Πρόβλημα με την υδροδότηση στα Σύβοτα

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021

Πρόβλημα με την υδροδότηση στα Σύβοτα

Με τα ξενοδοχεία της περιοχής να είναι γεμάτα για το Σαββατοκύριο, προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός, πως από το πρωί του Σαββάτου, έχει διακοπεί η υδροδότηση σε μεγάλο μέρος των Συβότων.

Σύμφωνα με καταγγελία επιχειρηματία της περιοχής, από το πρωί προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους της ΔΕΥΑΗ και με τον πρόεδρο του χωριού, χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα, απρόβλεπτα γεγονότα, όπως μία βλάβη, μπορούν να συμβούν.

Είναι ευθύνη όμως των αρμοδίων και να ενημερώνουν τον κόσμο και τους επαγγελματίες της περιοχής και να μεριμνεί για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης. 

Read More »
Πρόβλημα με την υδροδότηση στα Σύβοτα Πρόβλημα με την υδροδότηση στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Θανατηφόρο τροχαίο το μεσημέρι με θύμα 14χρονο επιβάτη μηχανής

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Θανατηφόρο τροχαίο το μεσημέρι με θύμα 14χρονο επιβάτη μηχανήςΣήμερα (24-07-2021) το μεσημέρι στην πόλη της Πρέβεζας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός και στην οποία επέβαινε 14χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας της και προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 14χρονου συνεπιβάτη.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.Read More »
Θανατηφόρο τροχαίο το μεσημέρι με θύμα 14χρονο επιβάτη μηχανής Θανατηφόρο τροχαίο το μεσημέρι με θύμα 14χρονο επιβάτη μηχανής Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Θριαμβευτική επανεκλογή του Σοφοκλή Φάτσιου στις εκλογές της Π.Ο.Α.Υ.Σ. - Εξελέγη για 8η συνεχόμενη θητεία

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Θριαμβευτική επανεκλογή του Σοφοκλή Φάτσιου στις εκλογές της Π.Ο.Α.Υ.Σ. - Εξελέγη για 8η συνεχόμενη θητείαΤην Τετάρτη 23η Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ο.ΑΥ.Σ., η Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής. Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη σε συναδελφικό και ενωτικό κλίμα το οποίο αντανακλά τη συσπείρωση του Κλάδου στις δύσκολες αυτές μέρες.

Χαρακτηριστικό και αυτών των αρχαιρεσιών ήταν ότι κατήλθε μόνο ένα ψηφοδέλτιο, ο συνδυασμός «Σταθερή αξία», που συσπείρωσε στις τάξεις του όλους τους υποψηφίους, δίνοντας τέρμα σε κάθε μορφής παραταξιακό φατριασμό, καταδεικνύοντας πως η τακτική αυτή του κ. Φάτσιου απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής των δυνάμεων του Κλάδου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ο κ. Σοφοκλής Φάτσιος είναι ο Πρόεδρος που ενώνει τον Κλάδο.

Στις εκλογές τηρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής (ήταν ταμειακά εντάξει) 270 εκπρόσωποι (223 από ΚΤΕΛ ΑΕ και ΚΤΕΛ και 47 από Σωματεία) και τελικά συμμετείχαν και ψήφισαν 245 (αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση).

Όσον αφορά τα αποτελέσματα της σταυροφορίας το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο (ίσως όχι η έκτασή του!). 
Ο κ. Σοφοκλής Φάτσιος πήρε 245 σταυρούς (ποσοστό 100%), το υψηλότερο ποσοστό που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια στη συνδικαλιστική του δράση στην Π.Ο.Α.Υ.Σ.! 
Φαίνεται ότι στην περίπτωση του ζητήματα «αναπόφευκτης φθοράς» από τη 22 σχεδόν ετών, μέχρι τώρα, συνεχή θητεία του ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν τον αγγίζουν! 

Μαζί τον κ. Φάτσιο, εξελέγησαν, αλφαβητικά, οι κ. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος (ΚΤΕΛ Αχαΐας), Μιχάλης Βενέτης (ΚΤΕΛ Σερρών), Γρηγόρης Γκίκας (ΚΤΕΛ Ιωαννίνων), Γιάννης Καψανάκης (ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου), Δημήτρης Κολυνδρίνης (ΚΤΕΛ Μαγνησίας), Ιωάννης Λάμπρου (ΚΤΕΛ Κοζάνης), Βασίλης Μανδηλάς (ΚΤΕΛ Λάρισας), Παναγιώτης Μάρκελλος (ΚΤΕΛ Κορινθίας), Φώτης Μούκας (ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας), Σταμάτης Ντούμπας (ΚΤΕΛ Έβρου), Κων/νος Πανταζής (ΚΤΕΛ Καβάλας) και Μανώλης Χαχλιούτης (ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου). 

Σημειώνεται ότι από τα μέλη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου αυτή τη φορά δεν έθεσε υποψηφιότητα ο κ. Γεώργιος Καψιαμπέτης του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας και τη θέση του κατέλαβε ο Πρόεδρος του ιδίου ΚΤΕΛ κ. Φώτης Μούκας.

Αντίστοιχα στις εκλογές για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι κ. Σωτήρης Βησσαράκος (ΚΤΕΛ Τρικάλων), Χρήστος Δημακόπουλος (ΚΤΕΛ Ηλείας), Γιάννης Κάντζας (ΚΤΕΛ Μεσσηνίας), Αναστάσιος Συμεωνίδης (ΚΤΕΛ Ημαθίας) και Στέφανος Τσόλης (ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης).

Τέλος στο άψογο κλίμα της Συνέλευσης συνέβαλλε ο Πρόεδρος αυτής κ. Ευάγγελος Ράπτης, ενώ και όλη η εκλογική διαδικασία που διεξήχθη από την εκλεγείσα τριμελή Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. Αθανάσιο Βασιλειάδη (ΚΤΕΛ Έβρου), Ηλία Παπαγεωργίου (ΚΤΕΛ Σερρών) και Αιμίλιο Πλιάτσικα (ΚΤΕΛ Ιωαννίνων) παρουσία του δικαστικού αντιπροσώπου Αντώνιου Ψαλλίδα (Μέλος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών) και του Δικηγόρου Γιώργου Μανιάτη, υπήρξε αψεγάδιαστη.

Read More »
Θριαμβευτική επανεκλογή του Σοφοκλή Φάτσιου στις εκλογές της Π.Ο.Α.Υ.Σ. - Εξελέγη για 8η συνεχόμενη θητεία Θριαμβευτική επανεκλογή του Σοφοκλή Φάτσιου στις εκλογές της Π.Ο.Α.Υ.Σ. - Εξελέγη για 8η συνεχόμενη θητεία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Αυξημένα τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 45 σε όλη την Ήπειρο

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Αυξημένα τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 45 σε όλη την ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 0
ΠΕ Θεσπρωτίας 8
ΠΕ Ιωαννίνων 33
ΠΕ Πρέβεζας 4


Read More »
Αυξημένα τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 45 σε όλη την Ήπειρο Αυξημένα τα κρούσματα σήμερα στη Θεσπρωτία - 45 σε όλη την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Χρυσή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Lenovo Retail Business Awards 2021

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Χρυσή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Lenovo Retail Business Awards 2021H εταιρεία απέσπασε την υψίστη διάκριση για στην κατηγορία Suppliers’ Brand Social Media Campaign

Άλλη μια χρυσή διάκριση ήρθε να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο της ΔΩΔΩΝΗ. Συγκεκριμένα, η εταιρεία στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, τα Lenovo Retail Business Awards, 2021 διακρίθηκε με χρυσό στην κατηγορία Suppliers’ Brand Social Media Campaign για την YouTube σειρά: «Η Παράδοση αλλιώς».

Ειδικότερα, το βραβείο απονεμήθηκε τόσο στη ΔΩΔΩΝΗ όσο και στην διαφημιστική εταιρία Day 6 Advertising που έχει επιμεληθεί την καμπάνια «H Παράδοση αλλιώς» η οποία κατέκτησε το πρώτο βραβείο της καλύτερης Social Media καμπάνιας στον κλάδο, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και τις εντυπώσεις που άφησε στο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη καμπάνια ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία της καθώς οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να εμπνευστούν δημιουργικά παρακολουθώντας αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές με μικρές παραλλαγές, είτε διατηρώντας την διαχρονική τους γεύση με μία πρωτότυπη κι εντυπωσιακή εμφάνιση, είτε συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά για να προκύψει μία άλλη εκδοχή της κάθε παραδοσιακής συνταγής.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Μarketing Manager, της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά «Η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική για εμάς, αφού προήλθε μετά από ψηφοφορία έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών. Η «Παράδοση Αλλιώς» είναι ένα project που ως ΔΩΔΩΝΗ αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή, βάλαμε όλη τη θετική μας ενέργεια και πολύ μεράκι, οπότε χαιρόμαστε πραγματικά που αυτό επιβραβεύεται. Το βραβείο αυτό μας εμπνέει και μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ακόμα περισσότερων δημιουργικών projects».

Τα LENOVO RETAILBUSINESS AWARDS διοργανώνονται από την DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS. Ξεκίνησαν το 2002 και αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, ενώ τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)
Read More »
Χρυσή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Lenovo Retail Business Awards 2021 Χρυσή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Lenovo Retail Business Awards 2021 Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Συνελήφθη αλλοδαπός που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Συνελήφθη αλλοδαπός που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκωνΣυνελήφθη την Πέμπτη (22-07-2021) το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Read More »
Συνελήφθη αλλοδαπός που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων Συνελήφθη αλλοδαπός που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο ΦιλιατώνΚαλείστε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 29 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 μ.μ. , σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις : του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε​​ από το άρθρο 74 του N. 4555/18​​ και τα ​​ άρθρα ​​ 177 και 184 ​​ του N. 4635/19,τις από 11.03.2020 ​​ και 30.03.2020 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου,​​τις αριθ. 18318/13.3.2020, 40/20930/31.03.2020, 163/33282/29.05.2020 ​​ 60249/22.09.2020, ΔΙΔΑΔ/Φ69/133/οικ. 20764/7-11-2020 και 426/77233/13.11.2020 εγκυκλίους του ΥΠΕΣ,​​ για συζήτηση και λήψη αποφάσεως για το παρακάτω θέμα:

1. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2019.
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων & Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 14ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 29 Ιουλίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα:

1. 4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικ. έτους 2021.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

2. 5η Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού Οικ. έτους 2021.
Εισηγητές: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος και κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία.

3. Έκθεση β΄ τριμήνου του έτους 2021 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά – Μάλλιου Ουρανία

4. Αίτημα του Δήμου Φιλιατών προς το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης, για την παραχώρηση χρήσης του υπ αριθμ. ΚΗΥ 5727 σχολικού λεωφορείου.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος

5. Ορισμός εκπροσώπου στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία του Κέντρου Πρόληψης << ΑΡΙΑΔΝΗ>>.
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

6. Αίτημα για δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρου στον υπό ίδρυση φιλοζωικό σύλλογο , με την επωνυμία << ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ -<<ΦΙΛΟΣ>> .
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πανταζάκος Μιχαήλ

7. Αίτημα για δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρου στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΡΗ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πανταζάκος Μιχαήλ

8. Εκμίσθωση μέσω δημοπρασίας εντός του Παλαιού Δημαρχείου Φιλιατών.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πανταζάκος Μιχαήλ
Read More »
Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου1.- Τις διατάξεις του άρθρου 10 της ΠΝΠ (ΦΕΚ Α΄ 55/11.03.2020) « Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης ΚΟΡΩΝΟΙΟΎ COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του»,
2.- Την παρ. 5 του άρθρου 167 του Καλλικράτη ( ν. 3852/2010), όπως τροποποιήθηκαν με την παραγ. 1 και την παραγ. 2 αντιστοίχως του αρθ. 184 του ν. 4635/2019,
3.- Το μέτρο της απαγόρευσης συνάθροισης των πολιτών

Καλούμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε τακτική Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 20:00 για τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Τροποποίηση Προϋπολογισμού Δήμου Σουλίου, οικ. έτους 2021.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Μπέλλος Θεοφάνης

ΘΕΜΑ 2ο
Έκθεση εσόδων – εξόδων Β’ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης προϋπολογισμού , οικονομικού έτους 2021.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Μπέλλος Θεοφάνης

ΘΕΜΑ 3ο
Περί κανονιστικής απόφασης για τη χρήση και λειτουργία της Εμποροπανήγυρης Κοινότητας Γλυκής .
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Στεφάνου Κωνσταντίνος

ΘΕΜΑ 4ο
Ανάκληση της αριθμ. 34/2021 απόφασης Δ.Σ. Δήμου Σουλίου «περι έγκρισης κανονισμού λειτουργίας λαϊκής αγοράς , ως προς το άρθρο 11»
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Στεφάνου Κωνσταντίνος

ΘΕΜΑ 5ο
Μείωση μισθωμάτων κυλικείων για το Σχολικό Έτος 2020-2021.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Δημητρίου Φώτιος

ΘΕΜΑ 6ο
Συνδιοργάνωση Πανελλήνιου αγώνα αλεξίπτωτου πλαγιάς με τον Αεραθλητικό Σύλλογο Παραμυθιάς.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Στεφάνου Κωνσταντίνος

Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Σουλίου
Παππάς Κωνσταντίνος
Read More »
Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο ΗγουμενίτσαςΚαλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 26 Ιουλίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30’ με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
6η αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2021.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Έγκριση Β’ Φάσης Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Ηγουμενίτσας για την περίοδο 2020-2023.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Λήψη απόφασης για τη διασφάλιση σταθερής και μόνιμης εργασίας για τις συμβασιούχες σχολικές καθαρίστριες.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Λήψη απόφασης για την εξασφάλιση μόνιμης και σταθερής εργασίας στους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών.
-Εισηγήτρια: Τσώτου Βασιλική - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Έγκριση Μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ηγουμενίτσας και του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
-Εισηγήτρια: Τσώτου Βασιλική - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο
Ενημέρωση για τη συμμετοχή του Δήμου στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Υγειών πόλεων.
-Εισηγήτρια: Τσώτου Βασιλική - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο
Σημειακή τροποποίηση του Σχεδίου Δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια (ΣΔΒΕ) του Δήμου Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο της δημοπράτησης για την Πράξη: «Αντικατάσταση οχημάτων Δήμου Ηγουμενίτσας».
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 10.001,40τ.μ. στην θέση «Τρυπητό» της Κοινότητας Ελευθερίου, με σκοπό την δημιουργία μεταποιητικής μονάδας και καλλιέργειας.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 5.318,18τ.μ. στην Κοινότητα Καταβόθρας, με σκοπό την δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 10ο
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την εκμίσθωση της δημοτικής έκτασης εμβαδού 2.000,00τ.μ. από τμήμα του με αριθμό 114 τεμαχίου διανομής Νέας Σελεύκειας έτους 1932 της Κοινότητας Νέας Σελεύκειας, με σκοπό την δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 11ο
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 4.064,89τ.μ. στην Κοινότητα Νέας Σελεύκειας, με σκοπό την δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 12ο
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης εμβαδού 1.164,7τ.μ. από τμήμα του με αριθμό 925 κληροτεμαχίου διανομής κτήματος Πέρδικας έτους 1956 στην θέση «Μπογωνέ» της Κοινότητας Πέρδικας, για την στήριξη ξενοδοχειακής μονάδας.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 13ο
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας στα Ο.Τ. 129 και 131 της Κοινότητας Πέρδικας.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 14ο
Αποδοχή παραίτησης του Γόγολου Ιωάννη από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ «ΠΑΚΠΠΟ» και αντικατάστασή του.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 15ο
Κατανομή πίστωσης έτους 2021 ποσού 87.668,30 ευρώ στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, για κάλυψη δαπανών επισκευής και συντήρησης των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους.
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΘΕΜΑ 16ο
Έγκριση της με αριθμ. 41/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας” περί έγκρισης του Πρακτικού καταστροφής υλικού του 3ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΘΕΜΑ 17ο
Έγκριση της με αριθμ. 42/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας” περί έγκρισης του Πρακτικού καταστροφής υλικού του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ
Read More »
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Αναρμόδιος δηλώνει ο Υπ. Ναυτιλίας για το θέμα του πτυχίου Πορφύρη

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Αναρμόδιος δηλώνει ο Υπ. Ναυτιλίας για το θέμα του πτυχίου ΠορφύρηΟ Υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης, δήλωσε αναρμόδιος να απαντήσει στην Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με δημοσιεύματα που αμφισβητούν την επάρκεια του πτυχίου του διορισμένου από την κυβέρνηση Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΛΗΓ. Το μόνο που απάντησε είναι ότι το ΤΑΙΠΕΔ κάνει κουμάντο, καθώς από το 2012 η τότε κυβέρνηση της ΝΔ του μεταβίβασε το 100% των μετοχών του ΟΛΗΓ, με σκοπό να τον ξεπουλήσει. Μεσολάβησε βέβαια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ανέτρεψε αυτό το σχεδιασμό, αλλά δυστυχώς με την επανεκλογή της η σημερινή κυβέρνηση τον ξαναέβαλε μπροστά. Ο ίδιος ο κ. Πλακιωτάκης άλλωστε είχε ξαναδηλώσει αναρμόδιος το 2020, όταν 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζήτησαν να καταθέσει στη Βουλή τη μελέτη βιωσιμότητας για τα 10 περιφερειακά λιμάνια της χώρας, πάνω στην οποία βασίζεται το σχέδιο για το ξεπούλημα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μ. Κάτσης δήλωσε σχετικά:
Αναρμόδιος λοιπόν ο Υπουργός Ναυτιλίας για τη βιωσιμότητα του λιμανιού, αλλά αρμόδιος για το ξεπούλημά του, αναρμόδιος για τους διορισμένους ανθρώπους από την κυβέρνηση, που διαχειρίζονται και το ίδιο το λιμάνι και τη χερσαία ζώνη, αλλά αρμόδιος για τη μη απόδοση της χερσαίας ζώνης στις τοπικές κοινωνίες. Αλήθεια σε αυτές τις συναντήσεις με την κυβερνητική επιτροπή παρακολούθησης της «αξιοποίησης» των λιμανιών, που όλο ανακοινώνονται και όλο αναβάλλονται, ποιοι ακριβώς είναι οι αρμόδιοι που πρέπει να δώσουν λύσεις στα δίκαια αιτήματα των Θεσπρωτών; Το Υπουργείο Ναυτιλίας, το ΤΑΙΠΕΔ, ή το Μαξίμου Α.Ε. που κλείνει απευθείας το κάθε ντιλ με τους εκάστοτε «επενδυτές» χωρίς να λογαριάζει κανέναν;
Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει το «δούλεμα» με το κρυφτούλι και το μπαλάκι αρμοδιοτήτων μιας ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης. Τους ενδιαφέρει το λιμάνι που το έχουν χρυσοπληρώσει να παραμείνει κτήμα τους, και η χερσαία ζώνη που είναι απαραίτητη για την καθημερινότητα τους, την εργασία, και την ψυχαγωγία τους να περάσει στους Δήμους, και όχι στα χέρια του κάθε ιδιώτη επενδυτή. Τους ενδιαφέρει επίσης να γνωρίζουν ποιοι είναι οι άνθρωποι οι οποίοι διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, και πως επιλέχτηκαν.
Περιμένουμε λοιπόν και την απάντηση του «αρμόδιου» κατά τον κ. Πλακιωτάκη, Υπουργείου Οικονομικών.Read More »
Αναρμόδιος δηλώνει ο Υπ. Ναυτιλίας για το θέμα του πτυχίου Πορφύρη Αναρμόδιος δηλώνει ο Υπ. Ναυτιλίας για το θέμα του πτυχίου Πορφύρη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Δήμος Ηγουμενίτσας: Καταγραφή πολιτών για κατ’ οίκον εμβολιασμό

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Δήμος Ηγουμενίτσας: Καταγραφή πολιτών για κατ’ οίκον εμβολιασμόΟ Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» προχωράει στην καταγραφή των ατόμων που επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά δεν δύνανται να μετακινηθούν, ώστε στη συνέχεια να οριστούν τα ραντεβού για τον κατ’ οίκον εμβολιασμό, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-14:00, στα παρακάτω τηλέφωνα :
· 6907724367 (ΚΕΠ Υγείας) και 2665028140 (Κέντρο Κοινότητας) καθώς και στο κινητό τηλέφωνο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής & Ψηφιακής Πολιτικής, κας Βασιλικής Τσώτου, 6957778524
· ή στο e-mail: kepygeias@igoumenitsa.gr

Για την καταγραφή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία:
  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Διεύθυνση
  3. Τηλέφωνο
  4. ΑΜΚΑ
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας λαμβάνει ενεργό ρόλο στην Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού των πολιτών κατά της Covid-19 και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων και των κοινωνικά αδύναμων δημοτών.
Read More »
Δήμος Ηγουμενίτσας: Καταγραφή πολιτών για κατ’ οίκον εμβολιασμό Δήμος Ηγουμενίτσας: Καταγραφή πολιτών για κατ’ οίκον εμβολιασμό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας ΗπείρουΜετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Ζωνίδη στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 11.07.2021, συγκροτήθηκε στις 20.07.2021 σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.

Με μυστική ψηφοφορία έγινε ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση του κ. Ζωνίδη για την κατανομή των αξιωμάτων ως εξής:
1. Πρόεδρος Δ.Σ.: Κωνσταντίνος Ζωνίδης του Πέτρου
2. Αντιπρόεδρος Δ.Σ.: Χρήστος Παπαδόγιαννης του Παναγιώτη
3. Γραμματέας Δ.Σ.: Εμμανουήλ Χατζάκης του Νικολάου
4. Ταμίας Δ.Σ.: Σπυρίδων Κυριάκης του Γεωργίου
5. Διευθύνων Σύμβουλος: Ιωάννης Βουγιούκας του Αριστείδη
6. Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος: Βασίλειος Τσουκανέλης του Παναγιώτη
7. Μέλος: Βασίλειος Κολιός του Δημητρίου
8. Μέλος: Ιωάννης Παπαδόπουλος του Νικολάου
9. Μέλος: Θεόδωρος Σαζακλής του Γεωργίου

Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ. της Τράπεζας, μετά από εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 07.07.2021, εξελέγη ο Βλάσιος Παπαχρήστος του Θεοχάρη.
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας το Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε ομόφωνα πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της Τράπεζας.
Read More »
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Συγκέντρωση διαμαρτυρία τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα από την ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Συγκέντρωση διαμαρτυρία τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα από την ΕΛΜΕ ΘεσπρωτίαςΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 μ.μ. , ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ , ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ!
Εν μέσω θέρους, με τα σχολεία κλειστά και μάλιστα μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά λόγω πανδημίας το Υπουργείο Παιδείας φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο με τον παραπλανητικό τίτλο «Αναβάθμιση του σχολείου και ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών». Ενώ η πανδημία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ακολουθεί την ίδια περσινή τακτική αρνούμενη να πάρει μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και την αντιμετώπιση των μαθησιακών και ψυχοκοινωνικών συνεπειών της πανδημίας.

Αντί για μέτρα θωράκισης της υγείας, το Υπουργείο οικοδομεί ένα σχολείο διαφορετικών ταχυτήτων, ένα σχολείο χορηγών, ένα εκπαιδευτικό σύστημα που οξύνει τις μορφωτικές ανισότητες και εντείνει τους φραγμούς στη μόρφωση σε βάρος των πιο αδύναμων μαθητών και μαθητριών. Ιδιωτικοποιεί ακόμα περισσότερο τη Δημόσια Εκπαίδευση.

ΑΠΟΚΡΟΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ Ν/Σ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Εκπαιδευτικοί , μαθητές , γονείς , εργαζόμενοι απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο και να παρθούν τώρα μέτρα για την προετοιμασία της επόμενης σχολικής χρονιάς με βάση τις διεκδικήσεις μας!

Καλούμε την υπουργό, έστω και την ύστατη στιγμή, να μην εφαρμόσει την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις των τμημάτων Γ/θμιας εκπαίδευσης.

TΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ!
Read More »
Συγκέντρωση διαμαρτυρία τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα από την ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας Συγκέντρωση διαμαρτυρία τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα από την ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Γάμος με αέρα… Αργεντινής!

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Ηγουμενίτσα: Γάμος με αέρα… Αργεντινής!Ο Αργεντίνος γκολτζής του Θεσπρωτού Rodrigo Pacheco έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στην Ηγουμενίτσα.

Φαίνεται όμως ότι κι αυτός έχει αγαπήσει την περιοχή καθώς έχει εγκατασταθεί οικογενειακώς. Μάλιστα επέλεξε το Δημαρχείο της πόλης για να ανέβει… τα σκαλιά με την αγαπημένη του Sol Moreno

.

Ο Ροντρίγκο κλέβει τις εντυπώσεις στο γήπεδο, όμως την ημέρα του γάμου τους όλες τις εντυπώσεις έκλεψε η πανέμορφη νύφη.

Και φυσικά το παρανυφάκι

Η αντιδήμαρχος Βάσω Τσώτου που τέλεσε τον γάμο έδωσε τις ευχές της στο ζευγάρι…

Μαζί και οι ευχές των Θεσπρωτών για τη νέα τους ζωή αλλά και για πολλά γκολ στη νέα σεζόν του Θεσπρωτού.

Υπό την καθοδήγηση του σπουδαίου Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Γάμος με αέρα… Αργεντινής! Ηγουμενίτσα: Γάμος με αέρα… Αργεντινής! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Η τρίχα που έγινε τριχιά - Πέρδικα 7/21 | Είμαστε Καλά και Ασφαλείς!

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Η τρίχα που έγινε τριχιά - Πέρδικα 7/21 | Είμαστε Καλά και Ασφαλείς!Τις τελευταίες ημέρες το χωριό μας αντιμετωπίζει μια αύξηση στα κρούσματα του κορωνοϊού για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας. 
Για περισσότερο από ενάμιση χρόνο η τοπική μας κοινωνία άκουγε και έβλεπε στις ειδήσεις για τον Covid-19 χωρίς να έχει εμφανίσει ούτε ένα κρούσμα τοπικά. 
Είναι αλήθεια λοιπόν πως τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν μερικά κρούσματα (και όχι τα υπερβολικά νούμερα που ακούγονται περί εκατοντάδων) τα οποία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται μεταξύ τους. 
Η τοπική κοινωνία και οι ίδιοι οι νοσούντες με παρρησία μίλησαν για την θετικότητα τους, εν αντιθέσει με άλλες τοπικές κοινότητες, και αυτοπεριορίστηκαν με αποτέλεσμα πλέον να μην ακούγονται νέα κρούσματα. Η διόγκωση που προήλθε από στόμα σε στόμα προκάλεσε αρκετά μεγάλο κακό στην τοπική οικονομία.
Η πραγματική εικόνα είναι πως στην Πέρδικα προσέχουμε ακόμη περισσότερο, τηρούμε όλα τα μέτρα, είμαστε ασφαλείς και υγιείς, ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί, όσοι νοσούν και οι επαφές τους είναι σε αυστηρή καραντίνα και νοσούν ελαφριά, και σύντομα ελπίζουμε πως θα ξεπεράσουμε (αν δεν έχει συμβεί ήδη) και αυτή τη «στραβή» που μας έτυχε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι.
Οι παραλίες μας συνεχίζουν να είναι πανέμορφες και έτοιμες να σας υποδεχτούν, ο καιρός υπέροχος και οι υπηρεσίες μας συνεχώς αναβαθμίζονται! 
Σας περιμένουμε για στιγμές χαλάρωσης με ασφάλεια!
Read More »
Η τρίχα που έγινε τριχιά - Πέρδικα 7/21 | Είμαστε Καλά και Ασφαλείς! Η τρίχα που έγινε τριχιά - Πέρδικα 7/21 | Είμαστε Καλά και Ασφαλείς! Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Τη φιλοξενία βρεφών, νηπίων, παιδιών και ΑμεΑ σε Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ «καλύπτει» και το νέο σχολικό έτος το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020»

Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021
Τη φιλοξενία βρεφών, νηπίων, παιδιών και ΑμεΑ σε Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ «καλύπτει» και το νέο σχολικό έτος το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020»Υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη δύο νέες προσκλήσεις της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020 για τη φιλοξενία βρεφών, νηπίων, παιδιών και ΑμεΑ σε Βρεφονηπιακούς – Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ για το σχολικό έτος 2021-2022. Φορέας υλοποίησης και των δύο προσκλήσεων είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.( ΕΕΤΑΑ Α.Ε.).

Πρόκειται για τις προσκλήσεις:
«Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής έτους 2021-2022», δημόσιας δαπάνης 500.000 ευρώ.
Η πράξη αφορά την παροχή σε ωφελούμενα άτομα (γυναίκες και άνδρες που έχουν την επιμέλεια ανηλίκων), θέσης φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών, για το έτος 2021-2022, σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφικούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στην Περιφέρεια Ηπείρου.

«Παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής για ΑμεΑ και παροχή υπηρεσιών δημιουργικής απασχόλησης, ψυχαγωγίας και αναψυχής για ΑμεΑ, έτους 2021-2022», δημόσιας δαπάνης 100.000 ευρώ.
Η πράξη αφορά την παροχή σε ωφελούμενα άτομα (γυναίκες και άνδρες που έχουν την επιμέλεια ανηλίκων), θέσης φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων ΜΕΑ, για το έτος 2021-2022, σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ΜΕΑ στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι προτάσεις - και για τις δύο προσκλήσεις - υποβάλλονται από τις 02/08/2021 και ώρα 08:00 έως τις 31/08/2021 και ώρα 14:00.
Read More »
Τη φιλοξενία βρεφών, νηπίων, παιδιών και ΑμεΑ σε Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ «καλύπτει» και το νέο σχολικό έτος το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» Τη φιλοξενία βρεφών, νηπίων, παιδιών και ΑμεΑ σε Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ «καλύπτει» και το νέο σχολικό έτος το Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021 Rating: 5

Σελίδες