Νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση στην είσοδο της Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022
Νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση στην είσοδο της Ηγουμενίτσας


Νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση αποφασίστηκε στην είσοδο της Ηγουμενίτσας, ώστε να εξυπηρετηθούν οι εργασίες κατασκευής του νέου δρόμου.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία διεξάγεται και για τις δύο κατευθύνσεις, από την αριστερή πλευρά του δρόμου, όπως βγαίνεις από την πόλη της Ηγουμενίτσας.

Και οι δύο κυκλικοί κόμβοι (Νέα Σελεύκειας και Οικισμού Εθνικής Αντίστασης) λειτουργούν κανονικά.

Επομένως οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις σημάνσεις της τροχαίας.Read More »
Νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση στην είσοδο της Ηγουμενίτσας Νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση στην είσοδο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022 Rating: 5

Στην εθνική ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη η Ναταλία Μπέση

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022
Στην εθνική ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη η Ναταλία ΜπέσηΤο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών θα γίνει το Σάββατο (5/3) στην Κωνσταντινούπολη.
Πρόκειται για μια από τις τελευταίες αγωνιστικές ευκαιρίες που θα έχουν οι αθλητές και αθλήτριες, που διεκδικούν μια θέση στην Ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα από ομάδα 38 αθλητών και αθλητριών, που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν εικόνες και εμπειρίες από μια διεθνή διοργάνωση.
Η αποστολή μας θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ

Γυναίκες
60 μ.: Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ), Μαρία Γάτου (ΠΑΟΚ)
400 μ.: Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ), Μαρίτα Αργυρού (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)
800 μ.: Κατερίνα Κουτλή (ΓΣ Ηλιούπολης)
1.500 μ.: Ανθή Κυριακοπούλου (ΠΑΟ)
3.000 μ.: Αναστασία Μαρινάκου (ΠΑΟ)
60 μ. εμπ.: Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος), Αναΐς Καραγιάννη (ΑΕΚ)
Ύψος: Ελευθερία Χριστογεώργου (ΓΣ Κηφισιάς), Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς)
Επί κοντώ: Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων), Ελίνα Φλώρου- Δημητριάδου (ΓΣ Κηφισιάς)
Μήκος: Βασιλική Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ), Ναταλία Μπέση (Πρωτέας Ηγουμενίτσας)
Τριπλούν: Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος)
Σφαιροβολία: Μαρία Μαγκούλια (ΕΝ. Καζώνη- Κάλυμνος 2000)
4Χ400 μ.: Φέρρα, Αργυρού, Κουτλή, Κυριακοπούλου

Άνδρες
60 μ.: Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων), Δημήτρης Χρυσάφης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας)
400 μ.: Γιάννης Ντέτσικας (ΑΟ Ρόδου), Χαρίδημος Ξενιδάκης (Σητειακός)
800 μ.: Γιώργος Ματζαρίδης (ΑΣ Ν. Ορεστιάδας), Χρήστος Κοτίτσας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας)
1.500 μ.: Ανδρέας Δημητράκης (Πανναξιακός ΑΟ), Παναγιώτης Πετρουλάκης (ΓΑΣ Ιλισσός)
3.000 μ.: Μάρκος Γκούρλιας (Πανναξιακός ΑΟ), Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας)
60 μ. εμπ.: Γιάννης Καμαρινός (ΑΣ Ολυμπιακή Δομή 2004), Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας)
Ύψος: Γρηγόρης Χάσος (ΓΕ Φλώρινας), Αντώνης Μέρλος (ΠΑΟΚ)
Επί κοντώ: Πέτρος Χατζίου (ΟΣΦΠ), Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης)
Μήκος: Βασίλης Μαρτινάκης (ΓΣ Σέρρες 93), Αντώνης Στυλιανίδης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας)
Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ), Νικόλας Ανδρικόπουλος (Αμεινίας Μεσογείων)
Σφαιροβολία: Λευτέρης Λαμπίδης (ΠΑΟΚ)
4Χ400 μ.: Ντέτσικας, Ξενιδάκης, Ματζαρίδης, Κοτίτσας
Read More »
Στην εθνική ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη η Ναταλία Μπέση Στην εθνική ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη η Ναταλία Μπέση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022 Rating: 5

Επίσκεψη του Γιάννη Γόγολου στη Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022
Επίσκεψη του Γιάννη Γόγολου στη Δ.Ε.Υ.Α. ΗγουμενίτσαςΣήμερα Τρίτη 1η Μαρτίου 2022, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κοτζαπαναγιώτου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Η.
Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη, κατόπιν αιτήματος του κ. Γόγολου και άμεσης ανταπόκρισης της διοίκησης της Επιχείρησης.
Στην ωριαίας διάρκειας συνάντηση, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Μήτση και τον Διευθυντή κ. Γεωργόπουλο για θέματα που άπτονται της λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α.Η.
Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία μιας ζωτικής σημασίας υπηρεσίας του Δήμου για τους πολίτες, η στρατηγική και η προοπτική εξέλιξης της Εταιρείας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Όπως και η αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας για τη λειτουργία των αντλιοστασίων .
Επίσης όπως επισήμανε ο κ.Γόγολος για τις εντάξεις των νέων έργων σε προγράμματα χρηματοδότησεις, να συνεχίσει με νέες μελέτες να είμαστε έτοιμοι να κατατεθούν σε όποιο πρόγραμμα χρηματοδότησεις ανοίγει, σε αυτό το σημείο συνεχάρη τη Διοίκηση και τους εργαζομένους για την συνεισφορά τους στις νέες εντάξεις.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης απο τα Νομικά πρόσωπα και υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας θα συνεχιστεί από αντιπροσωπεία της Παράταξης στο άμεσο χρονικό διάστημα.
Read More »
Επίσκεψη του Γιάννη Γόγολου στη Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας Επίσκεψη του Γιάννη Γόγολου στη Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022 Rating: 5

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022
Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Δήμο ΗγουμενίτσαςΟ Δήμος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το Παράρτημα Καναλλακίου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συμμετέχει στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, με χορηγό την εταιρεία «ESTEE LAUDER».
Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο, υπολογίζεται γύρω στις 7.500.
Παρόλη την υψηλή συχνότητά της, η ασθένεια απειλεί ολοένα και λιγότερο τη ζωή και την ποιότητά της, τόσο εξαιτίας των σημαντικών προόδων της ιατρικής επιστήμης που οδήγησαν σε πιο αποτελεσματικές και περισσότερο εξατομικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις, όσο και γιατί ο αριθμός των γυναικών που υποβάλλονται σε προληπτικές εξετάσεις συνεχώς αυξάνει, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεται ο καρκίνος σε πρώιμα στάδια, σε χρόνο δηλαδή που οι θεραπείες είναι πιο αποτελεσματικές και μπορεί να οδηγήσουν στην ίαση.
Η καλύτερη εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού είναι η μαστογραφία. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία μειώνει τη θνησιμότητα από την ασθένεια, σε ποσοστό που φτάνει το 30%. Η εξέταση είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η μονάδα μαστογράφου της Ε.Α.Ε, συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης, θα βρίσκεται την Κυριακή 13 Μαρτίου και τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον» στην Ηγουμενίτσα.

Τηλέφωνα για ραντεβού 2665028140 και 6907724367 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-13:00). Τα ραντεβού θα κλείνονται από 21 Φλεβάρη, με σειρά προτεραιότητας.

Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο:
· Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.
· Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
· Να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
· Να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο 3 ημέρες πριν – 5 ημέρες μετά).

Προσπάθειά μας είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατό περισσότερες Ελληνίδες και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν.
Read More »
Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Δήμο Ηγουμενίτσας Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στο Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022 Rating: 5

Δωρεά από την alfa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022
Δωρεά από την alfa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΗγουμενίτσαςΟ Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί την βιομηχανία προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης Alfa για την μεγάλη προσφορά κατεψυγμένων προϊόντων καθώς και για τη συνεχή στήριξη της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.
Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Αγίου Δονάτου (έναντι Πυροσβεστικής),
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Read More »
Δωρεά από την alfa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από την alfa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2022 Rating: 5

Σελίδες