Ηγουμενίτσα: Το παρκάρισμα της ημέρας

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018


Στην πόλη της Ηγουμενίτσας, έχουμε συνηθίσει  να βλέπουμε τα πιο απίθανα παρκαρίσματα.

Όπως αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, πάρκαρε το όχημά του, στο τριγωνικό διάζωμα, στην έξοδο της Εγνατίας με τον Περιφερειακό.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη, στο σημείο έφτασε η Τροχαία Ηγουμενίτσας, που επέβαλε στον οδηγό, πρόστιμο για παράνομη στάθμευση.Read More »
Ηγουμενίτσα: Το παρκάρισμα της ημέρας Ηγουμενίτσα: Το παρκάρισμα της ημέρας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Πρόσκληση Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου για το «Ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-Business)»

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018Από την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την πρόκληση «Ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-Business)», που εξέδωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Ηπείρου και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ήπειρος 2014-2020.

Η πρόσκληση αφορά στην ενίσχυση ΜΜΕ για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, ηλεκτρονικών κρατήσεων, πληρωμών κ.ά. έχοντας σαν στόχο την ενσωμάτωση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην λειτουργία τους.

Η συνολική μέγιστη Δημόσια Δαπάνη της Πρόσκλησης εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 3.400.000 ευρώ. Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης μπορεί να κυμαίνεται από 6.000 ευρώ έως 12.500 ευρώ, με ένταση ενίσχυσης μέχρι 80% του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων στην διεύθυνση www.ependyseis.gr/mis με την ένδειξη: «Ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-Business)», από 24/4/2018 έως 29/6/2018 (ώρα 15:00).

Τι περιλαμβάνει η πρόσκληση

Η πρόσκληση απευθύνεται σε υφιστάμενες Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς: α) Μεταποίηση προϊόντων πρωτογενούς τομέα, β) Βιομηχανία της εμπειρίας, Τουρισμού, Πολιτισμού – Δημιουργική Βιομηχανία, γ) Υγεία και Ευεξία, με πεδίο εφαρμογής την Περιφέρεια Ηπείρου.

Στο πλαίσιο της πρόσκλησης, χρηματοδοτούνται δαπάνες στις κατηγορίες Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Ηλεκτρονικές Κρατήσεις, Εσωτερική Οργάνωση (με την αξιοποίηση ΤΠΕ), Διαχείριση Παραγωγής (με την αξιοποίηση ΤΠΕ), και Ψηφιακή Προβολή –Διαφήμιση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα, που αφορούν στην πρόσκληση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.ipiros@mou.gr ή στο HelpDesk της Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας Ηπείρου (http://helpdesk.mnec.gr/helpdesk/Questions/CreateQuestion.zul?epixid=15).


Read More »
Πρόσκληση Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου για το «Ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-Business)» Πρόσκληση Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου για το «Ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-Business)» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Την Κυριακή ο εορτασμός του Αγ. Γεωργίου Νέας Σελεύκειας

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018


Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Σελεύκειας σας προσκαλεί στον Εσπερινό με αρτοκλασία και στην περιφορά της Ιερής Εικόνας του Αγ. Γεωργίου Νέας Σελεύκειας, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ο Πρόεδρος και το
Συμβούλιο της Δ.Κ. Νέας Σελεύκειας


Read More »
Ηγουμενίτσα: Την Κυριακή ο εορτασμός του Αγ. Γεωργίου Νέας Σελεύκειας Ηγουμενίτσα: Την Κυριακή ο εορτασμός του Αγ. Γεωργίου Νέας Σελεύκειας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018


Παρακαλούμε να παρευρεθείτε στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που θα γίνει την Τετάρτη 25.04.2018 και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερησίας διάταξης τα παρακάτω:

1ον : Ενημέρωση για τις δραστηριότητες της Δ.Ε. από το προηγούμενο Δ.Σ.
Εισηγητής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
2ον : Τροποποίηση Απόφασης ΔΣ 2/14.02.2018, θέμα 6ο «Βεβαίωση Οφειλόμενων
Ετήσιων Τελών ΓΕΜΗ 2015-2017.2018 (Ν. 3419/2005, ΚΥΑ
αριθμ. 79752/30.12.2014 αρθ.3&4 & αρ.πρ. 888/26.03.2018 Έγγραφο της ΚΕΕΕ).
Εισηγήτρια η κα Β. Τσώτου Υπ. ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου.

3ον : Τρέχοντα θέματα. 


 
Read More »
Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Συνεδριάζει την Τετάρτη το ΔΣ του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Το meteo.gr πάει.... στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018


Το www.meteo.gr και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους για τη μεταλαμπάδευση των μετεωρολογικών γνώσεων στους μαθητές, έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μετεωρολογίας, το οποίο συνδυάζει βίντεο, προσομοιώσεις, πειράματα, και διαδραστικές εφαρμογές.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι μαθητές προσπαθούν κατανοήσουν ένα μετεωρολογικό χάρτη, το σχηματισμό μιας καταιγίδας κι ενός ανεμοστρόβιλου, τη δημιουργία ενός κεραυνού, να μάθουν να ξεχωρίζουν τα είδη των νεφών, ενώ μέσα από τις πειραματικές διαδικασίες να εμπεδώσουν τη δημιουργία της βροχής, του σχηματισμού ενός νέφους και τη σάρωση ενός ψυχρού μετώπου.

Το πρόγραμμα “Περί Ανέμων & Υδάτων” είναι αφιερωμένο στην μάθηση.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα καθώς και την εκπαιδευτικό κα Σιντόση Ουρανία Φυσικό του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας και Διδάκτορα μετεωρολογίας που συνέβαλε καθοριστικά για την πραγματοποίηση του προγράμματος.

Ο Δ/ντης του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας 
Μητσιώνης Βασίλειος


 
Read More »
Το meteo.gr πάει.... στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Το meteo.gr πάει.... στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Ανάρτηση ψηφιακών οργανογραμμάτων, από Περιφέρεια και 5 Δήμους της Ηπείρου

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018Η Περιφέρεια καθώς και 5 Δήμοι της Ηπείρου συγκαταλέγονται μεταξύ των πρώτων Οργανισμών Αυτοδιοίκησης που έχουν επικαιροποιήσει και αναρτήσει στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα τους οργανισμούς εσωτερικής υπηρεσίας. Πρόκειται για τους δήμους Ηγουμενίτσας, Κόνιτσας, Κεντρικών Τζουμέρκων, Γεωργίου Καραϊσκάκη και Νικολάου Σκουφά.

Η ψηφιοποίηση του οργανογράμματος αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή κάθε φορέα στην κινητικότητα όχι μόνο μέσω του νέου ενιαίου συστήματος μετατάξεων, αλλά και από προσλήψεις.


 
Read More »
Ανάρτηση ψηφιακών οργανογραμμάτων, από Περιφέρεια και 5 Δήμους της Ηπείρου Ανάρτηση ψηφιακών οργανογραμμάτων, από Περιφέρεια και 5 Δήμους της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εθελοντικές υπηρεσίες κομμωτικής και αισθητικής στο κέντρο ψυχικής υγείας

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018


Το ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ του Γ.Ν.- Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ σε συνεργασία με μέλη της ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΚΟΥΡΕΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ «Η Αφροδίτη» θα παρέχουν στα πλαίσια εθελοντισμού, κοινωνικής προσφοράς, ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στις 10:00 εθελοντικά υπηρεσίες κομμωτικής και αισθητικής στους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

Στόχος είναι η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, η βελτίωση της διάθεσης μέσω της αυτοφροντίδας, της βελτίωσης της αυτοεικόνας και της ικανοποίησης προσωπικών αναγκών που παραμελούνται, η γνωριμία και κοινωνική συνδιαλλαγή των ληπτών, η ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων.


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Εθελοντικές υπηρεσίες κομμωτικής και αισθητικής στο κέντρο ψυχικής υγείας Ηγουμενίτσα: Εθελοντικές υπηρεσίες κομμωτικής και αισθητικής στο κέντρο ψυχικής υγείας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

3η Δημόσια Διαβούλευση στα πλαίσια του έργου ΣΒΑΚ Δήμου Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σας καλεί όλους στην πραγματοποίηση της 3ης Δημόσιας Διαβούλευσης στα πλαίσια του έργου «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» με θέμα:

«Καταγραφή απόψεων φορέων και πολιτών σχετικά με τα προτεινόμενα μέτρα του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας»

που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ Ηγουμενίτσας.

Κατά την 3η Δημόσια Διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των μέτρων που προτείνονται στα πλαίσια του έργου και θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων.

Σχετικό υλικό σε συνοπτική μορφή έχει αναρτηθεί στον σύνδεσμο http://svak.igoumenitsa.gr

Ο σχεδιασμός της πόλης μας είναι υπόθεση όλων μας !

Facebook event: www.facebook.com/events/2170760199824842


Read More »
3η Δημόσια Διαβούλευση στα πλαίσια του έργου ΣΒΑΚ Δήμου Ηγουμενίτσας 3η Δημόσια Διαβούλευση στα πλαίσια του έργου ΣΒΑΚ Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Το Σάββατο η παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Θεσπρωτία, στα χρώματα της παράδοσης»

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018


Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Θεσπρωτία, στα χρώματα της παράδοσης», το οποίο εκδίδει το ΚΠΕ Φιλιατών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρa 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.


Με εκτίμηση,
Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Φιλιατών
Νικολάου Μάρκος 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ»
Σάββατο 21 Απριλίου 2018
Ηγουμενίτσα <<Πάνθεον>>
18:30-18:45 Προσέλευση, χαιρετισμοί. Παρουσίαση βιβλίου – λευκώματος : «Θεσπρωτία στα χρώματα της παράδοσης».
18:45-19:35 Γκόγκας Θεμιστοκλής ,αν. καθηγ. Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Τ.Ε.Ι. Ηπείρου: «Παράδοση και πολιτισμός».
19:15-19:45 Σολάκης Κωνσταντίνος Msc,Υποψήφιος Διδάκτορ πανεπιστημίου Σεβίλλης, Πανεπιστημιακός Υπότροφος ΤΕΙ Ηπείρου: «Παράδοση και τουρισμός».
19:45-20:00 Διάλειμμα.
20:00-20:30 Αράπογλου Μιχάλης Αρχιτέκτονας, Δρ Ανθρωπογεωγραφίας: Προλόγισμα – παρουσίαση του βιβλίου – λευκώματος : «Θεσπρωτία στα χρώματα της παράδοσης».
20:30-21:00 Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Ντελής, Ηγούμενος Ι.Μ. Γηρομερίου: Προλόγισμα – παρουσίαση του βιβλίου – λευκώματος : «Θεσπρωτία στα χρώματα της παράδοσης».
21:00-21:30 Ερωτήσεις - διάλογος

Read More »
Ηγουμενίτσα: Το Σάββατο η παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Θεσπρωτία, στα χρώματα της παράδοσης» Ηγουμενίτσα: Το Σάββατο η παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Θεσπρωτία, στα χρώματα της παράδοσης» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Ολοήμερη επίδειξη μηχανημάτων της Husqvarna από την Μπλέτσας και Υιοί

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018
Read More »
Ολοήμερη επίδειξη μηχανημάτων της Husqvarna από την Μπλέτσας και Υιοί Ολοήμερη επίδειξη μηχανημάτων της Husqvarna από την Μπλέτσας και Υιοί Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Στις 25 Απριλίου, η Επιτροπή Διαβούλευσης για την αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018H νέα κανονιστικής εμποροπανήγυρης, με κύρια αλλαγή την αλλαγή της χωροθέτησης, θα ειναι το μοναδικό θέμα συνεδρίασης της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου Σουλίου, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και ώρα 17:30,.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη 26/4/2018 και ίδια ώρα), οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία (παρ. 3 – άρθρο 76 Ν. 3852/2010).-

Υπενθημίζουμε πως μετά απο ομόφωνη γνωμοδότηση του συμβουλιου της Δ.Κ Παραμυθιάς προτάθηκε η μεταφορά του παζαριού προς την Αγία Κυριακή και η απελευθέρωση του περιφερειακού Αγίου Δονάτου. Πιο συγκεκριμένα, η Δ.Κ Παραμυθιάς γνωμοδότησε θετικά ως προς τα εξής:
-Μεταφορά του παζαριού από θέση Γαλατά προς εκκλησία Αγία Κυριακή, Αγίου Δονάτου (Σαμέτια) και απελευθέρωση πάνω περιφερειακού δρόμου. -Η Επικοινωνία προς Άγιο Δονάτο (Σαμέτια), να γίνεται από τον δρόμο Αγίου Αναστασίου και από Αγία Τριάδα (έπιπλα Κοσσιώρη).
-Tρίτη είσοδος από το παρκινγκ.
-Οι τουαλέτες και τα ντους να κατασκευαστούν στη θέση των πρώην σφαγείων.
-Στο παρκινγκ να παραμείνει στο χώρο που είναι και σήμερα, με είσοδο από τον κάτω περιφερειακό, μέσα από δάσος.
-Προσθήκη επιπλέον δύο ψησταριών 100τ.μ. στο χώρο που σήμερα είναι τα χαλιά και μείωση μισθώματος κατά 2.000 €. Δηλαδή τέσσερις (4) ψησταριές με 4.000€ η κάθε μία.
-Οι ψησταριές να έχουν απορροφητήρες υποχρεωτικά και μόνο πρόσοψη στον κεντρικό δρόμο.
-Στα χαλιά να τοποθετηθούν στο τέλος του παζαριού.
-Στο ασκέπαστο τμήμα –Ά ζώνη τρέχον μέτρο με τιμή 80€
-Στο σκεπαστό τμήμα -Ά ζώνη τιμή 300€ και διαστάσεις παράγκας 3μ.Χ1,50μ.
-Η Β΄ και Γ΄ ζώνη να συγχωνευθούν στην τιμή των 650€.
-Να αναφερθεί στην κανονιστική ο τρόπος πληρωμής των παραγκών


 
Read More »
Στις 25 Απριλίου, η Επιτροπή Διαβούλευσης για την αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου Στις 25 Απριλίου, η Επιτροπή Διαβούλευσης για την αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Κοινή εξόρμηση των ορειβατικών συλλόγων της Ηπείρου στην Σαμοθράκη

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Η Σαμοθράκη εκτός από την πλούσια ιστορία της καταπλήσσει τον επισκέπτη με τις φυσικές ομορφιές της. Ένα νησί καταπράσινο όπου τα νερά κυλούν όλο το χρόνο και σχηματίζοντας εντυπωσιακές βάθρες, πανέμορφα φαράγγια με αναρίθμητους καταρράκτες. Όλα τα νερά πηγάζουν από το όρος Σάος ή Φεγγάρι στο οποίο και θα ανεβούμε.

Η εξόρμηση είναι κοινή με Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, ΕΟΣ Ιωαννίνων, ΕΟΣ Άρτας και ΕΟΣ Πρέβεζας.

Το αναλυτικό μας πρόγραμμα:

Παρασκευή 25 Μαΐου:

Αναχώρηση 07:30 για Αλεξανδρούπολη από όπου με Ferry-Boat θα μεταβούμε στο νησί της Σαμοθράκης. Τακτοποίηση στους ξενώνες και στις σκηνές.

Σάββατο 26 Μαΐου:

Α΄ ΟΜΑΔΑ: Θέρμα-Γριά Βάθρα-Αρχαιολογικός χώρος Παλαιόπολης και επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο. Ώρες πορείας 2. Βαθμός δυσκολίας 1.

Β΄ ΟΜΑΔΑ: Ανάβαση από τα Θέρμα στην κορυφή Σάος ή Φεγγάρι 1.626 μ. και επιστροφή. Ώρες πορείας 9-10. Βαθμός δυσκολίας 3.

Κυριακή 27 Μαΐου:

Φαράγγι του «Φονιά» μέχρι την τοποθεσία Κλείδωση Ώρες 6. Βαθμός δυσκολίας 2 . Προαιρετικό μπάνιο στις «Βάθρες»

Με την επιστροφή των ορειβατών από το φαράγγι θα ακολουθήσει επίσκεψη στη Χώρα και περιήγηση στον παραδοσιακό οικισμό.

Τέλος το βράδυ θα ακολουθήσει φαγητό και γλέντι σε ταβέρνα στην τοποθεσία Προφήτης Ηλίας .

Δευτέρα 28 Μαΐου:

Αναχώρηση με το πρώτο δρομολόγιο του Ferry-Boat.

Η διαμονή θα γίνει σε ξενώνες και σε σκηνές σε ιδιωτικό οικοπεδικό χώρο συνορειβάτη μας, όπου θα υπάρχει νερό και τουαλέτα (δεν είναι οργανωμένο camping).

Όσοι επιθυμούν να μείνουν σε ξενώνες θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τα στοιχεία τους στους αρχηγούς.

Δηλώσεις συμμετοχής και προκαταβολή 50 ευρώ στον αρχηγό της εξόρμησης μέχρι τις 15 Απριλίου.

Το συνολικό κόστος της εξόρμησης, για όσους κοιμηθούν σε ξενώνα, υπολογίζεται περίπου στα 130 ευρώ και θα εξαρτηθεί από το κατάλυμα που θα διαλέξουν. Το κόστος μετακίνησης θα ανέρθει περίπου στα 70 ευρώ.

Κατά την εγγραφή σας θα χρειαστεί ο αριθμός ταυτότητος ή διαβατηρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής Βέλλη Μαρία 6947312380

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2665.400.802 Τετάρτη 28/3 & Πέμπτη 29/3 19:00 - 21:00 ή ελάτε στο γραφείο του συλλόγου Κτίριο παλιάς μαθητικής Εστίας, 2ος όροφος από αριστερή σκάλα.


 
Read More »
Κοινή εξόρμηση των ορειβατικών συλλόγων της Ηπείρου στην Σαμοθράκη Κοινή εξόρμηση των ορειβατικών συλλόγων της Ηπείρου στην Σαμοθράκη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

«Από την Αντιγόνη στη Μήδεια» στο Θέατρο «Αρλεκίνος» στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Θεατρική παράσταση στην Ηγ/τσα 22/4: «Από την Αντιγόνη στη Μήδεια» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη

Το έργο «Από την Αντιγόνη στη Μήδεια» σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη θα φιλοξενηθεί για μία και μόνο παράσταση στο Θέατρο «Αρλεκίνος» στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 19:00.

Μια παράσταση - κατάδυση στα έγκατα της γυναικείας φύσης όπως αυτή προκύπτει από δέκα εξέχουσες γυναικείες παρουσίες της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, με τον μοναδικό τρόπο που τις αποτύπωσαν ο Αισχύλος, ο Σοφοκλής και ο Ευριπίδης είτε ως αρχετυπικές μορφές, είτε ως βαθιά ανθρώπινες και ένσαρκες οντότητες.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ο ποιητής, διαρκώς παρών στο ταξίδι της σκηνής, τρώει τις ίδιες του τις σάρκες για να δώσει σάρκα στο παλλόμενο όραμά του, να δημιουργήσει ένα εξίσου παλλόμενο, ρευστό, πολλές φορές γεμάτο εσωτερικές συγκρούσεις και δημιουργικές αντιφάσεις σκηνικό ποίημα, με επίκεντρο τη γυναικεία ψυχοσύνθεση.

Πίσω από τη δράση των δύο ηθοποιών (Κώστας Γάκης - Μαρία Παπαφωτίου) ανατέλλει ο ευφάνταστος κόσμος των video ή των live captures από το μητριαρχικό νησί της Ικαρίας, πότε σαν ένας τρισδιάστατος ου-τόπος καμωμένος από μινιατούρες που μεταχειρίζονται σε παρόντα χρόνο οι ηθοποιοί, πότε ως τοπία του Αιγαίου που λειτουργούν ως ένας φυσικός καμβάς των δραμάτων, και πότε σαν μια σπαρακτική εστίαση στις λεπτομέρειες των προσώπων των γυναικών.

Μετά τη διεθνή πρεμιέρα της παράστασης στη Σεούλ τον περασμένο Σεπτέμβριο, η παράσταση ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελλάδα από το φυσικό της θεατρικό σπίτι, το θέατρο Άλφα.Ιδέα.

Σε ένα ταξίδι που οι θεατές γίνονται μέρος του σκηνικού κόσμου της παράστασης, ανεβαίνουν στην σκηνή μαζί με τους ηθοποιούς για να παρακολουθήσουν με τελείως διαφορετικό τρόπο τη σκηνική δράση. 
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: thespro.gr


Συντελεστές:
Πρωτότυπο κείμενο: Κώστας Γάκης
Σκηνοθεσία, Μουσική, Video art: Κώστας Γάκης
Ερμηνεύουν: Κώστας Γάκης, Μαρία Παπαφωτίου
Live τραγούδι: Ίρις Κανδρή
Live μουσική: Στέλλα Ζιοπούλου
Συνεργασία στη σκηνοθεσία: Ανθή Φουντά
Επιμέλεια κίνησης: Ευθύμης Χρήστου
Φωτισμοί: Στέλιος Πλασκασοβίτης, Στέφανος Λώλος
Σκηνογραφία: Στέφανος Λώλος
Κοστούμια: Σάλι Αλάραμπι, Κωνσταντίνα Μαρδίκη
Βοηθοί σκηνοθέτη: Βίλλη Κοντονικολάκη, Ισμήνη Πρωίου

Πληροφορίες για τη διεξαγωγή της παράστασης:
Θεατρική Σκηνή Αρλεκίνος, Κουγκίου-Κιάφας 22, Ηγουμενίτσα
Κυριακή 22 Απριλίου 2018, ώρα: 7 το απόγευμα
Κρατήσεις: 6979575599
Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου: 17:00-20:00
Γενική είσοδος: 12 ευρώRead More »
«Από την Αντιγόνη στη Μήδεια» στο Θέατρο «Αρλεκίνος» στην Ηγουμενίτσα «Από την Αντιγόνη στη Μήδεια» στο Θέατρο «Αρλεκίνος» στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κίνησης Καθαρός Καλαμάς το Σάββατο 28-04-2018

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018


Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. της Κίνησης Καθαρός Καλαμάς σε τακτικό συμβούλιο το Σάββατο 28-04-2018 και ώρα 20:00 στα γραφεία της στον Βουτσαρά με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Ενημέρωση για την πορεία των μηνύσεων για Θεογέφυρο και λυματολάσπη και γενικά για τις ενέργειες της Κίνησης με βάση τις αποφάσεις του προηγούμενου Δ.Σ.

2) Προγραμματισμός δράσης – Καλοκαιρινή εκδήλωση στο πάρκο Αγρότισσας

3) Οικονομική ενίσχυση

Το Δ.Σ. είναι ανοιχτό για τα μέλη και τους φίλους της Κίνησης, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό της.

Ο Πρόεδρος
Μίτσης Παναγιώτης


 
Read More »
Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κίνησης Καθαρός Καλαμάς το Σάββατο 28-04-2018 Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κίνησης Καθαρός Καλαμάς το Σάββατο 28-04-2018 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018
Read More »
Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά  Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Συγκινητικό γράμμα στρατιώτη, που πολέμησε στη Μουργκάνα!

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018


Ένα γράμμα, ενός παλιού καταδρομέα, του μακαρίτη Δ.Ν., που υπηρετούσε το Μάρτη του 1948 στο λόχο του τότε λοχαγού και αείμνηστου στρατηγού πλέον Γεωργίου Βορριά, περιγράφει τη μάχη, όπως αυτός την αντιλήφθηκε τη δεδομένη εποχή. Μέσα στις συγκεκριμένες συνθήκες και τη φορτισμένη κατάσταση, με βάση την έντασή του, την εμπειρία του και τα συναισθήματά του. Αυτή η επιστολή, συντάχτηκε, όταν ο αλησμόνητος στρατηγός, απόστρατος πια, ζήτησε από τους παλιούς συμπολεμιστές του, να του γράψουν ο καθένας, ό,τι θυμόταν από τις μάχες που έδωσαν μαζί και να του στείλουν τις αναμνήσεις τους σε γράμμα. 
Το περιεχόμενό της έχει ως εξής: 
"Η Μουργκάνα ήταν το απόρθητο φρούριο των ανταρτών. Με την 3η Μ.Κ. ξεκινήσαμε το απόγευμα της 2 Μαρτίου του 1948 από το χωριό Ζίτσα, κοντά στο βουνό Κασιδιάρι, για μια επιχείρηση. Αφού βαδίσαμε όλη νύχτα στο δύσβατο δάσος, μια πραγματική ζούγκλα και ανάμεσα σε πολλά φυλάκια των συμμοριτών, με μεγάλες προφυλάξεις φθάσαμε στους πρόποδας, ξημερώματα 5-6 ώρα. Η διαταγή ήταν να ανέβουμε νύχτα πριν ξημερώσει η 3η Μαρτίου 1948 και να μη μας αντιληφθούν οι αντάρτες, στην κορυφή Σκητάρι. Αλλά λόγω της μεγάλης αποστάσεως δεν φθάσαμε την καθορισμένη ώρα και ξημέρωσε. Επικεφαλής της μοίρας ήταν ο 63ος λόχος, ο δικός μας, με δύναμη 55-60 άνδρες με λοχαγό τον Βορριά Γεώργιο. Όπως ανεβαίναμε στους πρόποδες και από αριστερά της κορυφής Σκητάρι, υπήρχε ένα φυλάκιο ανταρτών που μας αντιλήφθηκε. Μας φώναζαν από το φυλάκιο ποιοί είμαστε. Ο λοχαγός μας έλεγε να ανεβούμε γρήγορα και να μην απαντούμε. Όπως ανεβαίναμε, λόγω του δυσβάτου εδάφους οι πέτρες κατρακυλούσαν απάνω μας. 
Όταν οι πρώτοι άνδρες έφθασαν στην κορυφή, ο Λοχαγός τους απαντά: "Τι φωνάζετε; Αντάρτες είμαστε" και αυτοί ρωτούν "Ποιανού Συγκροτήματος είσαι;" Ο λοχαγός τους απαντά ένα εικονικό τάγμα αντάρτικο, το 130, αν δεν απατώμαι. Οι αντάρτες αφού ήλθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκρότημά τους, (υπήρχαν πολλά τηλεφωνικά καλώδια στο πέρασμά μας) και αφού βεβαιώθηκαν ότι είμαστε στρατός και όχι δικοί τους, άρχισαν να μας βάλουν τις πρώτες ριπές με μυδράλια. Η απάντηση ήταν τα πολυβόλα μας ενώ συγχρόνως ανέβηκε όλος ο λόχος. Τους κάνουμε επίθεση και τους διώξαμε και καταλάβαμε το ύψωμα. Δεξιά μας στους πρόποδες της Μουργκάνας, υπήρχε ένα μοναστήρι της Αγίας Τριάδος. Οι αντάρτες το είχανε μάλλον Κέντρον Εκπαιδεύσεως. Υπήρχαν χιλιάδες. Κατά την 9 ώρα πρωινή, τους βλέπουμε να ανεβαίνουν προς την κορυφή και από την αριστερή πλευρά του Τσαμαντά και μπροστά από τον Λόχο μας. Αρχίζει η μάχη! Να τους βάλουμε με τα πολυβόλα, να μας βάλουν και αυτοί. Πυρομαχικά δεν είχαμε πολλά, κάναμε οικονομία. Όταν ανέβηκαν όλοι οι αντάρτες, άρχισαν να μας επιτίθενται. Κατά τις 10 ώρα, μας έριξαν ένα καπνογόνο βλήμα για να μας εντοπίσουν. Στη συνέχεια άρχισαν να μας βάλουν με τους όλμους από την Αλβανία. Τα βλήματα έπεφταν βροχή στο Λόχο μας. Η υπόλοιπη Μοίρα είχε μείνει πολύ πίσω, δεν ξέρω γιατί. Εγώ σαν ΟΛΜΙΣΤΗΣ του Λόχου, τους έριξα τα πρώτα βλήματα. Δεν είχαμε πολλά πυρομαχικά μαζί μας και κάναμε οικονομία. Ο Λοχαγός μας έλεγε να σκοπεύουμε καλά διότι δεν ξέρουμε τι θα συμβεί μέχρι το βράδυ.
Μεταγωγικά δεν είχαμε. Περιμέναμε να ανέβει μια Ταξιαρχία της 8ης Μεραρχίας να παραμείνει και να μας φέρει πυρομαχικά. Είχε πολλά ζώα μαζί της φορτωμένα πυρομαχικά. Βλέποντας τη μάχη όλη μέρα, παρέμεναν στους πρόποδες της Μουργκάνας. Η μάχη συνεχιζόταν με πολλούς τραυματίες και νεκρούς.Καλέσαμε την Αεροπορία κατά τις 12 το μεσημέρι να τους βομβαρδίσει και να τους πολυβολήσει. Ήρθαν δύο αεροπλάνα χωρίς όμως να μπορούν να ξεχωρίσουν το στρατό από τους αντάρτες. Το ύψωμα ήταν χιονισμένο. Εμείς δεν είχαμε πάρει κίτρινα πλαίσια. Είχαμε άσπρα και δεν διακρίνονταν στο χιόνι. Ρίχναμε στην Αεροπορία φωτοβολίδες κόκκινες προς το μέρος των ανταρτών για να τους πολυβολήσει. Βλέποντας οι αντάρτες αυτό, έριχναν κόκκινες φωτοβολίδες προς το μέρος μας. Η Αεροπορία βρισκόταν πια σε μεγάλη σύγχυση και βομβάρδιζε πότε εμάς, πότε τους αντάρτες. Δώσαμε διαταγή να σταματήσουν αμέσως και έφυγε.
Η μάχη συνεχιζόταν πιο έντονη. Μια ομάδα της 2ας Διμοιρίας του εφ. Ανθλγου ΛΟΥΚΑΤΑ είχαν προωθηθεί μπροστά μας σε ένα τσουγκάρι. Αλλά δεν μπορούσε να το κρατήσει, διότι βαλλόταν από όλες τις μεριές και οπισθοχώρησε. Ένας Στρατιώτης, άφησε το σακίδιό του και το βρήκαν οι αντάρτες. Είχε μέσα μερικά τρόφιμα, σοκολάτες και καραμέλες. Οι αντάρτες μας φώναζαν: "ΚΩΛ.. της Φρειδερίκης σοκολάτες σας ταΐζουν οι Αμερικάνοι; Θα σας σφάξουμε το βράδυ". Εμείς πάλι τους απαντούσαμε αναλόγως. Τους έριξα μερικά βλήματα και έτσι σταμάτησαν το διάλογο.
Κατά τις 3-4 ώρα απογευματινή η μάχη συνεχιζόταν με έντονο ρυθμό. μας έβαλαν με όλμους πολυβόλα. Μπροστά μου ήταν ο έφεδρος ανθυπολοχαγός ΛΟΥΚΑΤΑΣ όρθιος και κοιτούσε προς το μέρος των ανταρτών...... Εκείνη τη στιγμή έπεσε ένα βλήμα όλμου μπροστά μας και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Τρέχουμε με τον νοσοκόμο να του προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες αλλά μάταια.... Δυστυχώς ήταν αδύνατο να τον πάρουμε από αυτή την κόλαση.....
Στη συνέχεια κάναμε επίθεση. Ο Ανθυπολοχαγός Γρίβας επιτίθεται με τη Διμοιρία του. Καταλαμβάνει δεξιά μας ένα ύψωμα. Είχε πολλούς τραυματίες. Προωθείται όλος ο λόχος στο ύψωμα. Το βάρος της μάχης είχε πέσει στον 63 Λόχο, με λοχαγό το Βορριά. Η υπόλοιπη Μοίρα είχε μείνει πολύ χαμηλά πίσω μας. Ενίσχυση δεν ερχόταν καμιά.......
Το βράδυ κατά τις 6 ώρα, άρχισε η μεγάλη επίθεση των ανταρτών. Πρώτα με όλμους και πυροβολικό. Μας επιτίθενται από όλες τις πλευρές με πολυβόλα και αντιαρματικές γροθιές. Μας φώναζαν: "Παραδοθείτε φασίστες..." Απαντούσαμε: "Είμαστε ΛΟΚ. Εσείς θα πεθάνετε. Όχι εμείς." Μας κάνουν τρεις επιθέσεις χωρίς να μπορούν να μας διασπάσουν. Οι στρατιώτες που πολεμούσαν μπροστά μας φώναζαν ότι τέλειωσαν τα πυρομαχικά. Ο Λοχαγός έλεγε να μην φωνάζουν γιατί μας ακούν οι αντάρτες. Τη στιγμή εκείνη πέφτει ένα βλήμα όλμου μπροστά σε μένα και στο Λοχαγό. Ευτυχώς δεν μας τραυμάτισε. Μια ομάδα ήλθε στα χέρια με τους αντάρτες και οπισθοχώρησε και ήλθε εκεί που ήταν ο Λοχαγός και εγώ. Μας πληροφόρησε ότι είμαστε κυκλωμένοι. Ο Λοχαγός τους διατάζει να πάνε πάλι εκεί και πήγαν.......
Την 12-1 πρωινή ώρα, μας έκαναν την τελευταία επίθεση. Τους έριξα τα τελευταία βλήματα. Μου είχαν μείνει 3 φωτιστικά μόνο. Ο Λοχαγός μου είπε: "Ρίχτα και αυτά Λοχία...". Όταν τα έριξα, φώτισε και βλέπαμε τους αντάρτες να έρχονται κατά πάνω μας σαν πρόβατα και τους θερίσαμε... Τα πυρομαχικά σχεδόν τελείωναν. Ο Λοχαγός και εγώ πήραμε από ένα αυτόματο από τραυματίες και πολεμούσαμε. Ένας αντάρτης κάτω από μας σ' ένα βράχο μας φώναζε "παραδοθείτε". Του ρίξαμε μια χειροβομβίδα και σταμάτησε....
Μπροστά μας είχαν σκοτωθεί 5 καταδρομείς οι..(σ.σ:απαριθμούνται τα ονόματα)... Υπήρχαν πολλοί τραυματίες. Είχαμε μείνει 15-20 μάχιμοι.... Τα πυρομαχικά τέλος. Ο Λοχαγός μας είπε: "Παιδιά βάλτε τις ξιφολόγχες. Θα πολεμήσουμε σαν τον Λεωνίδα τον Σπαρτιάτη. Δεν υπάρχει άλλη λύση". Οι αντάρτες εν τω μεταξύ, σταμάτησαν τις επιθέσεις διότι είχαν μεγάλες απώλειες....
Καλούσαμε συνεχώς τη Μοίρα με τον ασύρματο για ενίσχυση. Καμιά απάντηση..... Η Μοίρα άρχισε να φεύγει. Χωρίς πυρομαχικά, δεν μπορούσαμε να πολεμήσουμε.. Πήρα τον όλμο μου και πήγα στο σημείο συγκέντρωσης που ήξερα... Το χιόνι είχε γίνει κρύσταλλο και όπως κατέβαινα, γλίστρησα και σύρθηκα 100 μέτρα στη χαράδρα. Χτύπησα σε ένα δέντρο ξερό τα πλευρά μου και έμεινα αναίσθητος μισή ώρα. Όταν συνήλθα, κατηφόρισα στους πρόποδες της Μουργκάνας.
Προχωρώντας με τον όλμο μου, εξαντλημένος μέχρι αφάνταστου σημείου μέσα στο δάσος, έφτασα σε ένα ύψωμα και είδα να πετούν φωτοβολίδες. Πλησίασα νομίζοντας ότι ήταν δικοί μας μα εκείνοι άρχισαν να με κτυπούν με ριπές. Κατηφόρισα παρακάτω και βρήκα ένα μονοπάτι όπου άκουσα φωνές. Αναγνώρισα τον Λοχία Σαντραβέλη. Μαζί του ήσαν άλλοι δύο στρατιώται.
Άρχισε να ξημερώνει. Συναντήσαμε τη Μοίρα. Όπως καθόμουν στο μονοπάτι, βλέπω τον Λοχαγό Βορριά να έρχεται μόνος του, εξαντλημένος, στενοχωρημένος, με σχισμένα ρούχα.
Με ρώτησε: " Μόνος σου είσαι;" Του απάντησα: "5-6 άτομα. Εσείς;" "Μόνος μου" μου είπε. Στη συνέχεια έγινε συγκέντρωση του 63 Λόχου που είχαν μείνει 15 άτομα. Συγκινημένος και στενοχωρημένος ο Λοχαγός, πήγε να συναντήσει το Διοικητή της Μοίρας Ταγματάρχη Ζαχαράκη.
Οι αντάρτες αυτή την ιστορική νύχτα της 3 Μαρτίου του 1948 έπαθαν τεράστιες απώλειες. Το πρωί, όταν ξημέρωσε και εμείς ήμασταν πια στους πρόποδες, έκαναν επίθεση στο ύψωμα Σκητάρι με την εντύπωση ότι ο στρατός ήταν εκεί. Αλλά δυστυχώς γι' αυτούς ήταν κενό....

Αυτά για τη μάχη της Μουργκάνας

Με συγκίνηση,
Λοχίας Δ. Ν.".


Read More »
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Συγκινητικό γράμμα στρατιώτη, που πολέμησε στη Μουργκάνα!  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Συγκινητικό γράμμα στρατιώτη, που πολέμησε στη Μουργκάνα! Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018


Επιχείρηση στα Σύβοτα Θεσπρωτίας ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη, για τις ανάγκες του εστιατορίου και του beach bar.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6984490182 (κα Εύα)


 
Read More »
Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018Το οικόπεδο 1 βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Έχει εμβαδόν Ε= 2.278,33 τμ. Βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση καθώς έχει πανοραμική θέα προς το χωριό και προς την θάλασσα. 
Το οικόπεδο 2 με εμβαδόν Ε=721,75 τμ, βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Αποτελεί από μόνο του ένα οικοδομικό τετράγωνο. Περιμετρικά περιβάλλεται από δρόμους . Είναι στην Β’ ζώνη με αυξημένους συντελεστές δόμησης και κάλυψης. Βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού και η προσπέλαση προς τους χώρους παροχών υπηρεσιών διασκέδασης γίνεται με τα πόδια.Το οικόπεδο 3 με εμβαδόν Ε= 884,28τμ, βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Είναι στην Β’ ζώνη με αυξημένους συντελεστές δόμησης και κάλυψης. Στις τρεί πλευρές του έχει πρόσωπο σε δρόμους. Βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού και η προσπέλαση προς τους χώρους παροχών υπηρεσιών διασκέδασης γίνεται με τα πόδια.Το οικόπεδο 4 έχει εμβαδόν Ε=4.000,00τμ. Είναι εκτός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Βρίσκεται στην θέση ΔΕΗ και η απόσταση του από την κοντινή παραλία λουομένων είναι 200,00μ με τα πόδια. 
Τηλ. Επικοινωνίας : 6947 57 60 59 κα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


Read More »
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Σύβοτα: Ζητείται προσωπικό για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Η ξενοδοχειακή μονάδα "Μέγα Άμμος" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, αναζητάει προσωπικό για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά στο email:  ma@hotel-megaammos.gr
Πληροφορίες στο τηλ: 2665093447


Read More »
Σύβοτα: Ζητείται προσωπικό για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος Σύβοτα: Ζητείται προσωπικό για το Ξενοδοχείο Μέγα Άμμος Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018
Πωλείται σύγχρονο πλυντήριο και περιποίησης αυτοκινήτων, στο 2ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2665028975 Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά εκπρόσωπο πωλήσεων

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά να προσλάβει άμεσα εκπρόσωπο πωλήσεων πλήρους απασχόλησης για εξωτερικές πωλήσεις B2B Επαγγελματικών Υπηρεσιών.

Προηγούμενη εμπειρία σε πωλήσεις στον κλάδο της τεχνολογίας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν. Παρέχεται σταθερός μισθός, ασφάλιση, bonus και προνόμια στις υπηρεσίες μας. Για τα βιογραφικά σας μπορείτε, απευθείας στο κατάστημα NOVA Κύπρου 47, Ηγουμενίτσα, τηλ. 2665023501, ή στο www.nova.gr mail to: igoumenitsa@novashops.gr


Read More »
Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά εκπρόσωπο πωλήσεων Το Κατάστημα Nova, στην Ηγουμενίτσα ζητά εκπρόσωπο πωλήσεων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Πρωτομαγιά στην Ρώμη - 4 ημέρες με 340€

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018
Read More »
Πρωτομαγιά στην Ρώμη - 4 ημέρες με 340€ Πρωτομαγιά στην Ρώμη - 4 ημέρες με 340€ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Ζητείται μηχανικός για εργασία σε ημερόπλοιο

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Ζητείται μηχανικός για εργασία Μάιο - Σεπτέμβριο σε ημερόπλοιο στην Πάργα. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976674487.
Read More »
Ζητείται μηχανικός για εργασία σε ημερόπλοιο Ζητείται μηχανικός για εργασία σε ημερόπλοιο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Ζητείται νυχτερινός υπάλληλος σε ξενοδοχείο

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

Ζητείται νυχτερινός υπάλληλος σε ξενοδοχείο,  για συμπληρωματική εργασία  (8-10) μεροκάματα το μήνα .  

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε στο τηλ 6946103753.Read More »
Ζητείται νυχτερινός υπάλληλος σε ξενοδοχείο Ζητείται νυχτερινός υπάλληλος σε ξενοδοχείο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες