Από τη σύζυγό του εντοπίστηκε ο 31χρονος στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Αυγούστου 21, 2022
Από τη σύζυγό του εντοπίστηκε ο 31χρονος στην Ηγουμενίτσα


Από τη σύζυγό του, η οποία και ειδοποίησε το ασθενοφόρο, εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής χωρίς τις αισθήσεις του 31χρονος στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας.

Δυστυχώς όμως στο TΕΠ στην Ηγουμενίτσα όπου μεταφέρθηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο άτυχος 31χρονος, με καταγωγή την Αλβανία, διέμενε στη Νέα Σελεύκεια μαζί με τη μητέρα, τη σύζυγό του και το μόλις ενός έτους παιδάκι τους.

Από τις πρώτες έρευνες των αρχών δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ φως για τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 31χρονου, αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του.
Read More »
Από τη σύζυγό του εντοπίστηκε ο 31χρονος στην Ηγουμενίτσα Από τη σύζυγό του εντοπίστηκε ο 31χρονος στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 21, 2022 Rating: 5

Εντοπίστηκε φυτεία με 34 δενδρύλλια κάνναβης

Κυριακή, Αυγούστου 21, 2022
Εντοπίστηκε φυτεία με 34 δενδρύλλια κάνναβης


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας εντόπισαν φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Πρέβεζας.

Ειδικότερα, η φυτεία αποτελούνταν συνολικά από -34- δενδρύλλια με ύψος που κυμαίνονταν από 1 έως 3,5 μέτρα, τα οποία ήταν φυτεμένα στο έδαφος και σε γλάστρες.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ οι έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των εμπλεκόμενων στην υπόθεση προσώπων είναι σε εξέλιξη.

Read More »
Εντοπίστηκε φυτεία με 34 δενδρύλλια κάνναβης Εντοπίστηκε φυτεία με 34 δενδρύλλια κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 21, 2022 Rating: 5

Θεσπρωτία: 31χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Κυριακή, Αυγούστου 21, 2022
Θεσπρωτία: 31χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του


Ένας 31χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι που διέμενε σε περιοχή του Νομού Θεσπρωτίας.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την έρευνα της αστυνομίας δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ενώ τα αίτια θανάτου θα προκύψουν από τη νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει.
Read More »
Θεσπρωτία: 31χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του Θεσπρωτία: 31χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 21, 2022 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εικόνες από τα παλιά (17 ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Αυγούστου 21, 2022
Ηγουμενίτσα: Εικόνες από τα παλιά (17 ΦΩΤΟ)

Read More »
Ηγουμενίτσα: Εικόνες από τα παλιά (17 ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Εικόνες από τα παλιά (17 ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 21, 2022 Rating: 5

Σελίδες