Σύσκεψη για το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας - Πορεία διαμαρτυρίας από τους φοιτητές (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Σύσκεψη για το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας - Πορεία διαμαρτυρίας από τους φοιτητές (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
140 άτομα συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας, που οργάνωσε ο Φοιτητικός Σύλλογος του ΤΕΙ ΗγουμενίτσαςΗ πορεία ξεκίνησε από το χώρο του ΤΕΙ και κατέληξε στην πλατεία δημαρχείου, όπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιούνταν σύσκεψη των φορέων για το θέμα της αναστολής του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας. Αξίζει να σημειώσουμε πως το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ηγουμενίτσας και το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Άμφισσας είναι σε επικοινωνία διότι έχουνε ακριβώς τα ίδια προβλήματα, σχεδιάζοντας κοινές και παράλληλες δράσεις.

Read More »
Σύσκεψη για το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας - Πορεία διαμαρτυρίας από τους φοιτητές (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Σύσκεψη για το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας - Πορεία διαμαρτυρίας από τους φοιτητές (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Η γιορτή της δημοκρατίας στο απόσπασμα - Απάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Η γιορτή της δημοκρατίας στο απόσπασμα - Απάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ ΘεσπρωτίαςΓια μια ακόμη φορά, (ο συνάδελφος) Χαλμαντζής Ευάγγελος δεν έχασε την ευκαιρία να συκοφαντήσει και να βγάλει την χολή του για άλλη μια φορά για τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας γιατί δεν του έδωσε την αποκλειστικότητα της βιντεοσκόπησης της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος <<τα τραγούδια της φωτιάς>> το Σάββατο 16/11/2019 

Πως έχουν τα πράγματα :
Με ερώτημά του προς το σύλλογο ο κ. Χαλμαντζής ζήτησε να βιντεοσκοπήσει την εκδήλωση για την καλύτερη προβολή της σε ηλεκτρονικό μέσο που ο ίδιος διαχειρίζεται ή να την προωθήσει σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό με το οποίο συνεργάζεται. 

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας γνωρίζαμε μέχρι την ημέρα που κατέθεσε αίτηση να καλύψει την εκδήλωση, ότι ο κ Χαλμαντζής είναι δημοτικός υπάλληλος του δήμου Ηγουμενίτσας (πακπππο). Με την αίτηση του αποκαλύπτει ο ίδιος ότι είναι και υπάλληλος περιφερειακού ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν Θεσπρωτίας από τις 6 /11 και 12/11 είχε ενημερώσει όλα τα Τοπικά αλλά και περιφερειακά δημοσιογραφικά sites για την εκδήλωση που διοργάνωνε.(Αυτό καταρρίπτει την κατηγορία ότι δεν ενημερώθηκε). 

Μέσα σε αυτά, και τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό που συνεργάζεται ο δημόσιος υπάλληλος Χαλβαντζής Ευάγγελος. Εάν λοιπόν δεν τον ενημέρωσε ο εργοδότης του αυτό δεν είναι ευθύνη του συλλόγου. Ο σύλλογος, ως κάτοχος των δικαιωμάτων της εκδήλωσης είχε ομόφωνα αποφανθεί ότι δικαίωμα έχουν όλοι όσοι θέλουν να βιντεοσκοπήσουν την εκδήλωση με την προϋπόθεση να υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής και επεξεργασίας της, όχι όμως να γίνει προϊόν επαγγελματικής συναλλαγής.

Για την ανάγκες του συλλόγου την κάλυψη της εκδήλωσης την έκανε ο συνάδελφος Αναστάσιος Γκάνιας, που παρακολουθεί το τμήμα φωτογραφίας του ΙΕΚ Ηγουμενίτσας και το έκανε αμισθί. Τον ευχαριστούμε θερμά. κ.Χαλμαντζή θα το ξαναπούμε, άξιος ο διπλός μισθός σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΡΙΚΕΤΗ ΓΚΑΜΠΡΕΛΑ
Read More »
Η γιορτή της δημοκρατίας στο απόσπασμα - Απάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Η γιορτή της δημοκρατίας στο απόσπασμα - Απάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Νοσοκομείο Φιλιατών: Στην τελική ευθεία για προμήθεια γεννητριών παραγωγής ιατρικού οξυγόνου

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Νοσοκομείο Φιλιατών: Στην τελική ευθεία για προμήθεια γεννητριών παραγωγής ιατρικού οξυγόνου


Στην έκθεση MEDICA 2019 Dusseldor βρίσκεται ο διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών Σπύρος Δερδεμέζης. 

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του " Στην τελική ευθεία ενημέρωσης για την προμήθεια γεννητριών παραγωγής ιατρικού οξυγόνου για το νοσοκομείο Φιλιατών ,ως το μοναδικό πιλοτικό νοσοκομείο στην Βορειοδυτική Ελλάδα".
Read More »
Νοσοκομείο Φιλιατών: Στην τελική ευθεία για προμήθεια γεννητριών παραγωγής ιατρικού οξυγόνου Νοσοκομείο Φιλιατών: Στην τελική ευθεία για προμήθεια γεννητριών παραγωγής ιατρικού οξυγόνου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Με επιτυχία η συναυλία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Με επιτυχία η συναυλία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας


Με αρκετό κέφι και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ (Ε.Ι.Ν.), Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ που φέτος ήταν αφιερωμένη στην ταινία – ντοκιμαντέρ ωδή στη Λευτεριά του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΄΄ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ΄΄ 

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του συλλόγου Υφαντή Σπύρο και προβολή απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ . Η συναυλία ολοκληρώθηκε από τον πάντα μελωδικό και εκφραστικό Ντούσκα Σταύρο και την ορχήστρα του, που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. 

Ευχαριστούμε θερμά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όσους συμμετείχαν και εργάστηκαν για αυτήν, αλλά και τους αφανείς ήρωές της. 

Ευχαριστούμε τους μουσικούς Ντούσκα Σταύρο και Χρήστου Αλέξανδρο και τις τραγουδίστριες Γεωργίου Αγγελική και Γεωργίου Χρυσηίδα. Επίσης ευχαριστούμε τον καλλιτέχνη Κωστούλη Ανδρέα που φιλοτέχνησε το πορτραίτο καθώς και την αφίσα της εκδήλωσης. Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που για μία ακόμη χρονιά ήσασταν εδώ και βοηθήσατε με τη συνεχή παρουσία σας όλα αυτά τα χρόνια, να γίνει η ετήσια αυτή εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, θεσμός. 

Ανανεώνουμε το καλλιτεχνικό μας ραντεβού για του χρόνου και σας ευχόμαστε καλούς αγώνες.
Read More »
Με επιτυχία η συναυλία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Με επιτυχία η συναυλία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

3 Βραβεία για τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το ΚΕΠ Υγείας

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
3 Βραβεία για τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το ΚΕΠ Υγείας 


3 Βραβεία Κοινωνικής Προσφοράς απενεμήθησαν στον Δήμο Ηγουμενίτσας και στο ΚΕΠ Υγείας του για την ικανοποίηση των κριτηρίων που έχει θέσει ο Π.Ο.Υ. Ευρώπης για τους Δήμους-μέλη των Εθνικών Δικτύων, για τη θεσμοθέτηση ΚΕΠ Υγείας και για την ύψιστη ωφέλεια των δημοτών από τις δράσεις προαγωγής υγείας. 

Η απονομή των βραβείων υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) στην Αθήνα «Κανείς δεν μένει πίσω» από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2019, όπου ο Δήμος Ηγουμενίτσας συμμετείχε ως μέλος του ΕΔΔΥΠΠΥ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον των ανωτέρω βραβεύσεων, κατά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΕΔΔΥΠΠΥ που διεξήχθησαν παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος εκλέχθηκε ως Αντιπρόεδρος ΕΔΔΥΠΠΥ, με Πρόεδρο τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη. 

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο οποίος παρέλαβε τα βραβεία συνοδευόμενος από την κα. Νικολέτα Λάμπρου, Υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας, μετά τη βράβευση προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: 

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να παραλαμβάνω μια ακόμη φορά, τιμητικές διακρίσεις για τον Δήμο Ηγουμενίτσας. Τα βραβεία αυτά οφείλονται στο έργο που εκτελούν εδώ και 2 χρόνια ακούραστα και μεθοδικά, οι υπάλληλοι του ΚΕΠ Υγείας κα Νικολέτα Λάμπρου και κα. Άντζελα Μπέζα, οι οποίες θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο και ασκώντας παράλληλα εθελοντικά καθήκοντα, κατάφεραν ώστε το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας να βραβεύεται σήμερα, ως ένα από τα ΚΕΠ Υγείας με τις περισσότερες δράσεις και τους περισσότερους ωφελούμενους. Εύχομαι συγχαρητήρια λοιπόν στις υπαλλήλους και καλή δύναμη να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα, το έργο τους».
Read More »
3 Βραβεία για τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το ΚΕΠ Υγείας 3 Βραβεία για τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το ΚΕΠ Υγείας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Στην Ηγουμενίτσα η Χαρά Παππά με τον Μπουράκ Χακί (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Στην Ηγουμενίτσα η Χαρά Παππά με τον Μπουράκ Χακί (+ΦΩΤΟ)


Εκτός της τελικής τριάδας του GNTM φαίνεται πως είναι η Χαρά Παππά, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και από μία φωτογραφία-ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Δευτέρας.

Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται η Χαρά Παππά να περπατάει χεράκι-χεράκι με τον σύντροφό της, Μπουράκ Χακί στην Ηγουμενίτσα.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, η Χαρά Παππά ταξίδεψε στο Μιλάνο για τον ημιτελικό του GNTM, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό.
Read More »
Στην Ηγουμενίτσα η Χαρά Παππά με τον Μπουράκ Χακί (+ΦΩΤΟ) Στην Ηγουμενίτσα η Χαρά Παππά με τον Μπουράκ Χακί (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Μ. Κάτσης: Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση της αταξίας και της ανομίας

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Μ. Κάτσης: Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση της αταξίας και της ανομίας


Η Νέα Δημοκρατία είναι η «κυβέρνηση της αταξίας και της ανομίας» τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, ο οποίος είναι και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του κόμματος και σχολίασε μεταξύ άλλων και τη σιωπή των ΜΜΕ παρά χθεσινό το δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times, με αφορμή τη διάταξη για την ενεργητική δωροδοκία που ψηφίστηκε στη Βουλή και ουσιαστικά διευκολύνει το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Κάτσης εξήγησε ότι «το δημοσίευμα των FT δείχνει ξεκάθαρα το πισωγύρισμα στο οποίο έχει βρεθεί η χώρα και όσον αφορά το θέμα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αλλά και της ασυλίας σε όλους τους εγκληματίες με τα λευκά κολάρα, των τραπεζιτών, που δίναν θαλασσοδάνεια στα κόμματα, στα ΜΜΕ και σε κολλητικούς επιχειρηματίες. Στην αθώωση όλων όσων βρίσκονται σε υποθέσεις διαφθοράς και τους έχει δεσμευτεί η περιουσία κοκ».Το πραγματικά θλιβερό στην ιστορία είναι ότι όντως δεν παίζει πουθενά αυτή η είδηση, εξήγησε επισημαίνοντας ότι περιμένουμε ο ελληνικός λαός να ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα από ξένα και θύμισε ότι αυτό είχε να συμβεί σε άλλες πολύ σκοτεινές εποχές για τη χώρα. Αυτή η σιωπή, η άκρα του τάφου σιωπή, έχει επιβληθεί με εντολή Μαξίμου και είναι ξεκάθαρο γιατί δεν θέλουν να φανεί ποιους εξυπηρετούν, επισήμανε.

Ο κ. Κάτσης είπε ότι τα κυβερνητικά στελέχη δεν είχαν τίποτα να πουν σήμερα στο γιατί δεν απάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για όλα αυτά τα ζητήματα.

Ο βουλευτής – παρά τη διάψευση από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση – μίλησε και για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από το πρακτορείο REUTERS αναφορικά ουσιαστικά με την ιδιωτικοποίηση του πυλώνα της επικουρικής ασφάλισης, δηλαδή το σχέδιο για πώληση ληξιπρόθεσμων οφειλών ασφαλιστικών ταμείων σε ξένες εταιρίες (funds) στο οποίο εμπλέκεται – σύμφωνα με το δημοσίευμα – ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νότης Μηταράκης.

Απλώς επιλέγουν να μην ανοίξουν και αυτό το μέτωπο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, σημείωσε ο κ. Κάτσης, καθώς ουσιαστικά αυτά έχουν ανακοινωθεί ότι θα γίνουν κατά τη διάρκεια της θητείας της κυβέρνησης.

Για τη NOVARTIS και τα όσα λέει ο Κωνσταντίνος Φρουζής ο νούμερο ένα κατηγορούμενος στο σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας αφού ήταν και αντιπρόεδρος της ο κ. Κάτσης είπε ότι για να απαλλάξει τον εαυτό του από τις κατηγορίες θα πει οτιδήποτε. Όμως το θλιβερός στην υπόθεση είναι ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Κίνηματος Αλλαγής υιοθετούν τα όσα λέει ο νούμερο ένα κατηγορούμενος γι` αυτήν την υπόθεση διαφθοράς, αν και ο κ. Φρουζής έχει βρεθεί να αναιρεί τον εαυτό του πάμπολλες φορές και να καταρρίπτει και τους λόγους για τους οποίους συστήσανε αυτή την προανακριτική επιτροπή, καθώς δήλωσε ότι δεν τον πίεσε ποτέ η κα Τουλουπάκη για να δώσει συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, άρα η σκευωρία καταρρίπτεται.

Read More »
Μ. Κάτσης: Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση της αταξίας και της ανομίας Μ. Κάτσης: Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση της αταξίας και της ανομίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Στο παρά ένα γλίτωσε η Θεσπρωτία το να γίνει μονοεδρική

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Στο παρά ένα γλίτωσε η Θεσπρωτία το να γίνει μονοεδρική


Στο υπουργείο Εσωτερικών ολοκληρώθηκαν οι λεπτομέρειες για την κατάρτιση του σχεδίου νόμου, αλλά και για τις «προσθήκες» που θα πρέπει να γίνουν στο Σύνταγμα και ήδη βρίσκεται σε διαβούλευση.

Στο σχεδίου νόμου, έχει ήδη καταλήξει, ποιες περιφέρειες θα «πληρώσουν» με έδρες, την ανάδειξη βουλευτών Αποδήμων μέσω της λίστας Επικρατείας, αλλά και την αύξηση των βουλευτών Επικρατείας από 12 (που είναι σήμερα) σε 15.

Βάσει, λοιπόν, των αρχικών σχεδιασμών, οι τρεις περιφέρειες που θα έβλεπαν τις έδρες τους να μειώνονταν θα ήταν η Αττική, η Θεσπρωτία και η Αχαΐα. 

Τελικά, με το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών χάνεται από μία έδρα στις εκλογικές περιφέρειες Νοτίου Τομέα Αθηνών, Αχαΐας και Α' Αθηνών. 

Έτσι η Θεσπρωτία θα παραμείνει διεδρική, ως έχει μέχρι σήμερα.
Read More »
Στο παρά ένα γλίτωσε η Θεσπρωτία το να γίνει μονοεδρική Στο παρά ένα γλίτωσε η Θεσπρωτία το να γίνει μονοεδρική Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Κ. Κιτσάτης: «Διαφορετική φιλοσοφία περί αθλητισμού οι Γερμανοί»

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Κ. Κιτσάτης: «Διαφορετική φιλοσοφία περί αθλητισμού οι Γερμανοί»


Μια ξεχωριστή ευκαιρία να ζήσουν νέες εμπειρίες και να διευρήνουν τους ορίζοντες τους είχαν οι αθλητές του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας στο διάστημα 17 με 27 Οκτωβρίου. Τα νεαρά παιδιά ηλικιών 14-17 είχαν την δυνατότητα να ταξιδέψουν και να εμβαθύνουν τόσο στις αθλητικές όσο και στις πολιτιστικές πτυχές του Βερολίνου. Στο εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Υπουργείο Νέας Γενιάς της Γερμανίας, έλαβε μέρος μια 23μελή αποστολή από τον Ηπειρωτικό όμιλο. Στα άτομα αυτά συμπεριλαμβανόταν και οι συνοδοί των μικρών αθλητών, ο πρόεδρος του συλόγου Σπύρος Κούρτης και ο προπονητής Κώστας Κιτσάτης. Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο έμπειρος τεχνικός μοιράζεται τις σκέψεις του γύρω από το ταξίδι της ομάδας του στην Γερμανική πόλη. Μεταξύ των άλλων ο Κ. Κιτσάτης θήγει και θέματα τα οποία σχετίζονται με το τι μέλλει γενέσθαι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της Ελλάδας του σήμερα.


«Κύριος στόχος η αλληλεπίδραση της κουλτούρας»

Σχετικά με το επικοδομητικό αυτό ταξίδι ο κ. Κιτσάτης τονίζει: «Η δράση αυτή έγινε εντελώς τυχαία. Αρχικά μας ήρθε μια πρόσκληση από το Υπουργείο Παιδείας μέσω των αθλητικών Ομοσπονδιών. Από τη στιγμή που πήραμε την απόφαση να συμμετάσχουμε σε αυτό το εγχείρημα έπρεπε να συμπληρώσουμε ένα σχετικό έγγραφο και να το αποστείλουμε στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία. Εκείνη με τη σειρά της μας ζήτησε να φτιάξουμε ένα βιογραφικό. Το τελικό στάδιο για να ενσωματωθούμε σε αυτό το πρόγραμμα ήταν να βρεθεί ο όμιλος ο οποίος θα συμφωνήσει να γίνει αυτή η ανταλλαγή. Είναι κάτι σαν Erasmus. Αποτελεί ένα από τα προγράμματα εξωστρέφιας της Γερμανίας. Απ’ότι έμαθα σε αυτό έχουν ενταχθεί χώρες όπως η Ουκρανία, Ολλανδία, Πολωνία, η Γαλλία κ.α. Ο κύριος στόχος είναι να πραγματοποιηθεί ανταλλαγή αθλητών, προπονητών, διοικητικών στελεχών, ακόμη και γονέων ώστε να υπάρξει μια αλληλεπίδραση κουλτούρας και ο καθένας να εισπράξει καινούργιες εμπειρίες και να υιοθετήσει νέες συνήθεις».

” Σπύρος Κούρτης (αριστερά)- Κώστας Κιτσάτης (δεξιά)“

«Καλό μάθημα γι’εμάς η συμβίωση με την TIB»

«Είχαμε την δυνατότητα να μείνουμε σε ξενοδοχείο, όμως επιλέξαμε τις εγκαταστάσεις του γερμανικού ομίλου ο οποίος μας δέχθηκε, του TIB (Γυμναστικός Σύλλογος Βερολίνου). Αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της Γερμανίας, με έτος ιδρύσεως το 1848. Αριθμεί γύρω στα 14.000 μέλη. Κάναμε κάτι σαν κοινόβιο. Ζώντας με αυτά τα άτομα αποκομήσαμε πολλές εμπειρίες και γνώσεις. Μας βοήθησε να αντιληφθούμε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν εκείνοι τον αθλητισμό, αλλά και γενικότερα την διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία που έχει αυτή η χώρα από εμάς. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα αυτή η συμβίωση. Κάποια παιδιά δυσκολεύτηκαν λίγο στην αρχή. Στο τέλος όμως όλοι προσαρμόστηκαν» συμπληρώνει.

” Το προπονητικό κέντρο της εθνικής Γερμανίας“

«Διαφορετική φιλοσοφία περί αθλητισμού» 

Όσον αφορά το πως κύλησε το πρόγραμμα τους στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο κ. Κιτσάτης αναφέρει: «Στις ημερομηνίες που ορίσαμε το ταξίδι περιελάμβανε αθλητικό κομμάτι όσον αφορά την προπόνηση, αλλά και την συμετοχή σε κάποια events. Επιπλέον, δώσαμε το παρών και σε ορισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραίες δραστηριότητες, κάθε μερα περνούσε πολύ γρήγορα. Επισκεφτήκαμε διαφόρους συλλόγους. Πήγαμε και στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας, στο οποίο κάναμε και προπόνηση. Εκεί γνωρίσαμε και μια αθλήτρια της Γερμανίας η οποία έχει ελληνικές ρίζες, την Σόφι Βαρδάκας. Είναι εξαιρετική κοπέλα και πολύ καλή κωπηλάτρια. Μάλιστα πήρε και το χρυσό μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ ελ. βαρών των Γυναικών, στο φετινό Ευρωπαικό πρωτάθλημα των Ιωαννίνων. Εκτός αυτού, συμμετείχαμε με μεικτό πλήρωμα και σε έναν αγώνα οχτακώπων. Το κύριο νόημα του αγώνα αυτού ήταν να διασκεδάσουν οι συμμετέχοντες. Υπάρχει μια διαφορετική φιλοσοφία περί αθλητισμού και διασκέδασης εκεί. Μάλιστα τέτοιου είδους διοργανώσεις προσελκύουν πολύ κόσμο. Είδαμε να κωπηλατούν μέλη συλλόγων από 10 ετών έως υπερήλικες. Κάτι που δεν γίνεται στην Ελλάδα».

” Η αντιπροσωπεία του ηπειρωτικού συλλόγου στην Ελληνική Πρεσβεία του Βερολίνου“

Συν τοις άλλοις, επισημαίνει: «Επισκεφτήκαμε και ένα σχολείο για να διαπιστώσουμε πως λειτουργεί το εκπαιδευτικό τους σύστημα. Μπήκαμε κανονικά μέσ’τη τάξη εν ώρα μαθήματος. Το πρόγραμμα περιελάμβανε και πολιστικές βραδιές με σκοπό να γνωρίσουμε το Βερολίνο και την σπουδαία ιστοριά του. Εκείνη την περίοδο διεξαγόταν το Live Festival. Στο πλαίσιο αυτού του φεστιβάλ στήνονται στο κέντρο του Βερολίνου τεράστιοι προτζέκτορες, οι οποίο απέχουν 2 -2,5 χιλ από την πύλη του Βρανδεμβούργου μέχρι την κεντρική πλατεία. Φωτίζονται όλα τα κτήρια και πραγματοποιείται πάνω σε αυτά αναπαράσταση μεγάλων ιστορικών γεγονότων. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Επιπλέον παραβρεθήκαμε και στην Ελληνική Πρεσβεία. Τρομερή εντύπωση μας έκανε και η τελευταία μέρα, διότι οι αθλητές μας κλήθηκαν να κωπηλατίσουν μια απόσταση 12,5 χιλ., στην εκδήλωση κλεισίματος της χρονιάς με προπόνηση μέσα στο νερό. Αυτό το κάνουν διότι περνούν βαρή χειμώνα. Επομένως, από τον Νοέμβριο και μετά δεν μπαίνουν στις βάρκες. Σε αυτό έλαβαν μέρος γύρω στα 1000 άτομα».


«Μας δόθηκε η ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας»

Κάνοντας τον απολογισμό της επίσκεψης του ΔΝΟΗ στην ομάδα του Βερολίνου ο Κώστας Κιτσάτης δηλώνει: «Την τελευταία μέρα μέχρι και κλάματα είχαμε κατά τον αποχωρισμό. Περάσαμε πολύ ωραία. Οι ιθύνοντες της TIB μας φιλοξένησαν στις εγκαταστάσεις τους και γενικότερα μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα τους περιμένουμε να έρθουν και εκείνοι σε εμάς γι’ένα δεκαήμερο, μέσα στο καλοκαίρι. Με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί η ανταλλαγή για την πρώτη χρονιά. Πήγε πολύ καλά για πρώτη φορά. Ελπίζω να μπουν και άλλοι στο παιχνίδι, δηλαδή σε δεύτερη φάση να επισκεφτούν την Γερμανία και άλλα παιδιά και άλλοι συνάδελφοι του ομίλου μας. Άτομα που δεν πήγαν. Κάθε χρόνο μπορεί να μας δοθεί η δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Εμείς σαν σύλλογος έχουμε υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με την συγκεκριμένη ομάδα. Αν μας επιλέξει ωστόσο κάποια άλλη μπορούμε να πάμε».


«Πιστεύω ότι αυτό το ταξίδι μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε και έναν άλλο πολιτισμό, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας σε διάφορους τομείς και κυρίως να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας προς το καλύτερο» καταλήγει.

«Οι γονείς είναι οι επίσημοι χορηγοί του αθλήματος μας»

Θέλοντας να κάνει μια σύγκριση με την ισχύουσα κατάσταση στη Γερμανία, ο πεπειραμένος προπονητής συμπεραίνει: «Οι αθλητές εκεί έχουν τις ευκολίες τους. Αντιθέτως στην Ελλάδα μονίμως κόβουμε και κάποια από τις παροχές τους. Πλέον δεν έχουν κίνητρα οι αθλητές μας, ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Όλο και περισσότεροι προσπαθούν να βρουν τρόπο να φύγουν με υποτροφίες στην Αμερική. Η πολιτεία τους κάνει να τρέπονται σε φυγή. Αυτό μου ακούγεται ως εθνικό έγκλημα. Πρέπει να βρούμε λύση αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι των αθλητικών ομοσπονδιών θα πρέπει να πιέσουν την κυβέρνηση ώστε να αντιλειφθούν τι γίνεται στη βάση του αθλητισμού. Η βάση είμαστε εμείς τα σωματεία, τα οποία τροφοδοτούμε όλο το σύστημα που λέγεται ελληνικός αθλητισμός. Σε πολλές περιπτώσεις αντιμετωπίζουμε δυσκολίες οι οποίες είναι δυσβάσταχτες γι’εμάς. Διαπιστώνω ότι παντού υπάρχουν προβλήματα και προβληματισμοί. Δεν μπορούμε μονίμως να στηριζόμαστε στην αυταπάρνηση και στο μεράκι προπονητών, γονέων, αθλητών, διοικητικών, φίλων κλπ. Πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε μια γροθιά, τα σωματεία, οι ομοσπονδίες, η κυβέρνηση, όλοι. Πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές μας και τις θυσίες τους ώστε να αναδείξουν την Ελλάδα μας σε όλο τον κόσμο. Το άθλημα μας και γενικότερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αργοπεθαίνει. Οι επίσημοι χορηγοί του είναι ο γονείς. Όταν πάψουν να στηρίζουν οι γονείς θα υπάρξουν πάρα πολλά προβλήματα. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει η κατάσταση».


«Πολλοί δεν μπόρεσαν να αντέξουν την πίεση»

Με σκοπό να κρούσει τον κώδωνα του κυνδύνου ο έμπειρος τεχνικός δηλώνει: «Έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετοί αξιόλογοι αθλητές τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο και σαν άνθρωποι. Δυστυχώς πολλοί εξ αυτών δεν μπόρεσαν να αντέξουν την πίεση του “τι θα κάνω στο μέλλον”. Δεν λέω ότι κάποιος μας υπογράφει συμβόλαιο για το μέλλον, αλλά δεν γίνεται να πορεύεσαι μια ζωή χωρίς να βλέπεις φως στο τούνελ. Ορισμένα παιδιά φτάνουν σε υψηλές διακρίσεις και βλέπουν ότι μετά από δυο-τρια χρόνια δεν έχουν κίνητρα ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν αυτό που αγαπούν. Αν στην Ελλάδα οργανωθούμε λίγο καλύτερα θα έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Αν πιστέψουμε στα παιδιά και τους δώσουμε την δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να ασχοληθούν με απαράμιλλο ζήλο με αυτό που αγαπούν να κάνουν, θα έρθουν καλύτερες μέρες για την κωπηλασία».

«Ο πρωταθλητισμός προκύπτει μέσα από τον αθλητισμό»

Στη συνέχεια, ο Κώστας Κιτσάτης υπογραμμίζει: «Ένας αθλητής ο οποίος για κάποιους λόγους βρίσκεται από νωρίς στο κανάλι των επιτυχιών αποκτά κάποια πλεονεκτήμα έναντι των υπολλοίπων. Όμως τι θα τους κάνουμε τους υπολλοίπους; Θα τους διώξουμε; Όχι βέβαια. Εγώ νομίζω ότι τους χρειαζόμαστε. Δεν είναι ο πρωταθλητισμός πανάκεια, δεν ζούμε μόνο γι’αυτό. Πιστεύω ότι ένα βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το ότι απαξιούμε τον αθλητισμό. Αντιθέτως, πρέπει να ξεκινούμε από εκεί. Ο πρωταθλητισμός προκύπτει μέσα από τον αθλητισμό. Πρώτα πρέπει να κάνουμε μαζικό αθλητισμό και μετά να προσπαθούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό υπό προϋποθέσεις. Δεν αγωνιζόμαστε όλοι το ίδιο. Δεν έχουμε την δυνατότητα να προετοιμαστούμε όλοι το ίδιο».


«Βάζουμε πολύ υψηλούς στόχους λαθεμένα»

Ύστερα ο Έλληνας τεχνικός κάνει ευρεία αναφορά στα μελανά σημεία της κοινωνίας μας: «Θεωρώ ότι η πηγή όλου του κακού είναι η έλειψη παιδείας σε όλες τις μορφές της, συνεπώς και η αθλητική. Η εργένη παιδεία αποτελεί μεγάλο κομμάτι της κουλτούρας και του πολιτισμού ενός λαού. Επομένως πίσω από αυτές τις παραμέτρους συνεπάγεται μια ολόκληρη φιλοσοφία. Κακά τα ψέματα ένας ιδιαίτερα ανασταλτικός παράγοντας αυτή τη στιγμή είναι το ελλιπές εκπαιδευτικο σύστημα, το οποίο αναγκάζει τα παιδιά να αφιερώσουν ατελείωτες ώρες εκτός του σχολείου και στα φροντηστήρια. Επομένως, ένα παιδί ηλικίας 16-18 χρονών το οποίο βρίσκεται στη φάση που πρέπει να αποδώσει είναι κατάκοπο. Βάζουμε πολύ υψηλούς στόχους λαθεμένα, δεν μπορούμε να τους φτάσουμε και απογοητευόμαστε. Νομίζω ότι πρέπει να πατήσουμε στο έδαφος λίγο και να προσαρμοστούμε στις δυνατότητες που έχουμε. Αν οι στόχοι μας είναι απλοί και εφικτοί, τότε δεν θα απογοητεύεται κανένας. Δεν χρειάζονται υπερβολές με άλλα λόγια».

Από μια “παράγκα” σε ολόκληρο ναυταθλητικό κέντρο

Από την άλλη, ο κ. Κιτσάτης δεν παραλλείπει να κάνει και μια ιστορική αναδρομή στις πρώτες μέρες ύπαρξης του ΔΝΟΗ: «Βρίσκομαι στον Δημοτικό Ναυτικό Όμιλο Ηγουμενίτσας από το 1995, την χρονιά την οποία και ιδρύθηκε. Είχα την τιμή και να αποτελέσω ιδρυτικό στέλεχος του συλλόγου αυτού, αλλά και να κατέχω θέση προπονητή από τότε. Δόξα το θεό όλα πήγαν καλά. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια να φτιάξουμε τον όμιλο με τη βοήθεια του Δήμου Ηγουμενίτσας, ο οποίος μας παραχώρησε μια έκταση 5,5 στρεμμάτων. Φτιάξαμε μια “παράγκα”, η οποία στην πορεία εξελίχθηκε σε ολόκληρο ναυταθλητικό κέντρο. Οι εγκαταστάσεις μας περιελαμβάνουν τρια κτήρια. Διαθέτουμε γυμναστήρια, λεμβαρχία και σιγά σιγά προσπαθούμε να τελειώσουμε και το κωπηλατήριο μας.Το παλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αυτή είναι με λίγα λόγια η 24ετή ιστορία μας, με πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά και με πολλές χαρές», και προσθέτει: «Φυσικά το αποκορύφωμα γι’εμάς ήταν η μεγάλη επιτυχία που είχαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με το χάλκινο μετάλλιο της αθλήτριας μας Αλεξάνδρας Τσιάβου».
” Η Αλεξάνδρα Τσιάβου“

«Θεωρώ ότι και αυτή η χρονιά ήταν ιδιαίτερα καλή, καθώς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα λάβαμε την 10η θέση», υπογραμμίζει.

«Προσπαθήσαμε σταδιακά να δημιουργήσουμε μια ακόμη υποδομή ώστε να μην απευθύνεται ο σύλλογος μας μόνο σε παιδιά, αλλά σε όλη την Ηγουμενιτσιώτικη κοινωνία. Μας ενδιαφέρει να έρθει ο κόσμος να γνωρίσει το άθλημα και να μπορέσει να καταλάβει την ουσία του, δηλαδή να μπορέσει να διασκεδάσει μέσω αυτού», καταλήγει.
Read More »
Κ. Κιτσάτης: «Διαφορετική φιλοσοφία περί αθλητισμού οι Γερμανοί» Κ. Κιτσάτης: «Διαφορετική φιλοσοφία περί αθλητισμού οι Γερμανοί» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ημερίδα «Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Διαταραχές στην Ούρηση»

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Ηγουμενίτσα: Ημερίδα «Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Διαταραχές στην Ούρηση» 


Read More »
Ηγουμενίτσα: Ημερίδα «Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Διαταραχές στην Ούρηση» Ηγουμενίτσα: Ημερίδα «Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και Διαταραχές στην Ούρηση» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

10,8 εκ. για 58 επιχειρηματικά σχέδια στην Ήπειρο

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
10,8 εκ. για 58 επιχειρηματικά σχέδια στην Ήπειρο


58 επιχειρηματικά σχέδια εντάχθηκαν στην δράση ΕΤΑΚ Περιφέρειας Ηπείρου, ενίσχυση των ΜΜΕ για επενδύσεις τεχνολογικού εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης ενέργειας.

Η συνολική επιχορήγηση που προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Ηπείρου ανέρχεται στα 10,8 εκατομμύρια ευρώ.

Η Περιφέρεια Ηπείρου ανακοίνωσε τον αναλυτικό κατάλογο των τελικών δικαιούχων, την βαθμολογία της κάθε πρότασης καθώς και τον προυπολογισμό της επιχορήγησης.

Παράλληλα έκανε γνωστό ότι μόλις εννέα προτάσεις από το σύνολο αυτών που είχαν κατατεθεί απορρίφθηκαν.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ
Read More »
10,8 εκ. για 58 επιχειρηματικά σχέδια στην Ήπειρο 10,8 εκ. για 58 επιχειρηματικά σχέδια στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Θεσπρωτός ο μοναδικός Έλληνας αστροναύτης, που έχει επιλεγεί να ταξιδέψει στο διάστημα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Θεσπρωτός ο μοναδικός Έλληνας αστροναύτης, που έχει επιλεγεί να ταξιδέψει στο διάστημα


Ο εκ μητρός, παιδί της Ζωής Λ. Βενέτη από τη Λεπτοκαρυά Φιλιατών, Θεσπρωτός Αυγουστίνος Πανταζίδης, έχει επιλεγεί στους πρώτους υποψήφιους επαγγελματίες αστροναύτες του διαγωνισμού Career Astronauts. 
Είναι ο μοναδικός Έλληνας, που θα ταξιδέψει στο διάστημα και αυτό αντανακλά όχι μόνο στον ίδιο, αλλά και σ' ολόκληρη την Ελλάδα. 
Ωστόσο, προϋπόθεση είναι να καλυφθούν τα έξοδα εκπαίδευσης και συμμετοχής, που δεν είναι λίγα. 
Ο ίδιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά, γι' αυτό ξεκίνησε προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων η δραστήρια Αδελφότητα Λεπτοκαρυάς (ο τραπεζικό της αριθμός στην τράπεζα Πειραιώς είναι: IBAN GR52 0171 0340 0060 3413 6165 503). 
Νομίζουμε ότι το Ελληνικό κράτος, παρά την κρίση, οφείλει να συμβάλλει, γιατί το επίτευγμα δεν θα είναι μικρό.
Read More »
Θεσπρωτός ο μοναδικός Έλληνας αστροναύτης, που έχει επιλεγεί να ταξιδέψει στο διάστημα Θεσπρωτός ο μοναδικός Έλληνας αστροναύτης, που έχει επιλεγεί να ταξιδέψει στο διάστημα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Δήμος Φιλιατών: Λαϊκή Συνέλευση ζητάει ο Δ. Σκεύης μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποκαλύψεις μας

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019
Δήμος Φιλιατών: Λαϊκή Συνέλευση ζητάει ο Δ. Σκεύης μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποκαλύψεις μας 


Φίλες και φίλοι
Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της 11ης Νοεμβρίου, κληθήκαμε να ενημερωθούμε για το ενδεχόμενο δημιουργίας Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (Προ.Κε.Κ.Α.) στους Φιλιάτες.
Την ευθύνη να μας ενημερώσει ανέλαβε ο δήμαρχος , ο οποίος, όπως αποδείχτηκε από τη συζήτηση, δεν ήξερε σχεδόν τίποτα. Δήλωσε αναρμόδιος και τόνισε πως το θέμα χειρίζεται η κυβέρνηση με απόλυτη μυστικότητα.
Η παρουσία , η στάση , το επίπεδο και οι τοποθετήσεις του κοινού, έδειξαν πως το Φιλιάτι έχει ακόμη «σφυγμό» . Πως οι πολίτες του ,έχουν άποψη και θέληση να μετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντός τους.
Ως αντιπολίτευση τονίσαμε πως δε θα τοποθετηθούμε χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες του θέματος. Πολύ περισσότερο , δε θα καταφύγουμε στην γνωστή τακτική του «νίπτω τας χείρας μου» υιοθετώντας ένα ψήφισμα – ανάθεμα που σίγουρα θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων από την κεντρική κυβέρνηση, αφού δεν απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του οικείου δήμου ή της τοπικής κοινωνίας .
Ζητήσαμε να πραγματοποιηθεί άμεσα , παρουσία των βουλευτών του Νομού, μια Λαϊκή Συνέλευση κατά την οποία θα υπάρξει πραγματική ενημέρωση .
Το πρωί της Παρασκευής, ο δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι κατά το ταξίδι του στην Αθήνα, έλαβε διαβεβαιώσεις πως το Φιλιάτι δεν είναι στο σχεδιασμό για την εγκατάσταση Προ.Κε.Κ.Α. Όμως το απόγευμα της ίδιας μέρας, αξιωματικοί του στρατού επισκεφτήκαν ξανά το χώρο του εργοστασίου προκαλώντας «αναζωπύρωση» των φημών για «άμεση» αυτή τη φορά , έλευση και εγκατάσταση προσφύγων .

Επειδή στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης Νοεμβρίου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως οι δημότες των Φιλιατών θα έχουν την ευκαιρία σε Λαϊκή Συνέλευση να τοποθετηθούν με ψήφισμα επί του θέματος. 
Επειδή δε θέλουμε να κατηγορηθούμε πως «πιαστήκαμε στον ύπνο» ή ακόμη χειρότερα, πως ένα τόσο σοβαρό θέμα το κάναμε «γαργάρα».


Ζητούμε από τον Δήμαρχο ή το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατών, την άμεση σύγκλιση Λαϊκής Συνελεύσεως , κατά την οποία οι Βουλευτές του νομού καθώς και όποιος άλλος κυβερνητικός αξιωματούχος γνωρίζει , να μας πληροφορήσουν για το τι σχεδιάζουν κάποιοι για μας ,χωρίς εμάς.
Read More »
Δήμος Φιλιατών: Λαϊκή Συνέλευση ζητάει ο Δ. Σκεύης μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποκαλύψεις μας Δήμος Φιλιατών: Λαϊκή Συνέλευση ζητάει ο Δ. Σκεύης μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποκαλύψεις μας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Σελίδες