Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή

Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018
Πωλείται σύγχρονο πλυντήριο και περιποίησης αυτοκινήτων, στο 2ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2665028975 Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018 Rating: 5

Δήμος Σουλίου: Αποδεκτό το αίτημα της Αντιπολίτευσης - Δ.Σ. την Τρίτη για αποχετευτικό και ΒΙΟΠΑΘΕ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018

Ύστερα από αίτηση του συνόλου των Συμβούλων της μειοψηφίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παραγ. 2 του Ν. 3852/2010, σας παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο - οδός Κ. Καραμανλή 179 - Παραμυθιά) την 27η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, με θέματα ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1o:
Ενημέρωση για την πορεία και την κατάσταση και τα προβλήματα που ανέκυψαν από το έργο Αποχέτευσης Παραμυθιάς – Καρυωτίου και λήψη απόφασης για ενέργειες και χειρισμούς για την αντιμετώπιση αυτών, επ΄ ωφελεία του Δήμου Σουλίου και των δημοτών.
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2o:
Ενημέρωση για την κατάσταση ΒΙΟΠΑΘΕ Α.Ε στο οποίο πλειοψηφικός εταίρος είναι Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ και λήψη απόφασης για την προώθηση και επίλυση των θεμάτων και προβλημάτων που υφίστανται και εκκρεμούν σε αυτό.
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.


Read More »
Δήμος Σουλίου: Αποδεκτό το αίτημα της Αντιπολίτευσης - Δ.Σ. την Τρίτη για αποχετευτικό και ΒΙΟΠΑΘΕ Δήμος Σουλίου: Αποδεκτό το αίτημα της Αντιπολίτευσης - Δ.Σ. την Τρίτη για αποχετευτικό και ΒΙΟΠΑΘΕ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018 Rating: 5

Ζητούνται άτομα για εργασία στη νέα καφετέρια RUA στην παραλία της Πλαταριάς.

Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018Σε λίγες ημέρες ξεκινάμε την λειτουργία της νέα καφετέριας RUA στην παραλία της Πλαταριάς.

Αναζητάμε άτομα για εργασία για τις θέσεις του μπουφέ και στο σέρβις, καθώς και μία κυρία για την κουζίνα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά στο παρακάτω email:
Email:ruaalldayhabits@gmail.com


Read More »
Ζητούνται άτομα για εργασία στη νέα καφετέρια RUA στην παραλία της Πλαταριάς. Ζητούνται άτομα για εργασία στη νέα καφετέρια RUA στην παραλία της Πλαταριάς. Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018 Rating: 5

Αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου, προτείνει η ΔΚ Παραμυθιάς

Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018


Αλλαγές στην εμποροπανήγυρη του Λαμπόβου, προτείνει η ΔΚ Παραμυθιάς μετά την τελευταία της συνεδρίαση. Στα σημαντικά η πρόταση για μεταφορά του παζαριού περιμετρικά του άλσους Αγίας τριάδας και η απελευθέρωση του περιφερειακού Αγίου Δονάτου.
Πιο συγκεκριμένα, γνωμοδοτεί θετικά ως προς τα εξής:
-Μεταφορά του παζαριού από θέση Γαλατά προς εκκλησία Αγίας τριάδας, Αγίου Δονάτου (Σαμέτια) και απελευθέρωση πάνω περιφερειακού δρόμου.
-Η Επικοινωνία προς Άγιο Δονάτο (Σαμέτια), να γίνεται από τον δρόμο Αγίου Αναστασίου και από Αγία Τριάδα (έπιπλα Κοσσιώρη).
-Tρίτη είσοδος από το παρκινγκ. -Οι τουαλέτες και τα ντους να κατασκευαστούν στη θέση των πρώην σφαγείων.
-Σο παρκινγκ να παραμείνει στο χώρο που είναι και σήμερα, με είσοδο από τον κάτω περιφερειακό, μέσα από δάσος.
-Προσθήκη επιπλέον δύο ψησταριών 100τ.μ. στο χώρο που σήμερα είναι τα χαλιά και μείωση μισθώματος κατά 2.000 €. Δηλαδή τέσσερις (4) ψησταριές με 4.000€ η κάθε μία.
-Οι ψησταριές να έχουν απορροφητήρες υποχρεωτικά και μόνο πρόσοψη στον κεντρικό δρόμο.
-Σα χαλιά να τοποθετηθούν στο τέλος του παζαριού.
-Σο ασκέπαστο τμήμα –Ά ζώνη τρέχον μέτρο με τιμή 80€ -Σο σκεπαστό τμήμα -Ά ζώνη τιμή 300€ και διαστάσεις παράγκας 3μ.Χ1,50μ. -Η Β΄ και Γ΄ ζώνη να συγχωνευθούν στην τιμή των 650€.
-Να αναφερθεί στην κανονιστική ο τρόπος πληρωμής των παραγκών


Read More »
Αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου, προτείνει η ΔΚ Παραμυθιάς Αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου, προτείνει η ΔΚ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018 Rating: 5

Σύλληψη 20χρονου εχτές το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018


Στη σύλληψη 20χρονου αλλοδαπού, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


 
Read More »
Σύλληψη 20χρονου εχτές το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 20χρονου εχτές το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018 Rating: 5

Σελίδες