Εκρηκτική η αύξηση στο πληθυσμό των αγριόχοιρων

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022
Εκρηκτική η αύξηση στο πληθυσμό των αγριόχοιρων«Εκρηκτική» χαρακτηρίζει την αύξηση του πληθυσμού των αγριογούρουνων στην Ελλάδα, την τελευταία διετία, ο καθηγητής της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Χρήστος Βλάχος, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα είναι πιο επιτακτική από ποτέ η εκπόνηση μελέτης ολοκληρωμένης διαχείρισης της άγριας πανίδας στη χώρα μας.

Με τη μελέτη αυτή, όπως ανέφερε ο κ. Βλάχος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «θα ανοίξει ο δρόμος για την εφαρμογή προγραμμάτων μείωσης και συγκράτησης του πληθυσμού των αγριογούρουνων συνολικά». Σημείωσε δε, ότι η υλοποίησή της απαιτεί τη συνεργασία των δασικών υπηρεσιών, της θηροφυλακής, των κυνηγών και των επιστημόνων, διευκρινίζοντας ότι θα πρέπει να επικαιροποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Βέβαια, για να είναι πιο αποτελεσματική η διαχείριση του πληθυσμού των αγριογούρουνων στη χώρα μας, ο κ. Βλάχος επισήμανε ότι είναι αναγκαία η χάραξη και η υλοποίηση μιας νέας πολιτικής κυνηγιού, αφού για να μειωθεί ο πληθυσμός των αγριογούρουνων, πρέπει να ελαττωθούν τα αναπαραγόμενα άτομα. «Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εφαρμόζεται ένα σύστημα έντονου κυνηγιού, προτού τα ζώα εισέλθουν σε αναπαραγωγική διαδικασία», εξήγησε.

Έτσι, μπορεί το κυνήγι να μην αποτελεί από μόνο του τη λύση στο πρόβλημα της αύξησης του πληθυσμού των αγριογούρουνων, αλλά σύμφωνα με τον καθηγητή του ΑΠΘ, «το κυνήγι αποτελεί έναν ουσιαστικό παράγοντα θνησιμότητας, που μπορεί αθροιστικά να συμβάλλει καθοριστικά στη συγκράτηση του πληθυσμού του αγριογούρουνου σε πολλές περιπτώσεις».

Πέραν όμως των προαναφερόμενων, για να αναστραφούν οι αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρει στο περιβάλλον η αύξηση του πληθυσμού του αγριογούρουνου, θα πρέπει να εντοπιστούν και να θανατωθούν τα υβρίδια αγριογούρουνα, που αποτελούν και την πλειονότητα, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Ο εντοπισμός των υβριδίων και η θανάτωσή τους, μέχρι και το τελευταίο, είναι μονόδρομος εάν θέλουμε να αποφύγουμε τα τροχαία ατυχήματα με ζώα που διασχίζουν δρόμους, και τις δραματικές ζημιές που προκαλούν στις αγροτικές καλλιέργειες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως υποστήριξε, η αδράνεια που παρατηρείται στο θέμα αντιμετώπισης του προβλήματος με τα αγριογούρουνα, εντείνει τα ήδη οξυμένα προβλήματα που έχουν ανακύψει και που πλέον παρουσιάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο.

Αναφερόμενος στα αίτια αύξησης του πληθυσμού των αγριογούρουνων, ο κ. Βλάχος επισήμανε ότι έχει μικρύνει ο κύκλος αναπαραγωγής τους, καθώς λόγω της κλιματικής αλλαγής οι χειμώνες έγιναν ηπιότεροι, με αποτέλεσμα να γεννούν τρεις φορές ανά δύο χρόνια, έξι με δέκα μικρά, τα οποία μάλιστα επιβιώνουν σε μεγαλύτερο ποσοστό. «Σε αυτό συμβάλλει η ευκολότερη πρόσβαση στην τροφή και η απουσία αρπαγών», πρόσθεσε.

Ένας άλλος παράγοντας που συνέβαλε καθοριστικά στην αύξηση του πληθυσμού των αγριογούρουνων, είναι σύμφωνα με τον καθηγητή του ΑΠΘ, οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο κυνήγι, στο πλαίσιο της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού. Υπενθύμισε δε, ότι ήταν αυτοί οι περιορισμοί που επέτρεψαν τα ζώα αυτά, να κάνουν την είσοδό τους στον αστικό ιστό.
Read More »
Εκρηκτική η αύξηση στο πληθυσμό των αγριόχοιρων Εκρηκτική η αύξηση στο πληθυσμό των αγριόχοιρων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022 Rating: 5

Δωρεά από το Γ.Ν.Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022
Δωρεά από το Γ.Ν.Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου ΗγουμενίτσαςΟ Δήμος Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει το Γ.Ν.Φ ( Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών) για την συλλογή σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό προς το Κοινωνικό Φαρμακείο και για την συνεχή στήριξη σε οτιδήποτε έχουμε χρειαστεί.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Φαρμακείο δέχεται τις προσφορές σε φάρμακα και παραφαρμακευτικό υλικό που δεν χρειάζεστε και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους καθημερινά 7:00 – 15:00 .

Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΑΓ.ΔΟΝΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ( ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ)
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσας
Τηλ.: 2665024245
Φαξ: 2665028888
Read More »
Δωρεά από το Γ.Ν.Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από το Γ.Ν.Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022 Rating: 5

Ορεινή Διάσωση (με αφορμή το τραγικό ατύχημα του Ερμή) - Του Τάσου Βαφειάδη

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022
Ορεινή Διάσωση (με αφορμή το τραγικό ατύχημα του Ερμή) - Του Τάσου ΒαφειάδηΑπό: Βαφειάδης Αναστάσιος, Συνοδός Βουνού (εκπρόσωπος γραφείου Υπαίθριων Δραστηριοτήτων) vafkanast@gmail.com
Θέμα: Ορεινή Διάσωση

Προς:
· Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας info@gscp.gr
· Υπουργείο Τουρισμού maibox@mintour.gr

Κοινοποίηση:
· Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας pr@presidency.gr info@presidency.gr
· Περιφέρεια Ηπείρου periferiarxis@php.gov.gr
· Ελληνικό Σωματείο Αρχηγών Βουνού grmountainleaders@gmail.com
· Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης info@eooa.gr

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομος μπορώ, καθώς η επιστολή μου στηρίζεται πάνω στο τραγικό ατύχημα που συνέβη στο άτυχο παλικάρι,,, 21 ετών την Κυριακή 30/01/22 στα Τζουμέρκα, και ο πόνος είναι ΠΟΛΥ μεγάλος για την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς….
Αξιότιμε Υπουργέ, κύριοι και κυρίες του Υπουργείου Τουρισμού,, θα ήθελα να εκφράσω τα Συγχαρητήρια μου, καθώς ύστερα από πολλά χρόνια (από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου) μεριμνήσατε να διαφημίσετε και να προωθήσετε με πολύ καλό βίντεο (εδώ το καταπληκτικό βίντεο >>>),,,, τον Χειμερινό Τουρισμό στην Ελλάδα,, κάτι που έπρεπε να γίνει από χρόνια, αλλά μην μένουμε στο παρελθόν πλέον, αλλά στο παρών και στο μέλλον…
Ένα βίντεο που ασφαλώς το σκεφτήκατε, το δημιουργήσατε και το προωθήσατε για το καλό της χώρας, για την αύξηση τόσο του εσωτερικού τουρισμού αλλά και βεβαίως του εισερχόμενου τουρισμού…..
Ένα βίντεο που δεν στηρίζετε μόνο στα αξιοθέατα, αλλά σαφώς και στις Υπαίθριες Δραστηριότητες, που στόχος είναι να ψυχαγωγήσει και να διασκεδάσει τον επισκέπτη από την επαφή του με την φύση και την εμπειρία που θα αποκτήσει από αυτήν την δραστηριότητα…..
Όλα καλά μέχρι εδώ……
Όμως,,, έχετε αναλογιστεί,,, πως ότι κάνουμε σε αυτήν την ζωή,,, υπάρχουν και ατυχήματα; Για τα ατυχήματα σε Αστικό Περιβάλλον, στις Εθνικές Οδούς, και σε κάθε σημείο που μπορεί να έχει πρόσβαση το Ασθενοφόρο, θα παραλάβει τον (πολύ)τραυματία….
Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που η πρόσβαση με τροχοφόρο είναι αδύνατη; Για παράδειγμα σε ένα Φαράγγι; ή ένα Ποτάμι 3ου ή 4ου βαθμού Δυσκολίας;
Εδώ σίγουρα θα απαντήσετε ότι θα στείλετε την ΕΜΑΚ….
Και ποιος σας είπε ότι όλα τα στελέχη της ΕΜΑΚ είναι μάχιμα; (αυτό θα συζητηθεί σε 2ο βαθμό)
Τι θα γίνει όμως όταν δεν μπορεί να προσεγγίσει η ΕΜΑΚ τον (πολύ)τραυματία;
Θα στείλετε ελικόπτερο…..
Και εδώ είναι το σημαντικότερο μέρος της επιστολής…..
Υπάρχει στην Ελλάδα Ελικόπτερο με το ανάλογο προσωπικό, σε κρίσιμες περιοχές, όπως πχ τα Ιωάννινα, που να μπορεί να εξυπηρετήσει εντός 1 ώρας ένα συμβάν όπως το τραγικό ατύχημα στα Τζουμέρκα;
Όταν μιλάμε για Ελικόπτερο,,, εννοούμε για Ελικόπτερο Διάσωσης με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, τόσο για την διάσωση αλλά και για την φροντίδα του (πολύ)τραυματία κατά την μεταφορά του στο πλησιέστερο νοσοκομείο….
Διαφημίζεται στο βίντεο για τον χειμερινό τουρισμό, όπως είπα και νωρίτερα, τις Υπαίθριες Δραστηριότητες, οι οποίες δεν γίνονται σε Αστικό Περιβάλλον,,, αλλά σε περιοχές με πρόσβαση ή όχι από τροχοφόρα οχήματα, και αυτό για να λειτουργήσει στο μέγιστο θα πρέπει να οργανωθεί από την βάση η Ορεινή Διάσωση στην Ελλάδα…
Ελπίζω να λάβετε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ την επιστολή μου και να μεριμνήσετε, όπως σε κάθε επείγουσα περίπτωση για τον σχεδιασμό και την δημιουργία της Ορεινής Διάσωσης και μάλιστα με το χαρακτηριστικό όνομα ΕΡΜΗΣ...
Ερμή θα σε θυμόμαστε για πάντα, εκεί που πήγες, στην ψηλότερη κορυφή που ανέβηκες, του Ουρανού…..
Read More »
Ορεινή Διάσωση (με αφορμή το τραγικό ατύχημα του Ερμή) - Του Τάσου Βαφειάδη Ορεινή Διάσωση (με αφορμή το τραγικό ατύχημα του Ερμή) - Του Τάσου Βαφειάδη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022 Rating: 5

Σχεδόν 100 τα σημερινά κρούσματα στη Θεσπρωτία - 727 στην Ήπειρο

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022
Σχεδόν 100 τα σημερινά κρούσματα στη Θεσπρωτία - 727 στην Ήπειρο Αναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 162
ΠΕ Θεσπρωτίας 92
ΠΕ Ιωαννίνων 364
ΠΕ Πρέβεζας 109

Read More »
Σχεδόν 100 τα σημερινά κρούσματα στη Θεσπρωτία - 727 στην Ήπειρο Σχεδόν 100 τα σημερινά κρούσματα στη Θεσπρωτία - 727 στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022 Rating: 5

Συγκρότηση Επιτροπών Περιφερειακού Συμβουλίου - Ποιοι Θεσπρωτοί συμμετέχουν

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022
Συγκρότηση Επιτροπών Περιφερειακού Συμβουλίου - Ποιοι Θεσπρωτοί συμμετέχουνΚατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συγκροτήθηκαν οι Επιτροπές Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης και Κοινωνικών Θεμάτων.

Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου συμμετέχουν οι εξής περιφερειακοί σύμβουλοι:

Τακτικά μέλη:
Σίμου –Τάσιου Αναστασία
Κατέρης Ιωάννης
Ναυρόζογλου Παναγιώτα (Γιώτα)
Γαϊτανίδης Πρόδρομος (Μάκης)
Λάμπρου Αλκιβιάδης
Βαρέλης Δημήτριος
Σπανοπούλου – Σάρρα Ηλιάνα
Φώτης Φώτιος
Σπέγγος Αριστείδης Δημήτριος (Άρης)
Κορωναίος Θεόδωρος
Ριζόπουλος Σπυρίδων
Λιούρης Θεοχάρης
Ζέκα -Πάσχου Κωνσταντίνα
Γαλατάς Ζώης

Αναπληρωματικά μέλη:
1. Γκούμας Αχιλλέας
2. Δηλαβέρη Ρεγγίνα
3. Καλούδης Βασίλειος
4. Πατήλας Κωνσταντίνος
5. Σιαράβας Κωνσταντίνος
6. Παπαχρήστου Βασίλειος
7. Μητροκώστα Παναγιώτα (Γιούλα)
8. Ψαθάς Βασίλειος
9. Τρομπούκης Δημήτριος
10. Ζάψας Γεώργιος
11. Παππάς Δημήτριος
12. Φραγκούλης Παύλος
13. Πρέντζας Γεώργιος
14. Νουτσόπουλος Κων/νος


Στην Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων Περιφέρειας Ηπείρου συμμετέχουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι:

Τακτικά μέλη:
Ματσίρας Χρήστος
Γούσης Χρήστος
Γκαρτζονίκας Ηλίας
Γκούμας Αχιλλέας
Σπυρέλης Μιχήλ
Μητροκώστα Παναγιώτα (Γιούλα)
Ναυρόζογλου Παναγιώτα (Γιώτα)
Τσιάρα Σταυρούλα
Γκίζα Ουρανία (Ράνια)
Λέκκα Χριστίνα
Νάνος Ευστάθιος
Κιτσανού Μαργαρίτα
Πρέντζας Γεώργιος
Γαλατάς Ζώης

Αναπληρωματικά μέλη:
Σίμου – Τάσιου Αναστασία
Βαρέλης Δημήτριος
Καλούδης Βασίλειος
Δηλαβέρη Ρεγγίνα
Γαϊτανίδης Πρόδρομος (Μάκης)
Σιαράβας Κωνσταντίνος
Παπαχρήστου Βασίλειος
Λάμπρου Αλκιβιάδης
Σακαρέλης Δημήτριος
Ζάψας Γεώργιος
Γκαμπρέλας Δημήτριος
Φραγκούλης Παύλος
Κωτσαντής Κωνσταντίνος
Νουτσόπουλος Κωνσταντίνος
Read More »
Συγκρότηση Επιτροπών Περιφερειακού Συμβουλίου - Ποιοι Θεσπρωτοί συμμετέχουν Συγκρότηση Επιτροπών Περιφερειακού Συμβουλίου - Ποιοι Θεσπρωτοί συμμετέχουν Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022 Rating: 5

Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπές από οικίες

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022
Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπές από οικίες


Συνελήφθη το μεσημέρι της 29-01-2022 στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, προηγήθηκε καταγγελία για κλοπή που είχε λάβει χώρα σε διαμέρισμα στην Πρέβεζα και κατά τις αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος στην ταράτσα της πολυκατοικίας και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε η εμπλοκή του συλληφθέντος σε ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής από οικίες, που έγιναν στην Πρέβεζα κατά τον τελευταίο μήνα, από όπου αφαίρεσε χρυσαφικά και χρηματικό ποσό (190) ευρώ.

Σε αγροτεμάχιο στην πόλη της Πρέβεζας και σε σημείο όπου τα είχε αποκρύψει ο κατηγορούμενος, εντοπίστηκαν τα χρυσαφικά που είχε αφαιρέσει σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, αξίας -2.000- ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα και σε κοντινό σημείο βρέθηκε και κατασχέθηκε κουτί με -1.600- αλβανικά λεκ και κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -200- ευρώ και χρυσό δαχτυλίδι, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Read More »
Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπές από οικίες Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπές από οικίες Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022 Rating: 5

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην «FOOD EXPO 2022»

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην «FOOD EXPO 2022»Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να συμμετάσχει στην μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη «FOOD EXPO 2022» την περίοδο 12-14/03/2022 στην Αθήνα στο Metropolitan Expo.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους να παραστούν το αργότερο ως τις 07-02-2022 στo e-mail: s.fouki@php.gov.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο 26510-87151 (κ. Σοφία Φούκη).
Read More »
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην «FOOD EXPO 2022» Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην «FOOD EXPO 2022» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022 Rating: 5

Οι καλύτερες πλατφόρμες για διαδικτυακό τζόγο στην Ελλάδα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022
Οι καλύτερες πλατφόρμες για διαδικτυακό τζόγο στην Ελλάδα Τα διαδικτυακά καζίνο γίνονται όλο και πιο δημοφιλή μέρα με τη μέρα. Ο κόσμος στρέφεται όλο και περισσότερο στον διαδικτυακό τζόγο, καθώς παρέχει την ίδια ευχαρίστηση και ενθουσιασμό με το να παίζεις σε ένα πραγματικό καζίνο.

Αλλά για να παίξετε αυτά τα διαδικτυακά καζίνο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παίζετε σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι παίζετε σε ασφαλές περιβάλλον. Μπορείτε να ελέγξετε πολλές καζινο online ιστοσελίδες καζίνο που προσφέρουν ένα αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον.

Εάν είστε νέος στον διαδικτυακό τζόγο, έχουμε μια λίστα με τις καλύτερες πλατφόρμες για να παίξετε διαδικτυακά καζίνο στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα στη Μεσόγειο Θάλασσα και συνορεύει με την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Μακεδονία και την Κύπρο. Πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Αθήνα και επίσημη γλώσσα η ελληνική.

Η Ελλάδα έχει μια πλούσια κουλτούρα και τα τυχερά παιχνίδια είναι ένα μεγάλο μέρος αυτής της κουλτούρας.

Έτσι, αν θέλετε να απολαύσετε τα διαδικτυακά καζίνο, θα θέλετε να παίξετε στην καλύτερη πλατφόρμα.

Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου θα εξερευνήσει τις καλύτερες πλατφόρμες για να παίξετε διαδικτυακά καζίνο στην Ελλάδα.
Λογισμικό καζίνο - Τα βασικά:

Πρώτα πρέπει να μάθετε τι λογισμικό χρησιμοποιεί το διαδικτυακό καζίνο. Το λογισμικό θα καθορίσει τι είδους παιχνίδια προσφέρουν και πώς τα προσφέρουν.

Το πιο δημοφιλές λογισμικό καζίνο ονομάζεται Microgaming. Αυτό το λογισμικό θεωρείται ότι είναι το καλύτερο διαθέσιμο λογισμικό. Υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και πολλοί το εμπιστεύονται.

Αλλά το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη λογισμικού και μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο και να παίξετε.

Υπάρχουν και άλλες επιλογές λογισμικού, όπως NetEnt, Rival, Playtech και Evolution Gaming.
Ασφάλεια- Η σημασία του να είσαι ασφαλής:

Τα τυχερά παιχνίδια είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση και μπορεί να χάσεις τις οικονομίες σου, να χάσεις το σπίτι σου ή ακόμα και να χάσεις τη δουλειά σου. Ενώ ορισμένες χώρες έχουν αυστηρούς νόμους κατά του τζόγου, άλλες δεν έχουν κανέναν περιορισμό. Αν σκοπεύετε να παίξετε online, θα θέλετε να μάθετε τους νόμους περί τυχερών παιχνιδιών στη χώρα σας.

Τα περισσότερα διαδικτυακά καζίνο έχουν μια ενότητα αφιερωμένη στη χώρα προέλευσής τους. Εδώ μπορείτε να μάθετε εάν είναι αδειοδοτημένα και ρυθμισμένα και τι είδους περιορισμούς έχουν.

Αν πρόκειται να παίξετε στο διαδίκτυο, πρέπει να μάθετε τους κανόνες πριν ξεκινήσετε. Για παράδειγμα, πολλές χώρες επιτρέπουν στους παίκτες να παίζουν δωρεάν, ενώ άλλες απαγορεύουν αυτήν την πρακτική.
Επιλογές πληρωμής - Bitcoin vs. Πιστωτική κάρτα

Εάν αναρωτιέστε τι είναι καλύτερο, Bitcoin ή πιστωτικές κάρτες, είμαι εδώ για να σας πω ότι και οι δύο είναι βιώσιμες επιλογές. Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Οι πιστωτικές κάρτες έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών με σχεδόν οποιοδήποτε ΑΤΜ παγκοσμίως. Επίσης, δεν χρειάζεται να περιμένετε για να ολοκληρωθεί μια τραπεζική μεταφορά.

Ωστόσο, οι πιστωτικές κάρτες συνοδεύονται από χρεώσεις, οι οποίες είναι συνήθως αρκετά υψηλές. Έτσι, εάν δεν θέλετε να πληρώσετε βαριές τιμές, θα πρέπει να εξετάσετε το Bitcoin.
Προγράμματα μπόνους: Τι είναι αυτό για εσάς;

Τα διαδικτυακά καζίνο έχουν να κάνουν με τους παίκτες να εγγραφούν μαζί τους και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι με ένα μπόνους. Όταν ένας παίκτης καταθέτει χρήματα στον λογαριασμό του, του δίνεται ένα συγκεκριμένο ποσό δωρεάν μάρκες για χρήση.

Μπόνους χωρίς κατάθεση, μπόνους κατάθεσης αντιστοίχισης ή μπόνους αντιστοίχισης κατάθεσης είναι όλες οι επιλογές για την προσφορά.

Είναι δυνατό να λάβετε δωρεάν μάρκες χωρίς να χρειάζεται να βάλετε δικά σας χρήματα στο παιχνίδι με μπόνους χωρίς κατάθεση. Υπάρχουν δύο τύποι μπόνους αγώνα: αυτά που προσφέρουν ένα ποσοστό της κατάθεσής σας και αυτά που προσφέρουν σταθερό αριθμό δωρεάν μαρκών.

Η απόκτηση 100% αντιστοιχίας στην αρχική σας κατάθεση είναι η ωραιότερη πτυχή ενός μπόνους αντιστοίχισης κατάθεσης. Καταθέστε 100€ και λάβετε 100€ στον λογαριασμό σας δωρεάν.


Ζωντανή συνομιλία - Πλεονέκτημα εξυπηρέτησης πελατών

Στον σημερινό σύγχρονο κόσμο, το πλεονέκτημα εξυπηρέτησης πελατών είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση. Παρόλο που η ζωντανή συνομιλία είναι ένα πλεονέκτημα εξυπηρέτησης πελατών, δεν χρησιμοποιείται πάντα από τις καλύτερες εταιρείες. μπορεί να είναι αναπόσπαστο σε οποιαδήποτε επιχειρηματική στρατηγική.

Όταν ένας πελάτης χρειάζεται βοήθεια, τη θέλει γρήγορα και τη θέλει με τρόπο που να μπορεί να συνδεθεί με ένα ζωντανό άτομο. Εάν μπορείτε να παρέχετε την ίδια εμπειρία, θα κερδίσετε τη φήμη ότι είστε μια καλή εταιρεία για να συνεργαστείτε.
Responsive Gaming- Αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία σας Τα

διαδικτυακά καζίνο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να παίξουν από την άνεση του σπιτιού τους—το παιχνίδι εν κινήσει είναι ανάγκη για μερικούς ανθρώπους. Το να παίξετε σε ένα διαδικτυακό καζίνο μπορεί να είναι δύσκολο εάν δεν έχετε αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Ως αποτέλεσμα της προόδου της τεχνολογίας, μπορούμε πλέον να παίζουμε στα διαδικτυακά καζίνο που προτιμάμε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Τα καζίνο προσαρμοσμένα για φορητές συσκευές είναι το καλύτερο μέρος. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε κανένα από τα αγαπημένα σας παιχνίδια εάν έχετε αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε λήψη του καζίνο στο τηλέφωνο ή το tablet σας και στη συνέχεια να παίξετε αμέσως. Εναλλακτικά, μπορείτε ακόμη και να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες τοποθεσίας GPS της κινητής συσκευής σας για να παίξετε.

Εν ολίγοις, αν θέλετε να παίξετε διαδικτυακά καζίνο εν κινήσει, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη πλατφόρμα για τη δουλειά.
Online Gaming- Από υπολογιστή σε Mac έως iPhone και Android:

Όσο καταπληκτική και αν είναι η σημερινή τεχνολογία, μπορούμε να παίξουμε διαδικτυακά παιχνίδια σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή θέλουμε. Μπορείτε να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια από την άνεση του σπιτιού σας, ανεξάρτητα από το αν έχετε υπολογιστή, Mac, iPhone ή Android.

Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε αυτά τα παιχνίδια από οπουδήποτε στον κόσμο, ώστε να μπορείτε να πάρετε τα αγαπημένα σας μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Με λίγα λόγια, το διαδικτυακό gaming δεν έχει όρια. Εφόσον έχετε μια εξελιγμένη σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να παίξετε από την άνεση του σπιτιού σας ή σχεδόν από οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία.

Αυτός είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να γνωρίσετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο, επειδή πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν τον διαδικτυακό τζόγο.

Κοινωνικά τυχερά παιχνίδια - Το επόμενο μεγάλο πράγμα:

Οι άνθρωποι βρίσκονται συχνά να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες. Εκτός από τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να παραμένουμε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, τα χρησιμοποιούμε επίσης για να εκφράσουμε τις ιδέες και τις απόψεις μας με άλλους.

Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να διασκεδάσεις. Το να συναντάτε μοναδικά άτομα, να διασκεδάζετε με τους φίλους σας, ακόμα και να περνάτε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας, όλα μπορούν να επιτευχθούν μέσω του κοινωνικού παιχνιδιού.

Πέρα από το ότι είναι μια καταπληκτική μέθοδος για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, τα διαδικτυακά παιχνίδια είναι επίσης ένας φανταστικός τρόπος για να γνωρίσετε τα κορυφαία διαδικτυακά καζίνο.

Χρησιμοποιήστε την καλύτερη πλατφόρμα εάν πρόκειται να παίξετε παιχνίδια καζίνο στο διαδίκτυο.
Παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο: The Next In Gaming Evolution:

Σήμερα, τα διαδικτυακά καζίνο φέρνουν επανάσταση στον τρόπο που παίζουμε και μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Μπορείτε να παίξετε διαδικτυακά καζίνο σε πραγματικό χρόνο, κάτι που είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Όταν παίζετε διαδικτυακά καζίνο σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε τίποτα.

Με λίγα λόγια, μπορείτε να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε. Μπορείτε επίσης να παίξετε τα παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους σας και μπορείτε να τα κάνετε όλα χωρίς να βγείτε έξω από το σπίτι σας.

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο, γι' αυτό τόσο πολλοί άνθρωποι αγαπούν τα διαδικτυακά παιχνίδια.
Συμπέρασμα:

Όπως μπορείτε να δείτε, ο κόσμος του διαδικτυακού τζόγου επεκτείνεται ραγδαία και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Ελλάδα, όπου τα διαδικτυακά καζίνο κερδίζουν δημοτικότητα.

Ενώ πολλοί παίκτες προτιμούν να παίζουν σε επίγεια καζίνο, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση να παίζουν online. Εάν ενδιαφέρεστε να εισέλθετε στην επιχείρηση διαδικτυακού καζίνο, η ελληνική αγορά είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Τα διαδικτυακά καζίνο στην Ελλάδα προσφέρουν στους πελάτες τους ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, όπως μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και γενναιόδωρα κίνητρα.

Τα διαδικτυακά καζίνο γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, επομένως πρέπει να ξέρετε τι να αναζητάτε όταν κάνετε μια επιλογή.
Read More »
Οι καλύτερες πλατφόρμες για διαδικτυακό τζόγο στην Ελλάδα Οι καλύτερες πλατφόρμες για διαδικτυακό τζόγο στην Ελλάδα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022 Rating: 5

66 θετικά rapid tests στη Θεσπρωτία

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022
66 θετικά rapid tests στη Θεσπρωτία


Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν 157 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 65 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 27.433 rapid test και ανευρέθηκαν 3.094 θετικά (11.28%). Από τις 3.094 περιπτώσεις, οι 1.585 αφορούν άνδρες και οι 1.509 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 30.82 έτη

ΓΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
101 rapid test με 11 θετικά (10.89%) αφορούν σε 1 άνδρα και 10 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 48 έτη

ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
57 rapid test με 3 θετικά (5.26%) αφορούν σε 2 άνδρες και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 57 έτη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
467 rapid test με 52 θετικά (11.13%) αφορούν σε 25 αγόρια και 27 κορίτσια με διάμεση ηλικία τα 15 έτη
Read More »
66 θετικά rapid tests στη Θεσπρωτία 66 θετικά rapid tests στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022 Rating: 5

Β. Γιόγιακας για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο: «Πιο γρήγορες διαδικασίες, με ευκαιρίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες»

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022
Β. Γιόγιακας για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο: «Πιο γρήγορες διαδικασίες, με ευκαιρίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες»Η ανάπτυξη της περιφέρειας, οι ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών και η ειδική μέριμνα για τους νέους επιχειρηματίες είναι τέσσερα από τα χαρακτηριστικά του νέου Αναπτυξιακού Νόμου τα οποία υπογράμμισε ο Βασίλης Γιόγιακας κατά τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα κατώτατα όρια των δαπανών με τα οποία ενισχύονται οι επιχειρήσεις - 100 χιλιάδες ευρώ για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις και τις 50.000 για τους συνεταιρισμούς και τις ομάδες παραγωγών – καθώς και στην πρόβλεψη ειδικού καθεστώτος ενίσχυσης για νέους που ιδρύουν επιχείρηση για πρώτη φορά σε κλάδους όπως η παραγωγή και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων, η αλιεία, η υδατοκαλλιέργεια, η εφοδιαστική αλυσίδα. Τόνισε επίσης ότι με τον νέο Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων, που η Κυβέρνηση κατάφερε να εγκριθεί ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις μηνών, τα μέγιστα ποσοστά ενίσχυσης για τη Θεσπρωτία και την Ήπειρο αυξάνονται από το 2022 ενώ προβλέπονται ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά για επιχειρηματικά σχέδια σε ορεινές ή και παραμεθόριες περιοχές. «Παρά τις έκτακτες συνθήκες και τις δυσκολίες συνεχίζουμε, με σχέδιο, με μέθοδο, να βάζουμε τις βάσεις για περισσότερες δουλειές, υψηλότερα εισοδήματα, για μια καλύτερη ζωή για τους πολλούς!», υπογράμμισε ο Βασίλης Γιόγιακας κλείνοντας την ομιλία του. 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:
Κυρίες και κύριοι υπουργοί,
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Είναι νομίζω χρήσιμο να θυμόμαστε ότι ο αναπτυξιακός νόμος είναι ένα εργαλείο πολιτικής.
Ένα εργαλείο με το οποίο δίνονται κίνητρα για να αυξηθούν οι ιδιωτικές επενδύσεις.
Για να αυξηθεί το παραγωγικό κεφάλαιο και κατά συνέπεια η παραγωγικότητα της εργασίας.
Που θα επιτρέψει στην οικονομία μας να πετύχει μια ανοδική σπείρα απασχόλησης, ανάπτυξης και, τελικά, ευημερίας των πολλών.
Πώς θα ενισχυθεί η παραγωγικότητα;
Με σταδιακή αύξηση των εξαγωγών και, ειδικότερα, των εξαγωγών προϊόντων.
Με περισσότερες μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και με πιο ισχυρές μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις.
Με περισσότερες επενδύσεις των επιχειρήσεων σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό.
Με νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες σε τομείς που έχουν υψηλή ζήτηση και σε αγορές του εξωτερικού, στη μεταποίηση, τη γεωργία, την παραγωγή ενέργειας, την ψηφιακή τεχνολογία.
Αυτή, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι η στρατηγική της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη.
Αυτή τη στρατηγική μας έχει εμπιστευθεί να κάνουμε πράξη η ελληνική κοινωνία!
Και αυτή τη στρατηγική υπηρετεί ο νέος αναπτυξιακός νόμος!

Ένας νόμος για την ανάπτυξη της περιφέρειας.
Που λαμβάνει υπόψη τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Που συντομεύει και απλουστεύει τις διοικητικές διαδικασίες.
Και που φροντίζει ειδικά τους νέους επιχειρηματίες.
Πρώτα απ’ όλα, το νέο πλαίσιο αναγνωρίζει την ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να καινοτομήσουν, να διαφοροποιηθούν, να επεκταθούν.
Προβλέποντας ένα πολύ ρεαλιστικό, ελάχιστο ύψος δαπανών που επιλέγονται προς ενίσχυση, στις 100 χιλιάδες ευρώ για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις και τις 50.000 για τα αγροτικά σχήματα, όπως οι συνεταιρισμοί και οι ομάδες παραγωγών.
Υπάρχουν 13 διαφορετικές κατηγορίες ένταξης στον αναπτυξιακό νόμο, τα λεγόμενα καθεστώτα ενίσχυσης - το κάθε ένα με τον δικό του προϋπολογισμό – κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες ενίσχυσης και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Μάλιστα στον νέο Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων 2022-2027 τα ποσοστά ενίσχυσης που προβλέπονται για τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις είναι αυξημένα κατά περίπου 20%.

Μια μεγάλη υπόσχεση του νέου νόμου, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι να μειώσει τη γραφειοκρατία.
Γνωρίζουμε όλοι μας - και τις ανέφερε και ο κύριος Παπαθανάσης – πόσο χρειαζόταν να περίμενε ένας επενδυτής για να αξιολογηθεί η αίτησή του προκειμένου να ενταχθεί στους προηγούμενους αναπτυξιακούς νόμους.
Πόσο περίμενε για να ελεγχθεί η ολοκλήρωση της επένδυσής του, και πόσο περίμενε ή και ακόμα περιμένει για να πάρει το υπόλοιπο της ενίσχυσης, καιρό αφότου έχει ξεκινήσει να λειτουργεί η επένδυση.
Όπως γνωρίζουμε ότι τα γραφειοκρατικά εμπόδια ήταν ένας βασικός λόγος που ο προηγούμενος αναπτυξιακός νόμος δεν κινητοποίησε το αναμενόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Σωστά, λοιπόν, στο νέο πλαίσιο μειώνεται το διοικητικό βάρος, μειώνονται οι διοικητικές διαδικασίες ενώ αυξάνονται οι ανθρώπινοι πόροι, με εξωτερικούς εμπειρογνώμονες και ειδικούς.
Με το ειδικό πληροφοριακό σύστημα τυποποιείται η διαδικασία σε όλα τα στάδια, εξασφαλίζοντας απόλυτη διαφάνεια και καλύτερη εξυπηρέτηση.
Μειώνονται οι χρόνοι για την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων, στις 30 για την άμεση αξιολόγηση και στις 45 ημέρες για τη συγκριτική αξιολόγηση.
Δίνονται επιλογές ως προς τους φορείς και τους επαγγελματίες οι οποίοι θα κάνουν την αξιολόγηση και τον έλεγχο υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων.

Ένα τρίτο χαρακτηριστικό του νέου αναπτυξιακού νόμου που αξίζει να συγκρατήσουμε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι η έμφαση στη νέα επιχειρηματικότητα!
Με την πρόβλεψη ειδικού καθεστώτος ενίσχυσης για νέες και νέους που επενδύουν και επιχειρούν για πρώτη φορά.
Στην πρωτογενή παραγωγή, στη μεταποίηση αγροτικών και άλλων προϊόντων, στην αλιεία, στην υδατοκαλλιέργεια, στην έρευνα και εφαρμοσμένη καινοτομία, στον ψηφιακό και τον τεχνολογικό μετασχηματισμό, στην εφοδιαστική αλυσίδα.
Και με ποσοστό ενίσχυσης για τις επιλέξιμες δαπάνες που φτάνει το 100% του ποσοστού του Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων.
Μέσα σε αυτές θα χρηματοδοτείται η κάλυψη επιχειρηματικού κινδύνου, με επιδότηση του επιτοκίου δανείων μειωμένης εξασφάλισης ή των εξόδων ασφάλισης των δανείων υψηλού κινδύνου, καθώς και οι δαπάνες εκκίνησης για τις νεοσύστατες και υπό ίδρυση μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Κοντά σε αυτά, στη στήριξη του νέου επιχειρείν, στη μείωση της γραφειοκρατίας και στις ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ας σημειώσουμε και κάτι ακόμα:
Ότι με τον νέο Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων, που η Κυβέρνηση κατάφερε να εγκριθεί ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις μηνών, δίνονται ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα για επενδύσεις στην περιφέρεια.
Τα μέγιστα ποσοστά ενίσχυσης σε 12 περιφέρειες της χώρας μας με ΑΕΠ κάτω από το 75% του μέσου ευρωπαϊκού όρου, αυξάνονται από 5% έως και 25%.
Ενδεικτικά στη Θεσπρωτία και στην Ήπειρο, το «ταβάνι» των επενδυτικών ενισχύσεων πηγαίνει στο 50% για τις μεγάλες επιχειρήσεις, 60% για τις μεσαίες και 70% για τις μικρές.
Ποσοστό που μπορεί υπό προϋποθέσεις να πάει ένα ακόμα 10% για κάθε κατηγορία επιχείρησης.
Λαμβάνεται επίσης ειδική μέριμνα ώστε τα επενδυτικά σχέδια σε ορεινές ή και παραμεθόριες περιοχές καθώς και σε νησιά με λιγότερους από τρεις χιλιάδες εκατό κατοίκους, να επιχορηγούνται με το μεγαλύτερο προβλεπόμενο ποσοστό ενίσχυσης που δίνει ο Περιφερειακός Χάρτης Ενισχύσεων.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Ο νέος αναπτυξιακός νόμος υπόσχεται να είναι πιο ελκυστικός και πιο αποτελεσματικός από τους προκατόχους του.
Γιατί είναι πιο φιλικός για τον επενδυτή.
Γιατί δίνει αυξημένες ενισχύσεις και περιλαμβάνει νέες δυναμικούς κλάδους της οικονομίας.
Γιατί στηρίζεται σε διαφορετικές πηγές χρηματοδότησης, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, στα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία, στο Ταμείο Ανάκαμψης, σε πόρους άλλων επενδυτικών ή χρηματοπιστωτικών οργανισμών.
Και κυρίως, γιατί βασίζεται και ταυτόχρονα συμβάλει στους στόχους του αναπτυξιακού σχεδιασμού της χώρας μας.
Παρά τις έκτακτες συνθήκες και τις δυσκολίες συνεχίζουμε, με σχέδιο, με μέθοδο, να βάζουμε τις βάσεις για περισσότερες δουλειές, υψηλότερα εισοδήματα, για μια καλύτερη ζωή για τους πολλούς!
Read More »
Β. Γιόγιακας για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο: «Πιο γρήγορες διαδικασίες, με ευκαιρίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες» Β. Γιόγιακας για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο: «Πιο γρήγορες διαδικασίες, με ευκαιρίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022 Rating: 5

Σελίδες