η παρέμβαση δύο Πυροσβεστικών οχημάτων από την Παραμυθιά και ένα από την Ηγουμενίτσα, με έξι άντρες.

Φωτογραφίες από το θανατηφόρο ατύχημα στην Παραμυθιά Φωτογραφίες από το θανατηφόρο ατύχημα στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

Τρεις φωτίες σε δύο ημέρες στη Θεσπρωτία

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Τρεις φωτίες σε δύο ημέρες στη Θεσπρωτία
http://www.star.gr/publishingimages/2015/07/190715162324_4635.jpg
 
Στις 31-08-2015 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 13:45 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική-χορτολιβαδική έκταση στην Τ.Κ. Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών περιοχή «Λωρίδα» στη θέση «Κάτω Αετός». Στην πυρκαγιά μετέβησαν δύο (2) οχήματα της υπηρεσίας μας με τέσσερις (4) πυροσβέστες. Κάηκε έκταση περί τα τριάντα (30) στρ. με χαμηλή βλάστηση. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πλήρως περί ώρα 18:00 της ίδιας ημέρας.

Την ίδια ημέρα και περί ώρα 18:45 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική περιοχή στη Τ.Κ. Παλαμπά του Δ. Φιλιατών. Στην πυρκαγιά μετέβησαν δύο (2) οχήματα της υπηρεσίας μας με έξι (6) πυροσβέστες. Κάηκε δασική έκταση περί τα τριάντα (20) στρ. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πλήρως περί ώρα 02:20 τις 01-09-2015.
 
Τέλος στις 1-09-2015 ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 15:40 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική περιοχή στη Τ.Κ. Τσαμαντά του Δ. Φιλιατών. Στην πυρκαγιά μετέβησαν τέσσερα (4) οχήματα της υπηρεσίας μας με δεκατέσσερις (14) πυροσβέστες. Κάηκε δασική έκταση περί τα δεκαπέντε (15) στρ. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πλήρως περί ώρα 20:45 τις 01-09-2015.

Τρεις φωτίες σε δύο ημέρες στη Θεσπρωτία Τρεις φωτίες σε δύο ημέρες στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥ


Ο Γιώργος Παπανδρέου άνοιξε πρώτος τον χορό των εκπλήξεων, ανακοινώνοντας, αργά το βράδυ της Τρίτης την αποχώρησή του από τον εκλογικό στίβο.

Όπως υποστηρίζει η πρώην Πρωθυπουργός, λίγα 24ωρα αφότου ναυάγησε η σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ, τα οικονομικά μέσα που διαθέτει το ΚΙΔΗΣΟ δεν του επιτρέπουν να κατέλθει στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ό,τι κάναμε δικαιώθηκε.

Πορευτήκαμε πάντα με συνέπεια στις αρχές μας και με αξιοπρέπεια.

Συγκρουστήκαμε και συγκρουόμαστε με κατεστημένες αντιλήψεις, πρακτικές και συμφέροντα.

Με κατεστημένα, που όλο και περισσότερο στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, πλήττουν τη Δημοκρατία. Υπονομεύουν τη δημοκρατική έκφραση του πολίτη, καθώς αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στη λειτουργία των ΜΜΕ και τη στήριξη παραγόντων της πολιτικής με αντάλλαγμα να γίνονται υποχείριά τους.

Σε ό,τι με αφορά, δεν έγινα και δεν θα γίνω.

Αγωνιστήκαμε ήδη σε δύο εκλογικές μάχες μέσα σε λίγους μήνες με πενιχρά μέσα.
Απέναντι στις επιλογές και την απροκάλυπτα αρνητική στάση των κατεστημένων δυνάμεων της χώρας.

Τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετέχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη μάχη άμεσα.

Ευχαριστώ όλους για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε. Δυναμώνοντας το ΚΙΝΗΜΑ μας, ώστε να αποτελέσει τον καταλύτη της ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου, προκειμένου να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της χώρας.

Ευχαριστώ προσωπικά, κάθε φίλο, κάθε μέλος, κάθε στέλεχος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ».
ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015 Rating: 5
httpsendrasei-gr-3-1