Εγκατάσταση εκπαιδευτικού σεισμογράφου στο ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017

Εγκατέστησα πριν λίγες ημέρες έναν D.I.Y. εκπαιδευτικό σεισμογράφο στο εργαστήριο του ΕΚΦΕ στην Ηγουμενίτσα.
Ο σεισμογράφος λίγο πριν την εγκατάστασή του
Πρόκειται για μια παραλλαγή του ερασιτεχνικού σεισμογράφου TC-1, για την κατασκευή του οποίου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ.
Η κατασκευή του ξεκίνησε με την αγορά ενός κιτ από την εταιρία MindSets.
To kit σεισμογράφου της Mindsets
Από το κιτ κράτησα μόνο το πηνίο με τη βάση του, το ελατήριο, τους μαγνήτες νεοδυμίου και το χαλκοσωλήνα που χρησιμεύει για την απόσβεση των ταλαντώσεων. 
Λεπτομέρεια της κατασκευής
Το από εύκαμπτο πλαστικό περίβλημα του κιτ αντικαταστάθηκε από συμπαγή ξύλινη (μελαμίνη) κατασκευή. Στο κιτ δεν περιλαμβάνεται το σύστημα ψηφιοποίησης των σημάτων, που αποτελείται από έναν ενισχυτή πολύ χαμηλού θορύβου και ένα Arduino.
Το κύκλωμα του ενισχυτή χαμηλού θορύβου
Ο ενισχυτής σήματος του σεισμογράφου βασίζεται στον τελεστικό ενισχυτή LT1677 της Linear Technologies. Για τη συναρμολόγηση του κυκλώματος κατασκεύασα κατάλληλη πλακέτα η οποία «κουμπώνει» πάνω στον (κινέζικο κλώνο)  Arduino. Το λογισμικό για τον Arduino κυκλοφορεί ελεύθερα  στο Internet
Το σύστημα ψηφιοποίησης του σήματος του σεισμογράφου
Η καταγραφή και επεξεργασία του σήματος γίνεται με τη βοήθεια του ελεύθερου λογισμικού jAmaseis που «τρέχει» σε υπολογιστή στον οποίο μέσω καλωδίου USB συνδέεται ο σεισμογράφος.
Το ολοκληρωμένο σύστημα του σεισμογράφου
Στις λίγες ημέρες των δοκιμών του σεισμογράφου, κατέγραψε:
  • Το σεισμό των 2.9R 15χμ νοτιοδυτικά της Κόνιτσας στις  17-9-2017
  • Το σεισμό των 4.3R 24χμ βορειοανατολικά της Αλοννήσου στις 17-9-2017
  • Το σεισμό των 4R 49χμ βόρεια της Κέρκυρας στις 18-9-2017
  • Το σεισμό των 2.3R 19χμ νότια-νοτιοανατολικά της Κοζάνης στις 19-9-2017
  • Το σεισμό των 3.9R 18χμ δυτικά της Κορίνθου στις 20-9-2017
  • Το σεισμό των 4R 21χμ νότια της Ζακύνθου στις 28-9-2017
  • Το σεισμό των 3.4R 32χμ βόρεια-βορειοανατολικά της Κέρκυρας στις 29-9-2017
Κατέγραψε επίσης ένα ασθενέστατο σήμα που σχετίζεται με το σεισμό των 7.1R στο Μεξικό.
Read More »
Εγκατάσταση εκπαιδευτικού σεισμογράφου στο ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας  Εγκατάσταση εκπαιδευτικού σεισμογράφου στο ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017 Rating: 5

Αλλαγή σκυτάλης απο Μπολότση σε Βέρμπη στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας Παραμυθιάς

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017

Μετά και τις αρχαιρεσίες της ΔΗΜ.ΤΟ του Δήμου Σουλίου, νέα πρόεδρος της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει η δικηγόρος Βέρα Βέρμπη.

Οι εκλογές είχαν πραγματοποιηθεί όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα τον Απρίλιο του 2016, ωστόσο προέκυψε η απόλυτη ισοπαλία αφού αμφότεροι Μπολότσης και Βέρμπη έλαβαν από 204 ψήφους.

Ετσι την πρώτη θητεια 1,5 χρόνου ανέλαβε ο Ανδρεας Μπολότσης και την δευτερη η Βέρα Βέρμπη σύμφωνα με το καταστατικό, αλλα και η μετέπειτα τροποποίηση του Σεπτεμβρίου του 2017

Υπενθυμίζουμε πως οι εκλογές είχαν πραγματοποιηθεί με μεγάλη συμμετοχή, αφού συνολικά προσήλθαν στην κάλπη 424 στελέχη του κόμματος.

Ενωτικοί και οι δύο με δηλώσεις τους στην paramythia-online.gr, τοσο ο απερχόμενος πρόεδρος Ανδρέας Μπολότσης, οσο και η νέα πρόεδρος Βέρα Βέρμπη.Πιο συγκεκριμένα:

Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι
Μετά από αρκετά χρόνια προσφοράς τόσο ως μέλος όσο και από την θέση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο ΣΟΥΛΙΟΥ για τρεις θητείες, το πλήρωμα του χρόνου έφθασε για εμένα με αποκορύφωμα στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο στις 4/4/2016 όπου το τελικό αποτέλεσμα βρέθηκε με απόλυτη ισοψηφία με την συνυποψήφια μου κ.Βερα Βερμπη
Για εμένα ήταν ένας διαρκής όμορφος αγώνας χαράς , μια διαδρομή με εμπειρίες , εντάσεις, γνωριμίες, επιτυχίες αλλά και πίκρες. Μετά από τόσα χρόνια έχω την χαρά να παραδώσω την σκυτάλη ,στους νεότερους ,για να συνεχίσουν με μόχθο, και υπομονή στην προσπάθεια,όπου έχουμε κοινό στόχο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ,και τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες, και όλους τους νεοδημοκράτες, και νεοδημοκρατησες και όλους εκείνους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο, ενώ τους βεβαιώνω ότι η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου , μου έδινε δύναμη να προχωρώ εργαζόμενος σκληρά για την παράταξη.
Σην νέα πρόεδρο και στα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο εύχομαι να είναι υγιείς, και να δημιουργήσουν στον δήμο Σουλίου ,έναν πραγματικό χείμαρρο οπαδών, και άξιων και ικανών , και να θέσουν μπροστά το (εμείς) και όχι το εγώ , και να σαρώσουν την διαρκώς ψευδόμενη αριστερά και την παντελώς αδιάφορη κυβέρνηση ,τέλος παραμένω ενεργό μέλος στην ΔΗΜ.Τ.Ο και στην παράταξη 
Με τιμή
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΛΟΤΣΗΣ..
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους του ψηφοφόρους της ΝΔ και τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜΤΟ ΣΟΥΛΙΟΥ για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου εκλέγοντας με Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΣΟΥΛΙΟΥ ..Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον απερχόμενο πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΣΟΥΛΙΟΥ κ ΜΠΟΛΟΤΣΗ για το έργο που έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια σαν πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΣΟΥΛΙΟΥ ..
Η εκλογή μου ως Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΣΟΥΛΙΟΥ σηματοδοτεί μια νέα θεώρηση αλλά και πρόκληση στη Διοίκηση της ΔΗΜΤΟ ..
Σ’ αυτή τη θέση έχουν θητεύσει πριν από εμένα σημαντικοί άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας της περιοχής μας και από αυτό το συλλογικό όργανο έχουν ληφθεί αποφάσεις που σφράγισαν την πορεία του τόπου μας..
Αναλογίζομαι ότι σαν πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ αναλαμβάνω μια τεράστια ευθύνη απέναντι σε εσάς τους ψηφοφόρους αλλά και τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής μας. 
Οι αυξημένες ανάγκες που απαιτούνται για τη λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που έχει ανάγκη ο τόπος μας με οδηγούν στην σκέψη και το καθήκον να ζητήσω την ενεργή βοήθεια όλων σας σε μια γόνιμη και ειλικρινή συμμετοχή..
Οι προκλήσεις είναι πολλές και ΕΜΕΙΣ πρέπει να σταθούμε όρθιοι να παλέψουμε ΟΛΟΙ μαζί για ένα καλύτερο αύριο ..
Μέλημα μου θα είναι να στηρίξω και θα ενισχύσω την ελεύθερη των σκέψεων σας, πάνω σε ένα ειλικρινή διάλογο. 
Η διαφορετικότητα είναι στοιχείο της Δημοκρατίας μας και ιδιαιτέρα της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και το στοιχείο αυτό θα είναι οδηγός μας για την εποικοδομητική λειτουργία και σύνθεση του συμβουλίου μας . 
Οι προκλήσεις είναι πολλές και έχουμε το χρέος απέναντι σε αυτή την μεγάλη παράταξη .
Η ΝΔ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ την άμεση στήριξη μας και εμείς σαν ΔΗΜΤΟ ΣΟΥΛΙΟΥ είμαστε πανέτοιμοι ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ..
Κύριοι ψηφοφόροι και φίλοι/ες της ΝΔ εδώ είμαστε υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ να επιτύχουμε. 
Δεν περισσεύει κανένας. 
Γι’ αυτούς τους λόγους με τιμά ιδιαιτέρως η εκλογή μου στη θέση αυτή και σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας..
ΔΙΑΤΕΛΩ ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ 
ΒΕΡΑ Β. ΒΕΡΜΠΗ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ ΣΟΥΛΙΟΥ


 
Read More »
Αλλαγή σκυτάλης απο Μπολότση σε Βέρμπη στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας Παραμυθιάς Αλλαγή σκυτάλης απο Μπολότση σε Βέρμπη στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017 Rating: 5

Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας στην Ηγουμενίτσα, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017Συνελήφθησαν, προχθές (01-10-2017) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22, 21 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχαν αλβανικά διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου, τα οποία και κατασχέθηκαν.Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων τους, εκκρεμούσαν σε βάρος τους μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Read More »
Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας στην Ηγουμενίτσα, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας στην Ηγουμενίτσα, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017 Rating: 5

Στην Ήπειρο συνεχίζει τις περιοδείες του ο Γ. Μανιάτης

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017


Την Ήπειρο, την «Άπειρο Χώρα» θα επισκεφθεί, μετά τις Θράκη, Δυτική και Ανατολική Μακεδονία, την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο ο Γιάννης Μανιάτης για να συνεχίσει το διάλογο με τους πολίτες αναφορικά με το νέο προοδευτικό Κίνημα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Το πρωί της Παρασκευής (6/10) επισκέπτεται την Ηγουμενίτσα και το απόγευμα τα Ιωάννινα. Το πρωί του Σαββάτου (7/10) θα βρίσκεται στην Πρέβεζα και το απόγευμα στην Άρτα. Έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με παραγωγικούς, κοινωνικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς των περιοχών, με τους οποίους θα συζητήσει το νέο ρόλο του Κινήματος στην κοινωνία και τις προτάσεις του για την έξοδο της χώρας από την κρίση.


Read More »
Στην Ήπειρο συνεχίζει τις περιοδείες του ο Γ. Μανιάτης Στην Ήπειρο συνεχίζει τις περιοδείες του ο Γ. Μανιάτης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017 Rating: 5

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Θεσπρωτίας

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017


Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων, που διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Θεσπρωτίας.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σε βάρος τριών ατόμων, ενός 48χρονου υπηκόου Αλβανίας και δύο ημεδαπών, ηλικίας 48 και 59 ετών.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι παραπάνω δράστες εμπλέκονται κατά περίπτωση, σε τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων που έγιναν κατά τους τελευταίους μήνες, σε αποθήκες ιδιοκτησίας ημεδαπών στον Παραπόταμο και στο Παλαιοχώρι Θεσπρωτίας, καθώς και σε χώρους δήμων πρώην Παραποτάμου και Ηγουμενίτσας.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και σε κρύπτες που χρησιμοποιούσαν οι δράστες στην περιοχή του Παραποτάμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία, τα οποία θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το πεδίο δράσης των δραστών.


Read More »
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Θεσπρωτίας Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017 Rating: 5

22χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017

 


Σοκαρισμένη η κοινωνία του Καναλακίου αφού λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια περαστικών σε γνωστό σούπερ μάρκετ, ένας 22χρονος, οδηγός μοτοσικλέτας, για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.


Άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας, όπου δυστυχώς για τον νεαρό δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε. 


Προανάκριση για το δυστύχημα, διενεργεί το τμήμα τροχαίας Καναλακίου.
Read More »
22χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο  22χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017 Rating: 5

Β. Γιόγιακας: «Θα δοθεί το επίδομα παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές;»

Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017


Εάν θα δοθεί το επίδομα παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές των νομών Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας ρωτά ο Βασίλης Γιόγιακας τους συναρμόδιους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών και Οικονομικών. 
Ο βουλευτής Θεσπρωτίας ζητεί μεταξύ άλλων να πληροφορηθεί γιατί οι παραμεθόριες περιοχές των παραπάνω νομών εξαιρέθηκαν από το σχετικό επίδομα και γιατί στην περίπτωση αυτή δεν ισχύουν οι ίδιοι γεωγραφικοί προσδιορισμοί των παραμεθόριων περιοχών που ισχύουν για την χορήγηση του αντίστοιχου επιδόματος στους δημοσίους υπαλλήλους. Σημειώνει επίσης ότι στις συνοριακές περιοχές των νομών Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας λαμβάνουν χώρα καθημερινά επιχειρήσεις των τοπικών Λιμενικών και Αστυνομικών Αρχών για την αποτροπή του λαθρεμπορίου και της διακίνησης παράνομων ναρκωτικών ουσιών. Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Προς τους:
κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας
κ. Υπουργό Εσωτερικών
κ. Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ: «Καταβολή επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές των νομών Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας»

Με την περ. Ε’ του άρθρου 127 του Ν. 4472/2017 θεσπίζεται μηναίο επίδομα για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) που υπηρετεί ή είναι αποσπασμένο στους νομούς Έβρου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσων, καθώς και στο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί ή είναι αποσπασμένο στη Σκύρο. Αναφερόμενος στη θέσπιση του παραπάνω επιδόματος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας το είχε χαρακτηρίσει «επίδομα παραμεθορίου» (συνεδρίαση ΡΚΒ’, 18/5/2017). Για τη χορήγηση ωστόσο του επιδόματος αυτού δε λαμβάνονται υπόψη οι ίδιοι γεωγραφικοί προσδιορισμοί των παραμεθόριων περιοχών που ισχύουν για τη χορήγηση επιδόματος παραμεθόριων – απομακρυσμένων περιοχών στους δημόσιους υπαλλήλους σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 19 του Ν. 4354/2017 και στην περίπτωση ιδ’ της παρ. 8 του άρθρου 17 του Ν. 2190/1994, όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει. Αποτέλεσμα αυτού είναι το επίδομα της περ. Ε’ του άρθρου 127 του Ν. 4472/2017 να αφορά ορισμένες μόνο από τις παραμεθόριες περιοχές της χώρας, εξαιρώντας έτσι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές των νομών Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Κερκύρας.

Σημειώνεται ότι στις παραμεθόριες περιοχές των αμέσως παραπάνω νομών λαμβάνουν χώρα καθημερινά επιχειρήσεις των τοπικών Λιμενικών και Αστυνομικών Αρχών για την αποτροπή του λαθρεμπορίου και της διακίνησης παράνομων ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία προς την Ελλάδα και κατ’ επέκταση προς την Ε.Ε..

Κατόπιν τούτων ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
Γιατί εξαιρέθηκαν από το επίδομα του άρθρου 127 περ. Ε’ του Ν. 4472/2017 οι παραμεθόριες περιοχές των νομών Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας,
Γιατί δεν ισχύουν οι ίδιοι γεωγραφικοί προσδιορισμοί των παραμεθόριων περιοχών που ισχύουν για την χορήγηση του αντίστοιχου επιδόματος στους δημοσίους υπαλλήλους,
Τι προτίθενται να πράξουν για την ένταξη στους δικαιούχους του επιδόματος του άρθρου 127 περ. Ε’ του Ν. 4472/2017 των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές των νομών Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας.


 
Read More »
Β. Γιόγιακας: «Θα δοθεί το επίδομα παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές;» Β. Γιόγιακας: «Θα δοθεί το επίδομα παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές;» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 03, 2017 Rating: 5

Σελίδες